78998
  • Ferrari23
    Hát nekem eddig most az elitek legalább 80%-a reflect damage volt. DH-val vagyok mondanon se kell. Szóval ja, kibaszott nagy kamu...
  • Fpocok
    volt.
    bottal könnyű.
  • CalebJoe
    bocsi ha volt már de ez igaz?

http://www.pcgamesn.com/diablo/man-makes-10000-diablo-3-real-money-auction-house
  • who am I 7
    Az első elit amit kinyírsz és nem dob raret alap mf-el, akkor > leave game, és újra indít, amig nem dob 2 v. 3-at és azt folytasd.Ez van...
  • Tyler Durden
    DH-val igen nehéz lett a játék. A build kb a következő 1 bármilyen shot + vault trail of cinder runával. 1-2 ugrás az 1500%as dmg-ű fire meg lerak mindent.. GG ezt gondolom a lábbal jáccó playerekre tervezték..
  • tarti19
    Semmire csak közel 250 óra playtime jó 3500-4000 elitet öltem le act 1-3-ban s kerestem átlag 200-as mf gaerrel 14 eurót...:P
    goldban meg 12 millát...
  • Fpocok
    Valaki tudja, hol írja az itemen, hogy régi? patch előtti? Legacy vagy mi...
  • Fpocok
    Mire gondolsz?
  • AntiHero
    2 jó volt belőle meg 3 ment AH-ba. De mit számít..hisz 3 nap és megjelenik a GW 2
  • sz4bolcs
    Jóval több, csak magát a problémát nem orvosolta.
  • tarti19
    Akkor neki bizony... nagy mákja volt:P
  • Ferrari23
    Havernek most esett egy fejsze 187% critic damege, 250str + 190 vit :D:D Damage 1000 valamennyi... 2 kezes.
  • tarti19
    Annyi nekem is esett s zéró jó loot:P Na de mit számít 1 hónap s jön az igazi mestermunka...
  • Ferrari23
    Nem is vártam LOL, csak szimplán megjegyeztem, hogy ebben változás történt...
  • AntiHero
    Én ma, 2 órát runoltam kb 40 rare esett!. 118%mf
  • Laza
    Kamúú ... barbival sosem látom dmg refelxeset, míg DH-val szinte csak azt.
  • Laza
    Senki se mondta, hogy most akkor mindenkinek elkezd potyogni a zsáknyi megabrutál cucc ...
  • Ferrari23
    Én jó 2 hete MF cuccal farmolgattam minden nap 2-3 run, valor 5-tel + 343% mf-fel min 3 rare esett minden elittől. Most van hogy 0 vagy 1...
  • Laza
    Nekem a patch előtt is volt, hogy olyan 'szerencsét' rollolt a kezdéskor a gép, hogy senki sem dobott sárgát ... volt, hogy olyat ahol 2-3-asával potyogtak ...
  • Ferrari23
    Eddig nekem is ez a véleményem :D:D Drop szarabb, mint volt.
  • Tatyla
    eddig azt látom hogy hiába öntünk a szarra csokimázt és fújjuk tele tejszínhabbal attól még szar marad...
  • Ferrari23
    1,04-be már nem dobnak kötelezően raret elitek valor 5-tel? Elkezdtem játszani 2. elite rövid időn belül, aki nem dobott. Valor 5 + 343% mf...
    Magdi anyus is 1 lökött, eddig 3-4 volt.
  • Dr DeViLKiNG
    Ja persze..
  • j0nNyKa
    Patch 1.04 Developer Q & A

érdekesség belőle:
    Q: Do specific classes have a higher probability of fighting specific affix mobs? If so, what are they?

(There is a Demon Hunter player found that he is very easy to meet Damage Reflect mobs. He (DH) and his friend (Bar) made an experiment. Both of them killed 1,000 Elite mobs and got mobs with Damage Reflect/all mobs ratios: DH is 584/1000; Bar is 107/1000. Is this a coincidence? Is it real that DH is easier to meet this specific affix mobs than other classes?)

A: No, specific classes do not have a higher probability of fighting specific affix mobs.
  • Laza
    Azért ez jóval több, mint a gearváltás kiváltása. Kaptak kvázi 'célt' a játékosok. Azért egészen más úgy nyomni, hogy közben gyűlik az XP, még ha csak valami végnélküli elérhetetlen cél felé is hajt. Mindeközben ezen szintlépések után is kapsz statokat. Kvázi visszahozták a D2-es végtelen fejlődési rendszert, ami azért sokkal 'értelmesebb', ha csak a tudatalattiban is, mint a kizárólag pénz és item farm jellegű játék ... mert igazából továbbra is ez maradt a lényeg :)
  • skinnyman
    Hat ez az, hogy miert nem...
  • Dr DeViLKiNG
    Gép előtt fogok meghalni, ezzel az új ahval...
  • Action
    tudtommal a küldetésekért nem jár paragon xp de nem vagyok benne biztos...
  • skinnyman
    Amugy kuldetesek utan nem irja ki h adna xp-t is, tovabbra is csak goldot ir. Ez vajon "working as intended"?
  • fakanal
    Igy van. Amig nincs elegendo mennyisegu crited dexre gyurj. Minnel tobb a crited, annal jobban felertekelodik a critdmg.
    Nalam most igy nez ki a dolog. Tudnek mit meg fejleszteni, de ahoz sok gold kene. Esetleg van itt monk aki tolja act 3-at, es esetleg kiprobalt par buildet? Koszonom elore is a tapasztalatokat:)
  • balty
    De természetesen a resist is és a crit hit chance és crit hit dmg is számít, persze attól függően, hogy tankolni akarsz majd a monkkal, vagy dps-t tolni.
  • SpeedXHUN
    köszi!
    És a többi az egyáltalán nem számít ugye?
  • setuh
    Dex +vitality
  • SpeedXHUN
    Köszi,szerintem Monk lesz.
    Mit húzzak majd rajta?
    Azt hiszem wizzardnál az intelligence volt a legfontosabb,többi nem számított:D
  • unusual
    Monk,vagy Barbár tőled függ melyik jön be jobban. ;) Nézz videókat valahol,és döntsd el.
  • skinnyman
    Na most úgy néz ki megint van értelme játszani.
    Szintlépéskor ugyanannyi statot ad kb mint egy normál szintlépéskor adott, így a 100-as szintig ez kb +300 main statot, +200 vitality-t és +100 egyéb statot jelent.
    Úgy érzékelem hogy a tárgyak is jobbak amiket dobnak, és a pénz is több.
    AH-ban is a legendary-k amiket látok már egészen helyén valónak tűnnek.
    Kb így kellett volna kiadni a játékot sztem.
  • SpeedXHUN
    Eddig wizzardal toltam,készítek még egy karaktert,szerintetek melyik a legerősebb karakter közelharcban?
    wizzardal messziről tudtam támadni,és eléggé sebezhető volt.
  • sz4bolcs
    Akiket eddig zavart a gear-váltás, azok most kaptak egy fricskát Blizztől, hogy "jáccatok x100 órát, és akkor maj' nemkő'"
    Am maga a rendszer tetszik, de tehettek volna ez mellé vmi más orvoslást is erre a problémára.
  • Hegi90
    kurva jó lett a játék.
  • Laza
    Mondjuk akik ezt valaha elérik azoknak most sincsenek loot problémái, halomra szedik a cuccokat 2 perc alatt.