78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
valami ilyesmit bírnék vállalni:D -
adsz 40 milliót egy jobbért? -
pimpi001 #56015 barbi fegyo
ezt kerem szulinapomra -
hovika81 #56014 Sziasztok! Vélemény szeretnék kérni, hogy menyiért tudnám elpasszolni? Hellrack
-
vélemények? Min kéne változtatni? -
Nincs is annál édesebb, amikor a csalók sírnak ;) -
Próbáltam
Players on this quest: 0
:-) -
hm, sirnak a botterek hogy kapjak a bant -
BlazeH #56009 Csatlakozz public game-ben egy csapathoz. Nekem az utolsó két random csapat olyan volt hogy simán lenyomtuk Ghomot. -
Hihetetlen mennyi "buta" érdekes ember van... pár tízezres értékű tegezt vesznek 4-5euróért... -
Így van. -
Közbe rájöttem. Az Archery passive skill crossbow-nál crit dmg-t ad. Gondolom azért?! -
Értem, viszont miért pont azt? Atk speed-be az a leglassabb. Ha van ugyan olyan statokkal rendelkező sima bow, az nem jobb?? -
sanyiiiii #56004 Ez függ buildtől és geartől is, kezdetnek viszont én a crossbowt ajánlanám. -
Úgy értem, hand crossbow, crossbow, vagy sima bow? -
DH-nak melyik a legjobb nyíl? -
Tudna valaki segíteni megölni Ghomot infernon?
Egyedül kb a feléig tudom levinni az erejét, de aztán kinyír... -
ma vegre meglett inferno diablo...es tek -
Nem az enyém sajnos 
-
Rohadt jó, a server status szerint működik a szerver, mégis ha tudok is játszani, folyton ledobál. Ráadásul mindig olyankor, amikor begyűjteném a kincset...
Mindegy, legalább az egykezes pörölyt eladtam AH-ban 10 millióért, amiből 8.5-et meg is kaptam. :) -
Illetve melyiket érdemesebb? -
Melyiket jobb használni? Arcane orb vagy wicked wind? -
Ja, azt elfelejtettem, hogy milyen statokra gyúrjak?
Köszönöm! -
Üdv!
Valaki adna egy jó build-et DH-ra. Most lettem 60-as, nem sok tapasztalatom van.
Előre is köszönöm! -
Dr DeViLKiNG #55993 Telia van beszarva. -
GW2 se megy... tutira van itt valami összefonódás :D
offtopic ugyan, de mindenkinek tudom ajánlani GW2-t, mert nagyon jól sikerült. -
Engem még mindig nem enged be. -
who am I 7 #55990 sajnos másra se nagyon...
-
BlazeH #55989 Engem is kidobott úgy másfél órája, de most próbáltam belépni és beengedett. -
Nálatok működik most a játék? Nálam (Newcastle, Upon Tyne) se a játék, se a Battle Net honlapja nem megy. Úgy kezdődött, hogy kidobott a játék, mert megszakadt a kapcsolata a szerverrel. Szerver elérhetőséget se tudtam megnézni, mert az se jött be. -
Fooka #55987 Köszi a tanácsokat, kezd kialakulni a dolog. Amúgy érdekes, mert pach előtt is használtam a vaultot ezzel a rúnával, pach után kicsit meglepődtem amikor sorra feküdtek a mobok a tűzben :) -
Aspyrin #55986 Köszönöm, az új elosztás szerint már 25k-t sebzem. :) -
Ők lennének a pajzsok
-
Ole #55984 Fast mobbal nem találkoztam túl sokkal,max 3-4-el,de ekkora tűz sebzés(~120k tickek) fullra healel állandóan Gloom alatt,igy nem voltak problémásak -
Ole #55983 én pl megőrülök a ball lightningtól,annyira örültem mikor lenerfelték az IAS-t és válthattam Clusterre.az ugrálásról annyit act3-ban,hogy ezelőtt is futnom kellett előlük,mint az őrült,csak akkor a vault sebzés helyett megfogtam őket a root csapdával és Cluster/hungering spamm és ha véletlen kifogytam volna,akkor Stampade.de most már erre nincs szükség igy inkább ugrok egyet,majd lövök és tuti halál az elitre,minthogy a hagyományos módon kite-oljak.most ár számomra se Stampade,se Caltrops,se Smoke Screen nem kell,igy jutottam el a mostani buildemig.De kinek a pap... -
Ole #55982 Köszi,mit rontottam el?rányomtam az "url beszúrására",oda becopyztam az oldalt,adtam neki címet,majd küldtem. -
nem jól linkelted, itt a helyes
egyébként jó amit írsz, nem is tudok belekötni, de 134k dpssel "normális" builddel és "normális" játékstílussal is tökéletesen tudnál haladni
én személy szerint nagyon örülök, hogy végre picit DH-sabb (pontosabban amazonosabb) lett a DH 1.0.4 óta, ha ütnének se lennék hajlandó úgy játszani a diablot, hogy meglátom az elit pakkot, és elkezdek előle elugrálni, mint egy bakkecske... :\
fast mobbal egyébként mit csinálsz? nem fogysz ki discipből ott sem? -
Ole #55980 Szerintem teljesen jó a Vault act3-ra,csak ott másképp használom személy szerint.amíg act1-2-ben bele a tömegbe,addig act3-ba épp el a tömegtől és aki követ,az belemegy a tűzbe és elfogy.a ranged mobokra pedig ott a Cluster arrow,ami mindig critel szinte,mert mivel a vault nem critel igy nem eszi meg a Sharpshooter stackeket.Discipline meg nem túl nagy problema,ha van Multishot Suppression Fire rúnával(vagy a drágább megoldás a régi Natalya set).Ráadásul nincs is egy isszonyat OP karakterem,de a mostani buildemmel simán farmolom az összes act-et.
DH -
muti mindkét shieldet pls -
Pajzsoknál mennyire számít a chance to block. Érzékelni a különbséget? Van most egy 20%-os pajzsom, de találtam egy 25%-ost. A nyers adatokban érezhetően gyengébb, de mégis vonz a dolog. Jótanács?