78998
  • oneal1
    valami ilyesmit bírnék vállalni:D
  • attiGT
    adsz 40 milliót egy jobbért?
  • pimpi001
    barbi fegyo
    ezt kerem szulinapomra
  • hovika81
    Sziasztok! Vélemény szeretnék kérni, hogy menyiért tudnám elpasszolni? Hellrack
  • pisztácia
    vélemények? Min kéne változtatni?
  • Fpocok
    Nincs is annál édesebb, amikor a csalók sírnak ;)
  • rage
    Próbáltam
    Players on this quest: 0
    :-)
  • j0nNyKa
    hm, sirnak a botterek hogy kapjak a bant
  • BlazeH
    Csatlakozz public game-ben egy csapathoz. Nekem az utolsó két random csapat olyan volt hogy simán lenyomtuk Ghomot.
  • Fpocok
    Hihetetlen mennyi "buta" érdekes ember van... pár tízezres értékű tegezt vesznek 4-5euróért...
  • Fpocok
    Így van.
  • pisztácia
    Közbe rájöttem. Az Archery passive skill crossbow-nál crit dmg-t ad. Gondolom azért?!
  • pisztácia
    Értem, viszont miért pont azt? Atk speed-be az a leglassabb. Ha van ugyan olyan statokkal rendelkező sima bow, az nem jobb??
  • sanyiiiii
    Ez függ buildtől és geartől is, kezdetnek viszont én a crossbowt ajánlanám.
  • pisztácia
    Úgy értem, hand crossbow, crossbow, vagy sima bow?
  • pisztácia
    DH-nak melyik a legjobb nyíl?
  • rage
    Tudna valaki segíteni megölni Ghomot infernon?
    Egyedül kb a feléig tudom levinni az erejét, de aztán kinyír...
  • Tatyla
    ma vegre meglett inferno diablo...es tek
  • jazzy
    Nem az enyém sajnos

• gandrus
    Rohadt jó, a server status szerint működik a szerver, mégis ha tudok is játszani, folyton ledobál. Ráadásul mindig olyankor, amikor begyűjteném a kincset...

Mindegy, legalább az egykezes pörölyt eladtam AH-ban 10 millióért, amiből 8.5-et meg is kaptam. :)
  • elitehun
    Illetve melyiket érdemesebb?
  • elitehun
    Melyiket jobb használni? Arcane orb vagy wicked wind?
  • pisztácia
    Ja, azt elfelejtettem, hogy milyen statokra gyúrjak?
    Köszönöm!
  • pisztácia
    Üdv!

Valaki adna egy jó build-et DH-ra. Most lettem 60-as, nem sok tapasztalatom van.

Előre is köszönöm!
  • Dr DeViLKiNG
    Telia van beszarva.
  • McHaals
    GW2 se megy... tutira van itt valami összefonódás :D
    offtopic ugyan, de mindenkinek tudom ajánlani GW2-t, mert nagyon jól sikerült.
  • gandrus
    Engem még mindig nem enged be.
  • who am I 7
    sajnos másra se nagyon...
  • BlazeH
    Engem is kidobott úgy másfél órája, de most próbáltam belépni és beengedett.
  • gandrus
    Nálatok működik most a játék? Nálam (Newcastle, Upon Tyne) se a játék, se a Battle Net honlapja nem megy. Úgy kezdődött, hogy kidobott a játék, mert megszakadt a kapcsolata a szerverrel. Szerver elérhetőséget se tudtam megnézni, mert az se jött be.
  • Fooka
    Köszi a tanácsokat, kezd kialakulni a dolog. Amúgy érdekes, mert pach előtt is használtam a vaultot ezzel a rúnával, pach után kicsit meglepődtem amikor sorra feküdtek a mobok a tűzben :)
  • Aspyrin
    Köszönöm, az új elosztás szerint már 25k-t sebzem. :)
  • PsyhoApu
    Ők lennének a pajzsok
  • Ole
    Fast mobbal nem találkoztam túl sokkal,max 3-4-el,de ekkora tűz sebzés(~120k tickek) fullra healel állandóan Gloom alatt,igy nem voltak problémásak
  • Ole
    én pl megőrülök a ball lightningtól,annyira örültem mikor lenerfelték az IAS-t és válthattam Clusterre.az ugrálásról annyit act3-ban,hogy ezelőtt is futnom kellett előlük,mint az őrült,csak akkor a vault sebzés helyett megfogtam őket a root csapdával és Cluster/hungering spamm és ha véletlen kifogytam volna,akkor Stampade.de most már erre nincs szükség igy inkább ugrok egyet,majd lövök és tuti halál az elitre,minthogy a hagyományos módon kite-oljak.most ár számomra se Stampade,se Caltrops,se Smoke Screen nem kell,igy jutottam el a mostani buildemig.De kinek a pap...
  • Ole
    Köszi,mit rontottam el?rányomtam az "url beszúrására",oda becopyztam az oldalt,adtam neki címet,majd küldtem.
  • j0nNyKa
    nem jól linkelted, itt a helyes

egyébként jó amit írsz, nem is tudok belekötni, de 134k dpssel "normális" builddel és "normális" játékstílussal is tökéletesen tudnál haladni

én személy szerint nagyon örülök, hogy végre picit DH-sabb (pontosabban amazonosabb) lett a DH 1.0.4 óta, ha ütnének se lennék hajlandó úgy játszani a diablot, hogy meglátom az elit pakkot, és elkezdek előle elugrálni, mint egy bakkecske... :\

fast mobbal egyébként mit csinálsz? nem fogysz ki discipből ott sem?
  • Ole
    Szerintem teljesen jó a Vault act3-ra,csak ott másképp használom személy szerint.amíg act1-2-ben bele a tömegbe,addig act3-ba épp el a tömegtől és aki követ,az belemegy a tűzbe és elfogy.a ranged mobokra pedig ott a Cluster arrow,ami mindig critel szinte,mert mivel a vault nem critel igy nem eszi meg a Sharpshooter stackeket.Discipline meg nem túl nagy problema,ha van Multishot Suppression Fire rúnával(vagy a drágább megoldás a régi Natalya set).Ráadásul nincs is egy isszonyat OP karakterem,de a mostani buildemmel simán farmolom az összes act-et.
    DH
  • attiGT
    muti mindkét shieldet pls
  • PsyhoApu
    Pajzsoknál mennyire számít a chance to block. Érzékelni a különbséget? Van most egy 20%-os pajzsom, de találtam egy 25%-ost. A nyers adatokban érezhetően gyengébb, de mégis vonz a dolog. Jótanács?