78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Latod, nem csak engem irritalsz. -
Arról már lekésett :/ De az ötleted jó lett volna. -
Pont errol beszeltem az utolso hozzaszolasomba,kosz,hogy megerositetted. -
Aspyrin #56054 oh, szerintem act3-ban 5 mp alatt fekszik... -
Noodlee #56053 Most az egyszer legyél te az okosabb, eddig mindig ő volt az :P -
berakjam alap sg stílusra a btageket meg az online profil linkeket? zavaró lenne, vagy segítene? -
Tegnapi szerzemeny:
Persze mondhatnam hogy a mocskos f@szert farmolom en act 3-at ha ilyen fos 52-es cuccot dobnak, de legalabb legendary amit osszesen masodszorra dobtak le nekem szoval inkabb nem mondok semmit :) -
Privát lelkisegély szolgálatom él, pácienseket fogadok, nem offolom a topicot. A hol fog ez érdekelni duma aranyos, nem írnál 4 soros postokat ha nem érdekelne. -
sanyiiiii #56049 Dex crit dmg vit (vagy %life kb 30k hpig) és crit chance ebben a sorrendben. Sp gloom és smokescreen közül válaszd ki amelyik jobban fekszik neked és azt használd. Prephez használj backup plant, esetleg battle scarst de inkább az előbbi. -
sata75 #56048 ne foglalkozz velük mindig ezt csinálják -
-
Eloszor is, te felisten(legalabbis annak hiszed magad itt sg-en,mar mas topikbol is lejott),neked nem tetszett,h irtam valamit ami teljesen korrekt volt es te szolsz kozbe,amikor meg annyi kozod nem volt hozza mint nekem,mert en nem kotozkodtem,viszont te 100%-ban ezt teszed most is.
En nem foglak besorolni a bekepzelt minden leben kanal emberek koze,nem...De aruld mar el nekem,hogy egy ilyen ember ha besorol engem akarhova,hol fog ez erdekelni? -
Visszaolvastam, hozzád pont senki nem szólt, csak jöttél kötözködni és most nem tetszik, hogy azt kapod amit csinálsz. A besorolást már megkaptad, ne is erőlködj, azzal a csapattal le sem állok, mert értelmetlen. -
Olvasd mar vissza ki szolt a masikhoz,de ha meg azt se vagy kepes visszaolvasni,hogy nem en kertem a linket akkor mit varok.
A csavo meg ha alap sg-et hasznal,nincs is honnan tudja,hogy mas stilusba van az a "rengeteg" okossag es valszeg te is ugyanugy jarnal mint o. -
Akkor máskor a szabad akaratod megtalálhatja a linket, ha már úgyis kötözködni akarsz.
Amúgy is 5 perce derült ki, hogy battletag + profil link minimum, nem semmi képességeid vannak. -
Es azert van szabad akarat,hogy mindenki azt hasznalja amelyik tetszik neki,nekem pl. zavarja a szemem akarmelyik stilus szoval en is alapot hasznalok.
A mindefele okossagon pedig a battletaget erted?Nem semmi... -
Korrekt voltam, nem mondtam hazugságot
Szerk: best follower item ever
Kép -
Vagy azért vannak beágyazva a stílusok és a stílusokba mindenféle okosság, hogy ne kelljen 500x leírni, hanem a kérdező usernek legyen 2 kattintás, ne a többieknek mindig 5? -
jah okés köszi.
Különc akkor extra korrekt vagy, 3 centivel a nevem alatt....
nehéz lett volna linkelni...:D -
Sehol,ha alap sg stilusod van,csak itt mindenki tul okos. -
köszönöm!
de ezt most kajak, hol kellett volna látnom? -
nem fogja megtalálni
tank barbár -
3 centivel a nevem alatt -
Linket pls -
Haha...:D fegyver a ladaban, nemsokara belepek es felteszem, ketkezes 990 dps 260 str 260 vit 171 crit dam -
Először is változtass nevet
Szerk: ha tank barbárral kapcsolatban érdekel valami, akkor lesd meg a profilomat -
fegyver nélkül nem csodálom:p Amúgy pajzs, fegyver után többet tudnak mondani:P -
Kene vmi fegyver
-
Hali
Barbar
Segitseg kene mert act3-n eleg konnyen agyonvagnak:S
Pls aki tud adjon par tippet
Koszi -
Azért annyi all ressel már sokat ér, csak majd a hp-n még kicsit csiszol s akkor nem kell a nagy dps-re támaszkodni minden esetben. Mondjuk egy barbár 50% ressel 60-70% védelme van a bejövő sebzések ellen, ahhoz meg 30 élettel már elvan.
Ehehz még hozzájöhet a loh vagy cdtl s akkor nagy királyság van. -
Há de 22k hp mellé lehet akármennyi all res :D -
Előző karakterem barbár volt, és onnan jött ez az all res mániám...:D
Skilleket nem tudom, hogy jók-e. pl a Companion helyett kéne valami.
vagy egy komplett build-nek is örülnék... -
Miért mi baj vele? ez bőven elég most act 3-ra is, farmolásra. -
Nem vagyok pro dh, de nekem fura, hogy ennyi all resed van. -
#56013 -ra, hozzáértő, tapasztalt DH-k véleményét kérném. Min kellene a jövőben változtatnom? Skillek itemek, stb szempontból.
Köszönöm előre is! -
300k gold :DD Valaki nagyon ratyi volt ma
-
köszi, tehát nem kell beszarni attól a plusz 400 damtól hanem inkább a statokra figyelni -
én is 1k dps-es 530 str, 130krit damos macet használok. -
azt néztem én is, amin van az 15 milla a legolcsóbb.
most egy 990 es kardom van.
265 str, 260 vit és 190 crit dam.
Lóvém az nagyon nincs de lassan le akarnám cserélni valami brutál 1400 dam-s körüli dologra. De akkor nem kapok ennyi statot mellé és crit dam-t sem. Ezzel szemben megéri a 2 fegyver közti 400 dam különbség? -
ez 1 szar (:
amin nincs crit dmg, nem is használom.