78998
  • attiGT
    Mi a faszom ez a transaction fee meg transfer fee az rmah eladásoknál? nem csak -1 euro és -15% ? mert ez így sokkal több
  • j0nNyKa
    de, légyszi
  • Hegi90
    remélem azért nem kell újraküldenem
  • j0nNyKa
    küldtetek páran btaget, észrevételek:
    - nekem csak battle tag kell, abból generál minden mást a script
    - könyörgöm az istenre, a battletag-ben nincs szóköz
    - nem kell körítést írni, mindenkinek szivesen berakom (mármint.. a btagjét ), és csak elveszik a hszben a lényeg
  • Hegi90
    asdf
  • BlazeH
    Vegyél full dam, mf cuccot, mással ne törődj és menj act3 public game-be barbárok közé farmolni. Örülnek a dps-nek és nem nagyon fogsz halni ha elég masszív társakat fogsz ki. Én most ezt tolom és első nap találtam két közepes legendaryt, előtte 200 óra alatt egyet se.
  • setuh
    Mennyibe faj kb egy wd felszerelese act3-ra?
  • ToCsEk
    van egy glasscanon dh-m profilban látható, 2kk-ból mit fejlesszek? 38k dmg lópikula :/
  • BlazeH
    Nincs és nem is lesz.
  • Higany
    Van már törés a játékhoz?
  • elitehun
    magához rántja, ráugrik, stunnolja meg mittomén :D
  • Traky70
    Kíváncsi lettem volna, hogy az mmoaccount-osok mennyiért vennék meg a battle net fiókomat ezzel a barbárral: barbár profil
    Erre azt mondják, hogy barárt nem vesznek, de 120K dps felett DH és 70K dps feletti wizard érdekli őket... Ezek már a pvp-re készülnek? Jelenleg a barbár a legdurvább klassz.
    Ha már pvp (ki tudja mikor lesz). Egy melee mit tud csinálni egy rangeddel? Ugye teleport/vault, képernyő szélét sorozza...
  • j0nNyKa
    - mindenki, aki küldött nekem idáig btaget, az automatikusan kapott mostantól online profil linket is
    - tocseket hozzáadtam
    - akinek kell btag + online profil link a fejlécébe, küldje el nekem priviben a btagját
  • rage
    2-3 nap
  • oneal1
    ha paypalról küldök pénzt az accomra mennyi idő alatt érkezik meg rá?
  • Aspyrin
    Pontosan.
  • radical
    doh! már igen.
  • ToCsEk
    olvasni tudsz-e?
  • radical
    vágom hogy ott a battle tag link de nekem read only...
  • j0nNyKa
    én most erre így effektíve nem vagyok hajlandó válaszolni.
  • pisztácia
    Köszi a tanácsot. Hazaérek, kipróbálom.
  • radical
    megy köszi

tagot kinél lehet feltetetni?
  • j0nNyKa
    nah működik elvileg minden frankón, sűrű ctrl + f5 után az sg skinesek is látják a btagokat meg az online profil linkeket

aki akarja ezeket a fejlécébe, írja le priviben az adatokat, és berakom
  • j0nNyKa
    őő bugos most kb. az összes skin, sorry, nemsoká jó lesz
  • Különc
    Te kérdezted
  • Aspyrin
    Hm, klassz.
  • Különc
    EHP halmozok, nem életet
  • Aspyrin
    Azt látom, hogy brutális mennyiségű életet halmoz, de azon kívül semmi extra.
  • Különc
    Téglát raksz a Revenge gombjára meg CD-re kened a Furious chargeot, na meg nem árt 100k hp és 1300 all res

Kb így 8)

Szerk: füllentettem, 1200 is elég
  • jazzy
    Én nem tudom, mi ugyanúgy csak álltunk és lestük, hogy ez meg mit csinál odabent a tűzbenarcanebanpoisonban :D
  • Aspyrin
    Engem meg lehet győzni. :)
    Mi okozza a sebezhetetlenségét?
  • j0nNyKa
    mert az alap sg stílus azért maradt bent, merthogy bizonyos usereknek "semmi plusz funkció nem kell, csak a letisztult semmi"
    de akkor berakom oda is a linkeket, megnézzük

különc: én látom varázsgömbbel hogy ki milyen stílust használ, legtöbben alap sg-t
  • jazzy
    Pedig így van, nem sebződik act3ban 3 playerben, 1ben főleg nem, mert még kap buffot a followerjétől.
  • Különc
    lol
  • setuh
    Azt hittem te is trollkodsz,mert egy plusz funkcio miert lenne zavaro,de ha megse akkor igen tedd.
  • Aspyrin
    Azért én azt megnézném. ;)
  • Különc
    Legközelebb akkor megpróbálom valami varázsgömbbel megnézni, hogy kinek milyen stílus van beállítva az oldalon és ahhoz igazodom, és nem fogok szartengert elindítani, bocs
  • jazzy
    Akarsz esetleg a konkrét, témához kapcsolódó kérdésre ( #56052 ) is válaszolni, vagy csak nyáladzva f5özgetsz abban a hitben, hogy érdekelsz?
  • j0nNyKa
    amúgy teis trollkodás helyett válaszolhatnál, mert ÉRTED / ÉRTETEK akarok megint tenni
  • j0nNyKa
    lol :D
    az a karakter nemhogy megfekszik, sebezni nem lehet