78998
  • setuh
    Most esett,de meg nem lepek ki,mennyit erhet ez kb?Tudom,h tul sokat nem...
  • Petersson
    egyszer se tapaszaltam gondot szerverrel, igaz nem 24 órában nyomom.
  • Dondark
    Gold most mennyibe kerül kb? :)
  • tom36
    te meg vegyél illemtanórát meg fogd be a szád ha csak erre vagy képes
  • Klemice
    szia, előbb vegyél egy helyesírási szabályzatot, és tanulj meg helyesen írni
  • tom36
    Üdv all

nemsokára tervezem megvenni a game-t, de halottam 1 ojan hírt miszerint gondok vannak a server- el
    ebben van valami igazság ?
  • jazzy
    Igen, főleg a kinti rész, ha ügyesen manőverezel, ha nem annyira akkor inkább a fortified barracks a kinti rész előtt balra és a keep depths 2-3. Lvl1en ilyen ugrálós békák is vannak, simán ölhetőek ha jól kiteolsz. Illetve ha van 1 barbár / monk / wd haverod akkor siegebreaker utáni rész is ölhető, egyedül elég szivatós.
  • sz4bolcs
    fuck :D Így jó, hogy nem érti a viccet.
  • sata75
    a kovácsnál nem is lehet eladni:(
  • sz4bolcs
    Anélkül nincs humorod?
  • Különc
    Poruljartal, te vagy az?
  • AssholeHater
    Vicc, hogy ez a topic, még nem változott, nem tettek még itt rendet.
  • skinnyman
    Hat jah, regen pedig meg durvabb volt, azota jelentosen gyengitettek is
  • pimpi001
    jo nagy a nehezsegi szint ugrasa inferno act1 es act2 kozott. olvastam itt tolletek de nem gondoltam volna ekkora ugrast. act1 sima liba, meg a hentes is a vegen, act ketto kis szunyogjai meg siman feladjak a lecket. na lol.
  • skinnyman
    Kedve sztem nem sok mindenkinek van hozza mert jo hosszu harc es semmit nem szokott dobni :-) De ha mas nem lesz lehet h majd tudok menni nem sokara
  • j0nNyKa
    hozzáadtam a ma küldött battletagokat is, privikre külön nem válaszolok
  • oneal1
    na senki nem segít leölni dio-t?
  • Noodlee
    A koma se :)
  • Noodlee
  • MoLc
    mondjuk ez a része igaz,sajnos ez miatt dobtam a buildem egyszerűen nem tudtam tovább menni , belial esélytelen teljesen. Act3 azt mondod esélyesebb ?
  • jazzy
    Ez azért lehet, mert rangednek az act2 és az act4 a legrosszabb választások ha az actban lévő szörnyeket nézzük.
  • MoLc
    én próbáltam all res nélkül de act2-be soloba úgy hullok ,hogy öröm nézni pedig buffolt 122k damagem volt. meg 310 crit dam... sz.tem egy 200-300 res azért kell.
  • pisztácia
    AZt néztem, hogy szinte semmin sincsen all res. Én meg mint régi barbár, elég fontosnak tartottam, de már látom, hogy nem nagyon kell DH.nak a resist. Csak a crit dmg, dex, crit chance, vitality... na majd máskor ezeket veszem figyelembe.
  • pisztácia
    Ty.
    Ez a DH nem kispályás...
  • jazzy
    EU
    US
  • pisztácia
    Üdv!

Pls egy régi tapasztalt DH, adjon nekem egy jó buildet.
    Köszönöm előre is!
  • jazzy
    Még egyszer leírom, az AH nagyon is pörög. Mondjuk nekem nem ritka 5ös valor alatt a sárga sem. Kedvezményezett vagyok.
  • j0nNyKa
    én azt kérem amit te szívsz
  • sz4bolcs
    Srácok, engem annyira frusztrál, hogy a ratyit a merchatnál kell eladnom.
    Megvan!!... Eladom a kovácsnál.
  • sz4bolcs
    Jók a meglátásaid Májkül!

...Helyesek az észrevételeid Májkül!
  • oneal1
    Valorral kapcsolatban én azt vettem észre pl tegnap act4 en, hogy felmentem venni potiont- és eltűnt az 5ös valor...mondom anyááááádat:D

AH megy azért csak a régi cuccoka nem sokat érnek az újakhoz képest, ennyi.
    Meg kell nézni az árakat rendesen, megy az!
  • raja
    Más is észre vette, hogy ha nincs rajtad az 5 valor b@szik sárgát dobni pedig van rajtad 300MF?
    A dobot itemek 70% nem éri el a 60szintet, ami szinte eladhatatlan!
    Az Ah szinte teljesen leállt.
    A sok belterjes fan most már cserélgetheti egymás közt a kacatokat mert játékos az egyre kevesebb.
    Oda voltak ezzel a paragon újítással de az így egész l..aszt se ér :(
  • oneal1
    valaki ma?:)

köszi!
  • Rehom
    este legjobbjai
  • who am I 7
    mert nyilván tonnaszámra azonnal veszik a goldot..úgy, hogy tele van gold farmerrel a net :D főleg így, hogy nem is tom, 1 eu 1 milla?játkban vagyok szal, nem tudom a uptodatet megnézni..viszont nem egy nagy durr..és rengeteg botter van, aki tolja bele a goldot, gold ah-ból itemet > rmah-ba...azért én óvatosabban jelenteném ki ezeket.

to Frank : azért még a playerek nagytöbbsége, max álmodik godly cuccokról..ha tehetnék, megvennék ők is...mostanába publikozgattam, hát hadd ne mondjam, milyen gearben van a nagyátlag...van a jó cumoknak helye, hidd el :) és veszik is...meg a xarokat is , de azokhoz be kell várni a csurit :D
  • oneal1
    segítene valaki infernon dio-t ölni?
  • Crokin
    Ez mennyi goldért menne el kb?

• sz4bolcs
    Mert a hozzászólásodnak van egy olyan olvasatja, hogy elismered tényként Hegi valszeg irónikus mondatát, ami szerint "Nem vesznek ezek semmit bazmeg". Azokért a "tök jó" cuccokért, amikről beszélsz, meg amit a srác linkelt #56109-ben, már tényleg nem fogsz Eurokat kapni...

...de továbbra is vesznek itemeket, és ugyanaz a réteg veszi őket.
  • Troyan
    okés, köszöntem.
  • Hegi90
    nem tudsz vele sokmindent kezdeni, ha az egyik routerüknél van a gond akkor 1-2 nap max és megoldják úgy is.