78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hagyd, most is biztos "másnapos" :S -
1Darton1 #56776 Ha annyira boldog lenne ettől az életed, akkor nem egy fórumon kellene győzködnöd magad róla. Sőt, számítógépes játékok közelébe sem mennél. -
";)"
jaj -
tudom -
-
Nézd... egy normális játékban úgy kéne működnie ennek, hogy lehessen haladni, és fokozatosan nehezedjen a játék. Nem pedig úgy hogy faceroll-->a vért hugyozol sem fog menni. Láttad a srác mit csinál? WW-zik és meghalnak a mobok, ennyi. 0 kihívás... olyan, mint egy robot... csinálja az előre beprogramozott dolgokat, közben egyáltalán nem is figyel oda? Szerinted ez így jó? Szerintem nem. -
Lantee #56771 casual pistike = munka, család, barátnő, bulik, ÉLET
;) -
Dr DeViLKiNG #56770 Ezt a casual pistikék sosem fogják megérteni. Nem a loot miatt játszik, hanem a world first lvl100 miatt. -
Lantee #56769 Hát ez szánalmas! Anno Wolf 3D-ben ütöttük be a halhatatlansá, örök lőszer kódot, és kb. annyi értelme volt, mint ennek. Elképzelem, micsoda élvezet lehet így végigmenni egy pályán. pfff...Szinte mindenkit skippel, a cuccokat fel sem veszi, akkor most konkrétan miért is játszik? ...bocsánat, ínhüvelygyulladásra gyúr. -
Te ügyi voltál. -
Ah, de pont 1 ilyen mindennapos unalmas hülyeségre?
-
Dr DeViLKiNG #56766 Túl sok szabadidő?
-
Én csak azt nem értem ilyenekre minek reagálsz még. -
Sajnos nem tudom most nézni, de hol öl?
Ám mikor lesz a pvp beállítva? -
Dr DeViLKiNG #56763 Akkor már csak azt mondd meg nekem, hogy mégis kinek a szintjére legyen beállítva a játék, mert valaki mindig sírni fog. -
Biztos csak poénból írtad... de így van. -
who am I 7 #56761 ennyire nem veszes a szitu.A problema akkor lenne, ha casual / napi 1oras gamerek tartananak itt. -
Dr DeViLKiNG #56760 Tehát ha nem lehet haladni, akkor szar a játék. Ha így lehet haladni, akkor is szar. Értem én. -
Homlokvillás #56759 Mennyire izgatja a loot...
Minden sárgát otthagy a földön, ő már tudja hogy nem éri meg vele szenvedni:) -
Azt a pajzsot surgossen csereld ki mojjora, az a 12k dps harmat gyenge. -
pimpi001 #56757 nemgyengen tolja. na lol.
hat neki lehet nemsok a valodi elete. :) -
Ebből is látszik, mennyire kibaszott broken a játék. Most nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak. Inkább sírok. -
Lehet volt már, de wow...
[URL=http://hu.twitch.tv/alkaizerx]lvl96 Paragon #1 Alkaizer streamel, 5.5k néző lol[/URL] -
who am I 7 #56754 es essen 5 perc alatt 10 lvl63 legendary normalon, azoknak akik napi 10 percet toljak :_DD -
radical #56753 igen igazatok van andariel csak az ias meg a crit change miatt van rajtam, talált tárgy. próbálok majd az AHból kukázni valamit. DPS sajna csak jobb fegyóból jönne de arra meg nem nagyon van 10+ millám. :( -
markastor #56752 Hát igen. Monknak str. meg int. felesleges.
Mint ah. az előttem szóló is írta, egy 70 allres-es 150 dex-es sapi, esetleg chc, chd, vagy ias, csodákra lenne képes. -
vedd le az andariel's visaget, több allres és dps -
radical #56750 Meg tudnátok nézni a monkomat mit változtassak hogy könnyen menjen A3-4 farm? -
Vegulis bqrbar gearem ketharmada act3ban esett, amivel ohogve vegigfutom az egeszet. Jah, tenyleg semmi. -
Pontosan. 5-ös valornál volt, hogy 5 sárga esett. De volt közte 52-es!!
De ma tuti megyek pár run-t act I-II-ben. -
Noodlee #56747 1.04-es patch óta nem esett egy legendary sem, de mikor a havernak segítettem normal act2-n, akkor persze 2 is esett, ami persze nem jó semmire, mert low lvl cucc :P -
kanduhr #56746 Itt az én WD-m. A fegyvert kb 80ezerért vettem AH-ban. -
Petersson #56745 Jómagamnak is patch előtt sikerült 2 legendaryt találni, azóta semmi 320MF-fel.
Tegnap haver nyavajgásáraújrakezdtük másik karakterrel. Csak +XP-s tárgyakat vettem rá, semmi MF. 2 órát nyomtam csak vele. Erre kedves blizzard meglepett tegnap este egy legendary barbár övvel. Lv18!! JEEEE!!!
Gondolom most újabb egy hónapig befoghatom pofámat. Lényeg skacok: 0 MF a megoldás!!!! -
Oriza #56744 Elméletileg úgy van ahogy mondod. Act3-ban több az xp, jobb a loot, de a gyakorlat nekem mást hozott. Act2-ben találtam az értékesebb tárgyakat. Mostanában hiába tolom csak a a Heart of Sin-t és hiába esik 3-4 rare egy csapatból, fos az összes, de nem is kicsit...éljen a random. Valorral, paragonnal, cuccokkal kb. 180 MF, biztos csak nincs szerencsém :) Ja meg abban sincs, hogy tegnap csekkoltam, 10 packból 7 fixen molten, esetleg desecrator (hozzá frozen vagy jailer). Monkkal megyek, 800 allres, simán rommá ég ezekben, tuti véletlen ez is. :) -
Sajnos ezt nem tudom, szinte mindig csak act1-2 ben játszok.
Igazából még Diablo-t sem öltem meg infernón, de számomra nincs is jelentősége. -
de kar, hogy ketkezes... egykezeskent ekkora LOH, meg socket (amibe mehet a nagy zold) ... eleg jo lenne :) -
Skill #56741 valaki tudna adni diablo 3 starter keyt? -
Ennyit a legendásakról. Köszi Blizz!!!
-
Én eddig abban a tudatban voltam, ahog act 3 a legjobb hely, farm szempontból. De akkor ma megyek ezeken a helyeken ahol írtad.
Ám ac I-II-ben kevesebb pontot kapok a paragonhoz, vagy ugyan úgy fejlődök?
Mert azért az is kell:)) -
OFF: En tartok egy regi gagyi kis pendrive-ot (4 csigas), erre a celra boven jo :) Nem nagyon romlik el, es a telepites is folyekonyabb ;)