78998
  • Fanat1c
  • Savmacska
    Accountomat adom egy Dobozos GW2-ért.
  • Oriza
    De rég raktam már be képet, talán sikerül...ha nem, sorry.
    Amúgy mai termés. Vajon mennyit kérjek érte? AH-ban nem nagyon van hasonló, mielőtt még vki azt tanácsolja, hogy nézzem meg :)

• j0nNyKa
    Developer Journal: Crowd Control Changes
    " for example, most CC skills have their effectiveness reduced by 65% in Hell and Inferno. "
    köszi hogy szólsz időben a k***a a***d

aki nem akarja végigolvasni a bullshitet, a Developers, Assemble! résznél kezdjen, onnan van hasznos infó
  • TVelvet
    Turbóztam a motyót. :)

Konta Barbara
  • who am I 7
    #56809re khm
  • who am I 7
    angol tudosos megallapitos cikkbe lehetett
  • Action
    Vetnétek egy pillantást a barbáromra,hogy miben változtassak rajta? Act3 Ghomig eljutottam eddig...
    Köszi!:)
  • Lantee
    Kerestem, de már nem tudom hol olvastam. Valamelyik híroldalon volt kb. 1 hónapja. Én is megdöbbentem, de tényleg 30-as férfiak teszik ki a világ játékosainak a nagyobbik részét. Azt hiszem minden benne volt: PC, konzol, telefon, minden.
  • Troyan
    Gyerökök, eladtam egy bracerst 12,5 milláért. Egybül megjött a kedvem játszani. :)

Ha jól olvasom a monk fórumokat, akkor kezd menő lenni a 4 inna set-es 14 vagy mennyi spirit regen per sec. Plusz heal per spirit spent itemek, mantra spammel körítve. Használja valaki ezt a témát jelenleg?

Én az attack speed nerf után, atomsok dex, vita, crit dmg -re esküszöm. Crit chance meg resisteket próbálom tologatni felfele. Meg egy böszöm nagy kétkezes fegyó.

A taktik: buffer hp-val hit and run. Megyek egy kört míg lejárnak a cooldown-ok és feltöltődik a hp-m aztán uccu nekik megint. A crit dmg increase bruta dpst tolt rám.

(ezt a mocsok kocka szöveget amit idehánytam, jesszumpepi elszégyelem magam mindjárt) :D
  • who am I 7
    ja..nem tudtam :/ szegény :( akkor mar ertem,lol.Van meg itt par kinai veru aze :D
  • sanyiiiii
    Szép és jó lenne, és egyéb problémákat is megoldana (pl lag/rubberbanding miatti hc halálok), de aki offline játszik az nem vásárol rmahban, és tudjuk hogy a blizznek mi a legfontosabb...
  • 1Darton1
    Felhasználói szemmel tényleg baromi jó lenne az offline mode, erről már sokat beszéltünk. A Blizzard szemszögéből viszont jókora érvágás (vagyis zsebmetszés).
  • attiGT
    most nem azért, de Lantee problémáját simán orvosolná ha lehetne offline játszani és magad növelhetnéd a drop ratet. amig aktivan játszottam sokszor basztam fel magam, beléptem volna offline módba és beállítottam volna hogy minden szaros mob legendásat dobjon.
  • 1Darton1
    Épp ezért van jogod eldönteni mindenki helyett, hogy mit kedveljen. Ércsük!
    Szerintem meg nevelj gyereket játék és fórumozás helyett!
  • j0nNyKa
    nem kötözködés, van linked arról a kutatásról?
  • j0nNyKa
    már bocs de Skill kínai, csak tud magyarul
  • who am I 7
    Magyar goldfarmereket kihagytad ':D
  • Lantee
    Rohadt nagy félreértésben vannak egyesek. Reagáltam a belinkelt videora, amire jött a fika, hogy casual pistike sosem fogja megérteni.
    Elnézést kérek, hogy van életem, és nem napi 24 órában rohadok a diablo előtt. És még olyan furcsa elvárásaim is vannak egy játéktól, hogy ennek ellenére szórakoztasson, jutalmazzon, és ne a nagy számok törvényét vele alapul (ti. aki többet játszik, többet is nyer)
    Persze, nem mondom, hogy dobálgassa nekem a 100-200 euroért elsüthető dolgokat, de legalább hetente egyszer eshetne egy millió körüli item. Tudom, nem én vagyok a célcsoport, és nem is várom el, hogy miattam fejlesszen másképp a Blizzard, csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy a játékosok nagy része (bizony-bizony, friss kutatás, a játékosok nagy része 30-as férfi) hobbi szinten játszik, nem pedig iskola helyett, vagy kínai/indiai/nigériai goldfarmokon.

Peace

• TurboX
    crit, loh, allres, sok-sok str.

shield kuka, 2x1h lehetőleg socketesek (ha nincs pénzed ne a dps legyen a fő szempont -tulajdonság>dps-)
  • 1Darton1
    A tévképzeteiden sokkal jobb röhögni. És én különben is menőbb vagyok, mert kevesebbet játszom nálad.
  • radical
    van valahol valami oldal ahogy leírják hogy kasztoknak mennyi EHP javasolt a küldönféle actoktra? 1.25mill EHP elég A3ra monknak?
  • cataflam02
    barbárral mit kéne stackelni h tudjak ww-vel act 3-at farmolni ?
    mert a shieldes farm atom lassú... az már csak hab a tortán hogy 200+ óra alatt 0 legendary 0 set :D
  • jazzy
    Szar duma, de jó újra látni, pedig már kiment a divatból pár éve.
  • Rogerke
    diabloprogress.com
  • radical
    valaki be tudná linkelni azt az oldalt ahol a karidat lehet megnézni Világ/EU viszonylatban hogy áll?
  • Rogerke
    HEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEE
  • Lantee
    Igen, csókolom, én vagyok a casual pistike. Tessék engem ezért jól kiröhögni!
  • Frankie87
    Azért a betegségekkel nem illik viccelődni...
  • radical
    ez komoly? nem kaphatjuk el a streamen keresztül?
  • Rogerke
    ACT 3-at farmol. És ha nem hallottátok volna a stream-ből valószínűleg azért "élettelen" mert sertés influenzája van 3 hónapja...
  • Frankie87
    ???
    Eszem ágában sem volt. Azért kérdeztem, mert nem tudtam a videót megnyitni.
    És érdekelt, hogy hol fejlődik ennyire "gyorsan"... act III, vagy IV-ben.
  • Fpocok
    Egyszerű: RMAH... naponta rászánok kb 45 percet, futok 3 kört vaultban, ahba rakok cuccot. Ennyi. Ha ez sem lenne, már rég eladtam volna... viszont minimális idővel naponta csöpög egy kis pénz.
  • attiGT
    baszki, elismerem. most jól betrolloltál engem
  • Frankie87
    Köszönöm a választ.
    Már féltem, hogy nem tudom meg, hogy hol öl... mert tényleg érdekelt.
  • Tyler Durden
    1 dolgot nem értek. Elég sokan írjátok, hogy nem teccik a lootrendszer, full szar random, soha nem dob semmit stb. Ennek ellenére kényszert éreztek, hogy belépjetek a játékba? Van 1000 más game amivel el lehet ütni az időt..
  • attiGT
    végre a játékról megy a vita és nem arról hogy kinek van nagyobb fütyülője, mert abban én nyertem rég.
  • attiGT
    ebben viszont igazad van, ha már ennyit farmolt és ennyi időt ölt bele a játékba, akkor simán akár lehetne is egy gomb a képernyőjén hogy full act 3 clear és csak rá kéne kattintania ahányszor kívánja.
  • attiGT
    full act3at öl. mindent. lootból csak a barnát meg a zöldet veszi fel.

devilkinggel meg ebben nagyon nem értek egyet. mint korábban leírtam, és az az egyik büntipontomért felelős hozzászólásom is volt.. ez közel sem olyan mintha valaki először lesz 90es wowban. ide semmi más nem kell, csak minél jobb gear és diablo 3 24/7
  • Dr DeViLKiNG
    Mintha pont ezt javították volna néhány patchel ezelőtt, hogy a1ből fel tudsz öltözni a2-be, és így tovább. Persze ez nyilván nem 2 óra játék után fog megtörténni, ahogy itt mindenki szeretné. Ez kurvára nem az a játék, és már az előzző két része sem volt.
    Lvl 96-on így megy? Hát de kibaszott érdekes, és akkor mondd csak abban hány óra farmja van? Vagy hogy még most is szopnia kéne mobonként? Ez mintha ellentmondás lenne saját magadnak.