78998
  • Frank99
    rendben. nyertél nálam egy hangszórót.
    örülj neki.

aztán bazmegolj tovább. 30 év felett..... meg ha majd látom az adatlapodon, hehe... amúgy miért nem játszol? Én nem játszom, de a játékról beszélek.
    Te miről is beszélsz? személyeskedsz.

Mi van, nem volt meg a napi AH és/vagy euró?
  • Crokin
  • jazzy
    Én sosem gondoltam, hogy egyet fogok érteni veled, de megtörtént. Azt meg végképp nem, hogy felplusszollak.
  • Ferrari23
    minden :D:D

Már írni se tudok, annyira felbassza az agyam, hogy minden este felnézek, és a rinyálását kell olvasni...
  • Ferrari23
    iskolázásod
  • Ferrari23
    Szerintem qrvara leszokhatnál már arról, hogy iskolázol meg lenézed az itt fórumozók + játszók nagy részét (kb minden nap), mintha ezen a kibaszott fórumon te lennél az egyetlen aki dolgozik...

Előző iskolázásos is egy 30 fölöttinek szólt, valószínű igen, hogy padba ül nap, mint nap....

Elhiheted rengeteg diablós ír ide, aki ledolgozza a maga 8 óráját, ha nem többet minden egyes nap. És nem rinyál emiatt, hogy jajjjj én dolgozok, nincs időm játszani, meg jaj én nem a koliban ülök, hogy toljuk 24 órán át, mert ÉN DOLGOZOK BAZD+!!! A MUNKA HŐSE VAGYOK!!!!
  • jazzy
    yawn
  • Frank99
    rendes vagy. nekem az idő pénz. én nem akarok farmolni. Én ütni-vágni akartam (ez egy ilyen játék nem?), hogy legyen néha jobb cuccom. amim lett, az ah-ból és rmahból lett, sajnos. elveszett a vonzerő. nincs miért.... nekem a paragon sem adott semmit. de köszönöm.

sztem sokan vagyunk így, de nem írnak ide. bocsánatot kérek, hogy leírom. már nem teszem sokáig.
  • Carmang
    Na, hülyeséget írtam. Szóval Flawless Square-ből akarok Star-t.
  • Carmang
    Tűzz ki kisebb célokat magadnak, amit meg is tudsz valósítani.
    Én pl most Act I-et framolom Tome of Secrets-ért, meg egy zsák pénzt, hogy a Radiant Square gemekből tudjak csinálni legmagasabbat gemet, amit még plan nélkül tud a csávó (a hattal "nagyobb" szintű, mint a radiant square, ami loot-ból jöhet). Asszem 5 darabra lesz szükségem. Egynek nekiálltam, de 1Mill elment 1db, hárommal nagyobb szintűre.
    Szóval még van mit csinálnom :)
  • Különc
    ok
  • Frank99
    tudod miért is csináltam tovább? volt a -most már csak duma- hogy 500-anként garantált legendary. ez is hazugság volt. Annak legalább volt (lett volna pontosabban) kockacukor szaga. De ez sem lett igaz. És itt azt írják, hogy napi 1-2 órával esélyed sincs, sajnos ez így is van. És ha ez sírás, akkor az. teszek rá. Az én -és hasonlóknak- nem fog adni semmit. Legalább jönne egy plusz quest, vagy valami.... de nem. a paragon az megint idő, BRUTÁLIS idő...ehhhh..
  • Frank99
    dehogy haragszom. Én egy kicsit siker-orientált vagyok, vállalkozó vagyok, ezért mindig azt érzem, hogy kell a lónak a kockacukor...

EZ a játék ezt nekem nem adja meg, úgy látom. Ha néha-néha legalább megcsillantana valamit - a seggem a földhöz verném. A Másik véglet lejjebb a 100-as paragon. Le sem hajolt semmiért, talán a barnáért és zöldért, csak hogy ő legyen az első? A pina-nyalatni hírnév, hogy hurrikán napokig, ínhüvelygyulladásig? Az ilyen nem dolgozik? Eh, mindegy. Tudom sokaknak érdem, hogy " benne leszek a TV-ben!" ez távol van tőlem.

Majd ha kinőtök az iskolából, máshogy látjátok.
  • natalyel
    Részben azért megértem Frank-et: 590! órám van a játékban és egyetlenegy zöld sem esett. Legendary-ból kb. 10db, azok is párszázezres cuccok max, de inkább tízezresek.
    De hát én ilyen peches vagyok, na :).
  • Action
  • Action
    Milyen design? :)
  • attiGT
    wtf ez a design? :D
  • Lammer
    ha nem haraxol...

mondjuk az teny, hogy vegigfutva a topicot, szmajli ide, szmajdli oda... allandoan eleg negativ vagy... pedig:
    -ha ossze akarnam hasonlitani a Te barbarodat az enyimmel, es lenne biciklije, akkor lazan eltolhatna az enyim :D
    -212 orat tettem bele a sajat accomba (+kiprobalasi celbol egy jo baratom accjan meg ket karit vittem el 60-as szintig) es sosem esett ZOLD (sem itt, sem ott)... barna is alig...
    -300 koruli MF-el is total szarok esnek
    -legnagyobb fragem egy barna plan eladasa volt egymillio alatt ('sszem, de tuti alatta voltam), huh! :D

En mar letettem arrol, hogy ebbol penzt huzzak... inkabb elvezem a jatekot a gyengesegeivel egyetemben... es sosemnem fog fajni, hogy itt milliokat huznak ki egyesek, egeszsegukre :)

ennyi ;)
  • Frank99
    pont azt írtam, hogy bidelnek rá, ez a vége.

lehet sokaknak a sírás az fáj, nekem meg fáj a 100 millások dicsekvése.... minket meg ez irritál. ahogy a sírás nem ide való, a dicsekvés sem. sztem.
  • Frankie87
    Kerestem ott, de csak azt a youtube-osat láttam, ami borzasztó rossz minőségű. Mind1, végülis nem lényeg, hisz írták többen, hogy csak ww aztán ennyi.
  • Különc
    Add el
  • Frank99
    bocs, de ez miért sírás?

leírtam, hogy végre találtam olyat, amit elvittek. és írtam egy olyat, hogy hülye mákosok, smilye-val.

én meg mást unok, de inkább nem írom le...
  • jazzy
    Mér, talált 88 sárgát 3 hete.
  • Fpocok
    Kicsit unom már, hogy a kommentjeid 95%-ban csak sírsz.
  • Frank99
    h*lye mákosok vagytok. :-)
    a múltkori 88 db sárgából semmit nem vittek el, semmit nem ért fel AH-ig. a gyerek talált valamelyik nap egy egykezes axe-ot sárgát 50% damage, meg 45% crit dam. 735 dps, elmegy 735.000,- ez volt a legjobb, amit találtunk 150 óra alatt.

És ennek én valóban örülök!!!!
  • Eksz
    Ja valami gyanus, nekem is volt mar joparszor hogy elso pack legendaryt dob.
  • skinnyman
    na menj a picsaba mennnyi mf hanyadik act? :)
  • Hegi90
    Szerintem a twitchtv archivalja a kozvetiteseket, valahol ott kell meg lennie.
  • Dr DeViLKiNG
    Még hogy nem esik legendary. Beléptem, első csapat fehér mobból legendary ring kb 5 milla értékben.
  • skinnyman
    Ez botozott vagy felvaltva nyomtak ejjel nappal a patch megjelenesetol?
  • Frankie87
    Köszi szépen!
  • Lammer
    skacok!

az meg van, hogy a black canyon mines-nal 3 azaz HAROM pack ragad ossze??? szet mikroztam a testemet... de halal nelkul abszolvaltam a most high MF, de low DPS viccsdoktrinammal ^^

erre utana a nagy oromomben beneztem egy diszkogombot a kovetkezo wasp rarenel

egyebkent jo par run utan mondhatom, hogy 290-es MF-el sem esnek hu de jo targyak... esnek a sargak, de semmi durva... az iLVL mint ha talan egy picit atlagban magasabb lenne, de... nem tudom... :(

strat: osszeszedem mine+ha kell csatornaban az 5-os valort es hajra vault pucolas :)
  • Daell Drow
  • Frankie87
    Azt is meglestem volna...:)
  • who am I 7
    ww-zett végig..semmiről nem maradtál le, max arról, h a végén completed paragon és unlocked flag :D
  • Frankie87
    Direkt siettem haza, hogy lássam hogy játszik élőbe... erre már nem közvetít...
  • Elusive
    legalább naki is jut valamicske "hüvely", ne sajnáld érte :D
  • Psychedelic #56940
    Alkaizer
  • setuh
    http://us.battle.net/d3/en/profile/Alkaizer-1727/

88k elite kill
  • Frank99
    Ban?