78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ferrari23 #57098 Lehet eddig tartott az 1,04 pöcs + a paragon hatása. 2 hétre visszatértek az emberek, tolták, aztán újra dobták a gamét. Na de akkor fallout 3... -
Ferrari23 #57097 Röhögés smilek (dzsóni és bandája kiiktatta smile-kat, azért írom) röhögés smile újra. -
Noodlee #57096 Egye fene, elviszem 10k, de csak mert vajból van a szívem :P -
Ferrari23 #57095 139 dex, 51 vit, 75 all res, 17% mf, 572-es sapit se tudom eladni 5. napja...
Legolcsóbb belőle, ami szarabb 1 milla, 300 k ért nem ment el... -
Noodlee #57094 Én is próbálkoztam már mindennel, 5k-s kezdő ár, de nem kell senkinek. Valaki mondta, hogy persze, mert a sok hülye nem veszi az olcsót, csak a drágát. Próbálkoztam drágán is, akkor meg azért nem vette senki...
Igaz tegnap eladtam egy 990-es sebzésű x-bow-t 1.3kk-ért, amin semmi nem volt csak -18 lvl req. -
Ferrari23 #57093 Hát én beaszarok ezen az AH-n, hogy 4-5 napja semmit nem vesznek meg. Rájuk kerestem Ah-n és a kiadott árak feléért tettem ki őket, qrvara alul árazva, egy se ment el, úgy felbaxta agyamat, hogy a több 100 ezret, millát érő cuccokat mind kitettem 10k kezdő árral. Még 10k licit se jött rájuk :D:D:D:D
Egyik cucc str 124, vit 70, 34 all res, 17% mf, és 10k-ért se licitáltak rá. Persze, ezt így beírom legolcsóbb 1,2 milla azt 10k ért se kell?!?!?!? :D:D:D:D
Többi cucc hasonló kategória.... Eskü nem értem mi a halál van... -
Ma esti sztori: összegyűjtöttem egy rahedli Tome of Secrets-t, meg alapanyagot, és nekiálltam kraftolni. Azt a fejfedőt, aminek a Plan-jét a múltkor találtam. 14-et tudtam belőle csinálni, elment kb 434k arany.
Egyik sem volt olyan jó, hogy akár egy kicsit is elgondolkoztam volna az aktuális (lv36) sapi lecserélésén...
Utána vettem AH-ban 330k-ért egy sokkal jobbat. -
who am I 7 #57091 ahogy mondod, 15% fölös. -
Traky70 #57090 Nekem most alapból (MF cuccok, követő, paragon) 315% MF-em van. Tehát akkor 15% tök felesleges (cserélhető dps-re)? Nekem valahonnét 325% rémlett. -
who am I 7 #57089 dehogyis, szuperhősök, fél óra dio3, 25 legendary aztán gyereknevelés 
-
Én meg ma akkorát fingottam, hogy 5 szinttel lejjebb is érezték. -
NOLIFER LEGENDARY TALÁLÓK, LE VELÜK -
who am I 7 #57086 Gondolom 0mf 0 paragon és az első 7 mobból. -
Dr DeViLKiNG #57085 Még mielőtt nagyon eltévednénk, dolgozó emberről van szó. Nem kell megint a hülyeséget eröltetni. -
Én is baszki, életük nincs... -
Dr DeViLKiNG #57083 Haver ma már a hetedik legendaryját találta.. szerencsére csak egy volt belőle 40m+ értékkel. Úgy sajnálom az ilyen embereket, de tényleg... -
Eksz #57082 Ja engem is ez erdekelt volna, hogy oke hogy ennyit ir, de szamit is e vajon? Remelem majd valamit hazudnak rola, hogy akkor most mivan. -
Sunrider924 #57081 Pont ezt kerestem kozben, jo hogy megtalaltad
-
True.
The Magic Find and Gold Find percentages for both follower contributions and Fortune Shrine bonuses are intended to respect the 300% MF/GF cap. Nephalem Valor bonuses will continue to stack beyond this cap, however.
That said, we’ve seen some posts that MF/GF contributions from followers may currently be stacking above the cap, and we’re looking into those reports. -
Sunrider924 #57079 Furcsa, de nekem a cap nem azt jelenti, hogy szamban nem lehet az adott ertek fole menni, hanem azt, hogy az adott ertek folott nincs hatasa, gyujthetnek akar 500% mf-et is pont ugyanannyit er mint a 300%(100as paragon) +75%(5xNV). Szoval a cap az 375%, es ebben minden benne van, shrine meg folower a 300%os szabaly ala tartozik. -
2 mindig kocsmázik amíg a harmadik valamicskét próbál dolgozni, de abban is szar mert egyfolytában fekszik. -
mér kell csicskázni szegényeket -
300 + valor + csicska + shrine, de állítólag 399 fölé nem megy.
Most látom a képet, akkor már megy. -
Eksz #57075 Akkor igy :F
Mennyi a max mf? -
Eksz #57073 Varom a megfejteseket, hogy akkor most mennyi is a max mf?
-
Ez a paragon ugyan az mintha fejlődnél tovább, számomra számomra semmit nem ad a játékélményhez, de hát kinek mi jön be.
-
Eléggé nonszensz, hogy csak 4 van benne alapból... -
Előző hsz-ben az utolsó mondatban rosszul írtam: "annak is aki nem játszik egész nap..." -
Aspyrin #57069
-
Azért most ezzel a paragon lvl dologgal, sok embernek visszajött a kedve a játékhoz. Többek között nekem is. Mondjuk az igaz, hogy meg lehet unni, hogy ugyan azokon a helyszíneken ölsz, de én pl most marhára élvezem a játékot. Fél év múlva kb, jöhet a pvp is, na meg gondolom lesz kieg is, szóval addig meg lehet fejlődni, meg cuccot farmolni.
Aki meg írta, hogy nincs értelme a paragonnak, az meg nézze úgy hogy pl a 20-as szintet el lehet érni, annak is aki nem játszik egyedül, és az már alapból 60 dex-et ad, meg asszem 40 vit-et. -
Hord azt ami esik/esett, 20 misiből is fel lehet öltözni, sőt még jóval kevesebből is, de úgy hülyegyerek módjára, ész nélkül végig lehet rohanni az egészen, szvsz elveszti a játék azt a csöpp értelmét is, ami még van neki. -
Sapkába kapásból mehet szerintem egy ruby.
Fegyverből meg socketes kell, vagy amin van már alapból crit dmg.
De a legjobb ha mindkettő van rajta.
Cuccokra neked is crit dmg, cc %, dex, vitality, atk speed.
Passive skilljeid, meg szerintem a legjobbak. Én is azt használom most.
Ja, és oneal1 - mivel nem tudom milyen fegyvered van, de szerintem mindenképp crossbow-ot használj, crit dmg miatt. -
DH: crit dmg, cc %, dex, vit. Kb ebbe a sorrendben. Meg persze mehet még atk speed is.
Skilleket tapasztald ki, ám lentebb linkeltem egy srácot, tőle lehet tanulni.
-
300k :D -
Dondark #57063 Goldtól függ:))) Mennyi goldod van?
20 milla tuti kell egy félértelmes karakterhez -
Na meglett a lvl 60 meg az infernora jutás.
Azon kívül, hogy minden szar a karakteren, valami tipp, hogy mit cseréljek le, mire, és mit változtassak?
link -
mi haverokkal az első X szettünket meg legendary-nkat hullákból meg ládákból meg weapon rack-ekből szereztük :) -
Dondark #57060 Láda dobhat legendaryt? Kinyitottunk egy ládát továbbmentünk 20 mp múlva ott volt egy több mint 50 millás legendary öv :D -
Mikor a lista alján levő shrine-okat kitalálták, addigra eléggé elgurult a Blizzardosok gyógyszere :) De amúgy tetszik. -
200% felett van már a critical dmg