78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ErrOrHUN #57418 én pl a cdkeyvel tenném. ha rákattintasz a linkre, akkor nem állítja vissza a régi állapotot, vagy küld új jelszót a régi hozzáféréshez? csak így látom értelmét az acc védelemnek -
Rothstein #57417 Ez már megvolt, csak éppen be kéne jelentkeznem a bnet accountommal ahhoz, hogy bármit is tudjak csinálni a fórumon 
Nekem a support email címe kéne.
Azt meg hogy hogyan fogom bizonyítani hogy az acc az enyém, nem tudom... -
ErrOrHUN #57416 "If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately." ezt lehet csinálni -
Rothstein #57415 ÁHHHH...
Ezt a levelet kaptam tegnap este:
Hello Adam,
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username ***@yahoo.com. The e-mail address w***@126.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.
Once the new address has been verified, the e-mail address ***@yahoo.com can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.
If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy
Csak ma reggel olvastam el. Ilyenkor mit lehet tenni?
Lényegében feltörték az accomat, és megváltoztatták az email címet, a jelszót, és valószínűleg az összes többi adatot... -
Szinte ugyan az esett nekem 3 napja. 1,2M-ért vitték el. -
Dondark #57413 300ért tedd ki buyouttal és úgy tuti elviszik, most néztem utána :) -
Pár 10ezret max. -
ez mennyit ér?
pontosan nem tudtam belőni, azért kérem a segítségeteket de elég borsos áron mennek.
köszi!
-
nincs :D
We’ll be back soon!
The Blizzard family of websites is currently undergoing maintenance to improve your browsing experience. Thank you for your patience! -
nincs online profil???? -
300--500 e gold. -
Dondark #57407 Minden annyit ér amennyiért el tudod adni :)))
Ott az ah, 30 másodperc utánanézni. Ár alatt tedd ki :) -
annyit amennyit hajlandóak érte adni. -
Szerintetek ez mit ér?
-
legjobb dolog amit olvastam a topikban az elmúlt két hétben. -
nah kiesett a 4.legendásom :)
-
cdgalaxisnal peldaul -
cdg -
kazuma89 #57400 hol 10??:) -
Dr DeViLKiNG #57399 8-ért a kutyának se fog kelleni, mikor a boltban 10. Csak mondom. -
kazuma89 #57398 diablo 3 elado! 8.000ft erdeklődni privátban -
nice
-
Zsooo #57396 mai termés keep depths-ből, pedig már épp feladtam volna pár vault kör és egy komplett act3 pucolás után, mikor belépett két haverom, és toltunk még egy kis act3-at ghomig. mf 220
-
Rogerke #57395 Nem a legjobb de nekem upgrade : )
-
Dondark #57394 Előtte meg ezt írta...
ha valaki farmolna act2őt akkor vegyen fel. skill#2715
act 3 sajnos csak úgy megy ha a társam jól bírja.
Csak eljátssza hogy természetes:D
Ha tényleg annyira természetes lenne nem act 2őt farmolna és nem esne nehezére az act3 is mert lenne pénze fejleszteni:)
Mellesleg ha a barbárja nem bírja jól akkor ki bírja?A demon hunter?:) -
Skill #57393 már vagy 35 órám van a barbárban. szóval megérdemlem :P -
"meg reggel esett egy ződ ami elment . 31m jött ahból. szal most van kedvem tolni."
es ezt ilyen tok termeszetesen, de irigyellek :DDD
ha 3x ennyit fogok jatszani, akkor sem fog esni egy zold sem :(((
nem baj! megyek farmolni, haaatha :)) -
Skill #57391 kaptam egy kis goldot meg egy egész jó fegyvert. :O
meg reggel esett egy ződ ami elment . 31m jött ahból. szal most van kedvem tolni. -
Már Act 3-at tolod? Menj már.... :D
Én meg Act 2-ről visszamentem Act 1-re... -
Hosszas #57389 Sziasztok! Tudtok adni valami jó tanácsot h mit fejlesszek inkább?? http://eu.battle.net/d3/en/profile/JokerFacer-1397/hero/18434836 -
egyelore nem fogta fel, adj neki par napot -
Császtok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valós pénzért szeretnék venni csizmát, meg kardot, de valamiért nem jó. Lehet nincs pénz a számlámon? -
Kiről van szó? -
LoL mindjárt jelent a trollgeci, hogy nem tud ideírni -
who am I 7 #57384 dicsoseg egyikben sincs.Tul hpzott,dmgzett,aimbotos mobok..0skill kell hozza es 100% gear, ez hcn tokeleyesen kijon.A morta'r a'gyun meg a diszkogombon a mai napig nevetek :D 1 ertelmes ai van benne, a shadow clone-od..a tobbo mortar agyuu , diszko kiraly szora sem erdemes -
Skill #57383 ha valaki farmolna act2őt akkor vegyen fel. skill#2715
act 3 sajnos csak úgy megy ha a társam jól bírja. -
Meg tudod ezt a hírt erősíteni vmi hivatalos forrással? -
radical #57381 player 8 hoz jár 8xos loot is? -
pvp meg mindig 1.1, ez is volt eddig is igerve, ezutan is ez lesz
mellesleg utoljara amikor idopontot mertek mondani, iden ev vegere lottek be -
"Similar to the “Players 8"
hehe... csak is ugy toltam az elozo Diabloval :)