78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Akkor mégis jól tudtam/olvastam. -
Rogerke #57457 Te kapsz több sebzést nem te sebzel többet -
kb 0-800k
itt az update -
Biztos? -
nem, én sebzek nagyobbat -
Az a +fire taken az az, hogy nagyobbat sebeznek beléd tűzzel? -
Dr DeViLKiNG #57452 Két pofont, mert nem tudsz az ah-ban rákeresni hasonlóra. -
ez most esett
mit ér?
-
allres nélkül -
Micsoda???????????????
Összesen 6-10 millából van farmolós all reses, 30K hp-s, 140-160K8 sharpshooter) dps-ű hunter·· -
nightmare poni botot miért nem tudom hellre és infernora fejleszteni amikor már megvolt ifnernon diablo kill? az számít hogy nem azzal a karakterrel akarom fejleszteni amivel nigthmarera fejlesztettem? -
Ne irkáljatok barbárral kapcsolatban, nem játszom a játékkal már -
Itt az én DH-m is, tuti nem volt 35 milla, act3 szóló megy vele, coop főleg -
aki nem tud bejelentkezni, itt probalkozzon -
Tudtok ajanlani valami jo legendary shieldet monknak,nem foldontuli aron? -
sanyiiiii #57443 Nem arról van szó hogy a pénz eltűnne a semmibe, hanem arról hogy a bnet accountod nem egy bankszámla, nincs rajta tényleges pénz. Az csak annyiról szól hogy a blizzard nyilvántartja hogy jogosult vagy x értékű termékre/szolgáltatásra tőlük további befizetés nélkül. Ha azt a "pénzt" kiszeded az a blizz szempontjából egyenértékű egy paypales chargeback-el.
Bizonyítaniuk meg nem kell semmit ahhoz hogy banoljanak... -
Dr DeViLKiNG #57442 Ha megmondod, hogy bizonyítja be bárki is ezt, hogy átválátsról volt szó, akkor még lehetséges is lenne.
Az meg hogy a bnetes pénz gyakorlatilag nem is "létezik" az meg logikai bukta. -
BlazeH #57441 A DH-m cucca szerintem nem ér többet 20 millánál, de van rajta 160 mf és simán farmolom vele egyedül act3 nagy részét:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Blaze-2506/hero/5952557
Nem hiszem hogy más classal kijössz ilyen olcsón. -
Én ezt találtam,de nem hiszem hogy kijönne 35 millából :-/ -
Skill #57439 szerintem ennyiből nem lehet összehozni. persze lehet csak béna vagyok.
skill#2715 lesd meg a gearem.
790 all res 5200 armor buffal. lövésem sincs, hogy armort , hogyan növelhetnék.
act3 elég húzós . most gondolkodom, hogy 1h+ pajzsal megyek majd.
-
Üdv,szeretnék segítséget kérni tőletek. 35M-ból össze kéne raknom egy geart amivel hatékonyan lehetne farmolni inf ACT III-at (egyáltalán ennyi pénzből lehetséges?) Felhúztam egy barbárt erre a célra,viszont elbizonytalanodtam.. lehet jobb lenne egy wizard vagy DH? Nem tudom pénzügyileg melyik kasztot tudnám felszerelni viszonylag normálisan inf actIII-ra. Ha valakinek lenne tippje, kérem ossza meg velem :) -
Skill #57437 az azonos ip a gond . legalább is nálam ez volt. -
Tisszi #57436 Viszont balanceról lehet venni rmah-ban, és én csak annyit csináltam, hogy megvettem egy itemet. Blizzardnak semmi köze ahhoz, ha éppen az én testvérem veszi meg tőlem ugyan azon ip-ről. -
sanyiiiii #57435 Nem lepőnék meg rajta hogyha szigorúan büntetnék mióta rájöttek hogy az emberek csinálják, kerek perec le van írva hogy ami a bnet accountra rákerül azt csak náluk költheted el, nem veheted ki.
Arról nem is beszélve hogy ami a bnet accounon van "pénz" az nem már nem pénz, inkább egy vásárlási utalványként kell tekinteni rá. -
Dr DeViLKiNG #57434 Nem bannolták, csak lezárták, amíg valaki rá nem néz az aukcióra (1-2 nap). Nem kell rögtön beszarni, én is csináltam már ilyet nem egyszer. Persze lehet, azóta változott a szabályzat. -
Tisszi #57433 Reggel az az üzenet fogadott, hogy bannolták a Diablos accountomat.(és a haveromét)
"This Diablo III account has been locked due to an auction related issue. Until this issue is resolved, the account will be unavailable for play and access to the Diablo III auction house restricted."
másnak is már volt ilyen? mennyi idő alatt oldják ezt meg?
A háttértörténet részemről az, hogy sikerült paypalra alkalmas kártyát szereznem, a bnet balanceon pedig volt egy 100 euró, amit nem akartam otthagyni. Tehát kölcsönkértem a haverom accját és gyak megvettem egy szar itemet abból a 100 euróból, amit a másik accal tettem fel. Ez most illegálisnak számit? ennyire akarja a blizz, hogy náluk költsem a pénzem? -
Rothstein #57432 Hát azt nem néztem meg sajnos! :(
#jazzy
Akkor lehet hogy ráb*sztam most :(
Az acc amúgy Adam Jones néven volt regelve, és UK volt a lokáció, szóval ha ID-t kérnek, nem tudom igazolni magam áhhhh....talán a CD key segíthet...
Kösz mindenkinek!
-
De az volt a pontos cím? AMikor ráviszed da klikkelhető linkre, alul, jobb böngészőkben kiírja a valódi linket. -
Akkor a 2. is Scam Email volt. Máshova mutatott a link és behúzták a Secret Answered. Leírtam #57422-ben miket próbálhatsz meg.
De egyet jól jegyezz meg ha visszakaptad az accod.
A Blizzard MINDIG a saját neveden szólít meg! Dear János például. SOHA nem úgy, hogy customer, player, etc.
Vegyél Authenticatort! -
Skill #57429 valaki act2 farm? skill#2715 -
Rothstein #57428 Nem, arra nem nyomtam rá!
Dear customer, - ez volt a megszólítás a második levél elején
#Fpocok
Az a link dobott át a recoverys oldalra, ott kellett megadnom a secret questiont/answert. Lehet hogy itt lettem megvezetve. A design tiszta bnet volt, de attól még lehet hogy a hacker rakta így össze az oldalt. -
A másodikban az a link az mi? Ha ráviszed az egeret a levélben, akkor nem dob át másik oldalra? Attól hogy azt írja ki oda, lehet máshova mutatott. -
who am I 7 #57426 2. nekem is volt..de csak azért mert más ip-ről és gépről jelentkeztem be..bár nem tuti, hogy emiatt volt..mind1, megváltoztattam a psw-t, aztán megoldódott. -
Keddi Emailes linkre nem nyomtál rá? Illetve a Szerdai Emailnek az elejét, a köszönést linkeld be pls. -
Rothstein #57424 Ezt kaptam kedden:
Dear customer,
This is an automated notification regarding your Battle.net Account. Some or all of your contact information was recently modified through Battle.net Account Management. If you recently made changes to your account information, please disregard this automatic notification.
If you did not make any recent changes to your account information, we recommend you change your Secret Answer and make appropriate corrections as soon as possible to ensure account security.
You can log in to Account Management at the following link to review your account settings:
https://us.battle.net/login/en/?ref=https%3A%2F%2Fus.battle.net%2Fsupport%2Fen%2Fticket%2Fstatus&app=support
If you cannot sign into Account Management using the link above, or if unauthorized changes continue to occur, click here for answers to Frequently Asked Questions or contact Billing and Account Services.
Account security is solely the responsibility of the account holder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives will typically lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.
Regards,
The Battle.net Support Team
Blizzard Entertainment
Online Privacy Policy
Utána ezt szerdán:
Due to suspicious activity, the Battle.net account [email protected] has been locked. To restore access to this account, please follow these steps:
Step 1: Secure Your Computer
In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.
Step 2: Secure Your E-mail Account
After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.
Step 3: Choose a New Password
You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html
*Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.
If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support at http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy
A második linkben lévő password resetes gombra klikkeltem.
Meg kellett adnom a secret question-t és a választ is.
Meg is tettem, azt hittem rendben van minden.
Lehet hogy attól jöttek a levelek aki feltörte az accot, és így szerezte meg a titkos kérdést/választ tőlem?
Máshova nem jegyeztem le semmi ilyesmit...fejben tartok minden ilyen dolgot... -
Illetve ha megváltoztatták az E-mail címet valamit erősen elcsesztél és magadat okolhatod, ugyanis ahhoz a Secret Answer is kell. Azt pedig nem kell beírogatni soha sehova. Ezen felül még feltörték az accod + az emailed is, ez már egyszerűbb nekik. De a Secret Answered honnan szerzik meg, ha csak nem írod be valami txtbe.. -
Volt mobilszám csatolva az accodhoz? Ha igen, próbáld ezt.
Vagy ha jól tudsz angolul hívd fel őket skypeon ingyen.
Ha egyik sem megy, csinálj egy új battle.net fiókot valami email címmel és írjál nekik support ticketet. Esetleg kérdezz rá E-mail címre ott. El fogják kérni a személyi igazolványod bescannelt másolatát, úgy tudod bebizonyítani, hogy te vagy. Bneten nem lehet nevet változtatni. -
köszi a többieknek az árbesaccolást!:) -
ismét hatalmasat segítettél...:D
ez direkt van vagy ennyére nem vágod?
lol
én legalább kérdezek:) -
Rothstein #57419 Nem, sajnos nem. A link a bnet fórumra dob, illetve a FAQ-hoz.
Recovery linket meg csak az új email címre küldenek valószínűleg.
Na mindegy, majd lesz valahogy...