78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ebben a hsz-ben csak az az égő, hogy vetted a fáradtságot és szorgalmasan utána néztél hogyan tudnád oltani jonny sg-n kívül, ha már a saját gondolataiddal közröhejjé váltál a fórumozók között -
koszi! :)
latom Te a fire res-re "gyurtal ra" (passziv miatt) :)
TOK ugyanaz az aktivokat hasznalom, mint Te! :))
Sanyinak is a tippeket! :)
szemelyeskedest meg fejezzetek abba!
[irgum-burgum] -
még valami: ez nem személyeskedés? nem mintha nagyon érdekelne egy 2001-ben hülye módon elsőként topicba írt hozzászólás, amit azonnal úgy értékelt a fórum, mintha én nyitottam volna.
Ezt az összes fájdalomdíjas - lásd fáj nekik amit írok- kis commentelő persze azonnal megtalál. persze senki nem vette észre a smiley-t a végén.
De ha így jó, akkor kis buzi vagyok, női tangában...
:-() legalább letudtuk. -
tudta kinek megy....
meg te is a testépítést... sokan személyeskedtünk itt. de mindegy........ -
De én nem ő vagyok -
akkor jó, jonny brávó.
még rímel is. -
majdnem.
az értelmesek maradnak, a halmozottan szellemi fogyatékosok mennek. -
Én nem azt mondtam, hogy tilos megnézni, hanem hogy tilos bemásolni, mert ez a szabály. -
akkor az lesz. (csak a hülye nem látja alul a bal alsó sarokban töltődő linkeket, csak az nem látja, meg a vak)
egyszerű moderáció. a barátok maradnak, a többi megy.
vagy nem így megy?
-
bevágott tanga... :-) -
Azt ugye tudod, hogy személyes információk bemásolását a fórumba banánnal jutalmazzák? -
el tudnám tüntetni ezt a hszt, de úgy vagyok vele, hogy amíg nem hordok női tangát, nagy baj nem lehet.
btw tényleg azért nem szeretlek, mert iszonyatosan, mérhetetlenül buta ember vagy.
na meg írtam ám valamit a melegekről, kedves női tanga úr. -
Milyen a tanga? -
fáj, hogy tudják az emberek ki vagy? én nem linkeltem hülyeségeket.
jonnny brávó a http://jonny.frogz.hu/
"Nagy Gergőnek hívnak, 1987 óta rugdosom e világ porait.
Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karán, Programtervező Informatikus (BSc) szakon vagyok harmadéves hallgató.
Szeretem:
- Katit
- zabálást
- whisykt
- olvasást
- zenét
- Katit
- röhögést
- rendet
- a.. sakkozást..
Érdekel:
- Kati
- programozás
- tudomány
- politika
- napi hírek
- regényírás
Nem szeretem:
- buta embereket
- magyar politikusokat
- emot
- orkokat
- melegeket
- főzeléket
- mávot
- rendetlenséget"
ennyit erről. én buta ember vagyok, engem nem szeret. -
a sok majom mindig előhoz egy 28-xor lerágott csontot, de csak rágjátok....
illetve banánt. -
Van aki másban jó, te például 2001. 06. 27. - ki hord itt női fehérneműt? ebben, vagy a goldvásárlásban, hogy sikerüljön a normal nehézségi szint -
akkor kijött, (nem)viszlát -
de nem ám... -
itt annyi király van -főleg Sanyi- hogy hihetetlen. mese habbal... -
Am ha kijon nem fogsz tobbet itt sirni?Mert akkor mi is varjuk
-
-
jaj mer nélküled aztán nem találna rá okot
-
sanyiiiii #57676 Két órát játszottam hétvégén, set fist weapon (a drágább) , bár nem túl jó rollokkal de elkelt 16 milláért + 1-2 milla sárgában meg planben, ezt úgy hogy csak legendary/setet adom el rendesem, sárgákat szinte eladakozom (vendor áron megy ahba buyout nélkül mind, meg ugye az apróság (gold, gemek, tome).
Csak hogy legyen min sírnod :P -
hi -
húúúúúúúúúú. testépítésben király vagy.. a büfé és marketing szakon...
akkor jó.szevasz. -
Te noob vagy én meg nem -
megnéztem Tarja, te vitben én meg str-ben vok' király. miért is bazigáljuk egymást? -
amúgy hányan várják már a Torchlight 2-őt, de hányan... onnantól AH leárazás... -
neked akad össze a nyelved. pont te sírtál itt valamelyik nap, hogy ki játszik még ezzel a fossal, vagy valami hasonló, most meg beugatsz.
160 óra játékkal úgy gondolom pár kis darab xart megérdemeltem volna. még kicsi sem jött.
néha-néha jöhetne. hát majd játszunk olyannal, ami ad -játékélményt- nem, nem EURÓ élményt....az euró megjön majd munkával.... -
Azért sírsz, mert munka után nem kapsz ingyen epicet casual noobként, a post végén meg valakivel versenyzel, mi van veled? Összeakad a nyelved már a sírástól -
-
feladom. -
Nem ragadtam ki semmit,ezt minden karakter ugyanugy megkapja, ettol meg a monkot nerfelik. -
Kiragadtál egyetlen apró részletet. Minden karakteren gyengítik a védelmi spelleket de a monk még jól is jár mivel nem nyúlnak hozzá a resistekhez mint pl. a barbár vagy wizardnál.
Viszont mivel a szörnyek sebzése sokkal nagyobb mértékben csökken mint a nerf így jóval könyebb lesz a játék = buff. Arról az apróságról nem is beszélve hogy így már nem kötelező használnod védelmi passzívokat akár választhatsz valami más hasznosat. -
a baj inkább, hogy a játék lófaxtot nem dob. és nemcsak én rinya gondolom így, egyre gyakoribb az ilyen beírás.
értelme szinte semmi, hogy játszunk.... lehet itt players 8 + monster szint csökkenés..
már aki a JÁTÉK miatt játszik....
csütörtök, TL2.... ott nem AH és RMAH buzikkal kell versenyezni....
-
-
összességében még buffolják is de sebaj.. -
sanyiiiii #57661 Nem érdemes LoHra menni monknak az ára miatt, vagy lpss + spirit regen/attack speed (+life regen opcionális) vagy dual wield esetén lifesteal, ami ugyan messze a leggyengébb verzió de annyival olcsóbb hogy sokkal több lóvéd marad dps növelésére és cd-k mellett bőven elég lesz, valamint gyorsabban is fogsz ölni. -
Orulok,hogy am is a leggyengebb karaktert nerfelik 
-
a mobok sebzését is szénné nerfelik.
ha minden mob itt hisztizne miatta, nagy gond lenne a topicban