78998
  • Hegi90
    ebben a hsz-ben csak az az égő, hogy vetted a fáradtságot és szorgalmasan utána néztél hogyan tudnád oltani jonny sg-n kívül, ha már a saját gondolataiddal közröhejjé váltál a fórumozók között
  • Lammer
    koszi! :)
    latom Te a fire res-re "gyurtal ra" (passziv miatt) :)
    TOK ugyanaz az aktivokat hasznalom, mint Te! :))

Sanyinak is a tippeket! :)

szemelyeskedest meg fejezzetek abba!
    [irgum-burgum]
  • Frank99
    még valami: ez nem személyeskedés? nem mintha nagyon érdekelne egy 2001-ben hülye módon elsőként topicba írt hozzászólás, amit azonnal úgy értékelt a fórum, mintha én nyitottam volna.

Ezt az összes fájdalomdíjas - lásd fáj nekik amit írok- kis commentelő persze azonnal megtalál. persze senki nem vette észre a smiley-t a végén.

De ha így jó, akkor kis buzi vagyok, női tangában...

:-() legalább letudtuk.
  • Frank99
    tudta kinek megy....

meg te is a testépítést... sokan személyeskedtünk itt. de mindegy........
  • Különc
    De én nem ő vagyok
  • Frank99
    akkor jó, jonny brávó.
    még rímel is.
  • j0nNyKa
    majdnem.
    az értelmesek maradnak, a halmozottan szellemi fogyatékosok mennek.
  • jazzy
    Én nem azt mondtam, hogy tilos megnézni, hanem hogy tilos bemásolni, mert ez a szabály.
  • Frank99
    akkor az lesz. (csak a hülye nem látja alul a bal alsó sarokban töltődő linkeket, csak az nem látja, meg a vak)

egyszerű moderáció. a barátok maradnak, a többi megy.

vagy nem így megy?
  • Frank99
    bevágott tanga... :-)
  • jazzy
    Azt ugye tudod, hogy személyes információk bemásolását a fórumba banánnal jutalmazzák?
  • j0nNyKa
    el tudnám tüntetni ezt a hszt, de úgy vagyok vele, hogy amíg nem hordok női tangát, nagy baj nem lehet.
    btw tényleg azért nem szeretlek, mert iszonyatosan, mérhetetlenül buta ember vagy.
    na meg írtam ám valamit a melegekről, kedves női tanga úr.
  • jazzy
    Milyen a tanga?
  • Frank99
    fáj, hogy tudják az emberek ki vagy? én nem linkeltem hülyeségeket.

jonnny brávó a http://jonny.frogz.hu/

"Nagy Gergőnek hívnak, 1987 óta rugdosom e világ porait.
    Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karán, Programtervező Informatikus (BSc) szakon vagyok harmadéves hallgató.

Szeretem:

- Katit
    - zabálást
    - whisykt
    - olvasást
    - zenét
    - Katit
    - röhögést
    - rendet
    - a.. sakkozást..

Érdekel:

- Kati
    - programozás
    - tudomány
    - politika
    - napi hírek
    - regényírás

Nem szeretem:

- buta embereket
    - magyar politikusokat
    - emot
    - orkokat
    - melegeket
    - főzeléket
    - mávot
    - rendetlenséget"

ennyit erről. én buta ember vagyok, engem nem szeret.
  • Frank99
    a sok majom mindig előhoz egy 28-xor lerágott csontot, de csak rágjátok....
    illetve banánt.
  • Különc
    Van aki másban jó, te például 2001. 06. 27. - ki hord itt női fehérneműt? ebben, vagy a goldvásárlásban, hogy sikerüljön a normal nehézségi szint
  • j0nNyKa
    akkor kijött, (nem)viszlát
  • Frank99
    de nem ám...
  • Frank99
    itt annyi király van -főleg Sanyi- hogy hihetetlen. mese habbal...
  • setuh
    Am ha kijon nem fogsz tobbet itt sirni?Mert akkor mi is varjuk
  • Frank99
  • j0nNyKa
    jaj mer nélküled aztán nem találna rá okot
  • sanyiiiii
    Két órát játszottam hétvégén, set fist weapon (a drágább) , bár nem túl jó rollokkal de elkelt 16 milláért + 1-2 milla sárgában meg planben, ezt úgy hogy csak legendary/setet adom el rendesem, sárgákat szinte eladakozom (vendor áron megy ahba buyout nélkül mind, meg ugye az apróság (gold, gemek, tome).

Csak hogy legyen min sírnod :P
  • Különc
    hi
  • Frank99
    húúúúúúúúúú. testépítésben király vagy.. a büfé és marketing szakon...

akkor jó.szevasz.
  • Különc
    Te noob vagy én meg nem
  • Frank99
    megnéztem Tarja, te vitben én meg str-ben vok' király. miért is bazigáljuk egymást?
  • Frank99
    amúgy hányan várják már a Torchlight 2-őt, de hányan... onnantól AH leárazás...
  • Frank99
    neked akad össze a nyelved. pont te sírtál itt valamelyik nap, hogy ki játszik még ezzel a fossal, vagy valami hasonló, most meg beugatsz.

160 óra játékkal úgy gondolom pár kis darab xart megérdemeltem volna. még kicsi sem jött.

néha-néha jöhetne. hát majd játszunk olyannal, ami ad -játékélményt- nem, nem EURÓ élményt....az euró megjön majd munkával....
  • Különc
    Azért sírsz, mert munka után nem kapsz ingyen epicet casual noobként, a post végén meg valakivel versenyzel, mi van veled? Összeakad a nyelved már a sírástól
  • setuh
  • MEdievil
    feladom.
  • setuh
    Nem ragadtam ki semmit,ezt minden karakter ugyanugy megkapja, ettol meg a monkot nerfelik.
  • MEdievil
    Kiragadtál egyetlen apró részletet. Minden karakteren gyengítik a védelmi spelleket de a monk még jól is jár mivel nem nyúlnak hozzá a resistekhez mint pl. a barbár vagy wizardnál.
    Viszont mivel a szörnyek sebzése sokkal nagyobb mértékben csökken mint a nerf így jóval könyebb lesz a játék = buff. Arról az apróságról nem is beszélve hogy így már nem kötelező használnod védelmi passzívokat akár választhatsz valami más hasznosat.
  • Frank99
    a baj inkább, hogy a játék lófaxtot nem dob. és nemcsak én rinya gondolom így, egyre gyakoribb az ilyen beírás.

értelme szinte semmi, hogy játszunk.... lehet itt players 8 + monster szint csökkenés..

már aki a JÁTÉK miatt játszik....

csütörtök, TL2.... ott nem AH és RMAH buzikkal kell versenyezni....

• setuh
  • MEdievil
    összességében még buffolják is de sebaj..
  • sanyiiiii
    Nem érdemes LoHra menni monknak az ára miatt, vagy lpss + spirit regen/attack speed (+life regen opcionális) vagy dual wield esetén lifesteal, ami ugyan messze a leggyengébb verzió de annyival olcsóbb hogy sokkal több lóvéd marad dps növelésére és cd-k mellett bőven elég lesz, valamint gyorsabban is fogsz ölni.
  • setuh
    Orulok,hogy am is a leggyengebb karaktert nerfelik
  • j0nNyKa
    a mobok sebzését is szénné nerfelik.
    ha minden mob itt hisztizne miatta, nagy gond lenne a topicban