78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-Vault
-Mostantól használható lesz, mialatt a karaktert lekötözték, beleértve a Jailer effektet is. (és meg is töri ezt a hatást)
Kérek egy áment! -
who am I 7 #57857 nekem a clusterhez jött nagyon jól :) levihetnék 40-re már..gerenadierrel meg 30 :D -
mkfdd #57856 Arról nem is beszélve hogy a perfectionist ad 10% armor+allres+life-ot. Eddig 2 passzív volt szinte alapvetés dh-knál de így csináltak egy harmadikat is. -
-A játékosok mostantól tudják változtatni a font-ok (betűk) színét és méretét ( csatornánként)
-Egy linkelt itemre kattintva a chat-en, mostantól össze lesz hasonlítva, az aktuálisan viselt tárgyunk értékeivel.
Áldassék a zisten! -
"- A keresési paraméterek elmentődnek, amikor váltasz a Gold alapú és a Real Money alapú ah között."
HÁLLELÚJÁ! -
"Nephalem Valor érték mostantól visszaáll, ha a játékos disconnect után visszalép a játékba."
-
mkfdd #57852 Fű baxki a demon hunter kegyetlenül fel lesz buffolva. Medve petből +15% allres evasive fire-ből +50% armor. De jó hogy tankos gearbe öltem a pénzem glasscannon helyett. Így lesz vagy 6k armorom meg majdnem 600 allresem :). A vault meg kihoz majd root-ból, így ki lehet majd jönni vele jailből. Pápá smoke screen. A shadow power lifesteal-jét és a gloom dmg reductiont csökkentik, de tankosabb gearen így is overkill volt. Viszont 5 secre nő majd az időtartam 3-ról. Így simán chainspammelhető lesz régi natalya set nélkül is míg lemegy majd egy elitpack. Ennyi szeretetet rég kapott a dh. -
Feltölteni pénzt nem tudsz. Bneten keresztül tudsz fizetni termékért, szolgáltatásért, bankkártyával. -
hovika81 #57850 Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a battlenetre tudok-e feltölteni pénzt és ha igen, akkor hogyan? -
Dondark #57849 Mellesleg hh nincsen már kitéve a battletag?:) -
Viszont én a mai napig használom, mert szinte csak lightening ball-ozok..:S -
who am I 7 #57847 ja..én azért váltottam a kis köcsögről, amúgy meg hasznos lenne :S de nem 1 gobit sz*ptam be így...és nem 1x off screenről..igen és 30 mob meg körülöttem, de neki a gobi kell :D ideje volt valamit csinálniuk evvel. -
Monjuk azt is bírom, (vagy 10-szer volt) mikor a denvérem rohan rá goblinra. Van körülöttünk 20 mob, de ő azért nekimegy a kis manónak... -
Valakinek kell egy eladó, használt Diablo 3 acc(+dobozt is adom ha kell)?
Nyilván nem bolti áron, hanem olcsóbban. -
De nekem is hányszor volt, hogy a kis enchantress két elite-et átugorva rohant goblinhoz...:D
Olyankor kapásból falhoz állítottam volna... -
who am I 7 #57843 jaja, milyen zsír is volt 2 elite pakkal való fight közbe inkább neki áll a goblinnak...aztán simán elhúz a legendaryval :D:D:D
de van olyan, amikor a szerveer szól bele a balhéba :( FU -
who am I 7 #57842 ja, azt csak úgy mondtam...én felveszem, jönnek belőle a jurók azé, de csak a 63asakat :) -
Dondark #57841 Sajnos így értelmét veszti Tyrael the Goblin Killer fogalma :D -
Dondark #57840 Én csak level 62-63at veszek fel jó ideje(kivétel amulett meg gyűrű).
Ezekből lehet eladható cuccos:D -
Tényleg szétnerfelik a kísérőket és használhatatlanok lesznek goblin ijesztgetésre? :(
Azért volt egy vicc faktora amikor 2 elit packen átverekedve lerohanta a templar a hatalmas fenyegetést jelentő ellenfelet :) -
Több kék?:D
Én a sárgákat se veszem már fel jó ideje. Kivéve az ékszereket. -
who am I 7 #57837 "Items below iLevel 58 no longer drop in Inferno difficulty"
kedvenceim az 51,52esek :D most miért kell ezt?:( Amúgymeg, tuti lesz több 60as kék azt jóvan :D
-
Dondark #57836 Akit érdekel hogy mi várható a közelgő patchben:)
leírás -
azigen -
Act 3-ban egy fehér mobból...
Ami vicces, hogy tegnapi manticore után "kárpótolt" a Blizzard... -
AZ GG!
Hol esett? -
hú de szép!:)
irigykerem!:) -
szep darab,azokkal a statokkal az tobb 100 millio.
-
AZTAAAAAAAAAAAAA micsoda finomság esett... -
Dr DeViLKiNG #57829 Mi ez a buffoljuk az összes wizard spellt patch... -
mkfdd #57828 Esett nekem is egy ilyen csak 1027 dps-sel és 250 dexxel. Buyout nélkül beraktam mert csak nem sikerült eladni, és úgy hogy délután jött ki, így is csak 7 milláig ment fel. Ez kb 4 milla szerintem. -
Erről mik a vélemények?
áratást AH alapján nem nagyon tudtam belőni:S
-
Bocsánat... -
Te meg velünk. Nem látni semmit :D -
Egy goblinból!!!!!!!! Nem hiszem el... sajnos jól kibacott velem. -
Skill #57823 van itt olyan aki segítene felöltöztetni a friss 60as dhmat?
ja meg keresek farm groupot. skill#2715
+ eladó gold ha valakit érdekel pár m. -
Amikor levettem az autentikátort és be akartam rakni rmahba cuccot, paypal volt az alap beállítás. Most raktam fel autot, mert lett új telefonom... és minden alkalommal át kell állítanom balanceról paypalra. Ez az aut miatt van? Eddig nem így volt. Tudom, hogy kis dolog, de zavar nagyon :D
Közben találtam egy 900dpses egykezes axet, 250int 250vit, sockettel... majdnem nem is vettem észre bankomban, annyi minden szar van benne :D -
3200-ot tudnek most adni erte xD
vagy egy frissen esett Andariel's Visage-ot xD
[nincs penze] :( -
who am I 7 #57820 nem komoly, haggyátokmá :D -
mai lootom linkben mert nagy kiskariknak vagy friss 60-asoknak olcsón adom vigyétek