78998
  • ToCsEk
    nem
  • sz4bolcs
    Hát azért ha így van.. nem egy elhanyagolható különbség hogy 0,01 vagy 0,3 :D

Láttál már Diablo2-es drop kalkulátort?
  • sz4bolcs
    Az még véletlenül sem jut eszedbe, hogy akkor lenne értelme annak, amit mondasz, ha végigtolnád azt az x órát, amit beletettél a 49-es paragonodba 120 mf-fel, meg 270-nel, mert ezen kívül kurvára nem lehet lemérni, hogy mennyit számít az a +150 mf.
  • ToCsEk
    fórumon írták, kerestem de már nem találtam meg, ha jól emlékszem akkor 0,01% alapból a legendary drop, aztán amennyi mf-ed van annyival szorzódik
    de ezt csak blizz tudja amit nem mond meg, userek meg spekulálnak ezért írtam hogy vagy kiesik vagy nem :/
  • sz4bolcs
    pontosabban összefüggés-tagadással.
  • sz4bolcs
    Nem gondoltam, hogy elő tudsz jönni még elvadultabb összefüggéssel. :D
  • sz4bolcs
    Na végre számok. Honnan vannak?
    És mihez adódik hozzá az a 3%?
  • Dondark
    49es paragon vagyok és igen ezzel együtt 270 az mf.
    Én azt tartom valószínűnek hogy a paragon szint szerint dob és azt jutalmazza hogyha többet játszottál.Jó most sokan mondják hogy magic findot ad a paragon ,de szerintem 200 fölött a magic find csak placebo:)
  • ToCsEk
    300mf az 0.3%valós mf, vagy 3% hogy most melyik az tökmind1 mert mind2 tücsökpöcse
    vagy kiesik vagy nem...
  • ErrOrHUN
    Azért néznek hülyének, mert beböfögtél valamit ami a logikának ellentmond, de bizonyítani nem akarod. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
  • sz4bolcs
    Nincs. Imádok vitázni.

De mert ilyen szépen kérted, leírom, hogy hogy gondolom:

Ebben a játékban annyira ritkán esik legendary, hogy érzés után lehetetlen szignifikáns statisztikai értéket megállapítani legendary drop rate-re, ebből születnek aztán az ilyen feltételezéseket, hogy teljesen random, és nincs rá hatása az mf-nek.
    De ha sárgára, kékre, rózsaszínre hat, barnára miért ne hatna?
  • Fpocok
    Ja de ott van a paragon? Mennyi vagy? 30? 40? 50?
  • Fpocok
    dafuq
    3 cuccból 200magic find? Azt hogy?
  • radical
    nah ez érdekesenek ígérkezik...
  • Dondark
    Hülyének néznek hogy az mf helyett én 170K dps-t választom ss nélkül hunterként?:))))))
    Akik itt okoskodnak kíváncsi lennék a karakterükre 50K dpsel 400mfel:)
    Elnézést én legalább háromszor gyorsabban haladok...
    3 cuccom ad és bőven elég 270mf 5 valorral;)
  • ErrOrHUN
    addig csak hülyének néznek az emberek... well done!
  • Dondark
    bizonyitsátok be hogy van hivatalos oldalon..
    Mellesleg egyéni vélemény, nem tartozom senkinek magyarázattal a véleményemért
  • Dondark
    keress;)
  • radical
    Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random...

linket pls.
  • Dondark
    Szabolcs nincs jobb dolgod mint baszakodni a másikkal?:D
    Miért te hogy gondolod inkább az itt a lényeg!:D
    300%os mf-el 3szor annyi legend esik mint ahogy esne?:)
    Én inkább tartom randomnak mint hogy egy be nem bizonyított dolognak higgyek;)
  • sz4bolcs
    Miért? Te hogy gondolod? Mennyivel dobb több legendaryt 300as MF-fel, mint 0-val?

(azért kezdünk lassan távolodni az "mf-nek nincs hatása a legend dropra, az teljesen random"-tól)
  • Dondark
    Szerintem nem számít annyira az mf mint ahogy sokan gondolják inkább így mondom.200% bőven elég :P
    Pár cuccom tudja de én inkább haladok akadás nélkül mint hogy szopjak az mf miatt :D
  • LocalPatriot
    :D:D Nekem is 0 a magic find, paragon 25 és minden nap esik legendary. Set item igaz, még nem esett egyse, de volt h egy nap5 legenadary esett. Asszem hétfőn. Abbból 4 npc árusé lett, annyira szar volt, 5-ik meg egy manticore.
    Mondjuk sztem magic find vonatkozik legendary-ra is, de mindig is szartam rá. Inkább a rendes statokat figyeltem, nem a magic find-et...xD
  • sz4bolcs
    "Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random..."
    -Ezt honnan veszed?
  • Dondark
    Észrevételem szerint 30as paragon után jobban dobálja az eladható cuccokat, szóval aki pár nap játék után várja a több 10 milliós cuccokat azok ébredjenek fel mert beleér a bilibe a kezük :D:D
    Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random...
    Nekem nem egy zöld cucc esett 0 stackel pl:).
  • Masakari
    Az zsír...

Am act3ban járok,de haverral act1ben szoktunk menni mert ott gyorsabb 1 kör mint act2ben(meg könnyebb is),act3at még nem vittük ki.
  • Lammer
    okes, koszi!
  • sz4bolcs
    semennyit. ilyen 150-200k-ért megpróbálhatod kitenni ah-ra, de én ezeket árusnál adom el.
  • Action
    Én 352-vel játszom kb 3 napja és 1 db legend esett összesen...pedig most jópár órát toltam...
  • Lammer
    Skacok!

Ezert mennyit lehet kerni? lovesem sincs...

• Lammer
    hol probalkozol?
  • Masakari
    Én akkor most azt a varázslatos kérdést teszem fel hogy 287-es mf-el miért nem találok soha semmit???
  • setchoo
    Bemutatom az új húsklopfolómat! A Craterben esett.

Barbi
  • Aspyrin
    húbaszdmeg, nájsz!
  • Lammer
  • Lammer
    mar megijedtem, hogy en sem maradok MA legendary nelkul (akkor ez a masodik Andi^^) xD

act3, damned lvl2, rare "nyelves" brigad
  • Dondark
    Jajah ez már milliárdos cucc :D
  • sz4bolcs
    ez ilyen ~milliárdos cucc sztem
  • sz4bolcs
    jézus Ez mennyit ér?
  • Rogerke
    Act 3 // Keep 3 // 206 mf