78998
  • Systore #58458
    milyen útvonalon mész?
  • setuh
    Nah, ezt jo tudni.
  • Lammer
    most elkezdtem torni oket, hatha lesz valamek patch utan ertelme :))
  • setchoo
    Nekem kb a craftolás abban merül ki, hogy level 60 feletti és kereskedő által kínált 1000 gold alatti kék tárgyakat betöröm. Exqusite Essence 1 db-ja kb 1000 gold feletti áron megy el AH-ban. :D Haxolom én a gamet!
  • pimpi001
    eleinte probalgattam a craftolast de annyira szar cuccok lettek hogy az mar borzalmas. javult a helyzet mar, es lehet normalis cuccokat is csinalni?
  • Action
    Igazán nincs mit:)
  • setchoo
    Jó pofa. Tegnap este végig toltuk haverral fullosan Act3-at. Valahogy úgy adta a random isten, hogy még egy fakarikát sem tudtam kiadni AH-ra. De legalább az élmény örök!
  • Lammer
    ez nagyon jo! koszonom szepen! :)
  • Lammer
    NANEEEE!

szokasosan rombolok szet mindent (ezert jo mindent szetutni!)...

erre a csonthalombol ez esik (ok, tudom gagyi, betorni jo lesz) :DDDD

• gandrus
    Most salvageltem, kaptam érte brimstonet. Legalább ennyi haszna volt. :)
  • gandrus
    Köszi szépen. (Sajnos nem tudom szerkeszteni, pedig az előző hsz. végéhez csapnám.)
  • gandrus
    Néha előfordul. :)

Legtöbbször nem. Multiban sosem.
  • Action
    javaslom a Midnight Syndicate-t...:) feltéve ha szereted a fantasy,horror stílust.:) Játékhoz estére tökéletes:)
  • Lammer
    koszi! de valszin most valami andalitobb iranyban viszem a vonalat :)

(night jazz style es Badalamenti agymenesei iranyaba)
  • MEdievil
    A fehéreket tényleg felveszed a földről? :D

• setuh
    800dps-el ne viccelj mar...1200-al se tudnad eladni,ket kezesre jobb a life steal es a jo nagy dmg+stat,nah meg a crit dmg.
  • Crokin
    Machinae Supremacy
  • gandrus
    Köszi. Akkor ennek az oldalnak nem lehet hinni? Mert itt azt írja, hogy 100%, hogy kapok érte fiery brimstonet. Bár ezt egy korábbi itemnél is írta, és nem kaptam érte.

Más: Most találtam egy 1801 life on hites kétkezest. Van valami esély rá, hogy el tudom adni valamennyiért? Most játékban vagyok, nem akarok kilépni ah-ba, meg aztán ott is árulnak sokan tárgyakat irreális árakon.
  • setuh
    Aszem csak lvl61 folott ad fiery brimstone-t szal ez vendor :(
  • gandrus
    Hetek óta nem esett legendary nekem, de amik előtte estek néha, azok se voltak jók semmire, max. némelyik fiery brimstone-nak. Így nem csoda, hogy nagyon megörültem, amikor ma egy barna tárgyat láttam esni. Bár örömöm csak óvatos öröm volt. Okkal.

Set meg még soha nem esett a kb. 330 óra (wizard) alatt, se a többi, kevesebbet játszott karakterrel. Na mindegy. MF 5-ös valorral 200 fölött van. Paragon 23 (mindjárt 24).

Megér ez a crossbow valamit, vagy zúzzam be szerintetek?
  • Lammer
    :(((

Ugy nez ki mast kell beraknom... az Amorphis diszkografiara csak masodrangu legendaryk esnek :DDDD

Mit rakjak be? :)))
  • Action
    amúgy mit melózol h ennyit tudsz játszani?:) napi több mint 10 órával meg is értem hogy hullanak a jó cuccok:)
  • Action
    Jah az lesz...nekem is pár napja esett...nem nagyon akarják elvinni...:s
  • Lammer
    nah... elso run

ez egy dawn lesz igaz? felek tole, nem olyan jo... :(

• Lammer
    (jateknapok: atlag honapbol 20 nappal szamolj, azt nem irtam oda)
  • who am I 7
    jópofa, bár kicsit erőltetett.A gyűrű sztem is kamu volt..talán úgy lenne értelme, hogy mp-ként változik az ereje..mondjuk mp10-en sebezne 1-2 millát..mp1-en meg 10-20k-t :D
    http://www.youtube.com/watch?v=EHhbzhBjRjI&feature=relmfu ezen szakadok, fél óráig forognak aztán kapnak pár kéket :D még nem elég erősek :D
  • setchoo
    :D:D:D
    Ez mekkora!
  • Fpocok
    :DDDDDDDDDD
  • ToCsEk
    nah ez a gyűrű sem fog érni semmit xD
    good job blizz

• Fpocok
    Ha vitality lenne, az még jobb lenne :DDD
  • Fpocok
    Ha stamina lenne int helyett...
  • Aspyrin
    Valakit érdekel esetleg?
  • radical
    Van egy achi amihez Ghom's Log kellene egy Half-eaten Guardból ami a Larderben fekszik. Már lementem 20x és mindig csak gold esik belőle vagy semmi. Nem tudjátok hogy bugos-e?
  • horpeti
    Mondjuk, ha azt nézem, akkor az elmúlt 30 órában jött nekem is 3-4 legendary meg egy set (abból talán az elmúlt 15-ben van MF-em).

Igaz az előtte levő 150-ben nem nagyon. De akkor lassabban is haladtam (tank barb, kezdő játékosként), meg MF nélkül is, meg nem is kimondott farmolás volt, hanem játékkal, karival ismerkedés, csak a végén farmoltam, azt is act2ben, mert nem tudtam 3ba menni vele (aztán 1.04-nél igen, de aztán váltottam DH-ra), meg nem volt paragon lvl se akkor még, stb.

Szóval ilymódon nem is annyira irreális a legendary dolog, főleg ha hatékonyan is csinálja az ember.
    Igaz, eddig egy nagyot találtam egy inna pantot, amit eladtam 30ért, a többi az kukázás volt. :) De az is igaz, hogy akt3at csak kb. 25 órája nyomok, hatékony farmként még annyit se.
  • horpeti
    Ja, az úgy nice. :DDD Akkor úgy szépen jön minden, paragon is.
    Nem is értem, Blizz mit fog csinálni, már most marha sok embernek van nagy paragon szintű karija, aztán nemrég jött csak ki... Mivel itt nincs karakter reset, mint D2ben, viszont a fejlődés D2 ütemű, ha nem gyorsabb.

Persze ha minden kariból akar az ember egy magasabb szintűt, az sok idő. :)
    Meg hát sokan nyilván nem játszanak annyit, de a HCk hamar kijátszák ezt is.
  • Lammer
    sajnos tegnap nem esett, mivel dolgoztam :DDDD

de ma, ha felkelek, akkor nekiindulok par kornek... :)

(hmmm, nem tudom, de napi atlag 10-14 rangeben mozog)
  • horpeti
    Kipróbálom akkor majd a multit is, csak nincsenek ismerőseim (akik vannak, ők nem játszanak annyit emiatt gyengébbek is), és random emberekkel nem dob fel. Egyedül hatékonyabban mentem előre.

Egyébként ha van itt valaki, akihez lehet csatlakozni, csapatba, akkor szívesen megyek.
    De a lenti szájkaratéból azt veszem ki, hogy az én karakterem messze elmarad attól, amit ti képviseltek. Vagyis visszahúznám a csapatot. :D

De persze attól még jó lehet, én szeretek csapatban, azért is csináltam a tank barbárt, csak aztán nem lett csapat és amikor áttértem a DH-ra akkor 2-3 milliós gearből minden nagyobb nehézség nélkül elmenve info diabloig kicsit azt mondtam, hogy miért is a barbárral szarakodtam eddig (1.04). :D Meg tetszik is a DH, nekem való. Csak hát csapatban lehet gyengén muzsikál, magányos farkas, mint D2ben az amazon. :)
  • horpeti
    Az szép.
    És mennyi a paragon leveled? :)
  • LocalPatriot
    Én eddig a kiscsajjal mentem (kb hetente esett egy legendary), de multiba nekem valahogy sokkal jobb a drop.
    Tegnap 4 legendary 3 óra alatt...:) (A héten kb 10 esett)
    Persze MF hidegen hagy... kb 0.
  • horpeti
    Amúgy megy valaki még DH-val?
    Milyen followert használtok?

Nekem bejött a fagyasztós scoundrel, bár pont az MF miatt gondolkodom, hogy átváltok enchire, vagy templarra. Bár ennyire nem kéne "szarrágónak lenni". :)

Viszont a 300-tól messze vagyok a 12es para lvlel (193 MF).