78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nem. -
akkor ami most a monkomon van amu (most talaltam nem is oly' reg) azt is el lehetne adni "jo" arban? :)
minnya' leszedem rola :D
monkleany
(krood kontroll rulez?) -
Aha, hát persze.
Én ezt árulom 20 milla alatt 3 napja:
-
hidd el, hogy minden effortot meger az act3! igyekezz at gyorsan! :)
mas: skacok!
mint emlitettem, hogy a garbage itemekbol epitek egy monkot... de most talaltam egy olyan targyat ami tobb DPS-t ad****, de kevesebb LOH (-139), viszont ad meg stealt 2.9%-ot... mi a jobb megoldas?
**** nem ad dexet, igy csak a dps elonyom lenne 156 buffolva (+kozel 500 HP-t ad plusszba)... -
Hat nekem meg annyi se esik hogy egyatlan AH erdemes legyen, legtobszor az gesz instant vendor. Amugy ACT 1-2 megy, mivel durvan felezodik a dpsem. De ezen varialok hogy act 3 is azert menjen fullos mf gearben. -
Nem rossz, osszeszedek egy par milliot es megnezem fel tudok e oltozni act2-re... -
Segítenétek belőni kérlek? AHban láttam egy picit több dexel, picit több crit damaggel... 20m körül. Ezen viszont van "fizikai ellenállás"... ami szerintem valamennyit dob, mert végülis ez a legjobb res. Mit gondoltok?
-
Akkor hallgass blackmill-t :) (youtube) -
hol farmolsz?
ne aggodj, a rarek tulnyomo tobbsege instant kuka nalam is... azaz betores ha 1K arany alatti :))
tegnap ment el egy rare gagyo netto 1.6-ba, oszt ennyi :) -
ha int lenne str helyett en bejelentkeztem volna erte! :)
nekem a jovoben nagyon kell a premium rare (vagy jo leg, set) + radius a grave injustice-hoz :)) -
Rogerke #58488 Én a reflect dmg miatt gondoltam hogy értékes : D -
Ez szerintem egy nagyon jo cucc, azt nem tudom hogy tobb szaz millio de sokat er. Magas str, van vita es jo all res. Bonuszkent radius is, nehogy alulra lod nagyon az arat. -
En is mar napok ota full mf gearben tolom, alap+nv%381MF. De igy sem akar esni semmi, igaz potyognak rendesen a sargak minden sarkon. De azok 95%-a tovabra is kuka, legendet nem is lattam. -
Nah, cseréltem cuccot, 236, és alig lettem gyengébb.
A 300-tól messze vagyok. Még azt is el tudom képzelni, hogy a 299 is még gagyi, és a 300nál van valami epic boost. :P -
Rogerke #58484 Ez mennyit érhet srácok ugy reálisba? Ah-ban eléggé elvannak szálva az árak : D (100-200 mill ilyenek)
-
Na, király. Én lenyomtam Akt3at teljesen ma, de nem esett semmi értelmes. 14p levellel 200 + 75 MF.
Egyre inkább azon vagyok, hogy meg kéne szerezni a 300 MF-et. Elég elgondolkodtató nézni, hogy neked mi esik :) -
Ezek után mondja vki hogy nem számít a magic find a legendary ill. a set itemekre... :)
GG! -
korabban mondtam, hogy nem koltok mas karira... de most "kapcsoltam", hogy nem is nagyon kell... ugy is talalok egy kilo rare-t... hat akkor a "talalatokbol" fel is oltoztetem a monkomat, szepen lassan meg max craft (ha jon valami ertelmes ujitas craft ugyeben a jovoben)...
lootokbol oltoztetve (csizmat meg vettem korabban) :)
Monk from loots :)
act1-re tokeletes :)))
-
Bzmeegmae :D -
nyah... megerkezett a masodik is :DDDD
-
Jo reggelt!
elso run, sima succubus vagy phasebeast... damned level 2... er valamit? :)
Amorphis marad :))) -
Ez az én Wizardom. -
Nem kevés idő, az biztos, viszont olyan 50k dmg, 40k life, olyan 800+ all ressel, meg majdnem 6000-es armorral egyelőre elég act3-hoz is. Mondjuk még csak Keep Depths level 2-nél tartok. -
Az gaz... honnan szedjek annyi gmg-t meg allres-t.?
-
40k life és 50k dmg olyan 500-600 all ressel elég act2-re wizarddal. Armorom olyan 4000 körüli volt az energy armorral. -
Monk kezére? -
Traky70 #58472 :) Tegnap act III runt pont a skycrown-on felyeztem be. Első pakk dobott egy 40EUR-os Immortal King's stride-ot :) Szóval nem tudom, hogy mennyire lehet beazonosítani hogy melyik a jó hely. Nekem pl. az utóbbi hetekben act III minden részén esett már set...
Ma végre megtörtén azt a csoda is, hogy 1 elit 2db legendary-t dobott... -
setchoo #58471 Na ez vajon mire jó???
-
Meg a monk is. De főleg a paragonozás miatt nem lehet mindegyiket tolni. Úgyhogy most játszom a DH-val, max. ha megunom, és addigra összefarmol zsét, akkor fel tudok öltöztetni mást is. -
Majd kipróbálom. :)
Én keep-től szoktam végignyomni a történetet Azmodanig, bár általában a felénél belefáradok. Így folytatom, de úgy hogy keepnél felszedtem a valorokat. :P
Na, nyomom is kicsit.
Olvasgattam a witch doctort is, az is tetszik.. De mindennel nem tudok. A DH is tetszik. :) -
Wizard vagyok 3800 armor, 24K damage, 360allres, 28K life as act2 ben nem tudom levagni az elso "kek" bandat....??
Hova feljodjek..? -
nyah... baretommal elkezdtuk coopban hardcoret :)
jo lesz! (foleg a halal :D)
o" DH, en monk... majd meglassuk ^^ eddig csak belekostoltunk a tortenetbe, de remelem birni fogjuk :D -
epp az a lenyeg, hogy szerintem a skycrown es a stonefort gyengebb, mint a keep, ergo a valort felszedni pont arra jo :) -
igen arra gondoltam -
Én keep 1-2nél szoktam felszedni a valort. Az ott szerinted gyenge hely a dropra, nem is kéne erőltetni inkább? :)
toronyban esett az inna-m is, keepben eddig csak 1 legendary, de az is rossz. -
Őrület vagy! :D -
Mármint, crit chance nincs rajta? Arra gondolsz? Mert crit dmg van rajta 44%. -
skycrown+stonefort 5 valorig felszedem, 2 crater+torony+core... meg benezek ha nem dob legendaryt bridge kornyekere meg keep 3-ik szint... véjpojntnál van 1-2 pakk meg... -
nincs ratja crit, meg 1.0.5után cserélődni fog mindenki amulettje és ringjei -
Ez jó ötlet, ki is tettem 98 darabot ah-ba. :)
Más:
Ezt szerintetek miért nem tudom eladni fillérekért sem? Magas int, all res., crit dam. és socket. Érdekel valakit esetleg?