78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Végigmentem a kört, Azmodan előtti méteren utolsó pakk dob egy Danettát. Sajnos ezzel sokat nem segített rajtam, de legalább esett valami. :) -
PeT#2407 -
coop, 344 mf... ivory tower :S -
Én egy ideje, ideiglenesen kiszedtem az emeraldot a fegyveremből, ami nagy dps veszteség, de muszáj volt beletennem egy amethystet, mert nem volt életerő-visszatöltésem, csak némi life/sec. Szóval van 600 life/hitem is most, de ez így nem az igazi, szóval ki kell találnom valami alternatívát a gyógyításra, aztán emeraldot visszatenni. -
jobb lesz a mostaninal :)
legnagyobb zold gemet beleraktam es 5565-el dobta meg a DPS-t :)) -
Elég kicsi a dps, bár a többi tulajdonsága nem rossz. -
nah, egesz nap elvoltam... most elso korben nem dobott leget...
de kidobott egy ilyen fegyot...
kar, hogy nincs rajta vit, de mar cserelem is le, megy bele nagy zold :D
-
natalyel #59131 Profil? :) -
Egyébként scatterre visszatérve: én is gondoltam rá, hogy a customer engineringet használom scatterrel, viszont vagy scatter és customer, vagy a 3x robbanós és akkor más passzívot is lehet.
Igaz, speciel váltogatom a 3. passzívot, mert tök mindegy, mit teszek nincs nagyon rá szükség (több DPSre se a cull the weakkel, meg nem is hatred igényes a buildem, disc se kell).:D
Persze MP1-en mindez. -
Ja, én is ezt toltam 1.04-ben.
Most áttértem az új rúnára, azzal is állat sebzést lehet csinálni, szimpibb nekem mint a scatter, mert mert nem kell megvárnod, amíg belemegy, hanem ledobod a 3at és akkor 3x3 robbanásod van, addig meg lehet tolni a többi lövést, meg beleterelni, stb.
Meg a bola shotot is használom, brutál területsebzése van (én pedig amúgy is szűk utcákban szeretek farmolni. :))
A boar is szimpi végre tankol.
Reflect ellen meg a Gloom (akkora a DPSem a védekezésemhez képest, hogy így jó)
De még állítgatom, mivel hatékony a dolog, most tetszik, hogy kicsit más dolgot is próbálok, mint volt (természetesen ugyanúgy működik a régi buildem is).
Majd kipróbálom a régivel, vagy újjal vagyok hatékonyabb. -
natalyel #59128 rhazid: köszi :). A fiam 9 éves, látta, hogy a WD sapija egy maszk, hát valamiért ez ugrott be neki elsőre. -
natalyel #59127 Nem úgy van az :).
Asszonynak van külön accountja, nehogymár az én játékidőmben azt nézzem, ahogy ő játszik :)... Ezen nem veszünk össze. Együtt toljuk, meg pár baráttal.
Asszony
Ez nem a DPS-es cucca, avval 90ezer a dps-e Sharpshooters nélkül.
Spike Trap szerintem nagyon hasznos, brutál sebzése van, és mikor kiteolni kell és futkározni, akkor is jól jön.
Evasive Fire meg állat, szinte soha nem kerülök meele közelségbe.
A Sentry-t a patch óta próbálom (ahogy az Entangling Shotot 6% életvisszatöltő rúnával, a Reflect-esek ellen életmentő), a turret megnövelt 170% sebzés nem semmi. -
Rohadt jó a WD neve :DD -
tudom en beteg vagyok, de (most meg) elvezem a farmot :)
natalyel: :)) -
Melyikőtök a DH? :) Én is DHzom, hasonló spike trapes stílusban, mint amit a profilon látok. :) -
natalyel #59123 Lammer, te egyedül is kifarmoltad már a fél poklot, azért nem esik nekünk semmi :). Hát még ha lenne egy Lammerné :).
Nekem egyelőre nem változott semmi, ugyanúgy elkeserítően kevés jó cucc esik (kb. 200MF), patch óta is egyetlen hipergagyi öv. Megjelenés óta egyetlen igazán értékes cucc esett, kb. egy hónapja a Sage szett plan-ja, eladtam 65 misiért (nettó 55, ehh...) azóta is abból élek, megfontoltan vásárolok, nagy ritkán AH-zom (adok-veszek)...
Mielőtt a WD nevébe belekötnétek: az a gyereké :) -
Elég lenne AH-zni, ő meg elvégzi azt a melót, amit a playerek 90%-a utál a Diabloban. :DD -
nekem is be kellene ujitanom egy kedves gamer leanyzot ^^ -
Buks #2803 ha vkinek kellene egy ranged weapon throw barb mp3at tudom farmolni egyedül, mp4 menne egy tarssal. uberbossok meg kulcsok nem erdekelnek. -
natalyel #59119 1.0.5-ös patch áldásos hatása :).
Asszony napi 3-4 órát játszik, 200-300 közötti alap MF-fel - havonta kb. 2-3db crap legendary esett.
Tegnap egyetlen nap alatt 5db legendary + 2db set item (alap 300mf, MP2-3)... Uszkve három havi adag :).
Csak maradjon így... :)
-
Megtort a jeg!!Pont amikor az utolso fillerem is elkoltottem egy inna gatyora,karpotolt a jatek ezzel :D
-
Masakari #59117 act1-2-3 mikor épp hol megyünk haverokkal,mpl 0-án és irtózatosan gyorsan.
kb 2 havonta esik 1 legendary azért az vicc,set itemet még nem is láttam.Tegnap meg kiesett havernak a második set item. -
zsotesz #59116 patch óta ad, meg ha jól tudom ha eventet csinálsz meg akkor az is ad -
Hát most őszinte leszek, kicsit költöttem rá és próbáltam előre fejlődni gearben, de nincs több 100 millióm ingame, irl pénzből meg amit szántam rá az 1-2k huf volt, szintén nem akarok 10k+ költeni erre. Elsősorban játék :) Mindenesetre majd okosban vásárolva megpróbálok fejlődni, crit% & crit dmg, statok megtartása mellett, meg ahogy elnézem str-ben vagyok eléggé elmaradva :) Statok amúgy elég random frissíti, de mindenesetre str 1918 már - blitt profilon reggel 6 órát jelez, de már tegnap sem az volt :D Fene sem érti -
unusual #59114 Igen add bizony! ;) -
kezdetben mikor lecseréltem a shieldet nálam elég sokat dobott
----
aranyláda nyitás valort ad? eddig is adta csak nekem nem tűnt fel? vagy csak képzelődtem? :D
-
Psychedelic #59112 Persze, csak ahhoz, hogy értelme is legyen, nem elég 1 shieldet lecserélni. Illetve, attól nem fog gyorsabban haladni. Minden itemet cserélni kéne jobbra. -
szektor20 #59111 Hol farmolsz? Hányas mpl-en és milyen gyorsan? -
Masakari #59110 Nekem még mindig l*fasz nem esik 300-as mf-el....kezdem nagyon megutálni ezt a drop dolgot. -
az nem írta hogy mennyi erőforrása lenne az ápgrédre:)
ahhoz pedig hogy gyorsabban haladjon sajnos el kell vennie a védekezéséből valamit:)
könnyes búcsú a shield-től a legolcsóbb kompromisszumnak tűnik az esetében:) -
Sunrider924 #59108 Es megvan az elso Watch tower spawn Southern highlands-en. Juhu. -
erdekes, majd linkelj feltetlen! :)
(masodik leg meg is jott, de ez crap... es mennem kell majd el... most megint erzem a "potencialt") -
Sunrider924 #59106 Azt irta a csoka, hogy fun buildnek indult, de olyan jol mukodik neki, hogy kenytelen vidit csinalni rola. -
[kiesik a padbol, ugy jelentkezik]
EN TUDOM! EN TUDOM!!!444!
ket gem is lila, es azert kakukktojas, mert az egyik natur vitet ad!!44

(ez amugy mire jo? melee? csapdazik? nem ertek DHhoz :)) -
Sunrider924 #59104 Kakukktojas -
masodik run... :)
szerk: inna, 171 dex, 98 vit, level req -2 (ez jo?) :)
-
Psychedelic #59102 Kb 2 napja ajánlottam neki ezt a buildet, meg a pajzsot, mert nem haladt dual wieldel infernon, erre most vissza pakoltatnád vele. :)
Ez volt az olcsó megoldás arra, hogy tudjon haladni. Azért, ha szeretnél attack speedet, critet, crit dmg-et a gearre, feltolni a dmg-et, loh stb, és még az mf-et is szeretnéd megtartani és nem akarsz meghalni, nem 2 fillér lesz. -
Pacho #59101 Legalább nem azt írta, hogy megtudhatod a "hidden rankodat" a /dnd acc password beírásával.
-
"Borulni nem borulok, de elég lassan is haladok..."
akkor tudsz egy picit a védekezésből áldozni támadásra: weapons master, shieldet levenném és +1h egy kis crit+attack speed-el, loh vagy vapmiric sem ártana -
Az véletlen volt :D Cseréltem str-re -.-