78998
  • szektor20
    LINK
  • szektor20
    Tegnapi érdekes drop, patch óta már ez a második ilyen. URL=http://imagerz.com/QE9CUEtvAwMABwpKRQVR]LINK[/URL]
  • Lammer
    jade :P

tegnap, igaz mobilnettel olyat rubberezett, hogy elkezdtem rohogni mint allat :D pont DNB-t hallgattam es utemre vagy 10-12X rangatott vissza, folyamatosan!... mondom, itt ragadtam... nagyon meleg volt :D
  • Sunrider924
    Az nem ugy van inkabb, hogy You have been slain? :)) Tegnap egyebkent viszatert regi "kedves" ismerosom Rubberbanding, es tobbszor is meghaltam ugy, hogy viszapakolt a jatek a meregtocsaba, miutan(!) meghalt az elit, es akkor a felirat ugy nezett ki, hogy Sunrider was slain( by nelkul mert nem volt elo mob a kornyeken, csak a meregtocsa)
  • TurboX
    várom (wwbarb) az überezni vágyók jelentkezését egyet nyitok egyet nyitsz alapon(nem kulcs farm)

legyen legalább egy masinád (de jobb ha több van:D), és mondjuk para40+

optimálisan mp4-5

TurboX#2847

• Lammer
    szakszeruen elrejtetted a Sunrider slain by x.y felirat hegyeket xDDD

amugy ha tenyleg arccal leveszed mp6-ot akkor maxi respect a turelemert! :)

szerk: jah! cimbi Wizardja emigyen lett egy kicsit frissitve... fasza kis off, nem? (9.5m volt) :) soloban meteorozik (remelem)... coopban meg evvel toltuk... atommelegdurvacsaszarsag... effektivek voltunk eleg erosen, irdatlan kombokat toltunk, nagyon allat volt! :)))

Ferrari23: szivi!
  • Sunrider924
    :)
  • Ferrari23
    Köszi Lammer!
  • Sunrider924
    Hogy is van a mondas, nem az a legeny aki adja? :)) Atlag 2 perc a rare boss/champion/unique. Nova lock nelkul termeszetesen eselytelen lenne, de igy hogy se enrage timer, se healback to full csak ido kerdese.
    Ha megnezed az a 21k az kicsit tobb, mert clod blooded az +20% sebzodes amig be vannak fagyva es a meteornal is azt a runat hasznaltam, ami adja meg 3 secig a molten efektet. Magam is meglepodtem, hogy milyen hasznalhato lett igy a kari, mert nem adtam erte korabban egy hajitofat se.
  • Ferrari23
    MF max megmaradt a korábbi? Vagy itt már nincs max?

----
    4x!!! kerdezted meg ugyanazt kb... ne spammelj, legy oly szives... kicsit olvass vissza, nem nehez...

ITT is van

szerk. by Lammer
    ----
  • Lammer
    viszont erre valaki irhatna valamit, mert szetvag az ideg ezektol...

unom mar a rohangalast korulottuk, mig jon a spirit... ha arccal leveszem oket, akkor meg kinyirom magamat -.-

Aki akar undormanyos cc tenger+reflectet latni... persze masodszora letudtam, mert nem falaztak be es nem jaileltek be es nem ment at rajtam a fire chain egyszerre, mig tolton van a spirit es a vessel mento

3 packbol kotelezoen 2 reflect es durvan cc -.-
  • Lammer
    nekem meg mindig magas ez a 21K dps mp6-on :DDD meddig utsz egy elite packot? :)

most reggel mondom megyek egy gyors kort (aztan lefekves), de nem birom abbahagyni, mert valor2-nel dobott egy andit meg egy olyan gyurut amit nincs szivem eladni, fel is raktam (31 min dam., 81 int, cr dam 31, cr hit 4.5) :)))

probalkoztam mp6-al meg korabban, de az mp3 halados es porgos nekem soloba... szerintem a haladas/xp/bounty aranyom igy a legjobb :)

Local!

Nem szeretnek okoskodni es nem tudom milyen stilusban nyomod, de megnezheted nagyjabol mire erdemes rakni... de szerintem van nalam sokkal "probb" :)

WD
    itt meg nincs rajta a friss gyuru bal oldalon ami cr hitet, cr damot meg intet ad... kb ennyi... (MF-es gear, de jo lenne mar egy picit dépées fele menni)
  • Sunrider924
    Sajna nem sikerult meglepni a 8ikat nekem sem, pedig meg a ponikhoz is lementem, de a disznajai elfosvenykedtek az abszolut rekord kiserletemet.

Komolyra forditva, kicsit ambivalens vagyok ezzel a jatekkal, mert a tegnapi nagyon elvezetes volt, de az otlet meg mindig nem a blizz sajat otlete, hanem azoktol szarmazik, akiket jw olyan lekezeloen elkuldott a f..szba. Ilyenkor nem ertem mit fejlesztettek ezen a jatekon ennyi ideig, amikor minden jol mukodo otlet mar adott volt az elodben.
    Mindegy, en nagyon orultem az trofeaimnak, gondolom te is a tieidnek. Ami tanulsag, hogy magas mf kell. Neked 400 volt, nekem 370+. Kivancsi lennek milyen minosegu cuccokat talalnek mf capel mp10en. A cel adott.

Halod Lama te miert nem mesz magasabb mp-re? WD-t nem ismerem, nem tudom milyen jol kepes tankolni, de ha en mp6ot birtam tegnap 21k dps-rol indulva, akor te lehet birnad a 7-8ast a te sebzeseddel, es a szerencse faktorodal tuti nagyon durva trofeakat villantanal.
  • LocalPatriot
    Dehogy utálunk, csak már tényleg durva a droppod :) De végülis nincs gond azzal, ha az ember örömét megosztja egy fórumon...
    Viszont valaki segíthetne egy kicsit. WD-m ma lesz 60-as, és nem tudom nagyon hogy milyen itemeket érdemes vennem? Milyen statok a lényegesek, milyen fegyver ajánlott. Meg egy build is jól jönne, aki tapasztalt WD-s.
    Köszönöm előre is!
  • Lammer
    mine, alcarnusnal felszedem az 5 valort es a checkpointom vaultban van es ott takaritok.... repeat, repeat :)

Sunrider: nagyon belehuztam meg tegnap este, de elvileg nyertel 7-6 aranyban, bar az "eremtablazaton" szerintem en lettem az elso 2 szet - 4 sima leg aranyban
  • RatBaG #59203
    http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/11tiel/so_my_friend_found_an_amulet_thinking_it_was/
  • Skill
    valaki tudna kölcsön adni 5met 1-2 napra?
  • Sunrider924
    Hum, na ez erdekes, bar a legutolso szerzemenyem(wand) mar equipelve mutatja , de a dps-ben van 7k elteres minuszba es a passzivok kozul is az evo helyett mar mas van, cold blooded. Erdekes
  • Sunrider924
    Ezek szerint nem az :)
  • Systore #59199
    Lammer, milyen act 2-es útvonalon mész?
  • Lammer
    (ezt en is meg akartam kerdezni :)
  • attiGT
    Nehari de nem gyenge az a wizard mp6hoz?
  • Lammer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hozlak be ;)

hatodik (4l-2s)... sky splitter :) ebben a sessionben (ccop kiserlet) cimbinek egy stormshield meg egy sledge :)
  • Sunrider924
    Na, szerintem lassan abszolut rekord lesz, de megvan a 7ik legendary is ugyanabol a jatekbol. Vicces, meg veletlenul se set drb egyik se.
  • horpeti
    Jah, szerintem nyisson Lammer egy saját topikot "D3 legendary droppjaim" néven. Ha csak beletolja a dropokat, már a top10ben lesz a HSZek száma alapján a topik. :DD
  • Sunrider924
    Az alairasomban ott a battletagem:P es ha kovetted, irtam hogy mp6/act1. Erdekessegkeppen mindegyik sima feher mobbol esett, nem elit, nem event, nem unique, es a blade of warlord kivetelevel mindegyik ugyanabbol a tipusu mobbol, konkretan a csontikbol. Kar volt elbasznom a fel delutanom a goatman-ek irtasaval, mert loszart nem dobtak, pedig toluk remeltem a szaftos zsakmanyt.
  • who am I 7
    na kiverem a balhét ezeknél a fa*zoknál...2x vették le a transfer meg transaction fee-t a kistáskák.De aszongya menjek paypalhoz, ha akarom vissza..de arról nem makogott, hogy elnézést és küldjük az 1 eur-t, amit meg mi vettünk le 2x...megírtam a 2.mailt, szivjanak le.
  • attiGT
    link a karidhoz és melyik mpn tolod?
  • Sunrider924
    A 6ik is.
  • Sunrider924
    Meglett az 5ik is.
  • esgerus
    Ahh, köszi, ez volt a baj :)
  • Sunrider924
    Hulye ez a jatek, par napja inditottam ujra a wizardom karierjet, mp1en 2 legendary ugyanabban a jatekban. Ok. Par napig farmolom mp1en act1-et, semmi. Ez is ok. Aztan ma meghulyultem es raprobaltam mp6ra, 4ik legendary ugyanazon jatekban. Kurvara random ez igy...
  • killerkocka
    10-es quest-tel indítsd.
  • esgerus
    bocs ha volt már ez a probléma, de nem tudom kinyitni az inferno machine-os házat, mi lehet a baj?
  • setuh
    ez azert nem gyenge,nekem is 150 valahany oram van benne de azert esett v 15 legendary es 1 set,pedig engem se szeret nagyon a jatek,de ezekszerint van akit egyenesen utal :/
  • rage
    Nekem szerintem úgy van beállítva, hogy ne essen semmi :)
    152 óra játékidő, Inferno MLP 2-3, szólózgatok act1-en, szólózgatok act 3-on, kiirtva az egész térkép...
    De a 152 óra során legendary item esett egy (ment a kereskedőnek)set itemet nem láttam még, míg a legértékesebb rare cuccot egy milláért lehetett eladni eddig.
    :-)
    Túlságosan nem motivál most, hogy játsszak vele.
  • TheB1tch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hello, valaki megtudná mondani hogy van-e működő WAREZ diablo 3?
  • setuh
    Kicsit igen :D,de am en inkabb a jatekra haragszok ilyenkor,h miert ennyire nem random.
    Jo, de kepzeld el azt aki 2 hetente egyszer lat legendaryt,kb reszket a kezem sokkos allapotba vagyok,es mar belul imadkozok,hogy erjen v 100 millat Most a legutbbim szerencsere ert is :)
  • Lammer
    szamszerusitve nem tudom, de talan tobb esik sima mobbol :)

most ez hulyen fog biztos hangzani, de minden alkalommal ha esik egy leg/set, akkor olyan vagyok mint az ovodas a napkoziben, mint amikor az ovoneni nem engedi oda a matchboxhoz, mert meg mondani akar valamit, de mar ezerrel feszkelodik szegenyke
    soot! coopban ugye skypeon dumalunk es akkor meg orditok is szinte xD

az oveknel meg plane, mert witching hour meg nem esett, es az majd a jovoben nekem elvileg kell (jo magas int, plusz vit)
    (plusz zuni gyuru, fuuuu az tok jo lenne)

jah oke megigerem, hogy ezentul egy esti reportot nyomok elrejtve, oszt igy tenyleg nem serto (akit erdekel megnezi, akit nem az lapoz, scrolloz)... pont ma gondoltam arra, hogy mar tuti utaltok :D
  • setuh
    Am kb a 3/4-e feher mobbol esik nem?
    Mert aszem nekem is,bar en olyankor olyan izgalomba vagyok,hogy el is felejtem rogton mi,hogy tortent el tudom kepzelni te mar igy lazan, unott arcal " Ah megint egy legendary"