78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sziasztok
lehet hülye kérdés, de 1 accountot lehet használni 2 gépen? nyilván nem egyszerre csak egyszer itt egyszer ott játszanék
előre is köszi -
Na egy pár gyors kérdés, mivel nincs Anima topic :)
Spoilerbe teszem aki nem akarja ne olvassa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy lehet a láda slotokat bővíteni?
A varázslónál melyik a leghasznosabb spell a multi missilén kívül?
Lvl50 vagyok, Tier II városi túra kész, 'Diablót' leöltem :) Érdemes a sztoriline-t folytatni, vagy menjek tournamentre?
Miből jön a mana mennyisége, és regenerációja? Int-ből hiába nyomok, alig viszi ezeket felfele.
Köszi!
-
tour lesz az -
Ez durvaság volt :)
Nem tudom mire gondolsz, de fenn jobb oldalt wan a waypoint kő, majd felette a lejárat a Gardenbe.
Fenn középen valami romos vár előszoba a végén ajtó ahova nem tudokk bemenni.
Bal oldalt fenn meg a tournament vagy mi oszlop. Bronze, silver ....
-
Én valami hasonlót építettem mikor játszottam vele: Link
Bár én ha jól rémlik 160lvl körül befejeztem, onnantól unalmassá vált! Minden pályát minimum 5x le kell tolni! Amit ajánlok, hogy a portáltól nem messze van az arénaszerű valami. Ott némi arany fejében indítasz, és rengeteg xp farmolható, ezáltal sok szint, gyors skill fejlesztés! -
nincs PC-s verziója? -
Anima:
Kezd körvonalazódni mi hogy van.
Már lvl35 vagyok, íjásszal. Láttam videókat, hogy mások lvl800-on túl gyakják az ellenfeleket mágussal.
Megkérdőjeleztem magamban, hogy az első város az csak a tutorial lehetett? :)
A másik kérdés, hogy mennyire lesz életképes az íjász. És mivel hogy csak 2 karaktert lehet készíteni, ezért okosan kell másikat választani.
Mik a tapasztalatok? -
Na végigtoltam a kezdő pályának az összes szintjét, most lehet travellelni
Ez ha diablo2höz hasonlítjuk, akkor az act1 volt?
Kezdenek jobb cuccok esni. -
undY1ng #77085 -Fejleszteni? Mire gondolsz?
-Igen, később esnek majd gemek (asszem lvl 20 után)
-Ahogy elérsz egy új pályát ott már automatikus lesz a waypont.
-
Meglestem.
Alacsony szinten vagyok (11) de több kérdésem is lenne.
Lehet e benne fejleszteni valamelyik emberkénél?
Vannak socketek, de lesznek Gem-ek is? Prisonban tartok.
Nincsenek waypointok. Ha lejutok egy szintre akkor onnan elérhető lesz tp-vel?
Eléggé nyögvenyelős az eleje, a kék csoportos dögök eléggé megfingatnak. Az első Boss a pengés család, egy órás fejtörést okozott íjásszal.
Köszi, P -
Köszi, megnézem -
undY1ng #77082 Ugyanezt akartam ajánlani! Sztem nagyon jó!! -
Pl. ez, youtube-n találsz róla videókat is -
Van valami free androidos game ami ilyen jellegű hack and slash mint a diablo? -
undY1ng #77079 Porszívó goldot nem tudták volna megoldani?? -
D2 4k 60 fps, etc...
Zsír :)
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2020.07.13. 19:12:30 -
undY1ng #77077 CF -
undY1ng #77076 XDDDD -
A Carbot is megemlékezett róla. :) -
A mai napon 20 éves lett a Diablo 2.
-
dantor7 #77073 Az AH-t azért vették ki mert elkezdték pénzmosásra használni. Nyugi, nem a Blizzard volt jófej, hogy a játék minőségét javítsa a profit ellenében... -
PunkZoli #77072 a távolkeleti d3ban van kozmetikum vásárlási lehetőség, ez lesz szerintem d4 ben is csak globalban. Live service, szezonok, egyedi drágább cuccok amik most mennek mindenhol. -
Az AH elég sokáig (majdnem két évig) működött benne, kitűnően kerestek vele, és nem igazán azért vették ki, mert nem tetszett a játékosoknak (a goldos AH népszerű volt), hanem mert könnyebbé tette a játékot, hamarabb meg lehetett szerezni minden endgame szintű tartalmat, és ez csökkentette az átlagos játékidőt. A mikrotranzakciós modell aztán a nekró kieg képében élt tovább, és vszleg lett volna még pár ilyen, csak aztán lemondtak róla, mikor a D3 a lélegeztetőgépre került. -
Nem hiszem, hogy mikrotranzakciózzák, mármint p2w módra. A hármas is majdnem olyan lett (aukciós ház rémlik még? :) ) Aztán ki is vették, mert nagyon nem jött be a játékosoknak. -
PunkZoli #77069 pl pvp :D és csúszik majd balansz miatt másfél évet....
Vagy mikrotranzakciók, mert az tuti lesz. Bár legyen inkább, csak ne negyedkészen adják ki a live support miatt. -
Találnak rá módot, hogy elcsesszék, ne aggódj!
-
undY1ng #77067 Sajnos akkorát nem szólt az a harmadik rész anno (ennek ellenére nekem tetszett). Viszont itt tényleg lehet bizakodni!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.06.27. 11:01:41 -
Úgy legyen, nagyon várom, szóval remélem a legjobbakat! :) -
savior666 #77065 Szerintem ez nagyobbat fog szolni meg annal is, mint annak idejen a harmadik resz. -
Diablo IV quarterly update—June 2020 -
Nekem ez tetszett anno a legjobban, de ez is van lassn 10 éves:
-
Nem tűnik fel, hogy ez az animációs videó, “kicsit”, távol van a Blizzard eddigi munkáitól? -
Szerintem ez csak egy Blender animációs kisfilm valami ügyes usertől :) -
mariakandras #77060 Ezt a Blizzard adja ki? -
Wootan #77059 -
mariakandras #77058 En pont ezert igen. :) Pedig kegyetlen jol apritott.. Na lassunk egy dokit. :) 4 royal gem is ment a levesbe, hogy a pusztulat.. -
Ezért nem játszok HC-ban :D
-
mariakandras #77056 Malthel kinyirta a varazslomat (torment 4)... Rohadjon meg. pedig az elotte levo resz simaliba volt. Penzkereso gemem is ugrott... :(( -
küldtem barátmeghívót (cikasz) hátha fent leszünk együtt és lesz kedved menni pár kör greatert :) -
hawkie22 #77054 Nálam T16 gond nélkül megy monkkal, bár mostanság nem játszom annyit vele.