78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #60143 Mockosz goblin -
hát bakker a tököm ki van :D mondjatok már egy tippet ,hogy hol érdemes futni wizarddal ,mert nekem csak szar rare-ket dob semmi legend vagy set már 168% MF mellett is kékeket dobott ice cave-be XDd publicba -
megszokás geccoka -
Geccoka #60140 Mi értelme van annak a sok 9-es végződésnek?
-
Rogerke #60139 Nagyon érzem ma a set itemeket :D, most egy inna öv esett (ez ma az 5. set) -
most megint eltunt ez az oszlop. WTF!? -
ilyen bug volt mar vkinek? unknown... eddig fel sem tunt h ott volt az az oszlop csak a sold/canceled oszlopra emlekszem...rmahban is +1 oszlopom van paypal/bnet balancerol -
crit? -
252 int, 9 AS, 12 %Life mempo :) fyeah :) -
2. runomon tartok, elsobe nem esett semmi, masodikon 2 set, 1 inna masik nat boots, 183 dex 75 vit-tel :p 65 milla -
es meg a fenekemet is... amugy felvettem tnt-t, dumalok vele, igen o az akit ismerek regebbrol.. battlenet meg lehet nezni, wow karakterei most is a top1 Method guildben vannak, mar nem jatszik, de ott jatszott legutobb.. -
Sunrider924 #60132 Ha legalabb azt arultam volna el hogy turni szoktad az orrod
-
most miért árulod el, milyen agyament vagyok, hogy dobálom a legendásokat, hátha egyszer megszívom, hogy kidczek mielőtt felvehetném újra :D
amúgy valszeg ismerem ezt a tntmaxy srácot, régesrég AoD nevű guildben arathoron raideltünk együtt, voltunk LootFTW nevű guildben is, ami egy időben top guildek közt volt. nem hiszem, hogy kamuzik, ha jól tudom anno is volt már bőven 20 körül/felett, mostanra már 30 környékén járhat.. még egy 15 évesről elképzelném, de szerintem ő nem az a típus. -
Sunrider924 #60130 Nekem egy championbol esett 7(!) drb rare, ha mar villogni akar miert allt meg 3nal? Miert nem mindjart 4?
Azt ugye tudod, hogy amikor egy elit pakkbol mondjuk horde affixel nem csak egy mob dob lootot, a legendary checknel minden dropp kulon eventnek szamit, es ezert dobhat legendaryt nem csak egy mob a kupacbol? Max mf, mp6, nekem semmi problemam nincs azzal a keppel. -
Wootan #60129 Nem az a gyanús, hogy esett, hanem hogy 3 egyszerre, ráadás mind set. Picit sok a nagyon nagy véletlen egyszerre. -
Sunrider924 #60128 Megneztem a gemjeit, szerintem nincs szuksege ilyen gyartott/hamisitott hirnevre.
Amugy ertelek, de elmeselek valamit. Multkoriban mentunk AttiGT-vel innen a forumrol coop-ot es miutan talalt legendaryt azzal szorakozott, hogy dobalgatta, ekkor leesett az allam, mert meg voltam gyozodve rola, hogy a jelzofeny csak addig van, amig felveszem a foldrol, es a pinghez hasonloan utana mar nincs. Onnantol mar tudtam, hogy lehet hamisitani legendary droppos kepeket es azota nem is nagyon van kedvem a sajatjaimat postolni, ugyis azt hisz mindenki, amit akar. -
Wootan #60127 15 perc (diablós) hírnevet
de lehet poén is.
-
Sunrider924 #60126 Minek, mit nyer vele? -
Wootan #60125 Nem azt írtam, hogy nem igaz, hanem hogy gyanús, mivel elég könnyű egy ilyen képet összehozni manuálisan. -
Sunrider924 #60124 WTB edit gomb, csekkold le a karijat is, van neki azert, tntmaxy -
sanyiiiii #60123 A lottón soha nem nyer senki, csalnak és kiveszik maguknak :D
Ja és hacker, botter, cheater, nolifer etc a csóka természetesen !!!!
-
Sunrider924 #60122 Azert kamu, mert te nem akarod elfogadni? Amellett 84es paragon, max mf gearben volt amikor ez tortent, ezeket is merlegelted? Amiota olyat lattam, hogy ugyanabbol az elit pakkbol 2-3 mob is dobott loot-ot, nekem azota nem olyan hihetetlen. Az 5-6os lottot is elviszik elobb-utobb, ugyebar. -
Wootan #60121 Nem rosszindulatból, de eléggé kamu szaga van a képnek, 3 set egyszerre, kb a lottó 5ös szintjén lehet. Simán megcsinálhatta, hogy kidobta az itemeket a földre. -
akinek esik triumvirat, szóljon
ha jó, akkor megvenném -
sanyiiiii #60119 Nem a bow wd only hanem a skill bónusz ami rajta van :) -
Sunrider924 #60118 Nincs abban semmi uj, regi dolog az, megjelenes ota elofordult, hogy pl monk class specifikus bonusz barbar mighty fegyon, teljesen ertelmetlen faszsag, de RANDOM es a blizzardnak ebben a jatekban ez az istene... -
GLIPX #60117 Amúgy találkozott már valaki olyannal, hogy nekem például tegnap is esett egy olyan Bow hogy Witch Doctor Only.:)Ez valami bug vagy valami újfajta randomizáló cucc? -
Sunrider924 #60116 Hogyne -
kamuuu xDD -
Sunrider924 #60114 Bakkeeeeeer hogy egyeseknek milyen mazlijuk van.... -
Sunrider924 #60113 Hidd el, hogy amit EN napiszarnak neveztem, az tenyleg az, es ha egynel tobb esett ugyanabbol, az brimstonekent vegezte(van mar vagy 8). 2 karakterem inventoryja van tele legacy es uj legendarykkal, gyujtom oket, ereklyek. Sajna a set cuccosal nem alok fele ilyen jol sem, de a nem set legendarykbol lassan mind meglesz(felteve ha viszater a szerencsem es meg talalok legendaryt). 3 karimon a legendarykat, amit viselnek, ugy talaltam, ennek most ki tudja meddig vege :(
@ ErrorHun - egy ismeros innen a forumrol ramirt tegnap ahogy beleptem, mondta, hogy egesz nap nem esett neki locitrom se, de ahogy belogoltam, pottyant neki Blackthorne set amu.... -
ErrOrHUN #60112 tegnap viszont nekem dobott 30 perc alatt egy IK kesztyűt, meg egy 63as mojot. néztem is, hogy vajon a saját karakteremmel játszom? :D -
Csodálkozol? Besértődtek a legendek, mert mindegyikre annyit írtál napiszar1-2-3... mostmár nem fog esni...:) -
Sunrider924 #60110 Elapadt a szerencsem
Egy vacak (napiszar) legendary se esett, hiaba mentem act1-act3, oda vissza tobbszor, mp csere 1-3-1, a blizz azt mondta nem, nem es NEM. Meg a rare droppok kozott se volt egy hasznalhato darab se...
-
Ez azzal se lenne jó...
ellenben:
-
reggeli lefekves elotti gyors elso kulcskor, pack dobta :) (mp6-kulcs run)
i DEMAND SOCKET INSTEAD of "LIFE after eah kill" XD
-
akkor kabbe -
Vazeg, mintha Lammer lennék. 5 percen belül chantos will + egy jó dexes ice climbers , pont ami nekem kellene és nem is vennék sokkal jobbat. :) -
Életem első dupla "legje". MP2 act3 keywarden kidobta a kulcsot meg egy trash crossbowt is. :) De tök jó volt az effect, ding, ding. :D -
Inna gatyán kívül, van gatya ami ad 12% movement speedet?