78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #60223 Poniland is megadta magat
-
abban az mpben amelyiket a leggyorsabban tudod farmolni, ha megy mp2 kb ugyanolyan siman mint mp1 akkor mehet az is. a lenyeg, hogy azokat a teruleteket jard be ahol a legtobb mob van a legkisebb helyen ergo a legnagyobb a suruseguk. pl keep szintek, battlefield, sieg elotti hosszu szakasz, arrat kráterek, towerek talán... stonefortban is sok mob van -
kösz a válaszokat... -
hogy tudok belépni az accal más helyen, de ugyan arról a gépről? próbáltam és jött a mail hogy fagyasztva van az acc -
Fejlodik a kis mazsorettem ^^
jelentem, unbuff encsivel 121,6K ^^
5 lelekkel, meg ha gombozok, meg samanozok eleg beteg :) most inkabb egy kicsit survival meg plusz sebzos malacozas, mert az nagyon loal
es hasznos is magasabb MP-n :)
csajszimajszim
-
Esett egy szépséges armor:
Úgyse esett semmi nagyon értékes egy ideje. :) -
:Ð -
az is 20 millió :D -
segitenel megint? -
:( de gonosz vagy velem -
Hát mert mondjuk érhet 40-50-et is? Megnézted az AH-ban, mennyit ér? -
miért? -
igen -
most te komolyan kitetted 20ért? -
oke, le ne fekudj mig nem veszed ki, koszi a vasarlast! -
ha 20ért fölteszed, elviszem :P -
trifactorgloveswithAR -
mennyit ér ? :( -
jesus -
xD
-
Na, ha tehát sok XP-t akarok, akkor MP1 solo Act 3 runok egymásután sokszor? -
eddig is igy gondoltam, tokeletes poszt! :) -
Sunrider924 #60201 Igy van, es a cikk lenyegeben megmagyarazza, hogy miert van sok low+szar legendary dropp a jatekban, az adott MP lvl fuggvenyeben a szazalekos eloszlas miatt. -
MP level a item level drop-ra van hatassal nem pedig a minosegere, tobb 63 level cucc fog esni de nem lesz legendary vagy set item csak azert mert magas MP levelen jatszol.
A magic find van az item minosegre hatassal. Minden szornynek (nem irta a ladakat de azoknak is van mert esett mar onnan is) megvan a drop %-a minodeg tekinteteben es azt noveli meg a magic find-od. ertelemszeruen erosebb szorny magasabb %.
Ezeknek a kombinaciojabol szuletnek a drop-ok. Eloszor kell egy 63-as level cucc majd ha az megvan akkor johet ra a legenday kalkulacio es kesz a milliot ero cucc. -
Rogerke #60199 Calamity + Tegez , sztem ez jobb mint egy manticore legalább kapsz sok sok AS-t -
:/ -
Sunrider924 #60197 Amint latod maris van aki poenkodik a temaval kapcsolatban, elfelejtettem hogy az mf mibenlete az mindenkinel sajat ertelmezes/velekedes/vallasi hovatartozas/frontatvonulas stb alapjan mukodik, nem pedig a hivatalosan megadott magyarazat alapjan, szoval inkabb nem foglalok ossze semmit(de ha nagyon erdekel, van google translate) -
ErrOrHUN #60196 Léteznek UFOk :D -
Nem tudok túl jól angolul, de érdekel a cikk, összefoglalnád?? -
Sunrider924 #60194 Ez a magyarazat nagyon tetszik. Ennel jobban meg nem fogalmazta meg senki. -
Geno #60193 másnap... bocsánat mobilról irok :-D -
Geno #60192 Tapasztalt DH-kat kérdeznék! eddig a szokásos manticore/deadmans tegezzel nyomtam de elgondolkodtam rajta hogy váltok 2 db 1 kezesre. A két danetta set itemet néztem ki. Kérdésem az lenne, hogy megérné e a váltás vagy nagyon nem. tudom függ attól hogy másnap az item de eddig a legtöbb helyen azt olvastam h csak a 2 kezes xbow a jó. -
:D:D kösz szépen!
nem elég, hogy bennem van a kés, még forgasd is meg... XD -
nem kell ezt tul misztifikalni...
"30int-el kevesebb"
aki jo gagyot keres, az 200 fole keres, Tied pont alatta van :) -
Akkor Te nem csak drop-ban vagy szerencsés, hanem AH Tycoonban is, mert szinte ugyan ilyen depth gatyát (30int-el kevesebb) nem tudok eladni 1 hete 40M-ért.... a Vit az enyémen még több is valamennyivel... -
act1(csak azt farmoltam 1.0.5 előtt) sokkal nehezebb MP1-en, mint prepatch, az a +2 monster level nagyon sokat számított -
mikromanus #60187 Ott a pont. Félfáradtan féligazságokat motyogtam magamban :)
Az MP1 a szörnyek HP és DPS-e szempontjából is gyengébb az 1.0.4-es infernonál.
Így más helyes. Lehet, hogy a kikapcsolt MP-hez viszonyítva most erősebb, de az MP1 is elég gyenge. Tegnap kicsit túlzásba vittem a rákészülést a wizardommal amikor a 1.0.2-es (vagy 1.0.3-as) tescos gearjét picit felturbóztam a meglévő erőforrásaimból, mert esett egy set wand és nem vitték el az AH-ban. MP1 veszett unalmas volt. Amolyan hell érzés vagy nightmare. Picit túlpörögtem. MP3 már jobb volt. Épp az ellen ott se komoly veszély, de a reflectesekkel könnyen kinyírom ott már magamat. :D -
sokat :D -
D4v3 #60185 ez -
D4v3 #60184 Mennyit érthet ez?