78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sanyiiiii #60303 ezt postolták egy órája -
sanyiiiii #60302 "We're restarting the services at the moment to get everything back online, I don't have an ETA just yet and I'll let you know as soon as we have one or futher news." -
Aspyrin #60301 detto -
who am I 7 #60300 Kivételesen este már el is vitték... :-o sorry. -
clio1616v #60299 47 oldalt írtak tele egy órája emiatt nyitott topikban :D -
Sunrider924 #60298 Felmentem amcsi szerora es beirtam generalra, hogy eu szeron nem lehet be login-olni, nem tudom ha segit. -
clio1616v #60297 újabb login bug -
radical #60296 nekem az authenticatednél áll meg. -
Hosszas #60295 Na ez akkor elég xar ügy, végre tudnék játszani de úgy néz ki h nem fogok
na m1
-
Ferrari23 #60294 Hát az, hogy az amerikai szerver oké, az európai beszart :D -
Hosszas #60293 Ez mi h az amerikai szerverre fel enged s az europaira nem?? tököm beléjük !! -
HAGGYÁMÁ BUZIEVAGY -
Ez azért van, mert jó lenne kicsit felállni a géptől, és megdugni az asszonyt. :) -
chaten nem latni amit irok... vmit megint elbasztak -
Hosszas #60289 nem tudok bejelentkezni elakad a Retrieving Hero List...-nél. Tudok valamit vagy nálam van probléma ?? -
natalyel #60288 error 90003.
Ne lépjetek ki, mert nem biztos, hogy vissza tudtok lépni. -
Nekem a fejlődésem most vissza fog esni kicsit, mert eladtam a felszerelésem jó részét 15 000 Ft-ért valakinek, szóval kell még vennem/találnom helyettük másikat. Azért Zuni hármas set+remek pants+fegyver+source marad, szóval nem olyan vészes a helyzet, de a majdnem 93000-es dps-em vissza fog esni rendesen így is (hp/all res/armor is. De sebaj, majd lesz másik. :) -
:)
Én is még csak 30 vagyok.
Itt meg sokan már 60-70-esek...:D Igaz, előtte volt nekem egy 26-os dh, ha azzal a szarral nem játszok, ez is lenne már vagy 50-es. -
Nekem nem gond, úgyis Wizarddal vagyok, aranyam meg van most kb. 33,5 millió. 34-es paragon szintre is sikerült eljutnom, szóval némi mf-em is van. Lesz majd még jobb is előbb-utóbb. Van egy 49% gf, 40% mf amulettem is, ami segíthet még benne. :) -
Esik majd jobb cucc is tuti.
Ám ha lenne rajta cc%, akkor se lenne ára... mert akkor meg kiba sokat érne:) -
Nem feltételeztem rosszat. :) Köszi, hogy megjegyezted. Azért így se rossz kisebb áron szvsz. Meglátjuk elviszik-e 500 000-ért. Annyit szerintem crit. nélkül is megér ilyen dmg-el, meg statokkal. Ha meg nem, akkor majd olcsóbban próbálom eladni. Most nem olyan nagy gond, van egy kis aranyam. -
rossz*, tudom* -
De nem a rosz indulat szólt belőlem. Csak tudopm, hgy ha nincs chance, hiába a szép avg dmg... nézd meg a hasonló mojo-kat. 9-10% cc% baromi sok dmg-t ad. -
Igaz, az nincs rajta. A dmg viszont elég derék. :) Az int se rossz, vit is van. De értem amúgy. -
Sunrider924 #60279 Az a mojo meg nagyobb avg dmg a crit chance mellett, tehat a ketto egyutt volt 60 milla :P Hat ha valaki eladja nekem a masikat 10k-ert szoljon, en megveszem. -
eloim #60278 jó reggelt mindenkinek! reggel meló előtt belogoltam egy gyors runra, és dobott egy Manticore-t, aminek ilyen statjai voltak: 1090 körüli DPS, 180 int (sajna nem dex), 10 AS, 82 CD, kb 400 avg poison dmg és 2 socket.
A meló vége még messze van, viszont izgat a gondolat, hogy vajh' mennyit érhet a cucc. Vki segítene? Előre is köszi :)
-
Hopp, kicsit túloztam a mojo-val, rosszul emlékeztem.
http://eu.battle.net/d3/de/profile/LocalPatriot-2631/hero/21340061
Az itt lévő mojo volt 60M. -
Hidd el tudom, és képbe vagyok mert nem vagyok kezdő WD. Sok off hand-et néztem már. Lehet hogy szep a dmg-je, de cc nélkül katasztrofális.
nekem most egy 440 dmg-s 9 cc-s off handem van 300 int-el. Az volt 60M... (a 9%cc kb 20k dmg...)
akkor szted ez mit ér? kb 10k-t. -
ehhh.... korai stone of jordan... 23% elite, 11 frenzy... es meg egesz jol el is lehet adni :))) -
Sunrider924 #60274 Abban igazad van, hogy kell a crit chance hogy tokeletes legyen, DE, az avg damage annak az offhandnek kolosszalis, es sokan nem tudjak, hogy elsore tobbet szamit, mint az a crit chance, vagy hogy 200 + primary stat legyen rajta vagy socket. Ha belefer, vegyel olcsoert 3 offhandet es probalgassad, meg fogsz lepodni. Az avg damage mint olyan, nagyon sokan nem is tudjak mi az, es hogy miert olyan rohadt draga egy gyuru/amu amin van mondjuk 30+ avg dmg, vagy hogy kell bearazni rendesen egy offhandet ami statsticknek kurva jo de avg dmg a beka segge alatt van. -
CH :(((
who am I 7: mit kersz a Zuni fejesert? -
Van valakinek valami jó nyakasa eladó? WD-nek.
cc%, cd, int legyen rajta.
-
CC% nélkül semmit se ér, még az npc se veszi meg...:D -
Ez pont neked való, Lammer. Nem kell? :)
-
xD
Upgrade esett xD
-
lol. most überezek 4es groupba, egymas utan shenlong meg vile ward, még nem IDztem őket... random is random lol -
részemről: ahogy alépdesem a para szinteket úgy romlik a legendások minősége.. ott tartok hogy 10-ből 9 megy a zúzdába
már a fénycsóva láttán az izgalom is teljesen elmúlt:( -
tudjátok mi a durva? nekem elozo heten dobalta ilyen mertekben a legendasokat. ezen a heten viszont kevesbe, sot... ugyanakkor a mai napot kiveve nem jatszottam csak 2-3 run erejeig, szal nem biztos, hogy mervado az allitasom, de ma pl sokat toltam es csak 3 szar legendas esett. lehet allitgatjak a drop ratet ide oda egyeseknek, ha vkinek ilyenek kezdenek el potyogni hirtelen, arra csak nem kene rafogni h random is random... -
who am I 7 #60265 na akkor én is beszállok..most nem lehet szavam a játékra :D mai napot nem is értem..1 run alat 5 leg, ebből 2 tal source és megjött a 2. withching hour is egy calamity meg egy gidbin de azt bezúztam a csába..hét elején a manticore ami a kezemben van..múlt héten meg két unity..ami el is kelt szép eur-kért..fájt a szívem azért értük 
mai 1 run , az alsó sor :
a 2 zuni set tegnap esett..2 quick runból kb.
-
zsotesz #60264 ma nekem is egy run-on (act 1, mp 1)belül 2 legendary is esett, ráadásul egész jók, nekem eddig mindig max. 1 legendary-t dobott egy run alatt