78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Skacok!
A pancellal nagyjabol tisztaban vagyok, de az ovnek mi a realis erteke?
(nem egy runban esett, de nagyon orulok neki)
az ov 50M a pancel 89M-ban van fenn... remelem nem tuloztam el, vagy nem tettem ala :) (akinek esetleg okes a ketto, gyorsba viheti 125-ert :)
-
Tényleg van, akinek ekkora újdonság, hogy adott mp-levelt csak adott dps-ű gearben gazdaságos farmolni? -
Sunrider924 #60701 Elozmeny, folytatas. Nahat, erdekes hogy egyre tobb helyrol olvasom ugyanezt -
DIABLO 3 CE ELADÓ!
(cakompak, mindennel, tökéletes állapotban)
Érdeklődni privibe. -
Skill #60699 ah nem megy, de játékba már be tudok lépni.
valaki farm 40 perc múlva kb? skill#2715 -
csizmát move speedesre, vértet blackthorne-ra. -
ha europaban keresel: katt -
ktm99 #60696 Hogyan lehet rakeresni? -
clio1616v #60695 mf gearem, mit érdemes olcsón lecserélnem?
mp3 simán gördülékenyen megy
Lucky adatlap -
Ezt mennyiért adtad el? -
most elerzekenyultem :)
poenbol rakerestem az elozo wepemre :) egy paragon 90-es monk vette meg offba
ott figyel offba
-
Mai két potty, egyik sem nagy durranás, PL4-en, de életemben először esett két legendary egy runból.
Viszont, egy árbelövést megköszönök.
-
Danettka
-
piros danetta, a statokat pedig csak a kovács láthatja. -
Ferrari23 #60689 Na lehet ugyanaz a nyíl esett neked is :D -
bazz, de én ezt az egészet nem így gondoltam xD
-
omg :D na megjött a kedvem farmolni.. -
Ferrari23 #60686 2 napja nem esett 1 leg se, most biztos azért dobta így :D:D
1 set + 1 leg :D -
Sztem eu szerveren kb. a felét érheti, és még annál is olcsóbban fogják elvinni, de magas áron betenni sose' hiba. :Ð -
skacok!
tudnatok segiteni? havernak esett us-en (csak ott tud rmah-zni)
tudtok valami kozelito dollar erteket modani? szerintem eleg jo drop... de ez az armor meg cc bekavar... jok ezek?
probakepp betesszuk 69.99-re, szerintetek sok?
-
Sunrider924 #60683 Errol beszelek Utoljara akkor esett jar of soulsbol legendas amikor itt a forumon linkeltem jopar hete. Tegnap este lett elegem abbol, hogy semmi nem esik magasabb mp szinteken, es viszamentem mp1re, egybol dobtak goatmanek a set gyurut. Mai delutani szunya utan gondoltam ok, marad mp1, valahogy nem izgat mar ez az egesz loot marhasag es itt a kep. Szoval akkor mit is kellene hinni, mi a helyes irany, gearelodes, elvaras? -
Sunrider924 #60682 Itt lehetne azon huzakodni hogy definiald, mitol jobb minosegu egyik 6 affixes targy a masik 6 affixes targytol? Es akkor oda is kilyukadunk hogy hiaba van a szamodra kivanatos 6 affix egyutt ha az ertekek kicsik, nem egy targyat talaltam, ami tokeletes lenne csak a szamok vannak elszarva. A problema egyszeruen a kovetkezo: farmolsz mp1-3, esik gear, erosodsz, ok akkor go magasabb mp 5-6 mert tobb xp, bonus loot, a magasabb mf miatt a roll is jobb, []elmeletileg[/i]. A baj ott van hogy []gyakorlatilag[/i]kevesebb sarga esik es tobb kek-feher es szurke, mindez az adott mp szinthez kimaxolt mf ertek melett. Hivatalos magyarazat maris jon, random/rng/dry strakes. Viszamegyek mp1re es megint tobb sarga esik, jobbak a targyak. Sajat tapasztalat, mar masodik karimon p30 felett.
[]Kiabrandito, hogy a beleolt ido/jobb mf gear ellenere nem hogy jobbak de egyenesen roszabbak az altalad talalt targyak[/i] Igazan gond, hogy egyre tobb p100as kari van, akik mind ugyanerrol szamolnak be. Ha engem kerdezne valaki, akkor az mf melle a blizzard berakott egy masik tenyezot/valtozot hogy nehogy megvalosuljon az amit a karakter fejlodesevel/mf kimaxolasaval igert, a tobb/jobb minosegu loot. Es mindezt az AH/piac balanszolasa neveben.... -
sanyiiiii #60681 Mákosabb tárgyakat mák alapján kapsz, miután kirollolta hogy legend/hány affix/etc, erre hat az mf, utána van még két roll, először az hogy melyik affixek legyenek majd minden egyes affixre hogy ezek mekkorák. Utóbbi kettőt csak szerencsemalacokkal és egyéb vudutudomány által igazolt mázlinövelőkkel tudod befolyásolni. -
Olyat en is vennek.. :) -
who am I 7 #60679 így van, 99% mák, az mf semmit nem számít! -
ronmda si onadrm -
drakening1 #60677 Hali! wizard geart vásárolnák 200k dps felett kivéve ha tank gold/pénzért pm me -
A mák többet szamit, mint az MF:) -
Hehe, én is félreolvastam akkor..de valamien szinten csak befolyasolja az item quality-t az MF, nyilván tobb affixel tobb az esely egy jo cuccra, nem? -
who am I 7 #60674 úgy úgy! ezúton is megkérnék mindenkit, hogy minél kevesebb mf-et használjon!
most komolyan, sokkal több és jobb lútja lesz!
-
ez jogos (amely szot atfutottam)... jo akkor forditsuk le kb.
"The game randomly "rolls" on each property in the chart to determine which affixes your item will get. Your magic find score is applied as a bonus to these rolls."
"A jatek veletlenszeruen dob minden 1-es tulajdonsagra a tablazatbol, hogy eldontse milyen toldalekot(de hulyen hangzik magyarul) fog kapni a targyad. Az MF pontod hozzaadodik bonuszkent ehhez a dobashoz"...
Tehat akkor alaphangon igazam volt a vita kiindulasakor... a quality meg mindig nem MF kerdese, max annyira, hogy tobb affix lehetseges rare itemeknel, persze ez jobb targyat is eredmenyezhet, de nem jelenti akkor azt, hogy kotelezoen jobb is! igaz? :)
kerdesem a kotott fix affixes legendas targyakhoz szol:
akkor mi alapjan kapsz "jobb, makosabb" targyat??? mi donti el, hogy taposabb neked az az affix vagy a masik (pl: +1 randomnal)? akkor mit er itt az mf? :) vagy ott ez ertelemszeruen nem er (logikus es MEGINT igazam volt, hogy nincs quality?)
-
sanyiiiii #60672 "The game randomly "rolls" on each property in the chart to determine which affixes your item will get. Your magic find score is applied as a bonus to these rolls."
Kicsit szarul fogalmaznak és ha nagyon akarja az ember majdnem bele is lehetne erőltetni hogy arra a rollra is vonatkozna az mf ami eldönti hogy mekkora a stat rajta, de a WHICH egyértelművé teszi hogy nem erről van szó.
@Lammer: úgy látszik hogy te sem tudtad lefordítani:) -
Ha a 4 szint közt akarnák balanceolni a 10 mp fokozatot, főleg így, hogy mp2-3 felel meg a patch előtti infernonak, akkor még durvább lenne a helyzet ebből a szempontból. Pont emiatt nem látom értelmét balanceolni a fokozatokat, nekem nem hiányzik, hogy akár egy perccel is többet eltöltsek az első három fokozaton, mint amennyit szükséges. -
és végig kell nyomni 4 szer az összes unalmas fantáziátlan küldetést -
azért értelmetlen kicsit mert van mellé 4 szint
-
A két post közt? :D
Ha annyival jobb lenne a loot mp10-en, hogy egy 60k dps-es barbárnak megérje 3 órát pörögni vaultban, hogy aztán ugyanannyi legendaryval teleportáljon haza, mint ha mp1-en nyomta volna 3 órát, akkor lenne igazán felháborodás, meg sírás, hogy mennyire unbalanced ez a játék.
Én elégedett vagyok a paragon meg az mp-rendszerrel is, szerintem baromi jól megoldották, hogy a játékosok maguk lőjék be a saját maguknak megfelelő szintet, és tényleg ne legyenek rászorítva arra, hogy magasabb mp szinten játsszanak a jobb lootért arra alkalmatlan gearben. -
Sunrider924 #60667 Az a mondat amit irtal es amire valaszoltam. Hosszu, mindegy, hagyjuk. -
Mi közt nincs egyenes arányosság? -
valóban a kesztyűt kihagytam! abból nincs legendary alternatíva, azok jóak lehetnek, sapkából mutass egy nem legandarist, persze láttam már, de ezer/1 ember használja -
Pukkka #60664 Follower cuccot nekem még sose sikerült eladnom.
Én pl kesztyűket, bracereket, offhandeket, sapkákat simán felveszek ilvl62 fölött.