78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #60983 Abban az ovben az a lenyeg hogy van rajta fixen atack speed es crit
The Witching Hour
Waist
Legendary Belt
265–305
Armor
+90-100 Intelligence
Attack Speed Increased by 8-9%
Critical Hit Damage Increased by 35-50%
+3 Random Magic Properties
abbol a 3 randombol neked beadta azt a dupla str proccot amibol 227 lett, a magas str miatt olyan ertekes. Nagy grat hozza. -
jó úgy is, gyorsabban elviszik.. -
Biztos? Visszavettem belőle egy 50-est, ne tegyem?
Nem értek hozzá.
Köszönöm amúgy.
Max az életben nem viszi el senki.. -
omg.. néztem AH-t, sztem jól áraztad be.
-
Elég ratyi vagyok AH-ban, és lehet, tévesen ítéltem meg az árát, csak egy hasonlót találtam (mf-fel, azt 500 milláért)
valami professzionális kérem segítsen nekem:
-
pimpi001 #60978 uj patch hozott valami ujdonsagot? erdemes ujra jatszani? -
Sajnos eladóvá vált a Diablo 3-am. Érdeklődni privátban. -
Azt én is néztem, úgy tűnik kísérő cuccra nem vonatkozik. -
Sunrider924 #60975 Lol, most esett egy ilvl 57(!) templar relic, hogy is van az, hogy nem esik i58 alatti loot infernon mostmar? -
Sunrider924 #60974 Ertelek, de ha valami akkor pont a (penz)gold az, ami vesziti az erteket, a 270k dps karidon a dps nem valtozik csak mert felreteszed, en igy ertettem. De megertem az indokaidat, kell kis szunet neha.
WT barbarral gondok vannak, ugyanabban a gearben a ww builden jon rendesen az elet vissza a tornadok sebzesebol, a 3-4x akkora WT critbol meg gyakorlatilag nem jon, franc se erti... -
nekem a rekord: 6 mp7-esből + 3mp6-osból nulla mati :) -
bár, nem tudom hogy mennyire szokták frissíteni -
ktm99 #60971 Azt lehet tudni, hogy mekkora damage lehet egy ilyenen max? Vagy barmilyen masik fegyveren? -
(86 :D)
kicsit besokalltam... no meg most az eletben is osszejottek a dolgok, jo parszor volt olyan, hogy tokre kiment a fejembol, hogy "valorban" vagyok... ja mar 3 oraja lejart... 220-an ramirtak es most nem tudtak, hogy mi a stajsz? nem tudok most annyit kockulni... nem eri meg, hogy ott alljanak a cuccok parlagon... :) most igy "hobbibol" megy a weapon throw funolas, nem akarok nagyon rakolteni... majd csak T(eszko)G(azdasagos) modban + amit talalok, max :)))
szerk: diggers sold :) -
Sunrider924 #60969 Sajat velemeny, de en nem adtam volna el semmit a wd-rol a helyedben. Az a kari egy 85os paragon fasza gearben, ha most barbarozni akarsz legyen, attol meg a wd ulhet parkolopalyan es akarmikor eloveszed megint jo.
Igy most eladod a cuccait, seperc alatt feloltozteted a barbart es megunod ugyanilyen hamar, mert nem fognka jonni upgradek. ha meg jatszanal megint wd-vel akkor ott egy (fel) pucer kari. Hat, te tudod, engem nem zavar hogy a magusom 142k dps gearben parkol :) -
azért az sem lehetett piskóta aki átvette 40milliárdért... -
nekem az itteni kollegak szerint alularazott (300M, elvittek par perc alatt) echoing esett ami ertekre a legjobb volt... meg egy brutal axe (1H 1108, 125D, 112V, AS8, 3LS, Socket)... amit mar eladtam :) -
cleric #60966 Tényleg nem vagyok jó kereskedő :)
Az én kesztyűmet 100M környékén akartam berakni AH-ba, de inkább megtartottam végül. Ez a legjobb cuccom, ami eddig esett, beleértve a legendary (7) és set (1) itemeket is (300+ óra...).
-
Zuni fejes minusz :) -
139M :)
poruljartal:
lehet igazad lesz... megfontolando, hogy betegyem oket bidre :)
(szerk: kicsit atrendeztem a dolgokat) -
És az amu mennyibe fájna?:) -
eloim #60962 biztos jól lőtted be az árakat, és bár egy ilyen fegyóért "ölni" tudnék, perpill nem igazán fussa ilyen cuccra... :) -
szerintem bidre lenne érdemes tenned őket, mert ennyiért napokig, hetekig bent lesz
Nagyon nehéz beárazni ilyen jó cuccokat, mivel a hasonlóak nagyon túl vannak árazva és azért nem mennek el.
Felezd el az árakat és tedd be biddel szerintem. -
(most inkabb arany) majd gyurok egy megjobb echoingra :)))
fegyo: 398M
keszyu: 349M
pancel: 28.9M
gatyo: 58.9M
gyuru: 139M
fejes: 199M
lacuni: 42.9M
szerinted(tek) ? :) -
eloim #60959 hmmm a fegyót nem tartod meg a barbodnak? vagy van már jobb? :) amúgy mennyiért árulod? (megnézném én is, de melóból vagyok, és meg egy darabig nem is jutok gépközelbe..) -
^^
azert tesztelgettem, sajnos farm szempontjabol meg mindig WW>>ALL... de partiban tuti WTzni fogok! :)
skacok!
WTS... barbra atteres miatt... (fegyobol most inkabb arany kell) priviben ha valakinek kell valami... fenn vannak a cuccok, szerintem korrekt aron, ra lehet keresni... ezek maradtak meg... boszorkanyos ora meg a hitvany egyhazkozsegi (
) + breki mar elment pikk-pakk...
-
who am I 7 #60957 ja sorry..most látom ő is vette AH-ból :) -
who am I 7 #60956 szép..picsába, kicsit kételkedtem..de ez lol :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/bursel-2432/hero/2061 :D bár 12k-t nem ér az tutkó, csak a tudatért, h ez a legjobb.ah rohagyonel :D németeknél nem vágom miért esnek top cuccok...multkor láttam ugyanígy egy wizt 1300-as 1h sworddel...socket,LS,crit..
-
BlazeH #60955 12000 eurós item:
Echoing Fury
Előtte 250 Eu-ért vette RMAH-ban. -
Vennék min 45-50 köüli paragonos karaktert. class wiz,DH kivételével legyen. Pm-ben build-ről legyen kép. thx! -
zsotesz #60953 pár hete én is így jártam, csak az én bracer-em nem volt azért annyira jó mint a a csávó amulettje. Én már csak a run végén vettem észre, mikor nézegettem cuccokat ah-ba, és akkor tűnt fel, hogy az equipped cuccom valami szutyok, nem is barbárnak való volt
-
Jaja, nagyon jó lenne akár egy lock gomb, akár a gombnyomásra cserélés kivétele :/ Sajna a Blizzard számára egyelőre mindkettő megvalósíthatatlan feladat... -
cleric #60951 Ha a városban vagyok és a társaim elite pack-kal végeznek közben, automatikusan megkapom az NV-t?
Ugyanígy, ha már elmennek onnan, ahol megölték a pakkot, a loot ott marad nekem?
Mindkettőre igent mondanék, de mostanában többször előfordult, hogy nem így volt. Elvittek MP10 über boss runra, és nekik már megvolt az NV5, nekem meg csak 4, így keresni kellett még egy pakkot. A nagyon gázos affixekre nem mentem ki :) Nem váltottam skillt ez egészen biztos.
-
who am I 7 #60950 elég nagy fail :D:D:D:D fúú de gáz, én is rettegtem ettől, a vendoros cuccokat általában nem össze-vissza teszem az inv-be.Eladás közben pedig figyeltem a dps-t.Mivel ezt is meguntam (meg a town-ba szaladgálást), így csak adhoc a földre dobálom le a talált cuccokat. -
cleric #60949 Ez nagyon kellemetlen. Én is folyton tartok tőle, hogy lecserélem valamimet egy vacakra, mert gyorsan kell eladni, hogy mehessek vissza, főleg ha látszik, hogy közben lefekszenek a kollégák...
Jó lenne, ha
- lehetne lock-olni a geart, és/vagy
- kivennék, hogy jobb klikkre cseréljen.
Vagy van még olyan, aki cserélgeti a geart gyorsan? Annó MF gear csere ilyen volt, ez aktuális még? Mindenesetre nem percenként esik olyan cucc, ami jobb a nálam lévőnél, így ez a gyors csere nem indokolt. -
Sunrider924 #60948 Nekem leginkabb a FINISH HIM! tipusu szigonyozas miatt jon be
-
Sunrider924 #60947 Ez kurva nagy, ezert nem sietek en mar egy ideje :)) -
Helyes. Így kell pörgetni a gazdaságot
-
BlazeH #60945 Ez ám a szívás:
vendor fail -
short(bad) news...
WD off... arulom a gearjet...
Weapon throw barb megvett kilora ^^
mar dotaban is a str+range paros jott be a legjobban (Huskar rulez) ^^
probalok direkt TG+talalt kombobol epitkezni :)