78998
  • unusual
    Na jól van!!!!! Nekem meg 1hónapja nem esik lego,se zöld......Grrrrr
  • Czdano
    Ééértem..szóval follower itemeken és shieldeken kívül nagyjából mindent érdemes megkukkantani..
  • Sunrider924
    Aki meg nem ismerne, egy kis humor:
    Add me Maybe
  • Lammer
    miota 1.0.5 kinn van, azota en felszedegetem az iLVL58-as armorokat is... mert neha rollol ra olyat, hogy besz*ras... tegnap neztem barbimnak shouldert... 55M volt, jobb vile warddal siman osszeraktad, soot statokban nagy reszet verte (nagyon magas str, jo vit, magas %life, armor sem rossz), max regen nem volt rajt :)
    fegyokbol iLVL 61 vagy felett erdemes... shieldeket kihagyom... max ha olyan kedvem van 63-as johet szoba... follower item szinten skip...
  • Czdano
    Hát sajnos ilyesmi nem jöhet nálam számításba jelenleg de azért köszi! :)

Még annyi kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy mik azok az itemek amiket "ránézésre" érdemes felvenni? Haverom magyarázta hogy ha ráviszi a kurzort a cuccra és CTRL-t nyom akkor megmondja egyből hogy megéri-e a pénzét :)
  • Lammer
    nekem van egy asztalim (alairas)... az fullhdban is csutkamaxon okes...

es van egy PB laptopom... ha most leirom, hogy egy Athlon II P360 dolgozik benne, akkor mindenki felrohog :D Ami kozmetikazza az egy dedikalt memoval rendelkezo 6650-es Ati kari...
    es most jon a trukk: kib***tam belole a gyari vinyot es betettem egy 830-as Samsungot (SSD)... voala! nincs ilyen vinyorangatos-toltos varas :)
    persze minden minimum es a felbontas 720p, de a toltesi/varakozasi idoket elegge leminimalizalta a szolidsztétdrájv :)

szoval javasloG neked is ha teheted minimum egy 830-as samut vagy OCZ agility 3/4 kornyeki SSD-t (ha megteheted ofkorsz) :)
  • Lammer
    visszamennnye! :D

(Aspyrin! alairas csillagos otos! nagyon tetszik :D)
  • rhazid
    "This looks bad." :DDD
  • Aspyrin
  • poruljartal
    az kamu, sőt baromság, csak annyit állít be, hogy a gépedet alapból milyen kategóriába teszi és hozzá igazítja a beállításokat
  • Systore #61293
    bejöttem mp8-ra ünnepelni, azt ez fogad :DD

• Czdano
    Van a dokumentumok közt elvileg valami config file, amiben ha okoskodok akkor fps-t nyerhetek..

Anélkül kb élvezhetetlen a játék, rendszeres fps dropjaim vannak egy egy új helyen..
  • sanyiiiii
    Jó nagy TV lehetett :P
  • Lammer
    Benne voltam a TV-ben, lattam!!! :D

konfig?
  • Czdano
    Így is képregény ha elindul a game..valami konfigot kell majd lőni több fpshez :/
  • Lammer
    nem tudod jobb minosegben? nagyon gyengusz :S
  • Lammer
    gz!!! :D
  • Sunrider924
    Bakker, akkor mar tudom nekemmiert nem esik, hat kifosztottad a szervert aranyapam
  • Systore #61285
    igeen :D

• Czdano
    gondoltam megnézem, hogy bírok d3-at streamelni, akit érdekel nézze! :) (semmi extra, 12es paragon wizard, de építő kritikát szívesen fogadok!)
  • gandrus
    Már el is vitték. Lehet, hogy drágábban kellett volna beraknom...
  • gandrus
    Eh. Én meg örülök, ha néhány hetente esik egy legendary vagy set, azok is legtöbbször értéktelenek. :S
  • clio1616v
    Mai termés ^^

• gandrus
    Esett egy Immortal King's Triumph rohambili, 6.5 millió aranyért elvihető. :)

• LocalPatriot
    Agyam eldobom...
  • BlazeH
    Na ilyen nekem is volt, hogy barbárral egyik nap összeszedtem 2-3 kulcsot halál nélkül, másnap meg 2 champ packkonként haltam. Akkor azt hittem hogy csak fáradtság vagy ilyesmi, de lehet hogy tényleg más volt a háttérben :)
  • Hentes75
    Hogy lehet pl.: az egér bal gombjára 3 3 skillen kívül másikat rakni?
  • Sunrider924
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=60955]#60955[/URL]
  • MrAndree
    Bizony. Ebből jöttem rá, hogy vannak unatkozó milliomosok akiknek nincs jobb dolga mint diablozni...
  • LocalPatriot
    Hogy micsoda? 12ezer euro-ert adtak el egy fegyvert? Képet róla...:)
  • Sunrider924
    Ok, hivatalosan nem varialnak, es akkor van pofajuk a szemembe mondani, hogy a hosszu, dropmentes idoszakok az mind RNG?? Hanyfele hulyenek nezik ezek az embert?
    Koltoi kerdes volt.
    PS- erdekes, hogy miutan azt a perfect EF-t eladtak 12ezer euroert, utana hirtelen surubben potyogott az EF mindenkinek 2-3 napig, sunyi blizzard...
  • sanyiiiii
    Azért nem szólnak róla mert a hivatalos álláspont szerint nem variálnak.

Egyébként valamelyik nap olyan is történ hogy a galvanizing ward nem növelte a storm armor időtartamát (szerintem archonhoz kötelező passzív, úgyhogy addig meteoroztam). Pár órával és egy reloggal később megint működött.
  • Sunrider924
    Bakker es akkor jon a megerosites valamirol, amit meg se mertem kerdezni, nem egyszer volt az az erzesem a ww barbival, hogy kezem alatt valtozik a jatek, ugyanazzal a gear/buildel ugyanott/azonos act egyik pillanatban hihetetlen folyekonyan haladok magas MP-n, aztan kicsit kesobb meg elapad a fury akarmit csinalok, meg akad minden, mintha behuzta volna valaki a kezifeket, b@szhatom a 55% crit chancemet.
    Annyira nyilvanvalo megfigyelheto volt, hogy ugyanakkor orbitalis hulyesegnek tunt a feltetelezes, de akor mi a menykonek varialnak on-the-fly anelkul hogy szolnanak rola? Minek van/volt akkor a PTR??
  • sanyiiiii
    Személyes tapasztalatom az hogy magasabb mp-n sokkal több sárgát találok, sokkal több köztük az 5-6 affixes, és több az eladható köztük. Alacsony MP-nagyobb arányban használhatatlanok a sárgák. Legendary terén alacsonyabb mp-n több esik mert sokkal gyorsabban haladok, főleg archonnal, de ami magasabb mp-n esik ugyanúgy brimstone minőség :P Én ebből azt vontam le hogy a legendary rollok tisztán mák kérdése, sárgákra viszont jobb a magasabb mp mert 6 affixesek sokkal nagyobb eséllyel lesznek értékesek mint 4 affixesek.

Arról pedig hogy variálnak a blizzardosok sunyiban annyit hogy érdemes figyelni hogy milyen sebességgel ütn némelyik mob. Van hogy egyik napról a másikra szemmel látható a különbség. Valószínűleg a dropratel is variálnak, de nem csak azzal.

Mondjuk már megszoktam a ninja változtatásokat, kedvencem a mass effect 3 multiban a geth pyro, akinek a lángszórója eleinte azonos távolságra sebzett mint ameddig az effect látszot, de ezt szép lassan növelgették (amit természetesen tagadtak) amikor abbahagytam már kb kétszer olyan messzire sebzett (az effect közben változatlan maradt).
  • Sunrider924
    Mivel neked mindig igazad van erre mondjal valamit, remelem eszreveszed az elso paragrafus vegen a kulcsmondatot.
  • sanyiiiii
    Én nem rmahzok, mégis hullanak a legendaryk folyamat, igaz mind fiery brimstone minőség :P
  • jan5650
    Mondjuk ebben lehet valami.... Mert mióta kijött a 1.06 nem RMAH-zok ,sőt sima AH-ban sincs cuccom.... lol ???
  • Lammer
    koszonom!
  • Sunrider924
    Nezelodhetsz kicsit hc topicokban, hogy a wizardok milyen buildel nyomatjak, de az extreme purist chalenge-nel is egy health phobia wizard jutott a legtovabb, act3 nightmare, a tobbi class meg nightmare elott elverzett. Szoval azonos megkotesek melett a wizard jobban birja a hc-t, world first p100 hc is egy wizard volt tudtommal.
  • BlazeH
    Nálam ez úgy néz ki, hogy kijön egy patch hullanak a legendaryk, napi minimum 1-2. Eltelik egy hét és utána SEMMI a következő patchig (na jó múlt héten esett egy witching, de előtte két hétig semmi). Ez eddig minden patchnél így volt. Úgyhogy én várom már nagyon az 1.07-et :)