78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nekem is bejött nagyon, lepörgettem egy hammer palával:)
ACT3-ra és ACT5-re nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan csinálják meg :)
Bár őszintén szólva, ahogy végigtoltam a 2 actot, valahogy nem sikerült élvezzem aztán...
Próbáltam pár tombrunba meg random játékba becsatlakozni, de mindenki rohan előre mint a hülyék, egyszerűen tarthatatlan a tempója és önzősége (shared loot...) némelyik idiótának, pláne ha még gyenge a karid staminálja.. régen is tudom, hogy voltak nagy runnerek, de nem tudom hova ez az elsőzés sokaknál...
ráadásul ami rohadt idegesítő, hogy sokszor nem is tudod kb, hogy hol a party többi tagja, annyira előrerohannak, aztán könyöröghetsz a TP-ért, amit le se szarnak néha (hozzáteszem, a chat bugos, konzolon meg pláne szar gondolom) - engem ez rohadtul felidegesített, és lehoz az egészről.. :(((
remélem javul azért a community ilyen téren! -
savior666 #77412 A bétás karakterekből semmi nem marad. -
Árnyvadász #77411 lvl 28 druida, 4 zöld és két legendás tárgy lett a béta végére. Tetszik a játék, elvoltam vele. Pedig azt hittem rá fogok unni egy idő után. 0.2 és akármennyi volt a verziószám, emiatt remélem a végleges sokkal jobb lesz. Időnként teleport lagok voltak, volt bőven ütés vagy érzékelés kihagyás (láda és egyéb nyitáskor) early béta alatt még az inventory megnyitásra is droppolt az fps. Ezt mondjuk javították.
Kicsit messze a szeptember vége, mert várom már az act3-at és a folytatást. Egyébként sok összegyűlt cuccom lett, beraktam jó részét a shared inventory-ba, aztán ha indítok új karaktereket, nekik jó lesz. Ha jól rémlik a béta alatt megszerzett cuccok, szint az marad a kezdéskor is. De ha mégse javítson ki valaki. -
Daermon #77410 Szép grafikát kapott, a játékmenet maradt a régi, adja a hangulatot is (bár már nem kell floppyn átvinni a karaktert haverhoz :D) Majd akciósan egyszer beszerzem. D3 jobb, de a D4-re lennék már kiváncsi. -
savior666 #77409 A stashben az összeg mellett van egy kis pénz ikon. Arra rákattintasz, beírod az összeget, és hozzád kerül az arany.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.08.22. 19:41:13 -
Coradiel #77408 Nekem az tűnt fel, hogy a Stash-ből nem tudom kivenni a pénzt amit oda betettem.
A boltosnál látszik, hogy van benne, de magamhoz nem tudom venni. Az eredetiben emlékeim szerint ki lehetett venni a pénzt a Stash-ből. -
amúgy néha tényleg késik az ütés, és az amúgyis erőtlenül ható ütéseket méginkább semmissé teszi ez, de a lag miatt van fixen (anno D3 beta is ilyen volt sajna, erre emlékszem)
gondolom a loot miatt is always online, hogy ne lehessen majd mindenféle itemet hero editorokkal belehaxolni -
ach soooo, szóval akkor ez a a healing effect... szövegértés egyes :D -
Holy bolt-hoz:
"az más kérdés, hogy mercenaryban miért akad el"
Mert a szövetségeseket (másik játékos v. mercenary) gyógyítja. -
Holy bolt-hoz:
csak undead mobokat sebzi, ezen én is pislogtam egy darabig, hogy miért nem sebez, de a skill leírása megmagyarázza :D csontikat meg zombikat pucolja rendesen - az más kérdés, hogy mercenaryban miért akad el ... :D
Blessed hammer:
én most kezdtem el használni, tényleg nagy az íve és távolsága a kalapácsoknak, de nekem úgy tűnik, hogy nem csak akkor sebez, ha közvetlen beleér a mobba, hanem bőven úgyis, ha mellette van.. (lehet bug... :D) -
Olyan ez a D2R, mint a gogos játékgyűjteményem :) 90%-át csak azért vettem meg, mert anno nagy kedvenc volt, de (annyit) játszani velük már nem nagyon akarnék, mint egykoron, floppykon hurcolászva haveroktól. Nosztalgia miatt egy sorcit biztos,h ogy felhuzok, de velhetoen olyan nyugdijastempoban, amin a 20 evvel ezelotti enem biztos, hogy rohogne :) Aztan kiderul mi lesz. -
futottam én is egyet sorcival a régi idők emlékére :)
de nincs az az isten hogy még egyszer összefarmoljak egy tal rasha szettet.. rég volt, szép volt, jó volt, elég volt.
ezért tényleg megint pénzt kérnek??.. -
Most nem szaggatott ps4pron, egyedül az ütés késik még mindig. -
Kösz,megy már,de nem tudom...Valahogy tényleg"régies",nem hiszem,hogy megvenném újra.
-
Na én is futottam egy 10 percet amazonnal, megcsináltam a Den-t.
Éveket toltam hajnalig a D2 classic-ot, de már kinőttem belőle :)
Ez modernebb, fluidabb, de nem jön vissza a régi feeling.
Sejtettem, hogy ez lesz de hát azért egy próbát megért. -
Valamiért minden ütés hatása késik. Muszáj volt erőltetni a multiplayert... Performance meg elég gyatra, a Diablo 3 sokkal jobban fut, sajnálom. -
hawkie22 #77397 Nem is értem, miért akarna bárki is crossplayt Diabloban. Egy konzolon játszó játékos sokkal, de sokkal lassabb, mint egy PC-n ügyködö gamer, ha Diabloról van szó. Kipróbáltam mindkét platformon, PS4-en iszonyat lassú az inventory kezelése, a gear fel-le vétele, illetve rosszul fejeztem ki magam, nem lassú, hanem körülményes. PC-n már rég indítod a következö játékot, mikor konzolon még csak öltözködsz meg kutakodsz az inventoryban, hogy mi is esett az elözö run alatt.
Én biztos nem játszanék konzolos gamerrel egy runban, föleg, hogy leginkább HC karakterekkel szórakozom, nincs idöm várni a másikra. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.08.20. 20:23:59 -
Nem, es nem is lesz crossplay. Cross progression van, vagyis folytathatod a karriert barmelyik platformon, ha megveszed tobbre is, de nem jatszhatsz masokkal - mas platformmal - egyutt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.20. 20:16:38 -
silencemonthy #77395 Kettő paladin skillel kapcsolatban lenne kérdésem.
1. Holy bolt - átmegy az ellenfeleken, mintha nem is sebezné őket, viszont a mercenary-ban meg elakad, így ha ő odafut ütni, ki kell álnom oldalra ha el szeretném találni az ellent, amin persze átmegy :D
2.Blessed hammer - szerintem túl nagy a távolság a hammerek között, pl ha egy ranged ellen kb 1 méterre áll és adott pontból dobálom a hammert akkor hiába dobok 100at, egy se talál mind kikerüli. A másik dolog hogy minden falba,tárgybe stb elakad a hammer, így pl act2 tombok: ha nyitok egy ajtót és ott van idéző ami csontikat idéz, átmenni nem tudok rajtuk de hiába dobálom a hammert az ajtóba, mert mindkét oldalba elakad és eltűnik. Ebben az esetben addig kell várni míg a merccenary egyesével leüti őket(remélhetőleg gyorsabban, mint ahogy ujratermelődnek) és ezután tudok bemenni a terembe leütni az idézőt .
Elég sokat játszottam kb 15-20 éve a játékkal és nem emlékszem hogy ezek a dolgok így működtek volna :D
-
ricsa008 #77394 Sziasztok ! Ez már crossplatform ? PC-PS4 játszhat valahogy coopba ? -
Zard be a bnetes klienst es inditsd el ujra!
Hozzateszem, most mar egesz korrektul fut, nem esett le az fps, mint eddig. Lehet segitett valamit a closedhez erkezett 2x 50 mb kis patch. -
Semmi sem változott.
Azt hiszem,megelégszem az eredeti Dio II+kiegekkel,és elengedem a Blizzardot,mint olyant.
Vicces. -
Fura is volt,mert az opening cinema lement,aztán "nem tud csatlakozni a szerverhez".
Köszi,meglátjuk 19:00után.
-
savior666 #77390 Ma este 19:00. -
Ma estig nem is kellene neki, nem akkor kezdodik az open? Na, nem mintha nem omlana egybol majd ossze megint :) -
Nekem-harmadszori install után-el sem indul... -
jó lesz a 800x600, kis retro :D
amúgy már lejött a béta, várom a startot :D -
háááát jó kérdés, elvileg tök más engine van alatta (szerintem ránézésre ez ugyanaz lesz, mint a Diablo 4 alatti)...
ha egy PS4 Pro se bírja már a 60 FPS-t hozni, akkor az nem sok jóra következtet gépigény szinten se:
Diablo 2 Resurrected Minimum System Requirements
CPU : Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
RAM : 8GB RAM
GPU / Video Card : Nvidia GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
Storage : 30GB HDD
Operating System : Windows 10
Diablo 2 Resurrected Recommended System Requirements
CPU : Intel® Core i5-9600k / AMD Ryzen 5 2600
RAM : 16 GB RAM
GPU / Video Card : Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
Storage : 30GB SDD
Operating System : Windows 10
mondjuk ez alapján nem olyan brutál hacsak nem 4K-ban akarod fullon tolni - próbáld ki, aztán kiderül :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.19. 15:03:45 -
Hat, max atvaltasz klasszikus nezetre :)
Egyebkent rafer meg az optimalizalas, a remastered nezetben szerintem indokolatlanul sokat dolgozik a gpu es van meg mit hegeszteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.19. 15:05:50 -
ah :(
thx
amúgy ha a Diablo 3 egész jól fut a laptopomon, akkor ennél is hasonlóra számíthatok, vagy ezt kevésbé optimalizálták már?
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.08.19. 14:54:17 -
The Diablo 2: Resurrected open beta kicks off on August 20 at 10 AM PT / 1 PM ET / 6 PM BST on Battle.net and will run until August 23 at 10 AM PT / 1 PM ET / 6 PM BST. The full game releases September 23, 2021.
ha jól számolom, ez itthon holnap este 19:00-től
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.19. 14:52:52 -
Éjféltől játszható a béta? -
szerintem külön fogja kezelni teljesen a betát (COD CW-nél is így volt a battleneten) - most is külön kell kiválasztanod, legalábbis PC-n
de ez nyilván részletkérdés, ezen már ne múljék :D
-
Nekem most már megjelenésig marad is. Gondolom a final release is erre fog épülni. Vagy a fene se tudja. -
A hetvegi closed betahoz kepest csak 50mb-t szed, szerencse, hogy nem toroltem :) -
Blizzard launcherből lehet telepíteni már most is a bétát.
Nekem már jön le, ~20GB -
Engem a UI nem zavar, bár az tény, hogy ha már konzolra portolják, akkor legalább megoldhatták volna jobban is, de lehet ezzel is élni, nincs baj. Az viszont nehezen megbocsátható, hogy 20 év alatt se sikerült kipeccselni az ajtóanimáció beszarását. Ez egészen hihetetlen igénytelenség. :) Nem nagy baj, de azért vicces, valami rekord vagy díj járhatna ezért. -
Nem vártam, hogy 800X600-ban szaggasson a játék... -
Wootan #77375 Abban, hogy ebből is dio3/poe lesz, ahol elég mérgezett egér módjára rohangálni a pályákon és ütésenként 20-30 mob fekszik. -
nem egészen értem azokat akik arra panaszkodnak, hogy szar az inventory vagy a skillek nem jók. még is mit várnak, nem egy uj játékot adnak ki ,csak a régi játék grafikailag és technikailag feljavitott verzioját, hogy müködjön a mai hardvereken is és a felbontásokon, semmi más nem fog változni, miben reménykednek ?