Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
egesz jol birja, de ez ugye vit fuggvenye :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TurboX
magdus+leo-val szintén mp5ön nem birtam :(

lepkékkel nem tudtam mit kezdeni
Fpocok
Azt hiszem így inkább maradok act1, kicsit fejlebb veszem mpt... itt legalább nincsenek köcsög láthatatlan kígyók, mint act2ben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

horpeti
Nagyon faja az új boar, egész más egy tankkal elõttem... Nem is csodálom mennyire jó lehet a WD-vel tolni! Viszont sajnos elég gyenge MP3on is szépen hal az elittõl... :S Szóval feljebb nagyjából esélytelen, és akkor oda a tankos taktika.
Lammer: a WDnél most jobb lett a tank? Bírja a dolgokat? :)

horpeti
Jah, látom. Több a HP egy kicsit MP3on is már. Viszont legalább át tudom alakítani a skilleket, ami kell :)

setuh
Hat esetleg mp3 de meg az is nehezebb.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Crokin
az kemény...

nekem már csak act1-es key kell és tolom is.

Repatarurgyán

Lammer
harmadik kulcs... mar mp5-on nem nagyon birtam a wardennel a vegen, nem volt sok hatra, de keves vagyok hozza... kis segitseggel egybol kidobta a keyt :)))

horpeti
Na, én most próbálom ki csak úgy a farmolást. Aszondjátk kb. MP3-4 felel meg az elõzõ sima infernonak? :)

Összegyûtöttem mindent az infernal machine-hez. Real of chaos Ghom meg Raki. Legyûröm õket simán MP5-ön. Mit dobnak? Két kéket... Miért. Mert olyan balfasz voltam, hogy el is felejtettem összeszedni az 5NV-t elõtte. Ááááááá.
Lammer
feleknek :D

miert nem irod mar azt egybol, hogy a "fajtaja" :DDD

key: harmadik futas, ket 3-as utan, most egy 4-es szinttel probalkoztam es kidobta a masodik keyt is :)

Cumshot
De jo, gondoltam felnezek US regioba, es talaltam ott is egy lvl 60 Demon Huntert sokmillio golddal es tele fullos rare cuccokkal.
Ilyenkor meg kicsit halas is vagyok hogy meghackelte az accomat valami paraszt.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

több mint 300 óra után esett eddig 2 legendary (kuka mindkettõ) és nulla set item. rarebõl meg pár max 1 milliós értékû.
nemtom, hogy megy ez a lammer-féléknek. alacsony az mf-em az tény, de van, aki nullával találgat rendszeresen...

kíváncsi vagyok, változik-e valami a patch után, mert ez eléggééééé zavaró.
esgerus
ooops, jó tudni, köszi :D

Nincs trükk. 10-es MP-n kell tolni, úgy 100% a dobási esély :) Amúgy ötödikre kidobta a szemét...(hiába, kevés az 50% esély)
Jól csinálod? 5-ös NV stack kell, hogy essen, és MP szintenként 10% esély a dropra. Vagyis ha MP1-en csinálod 10% az esély, hogy esik, MP5-ön 50%, MP10-en fixen esik.
Lammer
act1 keywardenbol egybol pottyant :D

act2: 2-ik proba semmi... :(

viszont egy unique dobott egy 1353-as vigilance-t :) kezdesnek jo :)

meg egy amut talaltam amin 45% MF van, str, vit, att. sp.! :O

esgerus
én még act 1-nél tartok, kb 20-szor vertem le és még semmi :/

Act III-as keywardenre van valami trükk? Már 4x nyírom ki MP5-ön, de kulcs sehol... A többiek elsõre, másodikra dobták.
Fpocok
Igen.

rhazid
VÉGRE MEGTÖRT A STREAK D':

nulla valor, mp4 184-es MF ELSÕ(!) láda.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lammer
nektek is kitorlodik az mp level? minden egyes alkalommal amikor kilepek egy sessionbol, lehet bepipalni ujra :C

ToCsEk
Moldran megint kimákolta :D

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Fpocok
Aki esetleg elsiklott volna felette... nem sok, de ez is valami:
"General

Bosses will now drop improved loot the first time they are killed in each difficulty

All characters have had their "first kill" status reset for all bosses in the game"

Systore
de jó lett a wizard<#wow3>
Fpocok
Faszom. Már megint kiesett egy butcheres kampós legendary fegyó. Elõzõt sem tudtam eladni, most van kettõ... valaki nem akar egyet? :D

Crokin
random

Repatarurgyán

ok pont most néztem rá google-n,azt hozzá kellett volna tennetek hogy engedélyezni kell:PPP
TurboX
options - gameplay ?

#58964: igen, de semmi:(
Optionsnel rakd be a pipát...

kereszt kérdés,nekem mért nincs ott semmi???csak a questeket tudom változtatni és ennyi....
Infernal machine-nel ha atmegy valaki a portalon(amit osszerakott a kulcsokbol), akkor azt lehet szabalyozni, hogy melyik helyre(Discord/Turmoil/Chaos) megy vagy random?

change quest-nel

Hol lehet az mp-t állítani? nem találom sehol.
5ös NV-el csinálod? Mert az muszáj hozzá azt hiszem...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Nekem MP3-on az ACT3-as elsõre adott egyet. (5-ös valorral)

Crokin
lol, nap mondása :)

Repatarurgyán

TurboX
keywardenekbõl esett már valakinek valami?

már 10x levágtam az act1-est de semmi
Egyszerû fehér mob-ból MP5-ön set chest...
Laza
Ha jól sejtem nézõ játékosokkal játszik, és 20x elmondta az elõbbi trynál, hogy a mage ne fagyasszon, az mégis nyomta és ebbe haltak bele :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Odamész a tetemhez majd klikk és vársz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az "Infernal Machine Blacksmithing Plans"-t ugye elég 1x kiütni a többi kulccsal ellentétben? Macerás a valort act4ben összeszedni és a boss is igazi gennyláda.

Bandee
Noob warning : multiban hogyan lehet éleszteni ? o0

Fpocok
ja bocs, vit helyett 100 dex.

Fpocok
Barbároknak kétkezes még mindg felejtõs? Csak mert találtam egy macet, 1220dps, 470str, 100vit, 100crittel...

setuh
De milyen ideges :)),ahogy egy kis kihivas van mar nem birja,biztos penzert vette a gearjet,hogy aztan zombulhasson.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Az AH is egyre normálisabb...végre:)

hc-ben izgalmasabb lenne...ha már kihívás ugye..

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Laza
Szerencsétlen gyereket csak hátráltatják a többiek, abba hal bele, hogy õket éleszti :D

Abban a gearben nekem sem kottyanna meg...:D