78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Esett egy ilyen szépség
Azt hiszem ezzel a WW barb fegyver letudva :D -
sanyiiiii #63068 Részletezd kérlek... -
Savmacska #63067 :DDD -
Bazsi16 #63066 Köszi a választ igazából csak a régióra voltam kíváncsi hogy hova lenne érdemes regelni ah nem igazán szempont de azért nem is baj ha van :D -
clio1616v #63065 :DD -
:DDD -
jacodnak????
édes istenem... -
xalyy #63062 Hol lehet amugy azt megnezi hogy mennyien jacodnak az eu es us szerokon osszesen? -
Tegnap előtt nyílt egy topic us forumon dupolt ias/cc tal amuk miatt. Tegnap estére valami 48 oldalnál tartott már. Most nézem, topic sehol, benéztem amcsi ahba, és még mindig 3 dupolt amu itt vigyorog az ember arcába, úgy hogy pár órája lettek újra rakva.
Tényleg így kell ám harcolni a csíterek ellen, csak a nép ne lássa, és akkor nincs is baj. Egy éves sincs még a játék, de már le van szarva.
-
who am I 7 #63060 mindenesetre örülnék, ha legalább a környezetre ható fényei lennének a skilleknek..így olyan mintha spritokat qrtak volna oda.Az igaz, h kevésbé zabálja a gpu-t..de legalább olyanok a skillek mint 1997-ben voltak, kicsit sarkítva :D meg jó lenne bumpolnák a texeket.Jót tenne neki, vagy legalább opcióként benne lennének, akinek combosabb a gépe. -
Szerinted. Csak ez nagyon távol van a valóságtól. -
már nem emlékszem pontosan, mit hogy kellett csinálni, de ha van olyan, akkor mindenképp EU régió, az első lépés pedig a karakter készítése, majd a grind -
3337... de inkabb tord be... -
ez ér valamit? -
sanyiiiii #63055 A testrészek és hordók repkedésén kívül nincs is a játékban semmi ami indokolná hogy a nagyi fagyi gépének meg kelljen erőltetnie magát. -
Végülis rá lehet fogni, hogy szarul van optimalizálva. Ennek ellenére még a nagyi fagyi gépén is megy, ugyan laggolva egy kicsit, amíg elsőre betölti a dolgokat. -
sanyiiiii #63053 Végülis rá lehet fogni hogy SSD-s rendszerekre van optimalizálva a játék... -
Igen az még véletlenül sem optimalizálás, hogy a program nem tölt be feleslegesen effekteket/textúrákat. -
sanyiiiii #63051 Bobby bácsi nem költ felesleges optimalizáláson dolgozó programozók etetésére. -
Ezt en se ertem am,hogy lehetnek ilyen balfaszok,hogy egy ilyen amator hibat benne hagynak.
Nincs mit ezen idegeskedni,ma 11-tol indul a PoE open beta,nagyon igeretesnek tunik,ugyhogy erdemes kiprobaljatok,foleg aki belefasult mar a d3 vilagaba,mint en. -
xalyy #63049 Es ezt a blizzard direkt csinalta hogy vegyunk ssd-t vagy olyan nehez lett volna raoptimizalni? -
Bazsi16 #63048 Hellotok egy olyan kérdésem lenne hogy most vételeztem meg a Diablo 3-mat és érdekelne hogy melyik régióba érdemes regisztrálni meg mik lennének a legelső lépések :)
-
lassú a vinyód, gyors az ssd. -
xalyy #63046 De ez mitol van? Es miert egy SSD segitene? -
Együtt kell élned vele, vagy veszel egy fasza SSD-t. -
xalyy #63044 Vagyis? -
Welcome to Sanctuary ... -
xalyy #63042 Koszi! Nem tudjatok mitol vannak ezek a mini laggolasok? Mintha toltene a jatek? Ha felhuzom a grafikat maxra ha lehuzom pedig nem gyenge gepem van! -
Köszi a választ. -
Mondjuk azt, hogy tényleg megérkezett-e a pénz, nem volt semmi visszaélés. Bankoknak sem véletlen tart napokig a külföldi átutalás. -
xalyy #63039 Battle.net accounton paypal-al beraktam 10 eurot, meg nem erkezett meg mivel kiirta 1-3 nap, amig elfogadjak!
1.De mit kell ezen elfogadjanak, miert nem automatan muxik az egesz? 2.Esetleg lehet valami, ami miatt nem fogadjak el?
3.Subtle essencet olcson el lehet adni euroert? :D -
BlazeH #63038 bocs tévedtem. 20% -
BlazeH #63037 25% -
Én ráraktam egy +35-ös vagy 40-es mf-os botot és kábé 5-7-el emelte meg a mf-omat. -
A followeren lévő mf%-ból mennyit kapok meg?
Csak mert ha már rászántam magam a farmolásra akkor inkább Templart viszek Sun Keeper-el meg nem tudom melyik shield ad a legtöbb mf%ot azt is jó lenne tudni. -
sanyiiiii #63034 Csak ki kell használni ezt a sok idiótát aki JW fejét követeli majd amikor kibannolják emiatt már veszi is az új accot :)
Aki meg a családját fenyegeti az .... inkább nem is kommentálom.... -
Nagyon felületesen átgörgettem ,de igazad lesz szerintem mert privacy change rémlik itt-ott -
Sunrider924 #63032 Ehhehe es eltuntek a chat chanelek, csak a class chanelre lehet joinolni :)) -
Sunrider924 #63031 Mondjuk van egy elgondolasom mi is tortenik, mivel nagyjabol kovetem a JW elleni gyuloletkamapanyt. Amig mi itt forumon tobbe kevesbe emberi modon zsortolodunk, hogy mi tetszik es mi nem a D3bol addig odfaat nehany beteg lelkuletu egyen komoly fenyegeteseket fogalmazott meg JW szemelye es csaladja ellen, emiatt is torolte elso kezbol a twitter accountjat.
Akkor volt is valami figyelmeztetes arrol hogy hatrabb az agarakkal mert a Blizzard tudja a valodi szemelyazonossagunkat, jo lenne ezt eszben tartani ahalalos fenyegetesek megirasakor. Aztan ugy fest a dolog, hogy megsem nyugodott le a gyulolkodeshullam es JW-t elraktak az tuzvonalbol(szerintem ez az igazi indok) de ekkor meg magasabbra csapott a tuz, ekkor lepett kozbe Rob Pardo. Ot persze felresoportek.
Es most jott az uj EULA, nem olvastam at mi valtozott benne de bizstora veszem hogy errol van szo, uj kitetel a zaklatasrol, es hogy mit lephet meg a Blizzard ilyen esetben. Most mondjuk nincs kedvem atnyalazani hogy valoban errol van szo, de fogadnek a kovetkezo legendas droppomba hogy errol. -
Patch előtt elfogadod, hogy a patch-ben akármikor banolhatnak akármit csinálsz...