78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #63149 Vagy a jatekosok mohosaga/hulyesege. -
Minden jatekban szeretnek csalni bizonyos emberek, itt meg aztan ahol penzt is lehet keresni, plane.
A 300 millios arakat meg a ritkasaguk alakitja ki:) -
Én nem értem, hogy a picsába tudják manipulálni az AH-t? Eddig különösen nem foglalkoztatott ez a botozás meg egyéb szarságok, de egy idő után csak kiakaszt, hogy mások csalással tényleg írtó nagy pénzre tesznek szert, még ha gold is...
Most volt 1-2 jó lootom, van is 70millió goldom, de hát ezzel kitörölhetem a seggem. Minden 300 millió felett kezdődik szinte... És valahol ezeket az árakat is igazságtalannak érzem. -
Nevezzuk inkabb budos nagy cheatnek:) -
ja, azt nem figyeltem. megint van valami bug? -
Az ott egy fasza duplikalt szar -
Nem azt kell nezni:) -
meanwhile nekem 1k played alatt nem esett 300 milliónál többet érő item. -
Aha
[IMG][/IMG]
-
BlazeH #63140 Random az random. Tudom én :) -
who am I 7 #63139 Semmi köze hozzá, csak random. -
Stan76 #63138 Köszönöm közben megoldódot.
Megpróbáltam az ázsiai szervert ott el kellet fogadnom dolgogat és utána már működöt -
Stan76 #63137 Sziasztok!
Segítséget kérek.
Tegnap még simán játszottam, ma meg nem enged belépni
There was an error downloading agreements error 14404
hibaüzenettel, kiváncsiságból megnéztem az americai serverre beenged de az europaira nem semmilyen programot nem telepítettem a gépemre tegnap óta. Ha valaki tud valamit segítsen nekem
köszönöm... -
Ja, igen. Én a fórum menün belül szerettem volna, ott nem megy.
De a főoldalon akkor jó.
Köszi szépen! -
Lokker #63135 Most regisztráltam az oldalra és semmi fennakadás nem történt. Simán mennie kéne a regisztrációnak. Lehet nálad van valami gikszer. -
Nem tudja valaki, hogy miért nem lehet regelni a diablo3.hu oldalra? -
BlazeH #63133 Sőt jobban belegondolva mindez az utolsó mp9 kör alatt esett.
Pony level (spectrum) -> fields of misery random elite (radiant star plan) -> keywarden (skorn) -> a 3 über mindegyike dobott organt, és ebből lett a két hellfire.
Bár mindig így menne :) -
BlazeH #63132 Tegnap este nem tudom hogy a path of exile open beta miatt, vagy mi okból, de hullottak a brutál cuccok. Egyik havernak egy 700 damos spectrum, másik havernak egy 1600+ damos, 180 chd-s skorn és egy chc, chd, min/max damos hellfire, nekem pedig egy radiant star ruby plan, és egy chc, chd hellfire. Mindez 3 óra alatt. Előtte sok száz óra alatt hasonló cuccokat nem láttam :) -
Geccoka #63131 Oda van irva, hogy mennyit vonnak le... Paypal eseten az 1.25-bol lesz (1.25-1)*0.85 -
Savmacska #63130 Köszönöm! Aki jártas benne az meg tudná mondani hogy miket szoktak ott veszegetni ? :) Essence-ek tome-ok stb :) Amúgy pl ha feltesz valaki egy cuccot 1,25-ért akkor mennyit kap kezbe ? :O -
clio1616v #63129 akkor semmi baj, rajta lesz pár napon belül (hétfő-kedd) -
1-1,5 nap amíg átmegy. -
Savmacska #63127 Már rég meg van adva :) -
clio1616v #63126 már mindegy, ha eddig nem adtad meg a paypalt, akkor az megy a battlenet accra -
Savmacska #63125 Valaki tudna segíteni hogy mi a következő lépés hogy eljusson a paypalomra a penz ? :) Jatekon belül azt irja ki hogy processing. -
clio1616v #63124 a chattel mivan, hola tréd? -
Savmacska #63123 Az első...
Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name Echoing Fury
Time of transaction 24 January 2013 07:30 PM GMT
Sale price €8.00
Transaction fee €1.00
Transfer fee €1.05
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €5.95 -
Na, hányan is jatszodnak? -
Lokker #63121 Az a baj, hogy a low level legendaryk többsége jobban néz ki mint a high level. -
xalyy #63120 Oké, köszi a válaszokat! Látjátok ki lehet egyezni idegeskedés nélkül?
-
BlazeH #63119 Hát igen, első végigjátszásra rontja a játékélményt, alt karit meg bármelyik haver felhúzza 4-5 óra alatt level 60ra. -
Lvl 60 alatt 0 ertelme van legendaryt venni. -
BlazeH #63117 Fórumokon sok mindent írnak. Nekem még egy ismerősömnek se veszett el semmije, úgy hogy pár napon belül ne került volna elő. 10 millió felhasználónál az a 15 oldalnyi hozzászólás meg semmi.
Nyugodj meg holnapra ott lesz az egyenlegeden a pénzed vagy a kardod. -
xalyy #63116 Oké, köszi, de nem hiszem lehúzott volna, mert még volt egy csomó ilyen kategóriájú kard vagyis kb ugyanezt tudta és azok is 2-5 milla között mozogtak, nemhiszem, hogy most 10 ember direkt emelte volna ennyire meg vagy mégis? -
Akkor valoszinu majd a penzt fogod vissza kapni, neha van ilyen beragadas eltunes. De vissza kapod majd.
De en nem ertem minek 2 lvl30-as spectrum? ott tartasz? (valaki jol lehuzott teged 4 milkaval)
-
xalyy #63114 Na szóval 2 spektrumot akartam venni összesen 8 milláért az egyiket sikerűlt a másikat nem adta meg de levette a pénzem, az egyiket írja a completednél a másikat nem írja. Megnéztem még az összes spektrum között is és még ott van csak teljesen üres vagyis egy ilyen üres sort mutat és írja, hogy expired -
megjelenés óta használom az androidos verziót hibamentesen
-
xalyy #63112 Depositoltam 10 eurót és onnan van na meg ilyenkor én is mondhatnám, "ha utána olvasnál blablabla" akkor tudnád, hogy igen is elvesznek a cuccok AH-ban kb 3. fórumot láttam vagy 15 oldalnyi hsz-el, hogy ez veszett el meg az veszett el és volt olyan aki visszakapta és volt olyan aki nem kapta vissza soha, ennyi. -
Mi az hogy eltunt 4 milla? (ha volt is ilyen meg kapod majd) ird le normalisan mit csinaltal. Meg a spectrum se tiszta hogy taltad, vetted, vagy az volt 4 milla? (azert kerdezted hogy vissza kapod e?)
A helyet hogy fel mondatokat irnal, fejtsd ki mit csinaltal. Akkor talan tudunk is segiteni.
Mert ez nem egy "grat blizzard" dolog, hanem egy nagy USER ERROR amit csinalsz. Legalabbis ez latszik nekunk. -
clio1616v #63110 az andorid lesz a hibás az iPhone nem csinál ilyet :D