78998
  • skinnyman
    Melee-kent nem is nagyon ertem hogy tudnam kikerulgetni azt a sok szart. Elvileg a skeleton kinget kell eloszor kinyirni kulonben magdha megjobban megszopat a pajzsaval, amikor pedig nyirnam, magdha csak ott all oldalt es folyamatosan soroz a szarjaval amivel 2-3 hitel engem (mint felig tank monkot). Ha nekiallok azokat kerulgetni, eselyem nincs komolyabban sebezni addig senkit, csak masodpercekig, ugy baromi hosszu menet lenne, es lehet h be is enrage-elne (aminel nem is tudom mit csinalna).
    Nekem amugy pont abbol van most 2, es a masik 2-bol meg semmi :)
  • mikromanus
    Az account eladás a Blizzard szerint tilos. Ez van. Ez az egyik fő ok amiért a legtöbb fórumon tiltott a téma. A hátránya annyi, hogy probléma esetén csak az eredeti tulajdonos járhat el (ha egyáltalán a maga nevére regisztrált a bneten). Emellett személyes okmányainak másolatával igazolva a személyazonosságát, jelszó/fiók lopásra hivatkozva az eredeti tulaj bármikor visszaszerezheti az accountját. Az ilyen esetek elkerüléséért tilos az adás/vétel. A Bliz nem tud és nem is akar azon agyalni, hogy ki hogy szerezte a játékot. A játék azé, aki megvette és akinek a nevén eredetileg beregisztrálta a kódot a bneten.
  • SpeedXHUN
    Hali!

Eladnám a Diablo 3 játékom,akit érdekel privit írjon!
    Jár ez egyébként vmilyen hátránnyal? Valamiért hardverapron tiltott dolog,de gondolom csak azért,mert a vevőre nézve lehet,hátrányos,hogy az eladó átírja a jelszót vagy nem tudom....
  • Fyrex
    Tudnám mi történt, patch előtt napi 20-25 itemet adtam el, azóta 1 darabot se vettek meg, se low, se mid, se high value kategóriában... hasonló tapasztalat esetleg?
  • Pukkka
    De, igazi =)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gazember-2932/hero/1408449
  • Pukkka
    Miért is éri meg most az ilyen Magdahoz hasonló szarokat ölni? Valamiről lemaradtam?
  • Carlos
    amikor mi is partiztunk jóformán ebbe haltak a népek... köcsög legyek. Nekem mondjuk sikerült kerülni őket, de néha azért levitték a hp-mat.
    Kedvencem az volt, amikor egyedül maradtam, mert 3-an feküdtek. Aztán 1 percig rohangáltam mire fel tudtam valakit húzni, mert a némber rámküldte a legyeit.
    Aztán az a ribanc sose dobta a szarját. Clio-ék tudnának erről mesélni. Az utóbbi 10-15 magda sose dobta.
  • TurboX
    magdus legyei mindig rohadt opék voltak, cserébe lassúak, kikerülhetőek
  • skinnyman
    Egyebkent uber maghda lovedekei titeket nem sebeznek rohadtul? Patch ota most nem neztem de elotte az osszes tobbi uberboss kb gyerekjatek volt (mp5-on) viszont magdha nehany lovedekkel ki tudott nyirni es folyamatosan sorozta oket, egy wizard buborekja azert segitett de meg igy is sokszor elpatkoltam ott.
  • Sunrider924
    Hm, eskudni mernek, hogy ez a patch utani mp5 nem ugyanaz mint a patch elotti, valahogy joval konnyebbnek erzem, oda se figyelek, chatelek meg zenet halgatok es pont olyan sima/gyors mint mndjuk patch elott mp2. Gondolkoztam, hogy a reflect nerf miatt vagy esetleg a molten nerf, fene se tudja. A gearem ugyanaz, tehat a jatek valtozott.
  • unusual
    Sziasztok. Másnak is " rosszalkodik " az AH ? Kitudom venni a dolgokat,de utána semmi mást nem lehet berakni,valami error-t ír ki.
  • ktm99
    Hello, nem igazan vagom, hogy ez hogyan jott ossze, dex-es archon kesztyu kraft:

70 str
    213 dex
    79 int
    38 vit
    59 cold res
    211 armor
    17 extra gold

Szoval elvileg dobna ra dex-et + 5 random propertyt, de ezen osszesen 7 van.
  • Skill
    wow! még megy a game? =)
  • Acidlich
    az elso szaz utan:D gz nem rossz
  • clio1616v
    2. amu

• tugyiti
    Nálam nincs probléma.
  • pimpi001
    csak nallam dobal ki a game, vagy mast is? kb 10-15 percenkent timed out ablakocskaval kivag a picsbe
  • Sunrider924
    A masodik zarojel az enyhe tevedes. Mi masert hivtam volna fel a figyelmed ra egyaltalan:P
  • Holland Kemence
    ww barbár mellé melyik kísérőt alkalmazzam, milyen skillekkel, meg milyen tárgyakal?
  • pimpi001
    egy igazan buta es noob kerdesem lenne.
    van-e Magyar chat kulon?
  • TurboX
    egyelőre ebben a műfajban mást nem erőltetnék:) (pluszt úgy sem adna..)

rts terén a hörtofdöszvormal szemezgetek, de azt már csak kazsuál szinten:)

#63607:igen, elképzelhető:)

#63606: köfi!
  • Sunrider924
    Most sugjam hogy latogasd meg a konkurencia jatekat?
  • Hedgehunter #63607
    Turbox vagy a game-ben is? mintha lattalok volna publicban...
  • tugyiti
    Szép :) gratula
  • TurboX
    nálam szép számmal esnek a legendások, a baj csak az hogy mind kuka.. craftoltam pár amulettet ill. archon bigyókat, azzal a lendülettel dobtam ki őket..

és DING!

a végét már csak becsületből csináltam (d2-ben nem tudtam kimaxolni egy karaktert sem :D)am. már rég abbahagytam volna

viszont cél híján teljesen értelmét vesztette a beloginolás persze lehetne a gíren még mit finomítani de most inkább határozatlan időre kényszerpihenőre megyek:D
  • natalyel
    Továbbra is van, aki szerencsés, és van, akinek semmi nem esik. :)
    A peccs óta 10 teljes órát játszottam, valor5 Kulle ill. Ghom runok, MP2, max 10-15 percesek, paragon 50, kimaxolt mf. Tegnap a legelső kettőnél esett egy-egy recept, és utána semmi. Semmi. Egyetlen árva legendary sem, sehol, sem recept, demonic essence is kb. 10db.

Most egy ideig pihentetem, mert felnyomott kicsit.
    :)
  • Acidlich
    peccs elotti nap felkuszott az ara szepen pedig
  • ktm99
    A kuka legek is hullanak ezerrel, ez lehet az ok.
  • Avenger
    Kíváncsi vagyok amúgy, hogy az emberek mennyire vásároltak be brimstone-ból. Azért az amulettek viszik rendesen. Az ára mégsem nő AH-ban.
  • Hedgehunter #63600
    Ez nem igazi....
  • Avenger
    Az set talán ér egy milliót, a másiknál 300k-ért is vannak jobbak AH-ban. :) Shenglong legend az egyik, a másik meg crystal fist vagy mi.
  • Pukkka
    PH-ról...

Redu helyett x-x dmg és jó is lenne=D

• SLICK
    Gyerekek, m ivan most? MP 6-on 1-2 Valorral úgy hullanak a Legendek mint az állat. :o
  • skinnyman
    Azert linkeld mar be elotte hatha jok valamire :)
  • Avenger
    Úgy látom ma fist nap van. 63as legendary meg egy set esett eddig. Mindkettőt sírva fogom brimstone-á alakítani. :D
    Közben azért kiesett az str-es amu recept is. :)
  • Sunrider924
    Ha belegondolok, hogy 1.03 elott a 2es verzioert mar olni tudtak volna az emberek...
  • tugyiti
    Ahogy mondja kedves uram :DDD az első ment az enchantress nyakába a többi meg a levesbe XDDD
  • Sunrider924
    Nem az igazi :) Az elso az enchantress mf gearbe, a masodik felszar, a 3ik nagy joindulattal hasznalhatonak nevezheto, nem rosz, meg nem dobogos de alakul
  • tugyiti
    Első 3 craft ,szerencsére megvolt az 5 aff :DD

• SpeedXHUN
    Hali!

Olyan kérdésem lenne,hogy odaadnám másnak az accountomat,akkor tudok nevet változtatni,e-mailt,jelszót,hogy full az övé legyen?