78998
  • SLICK
    123 + 68 Brismtone + AH-ban van bidként 11 milla kb

[nyerte a licitet]

Amúgy sikerült eladni egy nem túl táp IK chestet 40 milláért szóval jól jártam a tegnapi kulcsozással is :D Öröm és bódottág van ^^
  • Elusive
    nem lehet
  • esgerus
    Azt hiszem várok :D Lenne mit ápgrédelni a barbimon. :)
    Mellesleg még mindig nem lehet meglévő karakter nemét megváltoztatni?
  • Elusive
    itt a lehetőség
  • esgerus
    nagyon csábító :D sose volt még 40 millánál több egyszerre nálam, pedig 700+ órám benne van :D
  • Elusive
    hess
  • Carlos
    101 + 1 brimstone
  • Lammer
    101
  • Elusive
    ha türelmetlen lennél, nekem van rá kb 100 millám...
  • esgerus
    köszi mindenkinek, megpróbálok türelmes lenni, talán az a legjobb, amit tehetek :)
  • Acidlich
    Igy van, ne legyel turelmetlen, milliard ertek ala ne menj sztem egy darabig, biztos lesz ra vevo elobb-utobb
  • Elusive
    nem sok az érte, de ne várd h 5 perc alatt elviszik annyiért. hagyd kint hétvégéig, ha akkor sem kell senkinek, még csökkentheted az árát
  • sanyiiiii
    Nem egészen, wicked windnél fontos a breakpointok elérése.
  • Carlos
    az egyik maxos a másik nem. Kábé ennyi.
  • Acidlich
    A 0.24 es 0.25 kozott ekkora kulonbseg lenne? nem kotozkodes, csak kivancsi vagyok
  • Carlos
    tehát kábé senkinek sem jó ennyiért... :)
  • tugyiti
    Egyrészt szerintem sok igen ,másrészt aki ww buildhez veszi az a tick miatt inkább a 0,25 as-t fogja keresni aki meg archon builddel van az nem cw-t fog venni.
  • esgerus
    Nem nagyon bidelnek rá (egyáltalán nem).
    120/210 euróért raktam be, ami ugye köbö 800 milla lenne aranyban.
    Mohó vagyok, hogy ennyiért gondoltam szerintetek?
  • tugyiti
    kár ,hogy nem +0,25 AS :/
  • Acidlich
    Mar miert ne tudnad, ekkora dpsel nincs is socketes chantodo az Ah-ban.
  • esgerus
    Vagy 2 hónapot kihagytam, erre esik egy ilyen. :D
    Kellett már, csak most meg eladni nem tudom... :D
  • sanyiiiii
    Bobby bácsi terve: diablo konzolra -> wow konzolra -> titan kozolra - > sc konzrolra -> iw-treyarch féle váltómunka felállítása mindegyikre hogy jöhessen évente :)
  • devlking
    Irányításról már beszéltek, hogy remekül működik konzolon. A két hálózat összekötése meg megoldható gondolom.
    Adna egy löketet rmahnak, az biztos. :D
  • skinnyman
    Arra leszek kivancsi h a PC-s vilaggal egyben lesz-e (akar cross platform multival) vagy full el lesz-e szeparalva... Meg persze az iranyitasra, nehezen tudom elkepzelni h ertelmesen meg tudjak oldani.
  • devlking
    Rofl jön a failgame ps3/ps4-re.
  • Lammer
    :DD

mostani run vege (stonefort az uccso allomasom...) azon agyalok, hogy semmi sem esett... rohangalok a roppant idegesito kek shamanok utan... erre diiiing :D kar, hogy ruppot sem ernek... de jol mutatnak ^^

azert az vicc, hogy ezek mar semmit sem ernek :S ID kozben viszont talaltam egy egesz jo kis sarga gagyot:
    165 dex, 136 vit, 55 AR, 35 LR, 2 lik... gondolom a lightning second resire gyuros monkoknak ez jo lesz, nem? :) (innaig)

• tugyiti
    továbbra is azt gondolom hogy kabbe :DDD
  • Lammer
    nyah... lenyomta a craft a csupasz talalt trifecta kesztyumet is :)

old:
    archon volt az is, 348 armorral
    ias: 9%
    chc: 9.5%
    CD: 47%
    (extra gold meg return dam volt rajt)

new:
    str: 228
    ias: 9%
    chc: 10%
    dex: 80
    int: 168
    phys res: 46%

hogy rohadjon meg a dex meg a vit... mehetett volna CD meg allresre (jo tudom, ekkora int mar "szamolhato" allresnek :D)

+3.3K op meg br mellett... Yetit meg nem neztem :)
  • pimpi001
    nah te aztan kivesezted a karim rendesen.
    thx.
    probalok belolle par dolgot.
  • Acidlich
    Fasza, h meg mindig lehet time roll back-el csitelni AH-ban valahogy
    [IMG][/IMG]
  • Lammer
    igen en is gondoltam ra elso korben, de ha nem tevedek, akkor armor>p.res nem?
    (reflect tekinteteben)

mas: egyebkent ez a forced march oriasi (eddig valahogy elkerulte a figyelmemet)! 3-an toltunk par runt (kepen masik baretom mar offolt)... es nagyon halas volt :)
  • Sunrider924
    A fizikai resi jol jon majd, amikor a reflect lesz a legnagyobb problemad mert tul nagy a dps-ed :P
  • Lammer
    nyah... utoljara hagytam chestet... most elqrtam ra 10 misit...

kicsit hagytam a storyt, mert el voltam kenodve, mint a szemfestek... es most par run utan raszantam magamat, hogy meg adok eselyt 15 rollra... harmadszorra rng megszant :D

de kar, hogy phys res nem ment pure armorra, viszont pont pickup volt elozon... az mondjuk hianyzott volna xD... na de ne legyunk telhetetlenek xD

• Looooser
    bocs elkattintottam #63792 re akartam írni
  • Looooser
    Hali!

Ez az én barbárom, én is csak próbálgatom hogy hogy lehetne erős a karim, jelenleg a standard critem 400-500K teszem ezt mp3-on HotA-Smash-el 1m+ érdemes megpróbálni, mondjuk ez még a pecs elöttre volt hangolva act3 mp0-2 farmra, szingliben, stun partiba sprint-forced march változtatással
  • oneal1
    3 hónapja nem játszottam, hogy működik a duell? hogy lehet indítani?
  • Sunrider924
    Vegulis, ha neked ez mukodik akkor hajra.
  • Mitttomén
    A rend azért került be, mert mp7-en kulcsot gyűjtöttem meg mp6-on übereztem és oda jobban bevált.
    Berserk-el az a gondom, hogy csak Thrive on chaos rúnával látom értelmét, de ez nem illik az én játékstílusomhoz, ugyanis szépen akkurátusan felszedek minden rare cuccot meg gem-et, tudom hogy hülyeség, mert emiatt fele olyan gyorsan jön az XP meg a leg/set, de akkor sem tudom másként, próbáltam és nem megy, kövezzetek meg érte, de nekem ez a fétisem.
    Insanity-val meg az gondom, hogy annyira még én sem ölök lassan, hogy ne jöjjön elit mikor épp CD-n van még a berserk, és akkor már inkább a rend az legalább mindig ott van. Tudom akkor menjek HotA buildet, de valahogy az sem volt az én pályám, ezért maradt ez az amorf rend-es whirlwind bulid.
  • Sunrider924
    A buildeden igazitsal annyit, hogy a Rend-et kidobod a fenebe es rakd be a Wrath of the Berserkert, es eldontheted hogy Insanity runaval nagy burstot akarsz, vagy ha kened vagod a fury managementet akkor Thrive on chaos runaval jo sokaig vadulsz. Lenyeg, berserkbe immunis leszel jailer fear, frozen-re, es ez neked, ahogy irod, eleg fontos. A standard whirlwind jatekmenthez ugysem kell a rend, az a HotAhoz tartozik.
  • Mitttomén
    Köszi a tippeket mindkettőtöknek, a HP alacsony mivolta nekem is feltűnt, mp5-ön egy jail néha egyenlő a halállal...