78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
123 + 68 Brismtone + AH-ban van bidként 11 milla kb
[nyerte a licitet]
Amúgy sikerült eladni egy nem túl táp IK chestet 40 milláért szóval jól jártam a tegnapi kulcsozással is :D Öröm és bódottág van ^^ -
nem lehet -
Azt hiszem várok :D Lenne mit ápgrédelni a barbimon. :)
Mellesleg még mindig nem lehet meglévő karakter nemét megváltoztatni? -
itt a lehetőség
-
nagyon csábító :D sose volt még 40 millánál több egyszerre nálam, pedig 700+ órám benne van :D -
hess
-
101 + 1 brimstone
-
101
-
ha türelmetlen lennél, nekem van rá kb 100 millám...
-
köszi mindenkinek, megpróbálok türelmes lenni, talán az a legjobb, amit tehetek :) -
Igy van, ne legyel turelmetlen, milliard ertek ala ne menj sztem egy darabig, biztos lesz ra vevo elobb-utobb -
nem sok az érte, de ne várd h 5 perc alatt elviszik annyiért. hagyd kint hétvégéig, ha akkor sem kell senkinek, még csökkentheted az árát -
sanyiiiii #63817 Nem egészen, wicked windnél fontos a breakpointok elérése. -
az egyik maxos a másik nem. Kábé ennyi. -
A 0.24 es 0.25 kozott ekkora kulonbseg lenne? nem kotozkodes, csak kivancsi vagyok -
tehát kábé senkinek sem jó ennyiért... :) -
Egyrészt szerintem sok igen ,másrészt aki ww buildhez veszi az a tick miatt inkább a 0,25 as-t fogja keresni aki meg archon builddel van az nem cw-t fog venni. -
Nem nagyon bidelnek rá (egyáltalán nem).
120/210 euróért raktam be, ami ugye köbö 800 milla lenne aranyban.
Mohó vagyok, hogy ennyiért gondoltam szerintetek? -
kár ,hogy nem +0,25 AS :/ -
Mar miert ne tudnad, ekkora dpsel nincs is socketes chantodo az Ah-ban. -
Vagy 2 hónapot kihagytam, erre esik egy ilyen. :D
Kellett már, csak most meg eladni nem tudom... :D
-
sanyiiiii #63808 Bobby bácsi terve: diablo konzolra -> wow konzolra -> titan kozolra - > sc konzrolra -> iw-treyarch féle váltómunka felállítása mindegyikre hogy jöhessen évente :) -
Irányításról már beszéltek, hogy remekül működik konzolon. A két hálózat összekötése meg megoldható gondolom.
Adna egy löketet rmahnak, az biztos. :D -
Arra leszek kivancsi h a PC-s vilaggal egyben lesz-e (akar cross platform multival) vagy full el lesz-e szeparalva... Meg persze az iranyitasra, nehezen tudom elkepzelni h ertelmesen meg tudjak oldani. -
Rofl jön a failgame ps3/ps4-re. -
:DD
mostani run vege (stonefort az uccso allomasom...) azon agyalok, hogy semmi sem esett... rohangalok a roppant idegesito kek shamanok utan... erre diiiing :D kar, hogy ruppot sem ernek... de jol mutatnak ^^
azert az vicc, hogy ezek mar semmit sem ernek :S ID kozben viszont talaltam egy egesz jo kis sarga gagyot:
165 dex, 136 vit, 55 AR, 35 LR, 2 lik... gondolom a lightning second resire gyuros monkoknak ez jo lesz, nem? :) (innaig)
-
továbbra is azt gondolom hogy kabbe :DDD -
nyah... lenyomta a craft a csupasz talalt trifecta kesztyumet is :)
old:
archon volt az is, 348 armorral
ias: 9%
chc: 9.5%
CD: 47%
(extra gold meg return dam volt rajt)
new:
str: 228
ias: 9%
chc: 10%
dex: 80
int: 168
phys res: 46%
hogy rohadjon meg a dex meg a vit... mehetett volna CD meg allresre (jo tudom, ekkora int mar "szamolhato" allresnek :D)
+3.3K op meg br mellett... Yetit meg nem neztem :) -
pimpi001 #63801 nah te aztan kivesezted a karim rendesen.
thx.
probalok belolle par dolgot. -
Fasza, h meg mindig lehet time roll back-el csitelni AH-ban valahogy
[IMG][/IMG]
-
igen en is gondoltam ra elso korben, de ha nem tevedek, akkor armor>p.res nem?
(reflect tekinteteben)
mas: egyebkent ez a forced march oriasi (eddig valahogy elkerulte a figyelmemet)! 3-an toltunk par runt (kepen masik baretom mar offolt)... es nagyon halas volt :) -
Sunrider924 #63798 A fizikai resi jol jon majd, amikor a reflect lesz a legnagyobb problemad mert tul nagy a dps-ed :P -
nyah... utoljara hagytam chestet... most elqrtam ra 10 misit...
kicsit hagytam a storyt, mert el voltam kenodve, mint a szemfestek... es most par run utan raszantam magamat, hogy meg adok eselyt 15 rollra... harmadszorra rng megszant :D
de kar, hogy phys res nem ment pure armorra, viszont pont pickup volt elozon... az mondjuk hianyzott volna xD... na de ne legyunk telhetetlenek xD
-
bocs elkattintottam #63792 re akartam írni -
Hali!
Ez az én barbárom, én is csak próbálgatom hogy hogy lehetne erős a karim, jelenleg a standard critem 400-500K teszem ezt mp3-on HotA-Smash-el 1m+ érdemes megpróbálni, mondjuk ez még a pecs elöttre volt hangolva act3 mp0-2 farmra, szingliben, stun partiba sprint-forced march változtatással -
3 hónapja nem játszottam, hogy működik a duell? hogy lehet indítani? -
Sunrider924 #63793 Vegulis, ha neked ez mukodik akkor hajra. -
Mitttomén #63792 A rend azért került be, mert mp7-en kulcsot gyűjtöttem meg mp6-on übereztem és oda jobban bevált.
Berserk-el az a gondom, hogy csak Thrive on chaos rúnával látom értelmét, de ez nem illik az én játékstílusomhoz, ugyanis szépen akkurátusan felszedek minden rare cuccot meg gem-et, tudom hogy hülyeség, mert emiatt fele olyan gyorsan jön az XP meg a leg/set, de akkor sem tudom másként, próbáltam és nem megy, kövezzetek meg érte, de nekem ez a fétisem.
Insanity-val meg az gondom, hogy annyira még én sem ölök lassan, hogy ne jöjjön elit mikor épp CD-n van még a berserk, és akkor már inkább a rend az legalább mindig ott van. Tudom akkor menjek HotA buildet, de valahogy az sem volt az én pályám, ezért maradt ez az amorf rend-es whirlwind bulid. -
Sunrider924 #63791 A buildeden igazitsal annyit, hogy a Rend-et kidobod a fenebe es rakd be a Wrath of the Berserkert, es eldontheted hogy Insanity runaval nagy burstot akarsz, vagy ha kened vagod a fury managementet akkor Thrive on chaos runaval jo sokaig vadulsz. Lenyeg, berserkbe immunis leszel jailer fear, frozen-re, es ez neked, ahogy irod, eleg fontos. A standard whirlwind jatekmenthez ugysem kell a rend, az a HotAhoz tartozik. -
Mitttomén #63790 Köszi a tippeket mindkettőtöknek, a HP alacsony mivolta nekem is feltűnt, mp5-ön egy jail néha egyenlő a halállal...