78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
köszi, akkor brimstone lesz belőle! -
Ez kétszer ennyi dpsel is vendor lenne. :D -
Lokker #63867 Szerintem semmit. Kétkezes és csak 845 dps-e van. Még az int is elég kevés rajta. De majd az okosak megmondják. :) -
Ér ez valamit, mert ilyen statokkal nem nagyon találtam:
-
No, ilyet is először látok:
-
mármint 7 portálom :D -
Valakinek később van kedve MP6-os Überezésre? van 7 kulcsom -
Na igen de en nem az vagyok aki 3 mp-ent akarja nyomogatni a gombokat jatek kozben... 
Az overwave "csak" 24% extra-t ad 3 mp-ent.
Igazabol en a egy csapatra specialialodott monkot epitenek aki fogja az ellen-t a gyengebb elettel rendelkezo karaktereknek..
Van egy 35 all-reses Natalya embrace-em 167 dex 66 vit-el ha valakit erdekel...
-
Ma full act1-4 mp3 run kisebb nagyobb afk-vel (főzés ilyesmi),kíváncsi leszek nap végén lesz e valami használható :D -
Coradiel #63860 Köszönöm a válaszokat!
Sejtettem, hogy azért annyira nem csúcs, a battle.net-es adatlap alapján, de ez a pár százezer is valami :) -
nincs benne socket, ez eléggé a béka segge alá viszi az árát :( -
who am I 7 #63858 350ezer gold.500ért már 1476-os van és -2 a hotabol -
Coradiel #63857 Sziasztok!
Végre találtam valamit ami talán nem csak bontásra érdemes :) Segítenétek nagyjából belőni, hogy mennyibe kerül? Csak mert láttam AH-n pár ezerért is kirakva ilyet, meg majd 10 milláért is.
Köszönöm a segítséget!
-
azért nem rossz az -
Messze van az attól. -
Eddigi legjobb, de ezis gyengébb, mint a mostani:
-
Megfogtam az Isten - khm- akarom mondani Natalya lábát :D
-
Arra tippelek hogy rossz skilleket hasznalsz, monknal szinte sose lehet tul sok spirit, 3 masodpercente nyomogathatod az overawe-t (+48% sebzodes minden monsternek a kozelben), csomoszor sweeping wind is, melle pedig blinding flash 15 masodpercente, breath of heaven 45 masodpercente, serenity szukseg eseten. A probb mondkok 90%-ban ugyanazokat a skilleket hasznaljak. Bar patch ota lehet hogy vannak mas mukodokepes buildek is, nem tudom.
A thunderclap-et amugy a teleportalasi kepessege miatt is sokan szeretik, nagyon hasznos lehet h siman gyorsabb legyel tole plusz tamadasok kikeruleseben. -
Dondark #63851 köszi a választ, igen a sever lesz a ludas :) -
Lokker #63850 Én anno konzolon vittem végig a Dungeon Siege 3-mat. Kipróbáltam pc-n a szebb grafika miatt, de a nem igazán volt kényelmes az irányítás, jobban ment controller-el és kényelmesebb is volt. Mondjuk ahány játékos annyi szokás. Egyelőre jobban tetszik a conroller-es megoldás. -
nem lesz nagy kaland akinek már hozzá van szokva a keze/ujja lásd: fps játékok -
Monkot epitgetek es latom sokan a fist of thunder-t hasznaljak? Miert?
Tudom hogy az jobban termeli a spiritet de en a spiritet csak a breath of heaven-re meg a serenity-re hasznalom arra meg van eleg minding. A sweeping wind-et (ami "draga") meg csak elitnel veszem elo..
Nalam a crippling Wave megy tail kick-el (scorpion sting-el)... -
Megnézném, hogy a hulladék controller-el, hogy fog előre menni egy ww barb :D -
mikromanus #63846 Van egy item rajta (vagy a kezében) ami "rest in peace" tulajdonságú. A legutolsó ütés (halálos) valami irreális-giga-hiper-szuper nagy lesz. EZ akkro jó ha van life leach a karakteren. Bármennyi élete is van a karakternek tuti maxra ugrik :) -
csak nem ez van a kezében? -
Dondark #63844 Hogyan lehet az hogy haveromnak 10millás critet irt ki!Nem photoshop és 85K-s barbár.. -
20m -
thx ! -
semmit. -
Urak segitsetek már pls. barbárnál mennyit számít az árban az extra health from globes ?
nem találok hasonlót AH-ban :/ -
mennyi ? -
Sunrider924 #63838 Nem, akit en lattam az caps lockban arulgatta a gearjet, de a 4 craftolt sloton kivul az osszes tobbi nem ert egy hajitofat se. Persze a dps-t a craft slotok fujtak fel, miutan felkertem hogy unequipelje oket, hat erosen elolvadt az az uber gear. -
Na ja enyhen tuloztam...
De hasonlot valoban a toredekeert..
Talalkoztatok mar a kovacsolt amut arulo fazonokkal?? Publicban lattam vagy 3-at aki probalta eladni nagyon olcson a jobbnal jobb amukat...
-
az első rész simán élvezhető volt pléjsztésönön:D -
broáf -
Ez így biztos nagyon élvezetes lehet^^
-
ha nem is feltetlen jobbat, de nagy makkal esetleg hasonlot (jobb vileokra ertem)... 290 str, 150 vit pl... es akkor ugye armor meg nagy regen... van mar ilyen rare craft? :)
-
-
én is rendkívül örülök ennek, főleg h peccs után esett ez: valakinek?
-
A vile ward-oknak hogy megy az ara lefele amiota lehet jobbakat kovacsolni.....