78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Akkor Te már halott lennél...
Minden esetre én befejeztem, jó lenne, ha kicsit visszavennél az arcodól, meg a stílusod is nem enyhén lekezelő.
Menjél POE-zni, d3-at úgyis csak szapulod. -
Sunrider924 #63952 #63946
-
És akkor még papolsz nekem itt a bizalomról?
Ki ne oktassál már az életről!
Máshol nem tudsz érvényesülni, itt akarsz? Megvádolsz engem itt, hogy át akarom verni az embereket? Ki a **szom vagy Te itt? -
Ember, aki írt Pm-ben, mindenkinek megküldtem a dioprogressen lévő adatokat. És ott a valós adatokat látják, skilleket se számítja bele.
Továbbá azt is leírtam, hogy a d3-as oldalon abban a dps-ben mik vannak benne, és abból kivonod azt a szar HF ringet, aminél jobbat veszel 4 M-ért...
Kérdem én, hol itt az átverés, csalás? -
Sunrider924 #63949 Teljesen mindegy milyen, mert BoA, ezert a reklamozott dps/armor nem tukrozi az eladhato setupot. Tudod hogy hivjak ezt a valo eletben? Nekem ket szo jut eszembe, csalas es atveres. Es meg neki all feljebb(ezert mondtam, kelett volna hagyjam hogy scammernek belyegezzek, de szerintem abbol se tanult volna...)
@Local - a bizalmat eleg egyszer elvesziteni, de majd megtanulod. -
Hagyjad, Ő itt nem tudom kinek hiszi magát.
Mindenkinek tök egyértelmű, senki nem fárasztott a HF ringel. Eddig 6 Pm jött, és senki nem panaszkodott.
Ne fárassz Sun pls... -
Lokker #63947 Nem bántásból, de szerintem középkategóriás az a gyűrű. Az armor az tényleg nem rossz rajta, de azon kívül 3-4 millióért sokkal jobbat lehet találni AH-ban. -
Sunrider924 #63946 Ha a hulyeseg fajna... -
Pár millióért veszek egy hasonló, vagy jobb statokkal rendelkező ringet, ok?
Másik, miért szívnám meg?
Ketten is írtak Pm-ben, hogy vegyem le a ringet, és dioprogressen úgy frissítsem az adataim... sztem mindnekinek tök egyértelmű.
Ám tudom, hogy jó HF...
lehet tényleg jobb, ha nem szólalsz meg... -
Sunrider924 #63944 Jo, akkor mondom, avg dmg, str, crit, armor, all resi. Az az egy gyuru csak ennyi helyen modositja a statjaidat. Ha nem erted mitol is jo a HF-ed az a te bajod, igazabol kelett volna hagyjam hogy jol megszivjad, mert ma mar ez csak igy mukodik hatekonyan... -
Sztem mindenkinek jobb ringje van alapból mint az a HF. Magyarul kicsit több dps-e is lesz. De veszek majd ingame egy ringet, ami jobb mint a HF, és akk ergó többet ér az acc:) -
Sunrider924 #63942 Nem basztatni akarlak, de ha mar el akarsz adni egy teljes gearsetupot, akkor az account bound Hellfire ringet szedd ki legyszives, es ugy reklamozd a statjaidat, egy pindurkat ugyanis belekavar a kepbe, aztan majd csodalkozol hogy a kedves vasarlo azzal vadol, hogy icipicit atbaszarintottad. -
Azt nem írtam, hogy a jelenlegi dps, csak a passive skillekkel ennyi. BR-el 240k dps, ill. Warcry-al kb 7600 armor. -
Üdv!
Eladó a karakterem összes cucca. Csak egyben, HUF-ért.
Ok: TERA
Local -
Vagy a pajzsot, amire azt javasolták, hogy zúzzam be brimstone-nak, és eladtam húsz millióért. :) -
Hat ugye ahol agy receptet ami 4K-ba kerul 1.8 millioert adnak el barmi elofordulhat... 
-
who am I 7 #63937 jó fogás
300 milla is 300 milla.. :D
-
str-ben jobb az övé, ahogy láttam. A 11% Life a mostani chestemhez képest kb 1000 Hp-t növelt, ami mégsem egy nagy lényeges változás. Jó lehet másnak igen. Ettől függetlenül egy 20-asnál ez sem érne többet.
Amúgy meg annyira értelmetlen az árako nvitázni, mert eleve egy vicc ami AH-n megy. Rendszertelen az egész. -
Lokker #63935 Lehet triviális kérdés, de miért csak 46 oldalt képes kezelni az AH? -
Azért ne hasonlítsunk már össze egy %lifeosat, meg anélkülit. A kettő nagyon nem ugyanaz. -
merni kell kockáztatni :D Ilyen a biznic -
ezért volt jobb a diablo 2es trade, most mindenki csak a lompost hegyezi hogy hány milláért adja el a cuccokat -
Sunrider924 #63931 Mazlija volt, en most hirtelen felindulasbol rakeresve 28m-ert jobbat talaltam, minden statpontban. -
szektor20 #63930 Azért +11% Life-al még szép. :) -
De tessék itt a bizonyíték is, 40 millió volt buyouttal
-
lehet nem ér, de van olyan idióta aki megveszi 50ért is
-
valakinel a vagolapon van egy ilyen fegyver..
-
Nekem még annyit se ér! -
Viccnek jó volt. 10-nél nem ér többet. -
Hosszas #63924 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/2/25/a1_2013_2_25_s4rwpsvao6_tn.jpg] eleg jo fogasnak tunik, AH ban nagyon hasonlo van 100millaer...
-
Akkor 30 pont a kettotok kozott van..:) amugy nekem sincs tapasztalat barb cucokkal mert nem hasznalom...:)
Majd berakom buyout nelkul oszt lesz ami lesz...:) -
Lokker #63922 Akkor jól van, nekem nincs tapasztalatom IK chest-el csak azért mondtam mert 10-20 millió között kicsivel jobb stattal vannak bent hasonlók. -
szerintem 50-ért simán elviszik. Enyém jóval gyengébb stattal 40 milláért elment -
Ezt jol megbeszeltuk...:)
30 millio..? -
Lokker #63919 Szerintem a chestet egy 10 millióért megéri berakni bid-re. -
Mondj egy árat. Annyira nem kell, de ha jóárasítod, akkor lehet, hogy kell... Ennyi. -
Mennyit adnal erte..? Nagyon szeles skalan latok hasonlo itemeket... -
Az IK zubbonyért mit kérsz? -
MP 5-on publicban mar az 5-ik set itemet talalom 4 nap alatt 250MF-el amig csak MP nelkul ment max MF-el osszesen 2-ot honapokon keresztul...
Wierd...
Kell valakinek valami? :)
Items :) -
Echoing Fury barbárnak jó igazán :D