78998
  • Carlos
    hmmm... ez a nagyon magas valahogy olyan szemrehányónak tűnt... De akkor csak én éreztem annak. My bad.

Amúgy ma egész jó napom volt. 6-7 legendary. ebből 2-3 eladható pár misiért, a többi brimstone.
  • Sunrider924
    Hol irtam hogy baj?
  • SLICK
    dánke
  • Carlos
    És az miért baj? :)
  • Sunrider924
    Nagyon magas crit chance es crit damage
  • Lammer
    e

(258K korul lett az uj gloves-zal)
  • SLICK
    megnézhetné ma karakterprofilodat? Érdekelne mitől van az a 255k buffed dmg.
  • Lammer
    nehogy tokeletes legyen (chc lehetne jobb)....... azt hozza kell tennem, hogy a taskaban van meg 700 demonic essence, mert csak ritkan craftolok...

• rhazid
    2 napja újraraktam a Dio 3-at azóta elég sokat játszottam 12-15 órát egyszer sem fagyott le a játék. Amikor elkezdtem Infernal machine-ezni egyből kifagy és oda az infernal machine... még szerencse ,hogy csak egyet raktam be...
  • TurboX
    bevallom nem teljesen értem a posztodat, de :

hots ce

bármikor megveheted
  • jocika
    Köszönöm.
  • poruljartal
    engem a starcraftos érdekel a diablos az nyilván való volt, később megvéve is vagy arra mondtad ,hogy abban van ce?
  • Lammer
    megint kaptam 1-et xD
  • Lammer
    Sajnos nekem is benn van aranyam es nem megy el 3 napja... kivancsi vagyok a tippekre, hogy mit erdemes akkor megvenni aranyert es eladni euroert? (chantodo cuccok? mempo? jobb ik fejesek?)
  • TurboX
    ha veszel CE-t megkapod
  • poruljartal
    miért a swarm az nem csak preorderhez jár? vagy ha később megveszi valaki akkor is megkapja?
  • Lokker
    Ezaz lv59-es egykezes legendás kard inferno mp5 act3-mon. Csak mert átgondolt a lootrendszer.
  • AkAfinucsi
    All res hiánya :/ :D
  • SLICK
    kár hogy a CE szárnyat semmilyen módon nem lehet beszerezni :(
  • Carlos
    Swarm szárny elég ocsmány szerintem...
  • TBTPumpa
    [URL=http://dl.dropbox.com/u/43247418/Diablo3_Screenshot000.png]StarCraft 2 Heart of the Swarm CE "szárny"[/URL]
    vs
    http://dl.dropbox.com/u/43247418/Diablo3_Screenshot001.png
    [URL=http://dl.dropbox.com/u/43247418/Diablo3_Screenshot001.png]Diablo 3 CE "szárny"[/URL]
  • TBTPumpa
    Sikerült megoldani!

Létrehoztam egy másik felhasználói fiókot és azzal indítottam el a Diablo-t.
    Így kért egy új Authentikátor kódot, amelyet beírva azonnal be is tudtam jelentkezni.
    Ezután kijelentkeztem, átváltottam a régi felhasználói fiókomra és azzal indítottam a játékot. Ott is sikerült bejelentkezni.
    Megoldódott a probléma! Gond nélkül megy már a WarCraft 3, StarCraft 2 és Diablo 3 (és még az Authentikátoros védelem is aktív)!

Köszönöm a segítséget!
  • Petersson
    10400Ft ha ki tudod lapátolni. De gem árakat nézve félő, hogy 5000Ft-ot ér tényleg. Nekem ami bejött, h vettem 80milláért tárgyat azt elkelt 20,5 euért. Még nyertem is így vele. Igaz, h olyant vettem, ami ha nyakamon marad, akkor használtam volna.
  • Skill
    hátha valaki még nem tud róla:
    Sajnálatos módon valaki vissza él a nevemmel.
    Amennyiben a következő játékosok szerepelnek a friendlisteden javaslom
    töröld és tiltsd le őket:
    Róka# szám ismeretlen
    Hrothgar# szám ismeretlen => már banolták is az accot elvileg.
  • Skill
    adok én neked 5kért 191met ha kell írj pmet.
  • TBTPumpa
    Köszönöm! Teszek vele egy próbát, hátha sikerül...
  • radical
    rosszul gondolod.
    windowsban csinálj egy új felhasználói fiókot, lépj be a játékba aztán kiléphetsz és törölheted azt a felhasználói fiókot. menni fog a game.
  • who am I 7
  • Carlos
    10-et nem ér. 9-et igen.
    5-ért megveszem! :)
  • andorr1984
    Illetve eszembe jutott még egy ötlet.
    A játék szabályai szerint olyat lehet csinálni, hogy megadom a bankszámlaszámomat annak (esetleg valamelyikőtöknek), akit érdekel a sok-millió arany, és akkor forintba elküldené banki átutalással ?
  • andorr1984
    Most akkor hogy lehetne pénzzé tenni a 191-millió aranyamat ?
    Csak mert legalább 10 000-et ér, vagy még többet, mert most baromi drága az euro.
    Nem tudom, mi az az ebay, de szabálytalan dolgot nem akarok csinálni, mert nem szeretném, ha a Blizzad kirugna.

Lehet, hogy vennem kéne valami jó cuccot aranyért, és azt eladni euroért ?
    Csak ezzel az a bajom, hogy nem értek a tárgyakhoz, hogy mi mennyit ér pontosan.
  • who am I 7
    Nem mindenki vesz ebayről...ezzel viszont kicsit elbaszta a blizz, hogy nem bannolta durván a bottereket, hisz most tolják az ebayen a cuccot.

Talán vmi büntit kéne kitalálniuk ezeknek az eladóknak, h nem árusíthatják a blizz goldját 3rd partin keresztül, csak AH.
  • Petersson
    Ezt, hogy érted?
    Utoljára márc 8-án sikerült eladnom 13millát (péntek reggel 4:50-kor).
    Ha jól emlékszem 100millát raktam ki és péntek 06:20-kor járt le.
    Azóta semmi.
  • poruljartal
    semmit nem számít, nem fogják megvenni, ebayről olcsóbban árulják a botok
    gem árakat érdemes megnézni rmah-n
  • jocika
    És mi az a hiba? Fityfirity barbárom van, úgyhogy figyelnék akkor arra.
  • TBTPumpa
    Ez a hiba:

Gondolom az Authenticator nem tetszik neki. Más Blizzard játékba be tudod jelentkezni, csak ebbe a szutyokba nem...
    Valószínűleg, ha eltávolítom az Authenticatort, nem tudom később újra aktiválni. Így viszont nem tudok játszani ezzel.
  • Acidlich
    Tegnap reggel 8 fele mar be tudtam lepni, szoval azota nincs, valami mas a gondod.
  • Acidlich
    inkabb az idopont szamit, mikor jar le
  • TBTPumpa
    Még mindig Karbantartás van?
    Mióta beregisztráltam a Heart of the Swarm CE-t, nem tudok bejelentkezni... WTF Blizzard?
  • andorr1984
    Sziasztok.
    Pár napja beraktam az RMAH-ba aranyat eladásra minimális (0.25 euro/1millió gold) áron, de eddig még senki se vette meg.

Számít az, hogy kis részletekbe (pl. 5 milliónként) rakom be, vagy egybe 191 milliót ?