78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ugyanezt linkeltem én is, de a 7 naposnak nincs értelme, az évest nézd. A másik linked meg januári, az adata rajta van az éves chart-on, amiről én is beszéltem: szezon kezdetekre eléri a top20-at, aztán két hónap altt elveszíti a játékosok jelentős részét, kb. kétharmadát. A friss Scourge szezon még durvább, kb. két-három hét alatt vesztette el a felét.
A jelenlegi játékosszám (Steam + kliens) biztosan nem éri el a "valaha" szintet. -
Miről beszélsz? És a saját kliens ebben nincs benne, ami kb még egyszer fele ennyi. Jelenleg is többen játszanak vele, mint valaha.
Ja meg itt van ez is
Én a casual Diablo-val nem tudok már játszani, annyira együgyünek hat PoE után.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.11.05. 19:42:39 -
undY1ng #77652 Már egyszer írtam de nézzétek meg a Last Epoch játékot. Szerintem sok Diablo és PoE kedvelőnek tetszene. -
A "rengeteg hatásos build" jó fele - kétharmada a kukában végzi a karakterrel együtt, amikor a 40-50. szint környékén rájössz, hogy elrontottad az egészet, nem vagy képes már tartani az ellenfelek erejét, vagy nincs meg egy szükséges statod egy penge tárgy felvételéhez, a későbbi map-olásról meg ne is beszéljünk. Ilyenkor már orb of regret-et farmolni sincs értelme, mert nem esik, és anélkül nem tudod újraépíteni a passzív skilljeidet sem.
A D3-ban legalább van lehetőség bármikor testreszabni a skilljeidet, az "op build"-ek sokkal inkább tárgyfüggők.
Félre ne érts, a D3-ból már rég elegem van, vagy 2 éve töröltem, de szerintem naívság azt hinni, hogy a PoE meg tudja szorongatni. A PoE2-ről meg még a saját szülei sem tudják, hogy valóban "2" lesz-e, vagy csak "1.5"... -
na igen, ez engem is zavart, hogy mindig végig kell kínlódni a storyt.
Viszont ami nagy előny a PoE-ban, hogy rengeteg hatásos buildet tudsz kreálni akár karakterenként is. Dio 3-ban ilyen nincs, minden szezonban van 1-2 OP build ami úgymond rád van kényszerítve, mert csak azzal lehet a magasabb szinteket teljesíteni. Oké a Blizzard sose volt erős a normális balance-olásban, de legalább hagyja meg azt a lehetőséget arra, hogy egy általam preferált buildet állíthassak össze, amivel szeretek játszani és még nagyobb szinteken is megállja a helyét. -
Nem hiszem, hogy ez a baja. A PoE a rengeteg alrendszer ellenére is viszonylag könnyen megtanulható bárkinek, aki játszott valaha is bármilyen arpg-vel. Válogathat is, hogy melyikkel foglalkozik és melyik nem érdekli. A probléma az állandó szisztémával van: minden szezon egy reset-tel kezd, és ugyanazt a hosszú és sokadjára már unalmas sztorit kell végigjátszani háromszor is, hogy az endgame-ig jusson az ember (sosem értem el odáig, mindig meguntam). Ennek ellenére pl. most a passzív skillek átalakításával elvettek egy csomó movement bónuszt és szinergiát, amitől pl. a standard ligába átvitt karakterek is mind szétestek. Szinte minden ex-játékos ezekre panaszkodik, ha megnézed a fórumokat. A D3 - minden baja ellenére - azért ebben jobb volt az Adventure játékmóddal és a változtatható nehézséggel, és rögtön kinyitotta a térképeket. -
szerintem a PoE-val az a baj, hogy nagyon nehezen tanulható és nagyon összetett. Ez valahol jó is abból a szempontból, hogy van kihívás legalább. Rossz pedig azért, hogy így az új játékosokat nehéz bevonzani. Sajnos manapság a gamer társadalom nagyon felhígult, többek között az lett az egyik veszte a Diablo 3-nak is, hogy hallgattak a pistikék sírásaira, mindent azonnal akarnak, 0 kihívással.
Abban reménykedem, hogy a 4 azért sokkal komolyabb, komplexebb lesz és nem fogják lebutítani a sok casual miatt... -
A PoE2 miatt nemigen kell aggódniuk, a PoE szezonról-szezonra veszíti el a játékosait, a napi játékosok számában valaha Steam top 10-es játék ma már csak a szezon kezdetekre tud elérni top 20-as pozíciót, aztán lesüllyed a 100-as lista végére, az utolsó negyed-féléve katasztrofális volt. Most a Scourge miatt megint volt egy fellendülés, de a görbe meredeken zuhan... -
hát én úgyis kivárom az első dlc-t a dia 4 hez,amiben majd jön a necro. mindig is necros voltam,a hármat is a necro érkezésekor vettem meg :D
addig legalább játszahatóra is patchelik majd :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.03. 12:17:46 -
várható volt.
Mivel most eléggé meg lett tépázva a Blizzard a botrányok miatt, ezért nagyot kell durrantaniuk az alábbi játékokkal, de főleg a Diablo 4-el, hogy kicsit is tudjanak javítani a jelenlegi helyzetükön. Éppen ezért bízom benne, hogy odateszik magukat és végre egy komolyan vehető játékot raknak össze, normális tartalommal és end game-mel. Sajnos a Diablo 3-ból semmi nem lett.
Szerk.: Ja és nem beszélve arról, hogy a PoE 2 miatt méginkább kényszerben vannak, főleg ha az hamarabb megjelenik.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2021.11.03. 10:49:35 -
Overwatch 2 And Diablo 4 Delayed Into 2023
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -- mondjuk nem vagyok meglepve... de azért na :(((( -
ja észrevettem ahogy beléptem:) -
ma már nem volt várakozás -
Nincs, de a jelenleg még jó is jött hogy nem csináltam átlag 2-300 ember van előttem.
-
ez alapján megyek én is apróbb változtatással csak.
a passivnál nem rakok a decoy-ra valamint a valkyrie-re sem nyilván.
én 91 vagyok már, ha gondolom majd teszek félre pár itemet amik jól jöhetnek.
PC- online karid van? -
Én ezt a buildet nyomom eddig nem rossz 40. szinten vagyok, a villámokat jó dobálni csak nincs még meg a megfelelő gear-em hozzá, de szerintem a archer amazonnál már most is erősebb.
-
szerintem az a rém ciki, hogy mekkora idióta kommentet, hoztál össze :)
Nem segítséget kértem, buildet stb, próbáld meg értelmezni.
Csupán, hogy kinek, melyik build vált, be, mik a tapasztalatai.
ezért kár volt elkezdened írni
vagy kérlek osszál már le, hogy egy forumban beszélgetni akarok a témáról
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.10.28. 11:26:54 -
Crasher99 #77636 Rém ciki, hogy 2021-ben valaki nem tud egy build-re rákeresni az interneten -
javazon-t csinált esetleg itt valaki?
Megoszthatnánk a tapasztalatokat, build-el, itemekkel kapcsolatosan. -
Ha tudom, hogy lesz ilyen gáz szitu, párhuzamosan vittem volna egy offline karaktert, érdekes lett volna a loot verseny a végére.
Viszont az 5. fejezetnél ezért előröl kezdeni szégyen. -
hawkie22 #77633 Ez zavar engem is, hogy ha be is lépsz, nem jutsz egyröl a kettöre, mert folyton hibát jelez és minden 3-4. játékba tudsz belépni csak. De szólóban is ez van. Offline nem játszom egyelöre, de ha így megy tovább, lehet, hogy az lesz belöle. Ott legalább nincs ez a katyvasz. -
zsotesz #77632 Én most fejeztem be, most mázlim volt mert nem kellett várakozni (7 körül kezdtem játszani). Tartalékban van egy offline karakter is, ha nem megy az online akkor játszom azt. -
Tiszta vicc, Diablo után vagyok, egy hete alig tudok belépni, vagy nincs szerver, vagy sorban kell állni. A karakterem meg online. -
hawkie22 #77630 Nekem anno több 99-es sorcim is volt (egy mf-re, egy cold baalrunra, egy fire/lightning überezni), illetve minimum 2db 99-es paladinom, egyik Baalrunra, egy meg mf-re, emellett meg egy 90-es barbár, egy 92-es summoner necro és egy 93-as Javazon.
És utána meg átálltam haverral HCzni. :) De ott "csak" 90-ig jutottam a paladinommal. Hát igen, igencsak kocka voltam az egyetem alatt.
Egyébként valszeg nálam október 26-án kicsit parkolópályára fog kerülni a játék, akkor jön ki a Guardians of the Galaxy játék, illetve kicsit kéne a HS-ben a Mercenaries játékmódot tolni.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.10.20. 22:17:56 -
Passzolom, én ezt nem vettem meg.
Tudom hogy úgy is abbahagyom, és ladderenként új karit kell indítani mindig.
Dio2-be kiégtem. lvl96 cold sorcom volt :D Szerintem hány Baalrunt toltam érte végig?
-
hawkie22 #77628 Azt tudom, egyetem alatt én is csináltam Dio2-ben. :) Csak furcsa. Én ma reggel 7 óta játszottam mostanáig, az egyetlen jó drop-om ma egy Ohm rún volt, egy Wizardspike, egy Halaberd barbár sityak meg egy Immortal's King sityak. Ennyi. Azért 14 óra játék alatt ez édeskevés. Mondjuk csak 137% MF van a palámon és nincs Enigmám se, így kicsit lassabban megy, illetve nem is tudok mindent farmolni. Lehet, hogy át kéne mennem Ancient Tunnelsbe, meg Pits-be, esetleg Mausoleumba, hátha ott jobb drop-ok vannak, bár még csak 82-es vagyok. Hell boci viszont már elég jól megy, néha hal meg csak a followerem. -
Van akinek nincs élete :)
A napi 24 órából 18-at játszanak, barátokkal és runolnak ezerrel.
Nekünk még van életünk :) -
hawkie22 #77626 Kénytelen voltam visszaváltani a sorcira paláról, Enigma nélkül kínszenvedés a farmolás palával. De még kiesik Jah vagy Ber vagy akár azzal egyenértékü cucc tradelni, addig megöszülök. :( Nem is tudom, hogy a fenébe tudnak a streamerek meg egyéb játékosok ilyen gyorsan ilyen "gazdagok" lenni. -
undY1ng #77625 Úgy látszik mégis csak a war3 reforged sorsára jut? Mmmmmmm -
hawkie22 #77624 Hol lehet a legnagyobb eséllyel magas rúnákat találni? Eddig a legnagyobb, ami esett aaz utóbbi idöben, Mal volt. Van egy rakás eladó cuccom Ko/Lem/Fal/Pul árban, de drágább sajnos nincs, esni meg alig esnek. :( Amiket farmolok: Countess, Andariel, Mephisto, Pindleskin, néha-néha Diablo, bár az elég lassú paladinnal Enigma nélkül. -
Khm Path of Exile khmmm. Kapar a torkom :) -
Már 2001-ben összekalapálták. 20 év után nem tudják újra lemásolni :) -
GLIPX #77621 Jó lenne ez a játék, egy baj van vele, hogy még csak most kalapálják össze. -
hawkie22 #77620 Mi a p.csöm van a szerverekkel? Az elöbb vártam kb. fél órát, mire beengedett (145. voltam a sorban), utána be se tudok játékba lépni, mert folyton kapom a hibaüzenetet: 'An issue occured while communicating with the servers'. Az agyam eldobom. Így hogy a tökömbe lehet játszani? Valamit sürgösen csinálniuk kell, mert ez így nem baba. -
Árnyvadász #77619 Igen. :)
-
hawkie22 #77618 Akkor az jó annak, aki csak offline-t játszik. :) -
Árnyvadász #77617 Úgy néz ki, legalábbis azt mondja a srác (otthon végignézem - mert csak bele pillantgattam), single player-en nincs immunitás cold-ra ha a mastery elég magas, íme a videó: video
Egyébként elég sok mindenen változtattak Ressurectedben. Nem záródik be a boci portál, ha megölöd a királyt. Nem záródik be Anya portálja (remélem jól emlékszem és a régiben így volt) ha megölöd Nikhlatokot. Szerintem több rúna esik, tárgyakból is több esik, a nem túl magas MF ellenére. Nagyobb lett a láda hely + 3 db megosztott ládahelyet is használhatsz a többi karakternek. Elképzelhető ez is változott akkor.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.13. 12:58:55 -
Árnyvadász #77616 Törölhető, ha gondolod. Reggeli kifakadás volt, de értelme nem sok. :) -
Árnyvadász #77615 A static field-el hell-en 50%-ig leviszi az életerejét a cold immunnak, a többit meg leveri a csicska? -
hawkie22 #77614 Azt magyarázza már el nekem valaki, láttam egy-két streamernél, hogy teljes cold builddel mennek, simán minden blizzardra és az azt erösítö skillekre pakolva, mellé warmth, telekinesis, static field meg teleport azt ennyi. Semmi fire, semmi lightning. A kérdés, hogy a tökömbe farmolnak ezek bármit is hell-en? Ott van pl. Countess/Eldritch/Shenk, ezek mind Cold Immun, a Pit lvl1 simán cold immun, Baal elött is egy rakás cold immun van, hogy jutnak ezek egyröl a kettöre?