78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
unusual #65554 Na nézd már mi van nekem is Kulcsos -
nincsenek :)
de most bemakoltam ket sargat int+vit parosban :)
(ghom adott egy cipot: 70,29 es random mob fieldsen egy chestet dobott: 35,47) -
Grat :D intes cuccaid vannak magasabb szintre ? -
elmentem sorozatozni pihi gyanant, mondom akkor belehuzok xD
level 25... 3-2 ide!
szerk: csak az ovem meg az amu MF-es (osszesen 26 az mp1-es bonusszal) ^^ -
Kell valakinek ?
-
okes :)
azert az zsenialis, hogy sikerult kifognom a manald heal socket bugot... nem adja hozza a vitas gem erteket... le kell venni, meg vissza... egynullanyolcas peccs es meg mindig nincs javitva... -.- -
Pukkka #65548 Monkal, vagy barbárral lehet gyorsabban MP10 -et farmolni? -
lvl60-ig mehet :D határidő nincs ! -
level 60-ig? :D
eddig 2-2 xD
sry kep lemaradt, visszaporgettem csetet, mert ott kilinkeltem (kep mentesekor mar leptem egy szintet :P) :)
-
Ha harc hát legyen harc 
-
nekem mar tobbszor esett mind a 2... mempobol sajnos crit nelkuliek voltak... WH-bol is csak max 1x volt izmos (jo stat, magas allres)
---
tugyiti:
lol, masodik legem, mp1 hc... lvl19 xD
manald heal... avg dam es lik, de sajnos barb prop ...:S -
unusual #65543 Miótta D3-zom nekem sem esett Mempo,vagy WH.....Én is várom már mikor esik nekem. ;) -
zozo6726 #65542 Hali!
Közel 1000 órám van a barbi karimban és kicsit bántja a csőrömet a következő. Sok legendás tárgy esett eddig nekem mivel elég régóta 600-as magic findal tolom a játékot. Ill. mindig törekedtem magas értékkel tolni a Diablot. Ez alatt egyszer nem esett Mempo és Witching hour sem. Még a gagyibb fajtából sem. Tudom nem véletlenül kérnek egy jó Mempo-ért 2 milliárdot, de más ugyanazon legendáriból már a 10.-et töröm be. Nektek mi a tapasztalatotok? -
Azigen, Flawless Square gemek árai jól felmentek. Érdekes, hogy az Emerald most olcsóbb mint a Ruby meg a Topaz
Én nem értem ezt, semmi olyan változás nem történt, ami indokolná az árnövekedést.... -

grat ,kár ,hogy nem esik ice climbers ilyen szinten is :DDDD
-
JESSSSSSSSSSSZ!!!44
BEELOZTELEK!!!

hc karim dropja level 13-on (mp1) xD
-

köszi mindenkinek -
Ez szép!
-
Hát akkor grat, mondjuk HC-n nekem sincs, de nem is zavar egyenlőre örülök, ha túlélem, ha felmegyek :) Még csak az első HC karimat szintezem jelenleg lvl49-nél tartok, de félek továbblépni :D :D -
Én örülök :D hc-n normálon úgysincs még meg XDDDD -
Húú, de örülök, hogy már jó régóta nem esett :D
-
A_S:D
-
Aspyrin #65532
-
foto'bolt!!!!4 
grat :) -
unusual #65530 Az igen szép mennyiség 

Én örülök ha a nyolcada összejön,mondjuk nem is WW-zek. ;)
-

-
pimpi001 #65528 lol bazz.
nekem eddigi legtobb 180 koruli volt. de ez BIG lol -
sok zombi :D
-
Khmm... a peccsinfóban benne volt, hogy a ládából is látja a mester a cuccaid :) -
Aspyrin #65525 Mondom, gyártok magamnak 3 p amethystet, nyomkodom a cuccost, erre megjelenik nálam 3 p topaz... Először azt hittem, hogy bug. :D -
Én is ma vettem észre XDDDD semmilyen craft alapanyag nem kell hogy nálad legyen se tome se semmi -
Aspyrin #65523 Észre vettétek már, hogy gem craftnál mér nem kell, hogy nálunk legyen a gem, elég, ha a ládában van? Megszopattam magam egy kicsit... :) -
60-80K-val én is bementem néha mf gearbe mp3-4-be régebben , NA DE EZ MP10-BE JÖTT MARGIT HÁ NÓÓÓRMÁLIS ???:DDDDDDDDD -
Az már valami :D Kisebb DPS-el én is szoktam menni az mf-es cuccal, de ott is van 60-80k legalább. (igaz mp 4-5 felett nem csinálok ilyet :D ) -
Pedig ez van, én játszok olyanokkal néha hogy hárman követnek és nézik ahogy gyepálom az ellent néha azért ütnek egyet de ennyi. -
JA és elnézést remélem nem sértek meg senkit ,de a kúrva anyját a sok leecher fasznak ... nekem eszembe se jutott így játszani.
-
Azért ez többnyire gear függő is ,ha van 30-35 bill-ed akkor szinte minden karakter halhatatlan .... -
malystryx #65517 Sziasztok!
Elkezdtem a barbár karaktert, olvastam valahol a diablo hungary-n, hogy a barbárnak van egy build-je, ami szinte halhatatlanná teszi, de nem találom a cikket. Valaki nem tudná linkelni, esetleg leírni ezt a build-et? A cuccok választásánál mire kell specializálódni? Szeretném ha ütőképes lenne a karakter. Előre is köszi szépen a válaszokat. -
nem nagyon barbozok mostansag sokat, meg kulcsaim sincsenek nagyon... ezert gondoltam elporgok (szo szerint) par darabert :)
jo ideje nem volt ilyenem :)
szerk: jezusom... ilyen ruppotlan rollt mar reg lattam blackthorne gagyan... melee attackers es 26 PR... grat... -
nem alttaboltam elotte :) jott egy nagy lag, szerencse, hogy nem volt pakk -.-
ilyenkor szoktam egy escape-t nyomni... aztan visszaallt a kapcsolat escape vissza (meg mindig nincs alttab) es jott a hardcore rubberbanding :D
most annyiszor jott az effekt, hogy raertem kilepni (utana alttaboltam joval ugye) winbe, elinditani a progit es felvenni az esemenyt... lol