78998
  • unusual
    Na nézd már mi van nekem is Kulcsos
  • Lammer
    nincsenek :)

de most bemakoltam ket sargat int+vit parosban :)
    (ghom adott egy cipot: 70,29 es random mob fieldsen egy chestet dobott: 35,47)
  • tugyiti
    Grat :D intes cuccaid vannak magasabb szintre ?
  • Lammer
    elmentem sorozatozni pihi gyanant, mondom akkor belehuzok xD

level 25... 3-2 ide!

szerk: csak az ovem meg az amu MF-es (osszesen 26 az mp1-es bonusszal) ^^
  • tugyiti
    Kell valakinek ?

• Lammer
    okes :)

azert az zsenialis, hogy sikerult kifognom a manald heal socket bugot... nem adja hozza a vitas gem erteket... le kell venni, meg vissza... egynullanyolcas peccs es meg mindig nincs javitva... -.-
  • Pukkka
    Monkal, vagy barbárral lehet gyorsabban MP10 -et farmolni?
  • tugyiti
    lvl60-ig mehet :D határidő nincs !
  • Lammer
    level 60-ig? :D

eddig 2-2 xD

sry kep lemaradt, visszaporgettem csetet, mert ott kilinkeltem (kep mentesekor mar leptem egy szintet :P) :)

• tugyiti
    Ha harc hát legyen harc

• Lammer
    nekem mar tobbszor esett mind a 2... mempobol sajnos crit nelkuliek voltak... WH-bol is csak max 1x volt izmos (jo stat, magas allres)

---

tugyiti:
    lol, masodik legem, mp1 hc... lvl19 xD
    manald heal... avg dam es lik, de sajnos barb prop ...:S
  • unusual
    Miótta D3-zom nekem sem esett Mempo,vagy WH.....Én is várom már mikor esik nekem. ;)
  • zozo6726
    Hali!
    Közel 1000 órám van a barbi karimban és kicsit bántja a csőrömet a következő. Sok legendás tárgy esett eddig nekem mivel elég régóta 600-as magic findal tolom a játékot. Ill. mindig törekedtem magas értékkel tolni a Diablot. Ez alatt egyszer nem esett Mempo és Witching hour sem. Még a gagyibb fajtából sem. Tudom nem véletlenül kérnek egy jó Mempo-ért 2 milliárdot, de más ugyanazon legendáriból már a 10.-et töröm be. Nektek mi a tapasztalatotok?
  • SLICK
    Azigen, Flawless Square gemek árai jól felmentek. Érdekes, hogy az Emerald most olcsóbb mint a Ruby meg a Topaz
    Én nem értem ezt, semmi olyan változás nem történt, ami indokolná az árnövekedést....
  • tugyiti
    grat ,kár ,hogy nem esik ice climbers ilyen szinten is :DDDD
  • Lammer
    JESSSSSSSSSSSZ!!!44

BEELOZTELEK!!!

hc karim dropja level 13-on (mp1) xD

• Systore #65538

köszi mindenkinek
  • Carmang
    Ez szép!
  • kigyi
    Hát akkor grat, mondjuk HC-n nekem sincs, de nem is zavar egyenlőre örülök, ha túlélem, ha felmegyek :) Még csak az első HC karimat szintezem jelenleg lvl49-nél tartok, de félek továbblépni :D :D
  • tugyiti
    Én örülök :D hc-n normálon úgysincs még meg XDDDD
  • kigyi
    Húú, de örülök, hogy már jó régóta nem esett :D
  • tugyiti
    A_S:D

• Aspyrin
  • Lammer
    foto'bolt!!!!4

grat :)
  • unusual
    Az igen szép mennyiség Én örülök ha a nyolcada összejön,mondjuk nem is WW-zek. ;)
  • tugyiti
  • pimpi001
    lol bazz.
    nekem eddigi legtobb 180 koruli volt. de ez BIG lol
  • Systore #65527
    sok zombi :D

• Carmang
    Khmm... a peccsinfóban benne volt, hogy a ládából is látja a mester a cuccaid :)
  • Aspyrin
    Mondom, gyártok magamnak 3 p amethystet, nyomkodom a cuccost, erre megjelenik nálam 3 p topaz... Először azt hittem, hogy bug. :D
  • tugyiti
    Én is ma vettem észre XDDDD semmilyen craft alapanyag nem kell hogy nálad legyen se tome se semmi
  • Aspyrin
    Észre vettétek már, hogy gem craftnál mér nem kell, hogy nálunk legyen a gem, elég, ha a ládában van? Megszopattam magam egy kicsit... :)
  • tugyiti
    60-80K-val én is bementem néha mf gearbe mp3-4-be régebben , NA DE EZ MP10-BE JÖTT MARGIT HÁ NÓÓÓRMÁLIS ???:DDDDDDDDD
  • kigyi
    Az már valami :D Kisebb DPS-el én is szoktam menni az mf-es cuccal, de ott is van 60-80k legalább. (igaz mp 4-5 felett nem csinálok ilyet :D )
  • CalebJoe
    Pedig ez van, én játszok olyanokkal néha hogy hárman követnek és nézik ahogy gyepálom az ellent néha azért ütnek egyet de ennyi.
  • tugyiti
    JA és elnézést remélem nem sértek meg senkit ,de a kúrva anyját a sok leecher fasznak ... nekem eszembe se jutott így játszani.

• tugyiti
    Azért ez többnyire gear függő is ,ha van 30-35 bill-ed akkor szinte minden karakter halhatatlan ....
  • malystryx
    Sziasztok!

Elkezdtem a barbár karaktert, olvastam valahol a diablo hungary-n, hogy a barbárnak van egy build-je, ami szinte halhatatlanná teszi, de nem találom a cikket. Valaki nem tudná linkelni, esetleg leírni ezt a build-et? A cuccok választásánál mire kell specializálódni? Szeretném ha ütőképes lenne a karakter. Előre is köszi szépen a válaszokat.
  • Lammer
    nem nagyon barbozok mostansag sokat, meg kulcsaim sincsenek nagyon... ezert gondoltam elporgok (szo szerint) par darabert :)

jo ideje nem volt ilyenem :)

szerk: jezusom... ilyen ruppotlan rollt mar reg lattam blackthorne gagyan... melee attackers es 26 PR... grat...
  • Lammer
    nem alttaboltam elotte :) jott egy nagy lag, szerencse, hogy nem volt pakk -.-

ilyenkor szoktam egy escape-t nyomni... aztan visszaallt a kapcsolat escape vissza (meg mindig nincs alttab) es jott a hardcore rubberbanding :D

most annyiszor jott az effekt, hogy raertem kilepni (utana alttaboltam joval ugye) winbe, elinditani a progit es felvenni az esemenyt... lol