78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nocsak, banoltak megint botolásért, vagy mit csináltál? -
Lammer: Hány csillió goldért árulod azt az innát? -
clio1616v #66352 nem is keveset -
Köszi, hogy megmagyaráztad ;)
A jelentéssel tisztában voltam, csak azt nem értettem, hogy miért pont piros kővel akarja upgread-elni a karit, ezzel az erővel intellectel is lehetett volna (ha jól emlékszem az ad resistet). -
Skill #66350 WTB d3 acc. occó kell.
nem érdekel a paragnon és a felszerelés!
üzenetbe írjon aki eladná. -
sold -
+1!
---
hc loot:
valakinek nem kell egy likas 0.24 iAS, 17.9-es feares, 150 str, 67 vit, (101 dex) 1033.2 dps-es EF? felraktam, de szerintem annyiert nem fog elmenni (38.9), ha valaki ad erte 30M-ot, akkor viheti azonnal :) privatban erd. xD -
kukubenko66 #66347 Az erő (str) barbárnál damage-t és armort is növel, más karakternél csak armort.
Oké, ha több az armor, többet bír, de a monknak elsődlegesen dex-re kell gyúrnia. Neki ez dmg-t és több dodge esélyt ad. -
clio1616v #66346 hát attól erősebb
a strenght azt jelenti, hogy erő -
Azt nem pontosan értem, hogy a piros kövektől mit kellene bírnia:)
De az a +240 vit gearből tényleg elég gyenge. -
kukubenko66 #66344 Szia.
Piros kövek nem kellenek monknak, viszont alig van life-od, ezért lila köveket rakj a socketekbe, hogy 45-50k life legyen Inna setből elég 2db, az egyik a gatya legyen (movement miatt) a másik a fejes vagy a chest. A többit add el vagy salvage. Vállas, amulett, bracer borzasztó gyenge, craftolnod kéne jobbat. Gyűrű is kevés. Tehát úgy nagyjából teljes gearcsere 2 Inna set item kivételével. -
who am I 7 #66343 Ja, nem biztos, hogy a firebats marad úgy.Az kissé, tényleg el van szállva :D
Főleg brawlingba idegesítő.WD-k konstans haunt-jinx-firebats-be tolják, spirit walkkal.Ahol wd van, lépek is ki, elég unalmas úgy unbalanced. -
zritya #66342 Itt van , a piros köveket már azért raktam a ruhába hátha jobban bírja, de így is elég szánalmas. -
ez igy nehez lesz, dobjal inkabb egy bnetes profilt, hogy ra tudjunk neznia a karidra :) -
zritya #66340 Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valamiféle armor , és fegyver kombot monkra?
Most egy teljes set inna's van rajta a fegyverrel együtt, de nem valami jó mert még egy egyszerű mob is 1 ütéssel le fél hp-z. Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném. -

-
Ja, aha... :D -
-
Zenszkij #66336
-
-
hehe, ez most pottyant HCn, lof*sz MF-el szinten xD
-
Kipróbáltam én már mindent... nem az én kasztom a barbár:D
Azért thx. -
clio1616v #66332 Itt az én verzióm a barbárra. -
mikromanus #66331 Benne van a videók leírásában. Egyébként meg: Mikroman#2277
Ami most van a karakteremen, az már picit más mint a viodeókon. Bár valami hagyományos runra van most skillezve, így jó eséllyel nincs semmi fura item rajta (Pl weapon Throw skilles WH öv)... -
Jah, közbe megtaláltam. -
Jól karcol. Nekem asszem full buffban, (BR+berserker) volt 388k dps. 450+ al már biztos haladnék.
Ám dopsz egy karakterlapot? -
mikromanus #66328 Te dolgod. A retro barbim 211k unbuffeddel egész jól halad. Magas MP-n a VotA run annyira nem klényelmes némelyik karakterrel. Barbiból is van olyan ami minimális védelmet se viszi. Az gyorsabb, csak jobban inog az élet. No, egy kis retro:
http://www.youtube.com/watch?v=77pl2LuFWBk
Ez 211k unbuff, 466k full buffed sebesség és faceroll módszer (semmi elől nem kell kitérni kb)
Ez meg a 253k unbuffed, csak skornos. Ez azért kicsit jobban karcol már. EZ kb a te alap sebzésed a Tyúktolvajjal:
http://www.youtube.com/watch?v=lfiUkS3pve0 -
Igen, azért az való igaz, hogy a WD-m táposabb. A denevérekkel kicsit olyan érzésem van, mint anno a DH-val, mikor az egyik skillje (valami gurulós volt) véletlen rosszul lett beállítva, és brutál erős volt. Viszont ez elvileg marad így, szóval jó.
A lényeg, hogy a barbi cuccaiból fejlesztem tovább a busman-t. -
mikromanus #66326 Jó, de mondjuk azon van +56k unbuffed DPS. Ugyan a barbi szép buffot tud kapni skillekkel, de azért számít. Meg life majdnem a fele a barbinál. Ha nem halsz és ne kell mindenből kiállnod, akkor nem gáz, de az 50k dps az azért kb a csiga és a ferrari közti különbség már. Barbin ez minimum 2,2-es szorzó a buffoltnál és a jelenlegi buildedben nincs igazán jó területsebző skill sem. A WD ebben is nagyon jó. Főként a szép izmos denevérekkel. A barbárnak középtávú, vagy kis hatótávolságú skilljei vannak. A hammer és a rend azért elég hatásos. Ha van elég sebzésed... -
Próbáltam a HOTA buildet is rend-el, de valahogy nem haladtam azzal sem...:S hasalni nem nagyon szokott, mert van 6 LS, csak a bajom az volt, hogy lassú.
Mondom a WD-m valami brutál. Befutok spirittel a tömegbe, és olyan szinten gyilkol, hogy vicc. MP10, 4-es partyt múltkor egyedül vittem. Halni kb lehetetlen vele. Azt jobban is élvezem, úgyhogy nem erőltetem a barbárt. Azért köszönöm! -
mikromanus #66324 Hammerhez ennyi elég. persze minnél több, annál jobb. Vagy nem kell mp10-re menni... Nekem is volt 150k, (ennyivel übereztem is) de azt hammer-rend kombóval nyomtam. Nekem most olyan 259k DPS-em lehet barbival unbuffed (neked 183k van). A resisted nem túl izmos... A többi szerintem jó. Mondjuk ha hasalós fajta, akkor kellhet némi vita, de ennyi is elég ahhoz, hogy a keményebb támadások se egyhiteljenek... -
Ja, szerintem nem láttad, hogy egy korábbi hsz-emre válaszoltam, és abban volt a karim. Mivel bonyolult volt, linkelem neked a karim, ami szerintem, nem olyan gyenge...
kari -
Mégis mekkora dps kellene? -
mikromanus #66321 Esetleg csinálhatnál barbárt és nem valami Tasmán ördögöt vagy öreg néptáncos nénikét. Istenem. Mégis mennyi DPS-sel próbálkoztál ezzel a fura-máskéntgondolkozó kisfiúval, vagy lánykával? Tescos gearnél nem hatékony magas MP szintre. EZ ilyen. Kinézel magadnak egy olyan skillt ami a legkevesebbet sebzi, aztán lassú a menet? Ja, ez ilyen. Hota, seismic, rend jobban sebez. Akkor is be-beraknak egy vagy kettőt ezekből a skillekből a "nagyok" ha egyébként pörgettyűvel nyomulnak. Egyszerűen kell az ütőerő MP8-10-re már. A DT "barbi" kényelmes, de vagy iszonyat sok DPS kell magas szintre, vagy rohadtul nem hatékony. -
Ezúton is szeretném megköszönni a két embernek a help-et, hogy mit fejlesszek a barbin, de alighanem abba is hagyom. Maradok a WD-nél. Egyszerűen nem sebez. MP10-en nyomom a sprinet, meg a Whirlwind-et de szart se sebez. Csak pörög, pörög, pörög de a sima fehér mobok is alig halnak meg. Elite-et meg se említem... bezzeg WD-vel mp10-en úgy ölök, mint barbival mp0-án... lényeg, hogy a barbi cucca full eladó, ha valakit érdekel pm. -
most egy kicsit kimaradt a jatek, de melo utani, reggeli lefekves elotti run olyan mf-el, hogy be sem irom, mert a sarki fuszeresnek is tobb van kb (6-os paragon lezerleany):
HC mp1, pub, butcher dobta, le sem akartam mar menni agonyba, gondoltam kilepek, de nem!
agonyba valamek white mob meg megkinalt egy 9xx dps, 6x cd, likas, LS saiffal is xD -
botok sem lesznek már? -
ez a hotfix... abandon ship -
mikromanus #66316 VAgyis ami esett, az többnyire "két hete még nagyon jó lett volna" kategória volt. Egyszer viszont esett egy kard, amit jó egy hónapig használtam. Meg volt egy dárda is. Az is bírta egy jó hónapot minimum. Meg az elején talált cuccban volt egy überbrutál (mai áron vendor) Loh-socketes jó sebzésű dárdám is. Ideális volt Ghom ölésre és minden (akkor) húzós ellenfélre.
-
mikromanus #66315 Esni ugyan nem esett, de a gonosz AH miatt, ami tönkrevágja a játékot mindig tudtam szerezni a nekem nem jó itemek helyett (amik nekem estek) olyat ami a kasztomnak megfelelő volt.