78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
robi3 #66674 köszi a válaszokat! de még 2 kérdés felmerült: most mi ez a starter pack? megveszem a játékot és akkor nem addig játszok ameddig akarok hanem packokat veszek? illetve mi ez az RMAH? az említett gold az játékbeli vagy fizetős?
megint bocs a szőrszálhasogatásért de nem csípem azt ha veszek valamit és még utána is fizetek.
-
foxxi #66673 Bocsi, de:
-
Taj kártyát esetleg + Lakcím kártya- és családi fotó se árt. -
Első levélben "nem illik" ilyennel vagdalkozni, hogy közvéleményhez fordulsz, meg rájuk borítod az asztalt, meg rájuk gyújtod a székházat.
Elég a probléma leírása. A kód lefényképezése jó ötlet volt. Személyi igazolvány fényképét is elküldted? -
Óriási user errorról nem a blizzard tehet, bármennyire is ezt próbálod eröltetni. -
damojian #66669 Ma lefényképeztem a vásárolt játékot és a kódot és elküldtem a blizzardnak hogy nézzenek utána és javítsák ki a problémát vagy a közvéleményhez fogok fordulni evvel a problémával, mert lehúzva érzem magam kb.... -
b0ss #66668 "pénzt garantáltan nem fogsz vele keresni"
Ez konkrétan nem igaz. Lazán veszik a többszázmillás cuccokat is még mindig.
"kevesen játszanak"
Ez sem teljesen igaz. most kezdödik a hype sokan jönnek vissza játszani, karikat szintezni paragon 2.0-ra.
Én napi pár órát játszom: drop szar. Ez nem vitás. Nagyon ritkán esik be a makk hetes :) Ha van egy kis kereskedői vénád akkor viszont simán össze lehet szedni pár billát azzal hogy veszel meg eladsz. (persze ehhez kell egy kis kezdő tőke)
RMAH-ba gold pedig pár óra alatt elmegy. -
ultimate sátán komment 66666
-nincs dlc, kiegészítő lesz, az is jövőre.(ROS-reaper of the souls)
-starter verzió az ingyenes, gyakorlatilag lvl 15ig enged az első minibossig ez kb fél, háromnegyed óra
-pénzt garantáltan nem fogsz vele keresni, mert elfogyott, szar a drop, kevesen játszanak, év végén lesz valami loot2.0, ami annyit takar, hogy a dobott cuccokon jobb rollok lesznek, addig semmit nem érdemes eladni, se venni.
-utána sem lesz értelme, mert kieggel jön +10 szint, mind fegyvereknél, mind karaktereknél
-kiegészítőig karaktereket érdemes húzni, de ha rámhallgatsz kibírod addig és csomagban megveszed mind a kettőt, vagy ha lesz leárazás az alapból -
robi3 #66666 Sziasztok! valószínűleg butákat fogok kérdezni de még csak gondolkodok rajta hogy meg vegyem-e mert úgy gondoltam hogy megveszem és akkor mindent csinálhatok a játékban tehát annyi karaktert amennyit akarok üzletelhetek stb. szóval minden ingyenes illetve a játékban begyűjtött pénzből lehet fizetni, de olvastam olyat starter pack meg az illető valami 3-4 betűs rövidítést mondott és ha azt nem használom akkor ingyenes illetve a hetek alatt láttam hogyha most veszem meg akkor kapok valamit amit különben sehogy nem szerezhetek meg, plusz fizetős dlc-k. Tehát ilyenek vannak benn vagy csak valaki valamit félreértett?
-
Vanezz92 #66665 Próbáld ki hogy megváltoztatod a jelszavad.
Nekem is Starter-nak mutatta amikor aktiváltam a játékot teljes verzióra és a jelszócsere megoldotta.
Nem tudom hogy neked fog-e működni. -
Itt akkor valami mas gaz van, olyan nincs hogy el lopjak a kodot. Vagy az egesz accountot viszik vagy semmit. Te elvileg be tudsz lepni azzal a kodal es mailel amit a diablo 3 megvasalasakor csinaltal es aktivaltal. Nezd meg azt hogy EU a regio, jatekban es battleneten is. Menj fell battlenetre es ott a jatek listanal nezd meg hogy a diablonal mit ir, retail vagy starter. Vegso esetben meg mindig ott a support, azok megoldjak. Sorry nem vagyok a szavak embere, pedig ha ott lenek megoldanam neked percek alatt. -
sajnos én ennyit tudtam segíteni :S -
beszélned kell a supporttal, van support chat, gyorsan segítenek -
damojian #66661 Tehát olyan mintha egy másik battlenet accounthoz lenne aktiválva a kódom.Volt már hogy így járt valaki ??? Elloptak egy hetet az életemből és 2 karaktert magyarul... -
damojian #66660 Tehát megint csak a skeleton king-ig tudom vinni utánna upgradet kér...amikor hozzáadnám a kódot akkor írja az alább linkelt szöveget. -
damojian #66659 Megvan semmi változás.Ami zavar hogy standard editionról visszaváltozott starter editionra... -
a játékon belül -
damojian #66657 A battle.net -en vagy magában a játékban ? -
a szervert nézd meg a beállításokban, mert volt hogy véletlen az amcsi szerveren kezdtem el egy karit a legelején, másnap meg lesek, hogy hol van... EU-ra állítsd át -
damojian #66655 És a 2 feltápolt karakterem is eltűnt.Ismétlem ez az után lett hogy rendszert és vinyót cseréltem. -
damojian #66654 Én egy standard edition -eu -t vettem 15ezerért az 576kbyte-ban... -
damojian #66653 Nem tudom hol lehet beállítani azt hogy másik gépről is belépjek.A másik hogy sztem ezt a kódot ellopták... -
damojian #66652 Kérdés akkor hova lett a kódom ??? :D -
damojian #66651 Ha hozzá akarom újra rendelni a boxon található játékkódot akkorezt az üzenetet kapom :
The following errors have occurred:
The code you’ve entered has already been claimed.Each code can only be redeemed once. If you’re sure you have not previously claimed this code, please double-check the spelling and enter it now.For more information, please visit our Support Site. -
damojian #66650 Rendben de az accountomnál még mindig starter edition van... -
who am I 7 #66649 valaki tudja egyébként, hogy mi a retkes nuniért kellett fixálni a window screent?Mármint..amikor csak ablakban futtatod, ha széthúzom a full hd méretre akkor alulról hiányzik kb a felső sávnyi hely....nincs valami nem fix nézet?Tiszta tré... -
Hat akkor lepj be a jatekba. -
damojian #66647 Sikerült hozzárendelnem.Hogyan tovább ? -
damojian #66646 14 digit serial számot kér és az authenticator számot, idáig jutottam... -
Ha meg van az androidos authenticator es mukodik, akkor ahogy Dodo55 is mondta ird le a serial kodot valahova biztonsagos helyre. Mert ha androidot vagy a authenticatort ujra rakod akkor meg valtozik es mar nem lesz jo a tarsitott accountodhoz. igy nez ki: EU-xxxx-xxxx-xxxx
Ezutan menj fel a battlenet oldalara: Battlenet ellenorizd hogy biztossan eu oldalon vagy.
Es itt jelentkezz be a diablos accountodal, majd ellenorizd a jatekaidat.
Ha nem tudsz belepni akkor a ticketes modszer marad.
Ha betudsz, baloldalt az adataidnal lesz az sms protect es authenticator hozza adasa. Ird le mire jutottal, tobbit akkor mondom. -
damojian #66644 Ez megvan, hogyan tovább ? -
damojian #66643 Rendben, akkor elkezdem.Előre is köszönöm a segítséget, nemsokára jelentkezem hogy mire jutottam.
ÜDv -
Dodo55 #66642 Az jó lesz, Androidos, töltsd rá le a Google Play-ről Battle.net Authenticator-t, majd a Battle.net account managementjében indítsd el a folyamatot és kövesd az utasításokat.
A serial number-t és a recovery key-t meg majd írd fel valami kurva biztonságos helyre, mert ha bármi történik a telóddal (gyakorlatilag bármi ami miatt az app amit most felraksz elérhetetlenné válik vagy törlődik), akkor azok kelleni fognak hogy le tudd szedni az accról vagy másikat társítani hozzá! -
damojian #66641 Motorola Razer I XT890-es mobilom van, hogyan tovább ??? -
Dodo55 #66640 "Sem SMS protectre sem authenticatorra nem költöttem"
Ingyenes mindkettő... Legalábbis ha van olyan mobilod, ami az authenticator alkalmazást futtatni képes.
Az SMS protectnél is írnak ugyan esetleges díjakat, de nekem egy fillérbe nem került eddig. -
damojian #66639 Szia, köszönöm válaszod.Sem SMS protectre sem authenticatorra nem költöttem, a játékot egyébként felinstalláltam, persze nem a lemezről hanem online töltöttem le.
Sajnos lövésem sincs hogyan álljak neki a probléma rendbehozásához. -
Nem lotte ki hanem le zarta lopas gyanuja vegett. gondolom mert uj rendszer es nem uninstalaltad hanem at huztad a fajlokat masik vinyorol es azt inditottad. Biztos jo mail cim hogy ugyanazon accon starter van vagy nincsenek meg a akarakterek? A regio belaitasokat ellenorizted, hogy nem e US? Nincs meg kidbva a game egyatalan, SMS protect van e, illetve authenticator? Mint ahogy lejebb is irtam ezek ajanlott dolgok es kesobbiekben sok ilyentol megimelheted magad, mert ha barmi ilyen van authenticatoral barmikor igazolhatod magad. -
Hat nekem meg ilyen nem volt, bar en is ideges lennek ha valami lenne az accomal, mert nekem is osszes blizz game meg van meg a clasic gamek is mind 1 accon. Neked live chaten igazolnod kell hogy a tied az acc es majd fel oldjak. SMS protectet hasznalod, illetve authenticator volt van e? Ezek mind segitenek megvedeni a fiokot. -
damojian #66636 Sziasztok.
Új rendszerem lett, új hdd-vel felraktam a játékot erre a blizzard kilőtte a kódomat.
Tud valaki vmi megoldást, mert hiába írok ennek a tetves brigádnak, az accountom csak starter módban fut és a karaktereim is elvesztek.Ha megoldható akkor szenvedek vele, de ha nem akkor kidobom az ablakon, ahogy a 15ezret, és soha többé blizzard game. -
Renátó1985 #66635 Közben rájöttem, hogy live chat-elnem kell majd. Csak ideges lettem, szóval csak az lenne a kérdésem volt veletek iylen? És ha igen mi lett a vége?