78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
De akkor maskor ugy kene eladni a jatekot,hogy Diablo 3-The AH simulator 
-
Azur92 #66798 Hát akkor ezek szerint a konzolos verzióhoz nem kell "kis kufa skill" mert ott érdekes módon ugyanazzal a játékmóddal játszom és esnek a jobbnál jobb itemek ahogy kell :) -
diablo topik dizájn csak nálam rossz? fehér a banner és a hsz-ek mögötti háttér. (sg alapot használom, csak ccleaner után dizájnt vált) -
who am I 7 #66796 A legok esése, nem órához kötött.Nekem az új accon 50 óra alatt (0-áról számolva), rengeteg esett..köztük, witching hour is, manticore, zuni settek,IK settek, echoing...szóval, nem függvénye igazán az eltöltött óra.Meg kell érteni a működését
. Igaz volt egy kis boost..de egyébként, ha nem értetted meg a működését, miért is szeretnél end geart?Lammert is megkérdezheted a dolgokról 
Az igaz, hogy az első fehér mobból nem esik ki az end gear normálon, de ha valaki tudja mivan, akkor össze tudja szedni magának a cuccokat, és az a lehetőség is megvan, ha szeretsz kereskedni, vagy ha olyat találtál, ami neked nem kell, de jó cucc és másnak kellhet, akkor kényelmesen feltudod tenni az AH-ra.Nem 1000%-os példa, de nem otthon barkácsolod össze a kocsidat sem, és minden műszaki cuccot, hanem boltból megveszed, ha kell..
. Sajnos a D3-hoz egy kis kufa skill is kell már, nem csak zombinyusziuser
, az most mind sír, hogy nem esik semmi.
-
....
Miért mit hittél? Az a +10% c dmg mennyit ad? 30k-t??
-
Aspyrin #66794 Az szép! :P -
Tényleg. 
-
b0ss #66792 és még meg sem próbáltad kivenni a cuccból :D 5M -
Végre sikerült elkészíttetnem a Marquise emeraldot, erre csak kb. 3000 dmg pluszt jelent a jelenlegi felszerelésemmel. :( Hetvenöt millióba került a fejlesztés a Radiant starról.
-
eXequtoR #66786 Az AH és a dropról az infók igazak, semmi összeesküvés elmélet és társai. Nézzél vissza d2be és megérted.
-
jó hát itemek tekintetében meg sok egyébben is ég és föld a két játék.
Az a baj egyszerűen csak mák faktor az hogy találsz-e cuccot vagy sem... Az hogy csak azért esne jobb cucc mert kevesebben játszanak és az AH pang sztem hülyeség...
Ebben a játékban kár mindenféle összeesküvés elméleteket gyártani.
Szerintem a loot 2.0 után a Blizzard is jobban látni fogja, hogy mennyire lesz szükség az AH-ra, hogyha egyre több account bound-os cuccot gyártunk akkor úgyis értelmetlenné válik.
-
Sunrider924 #66784 Bashiok az AH es a loot kapcsolatarol
Ajanlom figyelmedbe az utolso mondatot. Gondold vegig hanyszor nyult bele a Blizzard a jatekba, karakter nerf, gear reset, gold aranak a megvaltoztatasa, csakhogy fenntarthassa az AH-t. Tedd hozza, hogy kijelentettek, nem lesz AH nelkuli realm a kiegben, es nevess azon, hogy szerintuk az always online azert kell, hogy megvedjek az accountodat, nem pedig azert, hogy az Aht beleeroltessek a jatekba... -
Azur92 #66783 Nem fogok vitatkozni veled:) Tény,hogy az AH tette tönkre a PC Diablo 3-at. Szted az nomrális ha egy ilyen jellegű játékban több száz óra után is rágod a körmöd hogy nem esett semmi.
Tapasztalatból írtam,amit írtam. Azt ajánlom próbáld ki a konzolos Diablo3-at is és meglátod,hogy miről beszélek. :)
Ha pedig neked estek fasza itemek a PC-s verzióban is annak örülök úgy látszik h akkor csak én voltam olyan szerencsétlen,hogy több mint 200 óra alatt szinte alig esett használható item. -
Lokker #66782 Lényegtelen, hogy hatással van rá vagy nem. Az AH jelenleg akkor is kihatással van a játékra ez ellen kár vitatkozni, remélem ezt te is látod.
Azért azt te is beláthatod, hogy D2-ben átgondoltabbak voltak az itemek mint most. -
szerintem az AH-nak semmi köze a loothoz. Csak azok próbálják bemagyarázni, akiknek sosem esik semmilyen normális item. -
Azur92 #66780 Igazad van nem kell hasznalni de az AH fennmaradasa miatt nem esik nornalis loot. Ha esne normalis loot sztem nem igazan hasznalna az ember az AH-t. Tehat jele esetben az AH az oka mindennek... Azthiszem a Blizzardnal is eppen ezt mondta valaki, hogy nagy hiba volt az AH. -
Mi lenne a jo leosztas szted? -
Leaket elnézve a kiegészítővel talán már el fogja érni a d2 szintjét. Mondjuk az nem változik hogy szerintem teljesen rosszul összerakott classok vannak a játékban. -
rastachris22 #66777 Üdv srácok!
Lenne egy eladó félben lévő Diablo 3 accountom. Van rajta egy 60-as Monk, egy 36-os Demon Hunter, és egy 31-es Wizzard. Irányár: 6000 Ft. Esetleg cserélném egy Guild Wars 2 accountra! -
"Nincs az a szar AH"
Ezt úgy mondod mintha kötelező lenne használni az AH-t PC-n...
A PC-s Diablo is kiforrja magát hamarosan, csak meg kell várni a patcheket. Mindig hangsúlyoztam, hogy lehet nem a legjobb játék a műfajban, viszont van olyan potenciál benne amivel a végére igazán kiforrja magát, persze ha a Blizzard is normális tartalmakat tesz bele. Nem vagyok elvakult Blizzard fan, de én még kicsit bízok bennük, hogy nem hagyják megcsorbulni a Diablo nevet. -
Azur92 #66775 Megjelenès napjan megvettem en is a Diablo 3at PS3 ra es igy kozel 25 ora jatekido utan azt kell mondjam ezerszer jobb mint a pc verzio ( 200+ ora) . A kezelhetoseg nagyon egyszeru es renben van. A loot rendszer sokkalta jobb es vegre nincs az a szar AH. Szoval aki jatszani szeretne az igazi Diabloval az szerezze be konzolra ha teheti. Talan majd a loot 2.0 javitani fog a PC verzion de nem nagyon vagyok benne biztos. Nekem ugy tunik mintha: kiadtuk a fasza D3 at konzolra akkor mar dobjunk mar valami csontot a PC verziohoz is ne legyen siras. Csak az a baj tobb mint 1 ev telt el... Blizzard... Jah es aki beszerzi konzolra az hivja a spanokat is mert a coop 10/10 :) -
WoW topic-ban vannak tapasztalatok/vélemények róluk. #157285-tól ajánlom az olvasást. -
sata75 #66773 Gondolom mailban küldik a kódot, szóval az, hogy ő hol van tök mind1.
A players.hu mit mond? Kérdezte őket? Ha elküldték nem lehet, hogy a spam mappában landolt a levél? -
undY1ng #66772 Valaki légyszíves válaszoljon a #66763-ra... -
Zenszkij #66771 Spoiler!! Kedvencem volt! Nagyon várós!!!! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a két nagyobb bratyó ott lesz, akkor D-nek is a környéken kell lennie, vagy lehet, hogy majd csak megjelenik cliffhangerrel aztán majd 2. kieg.-ben látjuk újra. :D -
igen rá gyanakszom :)
amúgy nem tudom én sem mi kezek meg honnan vannak ezek a képek infók. De majd várom míg a d3.hu leközöl mindent magyarul -
Az Mephi lenne?:D
Am ezek lesznek a kiegbe vagy mi ez? -
na hoppá :ooo
Amúgy 3. sor utolsó is emlékeztet valakire :) -
ha már szpojler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Adria mégsem marad a következő kiegre. Szomorú. -
undY1ng #66763 Haver már több mint 4 napja megvette digitálisan (ha jól emlékszem) a Dió 3-t players.huról.. A pénzt ugye előre levonták tőle és azt írták neki, hogy 1-2 munkanapon belül küldik is neki a kódot, de azóta semmi és már kezd egy picit ideges lenni, fél, hogy átverték. Mondtam neki, hogy nyugodjon meg, tuti nem, mert players.hu egy korrekt oldal. De akkor is.. miért nem kapta még meg? Hogy külföldön tartózkodik az lehet az ok? -
Sunrider924 #66762 Meg volt par patch a pc verzion, amivel a kiadastol kezdve foltoztak a jatekot es amikor "jatszhatova" valt, na az a verzio egy az egyben at lett emelve a konzolra. Ha a konzol verzioban benne lenne az eredeti (prenerf)infernos heal-back-to-full elitjei es az a drop rate, ami akkor volt, akkor a konzol verzio is egy nagy pofaraeseskent vegezne, pont mint a pc-n. Igaza van a pc jatekosoknak, a konzol verziohoz ok voltak a "beta teszterek", mikozben egy teljes jatek arat fizettek ki, es majd egy even keresztul szembehazudta oket a nagy Blizzard... -
Így van ez egy fontos momentum -
eXequtoR #66760 Azért lett jobb, mert ott nincs AH, így értelmes statos itemeket lehet ütni értelmes %al... nem hiába dicsérik mindehol. -
undY1ng #66759 Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a Diablo egy konzol játék lett volna (csak gondolat!!).. Na onnan tuti fail lett volna a port a PC-re! :D Mert valljuk be, megannyi játk konzolról PC-re elég nagy fail. -
Nem jobb de tökéletesen atirtak a kezelést gamepadra az egész felület egyszerű és minimalizalt, teljesen letisztult -
Mindenhol ezt olvasom, de mivel lett jobb? -
kipróbáltam az xbox360-as verziót nagyon jó lett amint lejjebb megy az ára meg is veszem -
Ez oke, de azt gondolna az ember hogy azert legalabb nehezze teszik a hackerek munkajat, viszont alig jelent meg a jatek konzolokra es mar itt vagyunk...