78998
  • kukubenko66
    Az a rövid idő sokat tud segíteni. :-)
    Amivel én még taktikázni szoktam, az a Thunderclap. Mivel odateleportál ahhoz az ellenfélhez akit meg akarsz ütni, nagyobb gáz esetén ráteszem a kurzort egy távolabbi ellenségre és simán kiránt például plague-ból, desecrator-ból. A hatásokat nem érvényteleníti, de kikerülsz a bajból vele.
  • MrRAP
    Kösz a válaszokat!
  • ricsa008
    ez hülyeség... :/
  • Cortinaar
    Csak egy kis tapasztalat. :)
    Első karakterem Barbár volt, mai napig azzal játszom, HOTA builddel.
    Kellemes a vele való harc, MP7-8-ban szoktam vele menni, csak ritkán halok, könnyű haladni.
    Indítottam egy monkot, ami szintén nagyon tetszik, csak egy bajom van vele, hogy míg a barbárnak ott van a Berserker, aminek az erőssége főleg abban rejlik, hogy nem hat rá sem hold, sem freeze, semmi olyan hatás, ami fagyasztaná, vagy bénítaná, addig a monknak nincs ilyen és ez a nagy különbség, ezért többször halok vele, pedig imádok vele harcolni, mert látványosan lebontja az ellent. Nincs valami megoldás arra, hogy ne érvényesüljenek ezek a hatások? Csupán a Serenity-t szoktam aktiválni, de az rövid ideig tart.
  • TBTPumpa
    BlizzCon 2013 live itt
  • SLICK
    ez egy átbaszás. Egyik volt munkatársam mondta, hogy mikor voltak ezen a rendezvényen akkor az egyik WoW kieget akarta megvenni, de csak akkor lett volna érvényes az akció ha valamely más játékot is megvásárolja mellé... Önmagában az akciós játékot nem vehette meg. 2-3 éve legalább is úgy járt.
    Hogy azóta is ezt csinálják-e, nem tudom...
  • TBTPumpa
    Alapjáték akcióban:
  • SLICK
    valahol lehet nézni streamen? (ingyenesen persze) :)
  • TurboX
    remélem hogy mutatnak pár újdonságot (amivel ugye okosabbak nem leszünk mert a megjelenésig még 100x átalakítják :)
  • horpeti
    Vagy lesz majd mp20 sima egyenes aranyos novekedessel,ahogy most is.
  • horpeti
    Mi az a loot 2.0?
    En csak paragon 2.0t lattam.

Amugy ha bevezetik a paragon 800at meg az oszthato plusz pontokat,mar sokkal erosebb lesz a kari gear valtozas nelkul is. A balance lesz a kerdes,hogy hogyan lovik be. Remelhetoleg nem szurjak el annyira.

Ha lesz lvl70es item,tuti az ellenfel is erosebb lesz,hiszen most 63assal is elegge oda lehet vagni.
  • cleric
    Most nem fejlesztheted a wizardot a kiegészítő utánra... Március 18-án kiveszik az AH-t. A loot 2.0 ekörül jön majd ki, utána, ha minden igaz. Utána jön a kiegészítő, a lvl70-es itemekkel.
    Nincsenek időpontok, de 5 hónap még az AH kivétele is, szóval ha addig játszani akarsz, akkor vásárolj.
    Most persze mindenki azt várja, hogy Diablo jobb lábszára is über 1h weapon lesz, de inkább majd utólag bontsunk pezsgőt. Ha hirtelen mindenki 1-hitel majd mp10-en, akkor meg azért megy a sírás, szerintem olyan giga különbségek nem lesznek.
    De persze minden csak találgatás, nincs hivatalos infó.
  • horpeti
    Ja. Amugy most olvastam a terveket. Ha d2hoz hasonlo szezonok lesznek,akkor ugyis csak ott lesz ertek,a non ladder meg filleres lesz,hiszen ott maradnak a cuccok es a szezon vegevel atmennek,mig szezonban lehet ujra gyujteni.
    Hat kivancsi leszek.
  • pimpi001
    reszemrol a gold-ot inkabb meghagyom craft-ra. tuti nem fogok kolteni 60-as cuccokra mikor lv70-re kell majd gyurni.
    szerintem a mostani uberbrutal cuccok alul fognak maradni act5 legelso feher mobjanak a kidobott itemjeitol.
    de ez csak az en velemenyem. vardd meg mas velemenyet is.
    de ha tobb milliardod van akkor persze nem fogod megerezni ha kicsit koltessz belolle.
  • MrRAP
    Csá all!
    Szerintetek meg éri még komolyabb tételeket venni így, hogy jön a Loot 2.0? A 100-as Wizard-omat akarom fejleszteni, majd a kieg. utánra, most a Barbárommal csapatom 100-asig!
    Előre is köszönöm a véleményeket!
  • Zenszkij
    ne tedd, legalább nem hígul a gém
  • Carmang
    Ezt megmosolyogtam :)
  • Lammer
    hopppsz, felkeles utani elso HARDCORE karika:

• coolpet
    Ez megvolt, itt nem megy a melohelyen a jutyub.
    Amikor elkuld a paypalra, akkor azt mondja adjak hozza egy credit vagy debit cardot... Anelkul nem enged tovabb. Pedig van vagy 20 euro a balanceomon. Az osszes webaruhazban eddig tudtam vasarolni. Meg steamen is, siman elfogadta.

Ez meg...
  • mikromanus
    Hol akadzs e. Itt van eg ykis mutogatós elmesélős hogyiskell videó
    https://www.youtube.com/watch?v=OcDw2WrF28Q
    Kb olyasmi lehet, hogy belépsz a neten a bnet accodba, elnavigálsza payman methodhoz, hozzáadod a paypalt, beállítod az sms alertet, azt uccuneki.
  • coolpet
    Hat ez gazas.
    Paypal metodust nem tudom hozzaadni, csak kartyahozzaadassal, azt meg ugyan nem. Account balanceot feltolteni meg nem enged 10 euro alatt..., radasul ez is kartyat ker.
  • mikromanus
    Kb ugyanaz mindkettő. Kb 2 perc kattintgatás és 5 perc alatt megvan 10-15%-kal olcsóbban vs 2-3 óra várakozás és picit drágább arany. Ez a két lehetőség. Nem túl magas RMAH-ban se az ára...
  • coolpet
    Leirva bonyinak tunik, ugyhogy inkabb hozzarendelem a paypal accountomat a bnet accountomhoz. Megnezem mindjart a felh. feluletet.
    1 euroert mennyi goldot tudok venni(minden levonas utan)?
  • mikromanus
    Ha össze van rendelve a bnet accountoddal, akkor simán vásárolgatsz mint normál esetben. Néha azonosítanod kell magad. Erre kell valami mobilszám ahova az azonosító sms-tküldik tranzakció előtt. Azt' ennyi. Vagy elmész a "nemhivatalos kereskedők" oldalára, csinálsz ingyé accot, kiválasztod mennyi kell és milyen régióban, adsz valami elérhetőséget (btag), átirányít a paypalra, belépsz, fizetsz, elolvasod a visszaigazoló emailt (abban van a rendeléskód), visszamész az eredeti oldalra, live chatben ráköszönsz a helyi capo-ra, benyomod a btaged és rendelésszámod, aztán pár perc alatt átpasszolja a goldot. Ahol én próbálkoztam azok ráadásul magyarok. nem mintha sok angoltudás kellene ehhez ha nem magyarok lennének. :)
    Feketén kb a kivétel/paypal 15%-ával olcsóbb, viszont egy minimális euromennyiséget felszámít a paypal. Olyan 10-15%-kal lehet olcsóbb. De gyorsabban megvan mint a RMAH vásárláskor.
  • coolpet
    Lehet en is veszek goldot, hogy muxik? Paypalom van.
  • mikromanus
    fenét. Mégis jól számoltam elsőre... 1,2 ojró az 360 forint kb, sarc után 252. Ez az 50 milla gold ára. nem nagyon kellene agytevékenységet szimulálnom így ebéd előtt már...
  • mikromanus
    Azaz 72 forint és 50,4 forint kb. Picit elszámoltam magam egy tizedessel. Így már jobb. Simán megéri ennyiért farmolni.
  • mikromanus
    NEm éri meg neked kereskedni és valós pénzes eladásra farmolni ha ennyire képben vagy. Meg aztán nem is nagyon gyakori a RMAH-ban eladható item. Mennyiségi jellegű termékre nem fix 1 euró a hadisarc, hanem 15% a blizznek és ha kiveszed, akkor még 15% a PayPalnak. A minimum ár meg 0,25 euró az ilyen arany/drágakő/craft alapanyag jellegű cuccokon. Sejthetted volna, hogy nem egy euró a levonás. Még fizetsz is a Blizznek csak hogy elvigyék az olcsó cuccodat?

Goldfarmra meg: ha 50 milla gold 1,2 auró, azaz 1 milla gold 7 forint 20 fillér, de adózás után 5 forint 4 fillér, akkor neked megéri? Ha igen, akkor hajrá! Ha 1 milla gold jön össze óránként, akkor 5 ft/óra a béred. (vétel esetén meg vagy 7 forint befektetés, vagy egy óra farm) .

EMellett még ott van itemeken is az izmos áresés. A drága cuccok most már sokkal max közelibbek, mint 1-2 hónapja. A tuti itemek se nagyon mennek szerintem már 250 euroért. Ami milliárd goldods amu volt nyáron, az most olyan 15-35 milla körül már kapható AH-ban. Könnyű az élet ha egy kakaóscsigányit (vagy gyrosnyit)áldozol a karakterre...
  • Acidlich
    gold, gem, ill. kraftcuccok eseten 30%-ot von le, itemeknel van 1 ejro es 15% minusz.
  • Savmacska
    Élvezetesebb is volt ;)
  • horpeti
    Még van AH 2014 tavaszáig a kiirás szerint.
    AH nélkül meg olyan lesz majd, mint a Diablo 2. Ott is AH nélkül volt a dolog.
    Kiváncsi leszek rá, eléggé kényelmessé tette az embert az AH.

O Manticore N 20M :D
  • Savmacska
    Illetve van még értelme farmolni es rmah-zni ? Köszönöm
  • Savmacska
    Btw vak vagyok, rég léptem be. 50millio arany jelenleg 1,21Euro, ebből lejön meg az ah hasznalat 1euro es a tranzakcios dij ami 10% ? Tehat kezhez kapsz kb 0,10eurot ?
  • Savmacska
    Srácok, igy ah nelkul mi ertelme jateknak ? Sima single player, kis multival?
  • kanduhr
    :D Igen, erre gondoltam, csak vmiért az volt fejemben:) És sp részre, nem multi.
  • coolpet
    D2 alatt volt mp8? Egyaltalan MP szint?

Olyanrol tudok, hogy single playerben set players 8, arra gondolsz? :)

Bneten ez nm mukodik, ott viszont van 8 jatekos slot, epp annyi amennyi, de nem allithato.

Igen elsiklottam az account bond felett :)
  • Hosszas
    JokerFacer#1397 vegyel fel es majd beszelunk...
  • horpeti
    Hello. En ott szoktam jatszani,igy lehetne. Most nem jo,de ha megirod a battle tagot,felveszlek.
  • Hosszas
    Valaki egy jo kis partyt, TS hasznalataval, MP5-6-7 ??
  • mikromanus
    Az archone craftolt itemek nem eladhatóak. Ez elég egyértelmű volt. Biztos átsiklottál felette (meg a jobb alsó "Account bound" bejegyzésen).

Ha kevésnek érzed a teleportot, akkor rakd be a critical mass passzívot (már ha kihagytad). A critekre csökkenti a cd-t. A frost nova is hasznos. Ami le van fagyva az nem támad, nem vortexeskedik, nem jegel csak áll és sérül. Meg adhat a nova +15% chc-t is.