78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
dizájnerek részéről egy malthael fejszobrot még besúvasztottam volna a csomagba, ezzel "rákényszerítve" az alap ce vásárlókat az ismételt vételre de ez így karcsú -
TomStorm #68280 Hát így elsőre HC kari lvl20-ig bírta^^
ACT2 elején vigyázni kell persze ismerem mit-merre csak túl bátor voltam.
Most inkább vissza SC aztán majd egyszer megint neki állok:p
-
pimpi001 #68279 nemtom mi a here van ezzel a blizzel. 2 hete nem tudtam belepni jatekba, ma vegre beengedett 10 percre, majd kozolte velem hogy a licenszemmel valami gebasz van es kivagott a gecibe.
-
FAP time:
-
TomStorm #68277 Live-on biztonságos.PC online részét nem tudom milyen de live tuti.
Server down se volt mióta játszok se lag.
Úgyhogy ez noproblemo:) -
A HC az idegorlo... Olyan szerver disconnectek es lagok mellett amik vannak, csak offlineban lenne ertelme... Igy csak fejloves egy esetleges onhiban kivuli halal eseten :) -
Amúgy nem sok értelme lenne a HC módnak, ha SC-ből felöltözteted. Ill. ezt most is meglehet tenni csak kicsit körülményesebb. -
TomStorm #68274 Ok,köszi az infokat! -
igen a hc cuccok csak hc karakterek között lesznek sharedek -
TomStorm #68272 Tényleg nem lehet.Nincs is közös láda:)
Na így érdekes lesz.
Most HC karakternek soha nem is lesz közös semmi?Marad ilyen különc kis karakter?
-
Noodlee #68271 Lehet én értelek félre, de ha most kezdesz bele a HC-ba, akkor nincs másik HC karaktered, tehát biztos nem fogsz tudni neki craftolni, mivel a HC egy külön dolog. Ott mindent a nulláról kezdesz. Nem lesz semmid, ami a SC-ben már megvan. -
unusual #68270 Barbi,bármilyen felállásban,vagy Monk,szintén. ;) -
TomStorm #68269 Az nem lehet rossz.Pajzsot is tud fogni és Barbáromnak sok van amit átadhatok neki.Female Monk még tetszik is.Igazad lehet,hogy Monk-al kell megpróbálni,köszi! -
szerintem a monk a legjobb, a sok élet visszatöltő, örökélet pár másodpercig képességével -
TomStorm #68267 Hardcor-ra melyik Class-t ajánlanátok?
Gondoltam belekezdek egy ilyen kalandba is:)
Craftolni bármelyiknek tudok lvl35-ig akár zöld szettet is.Exp.boost cuccok is vannak 10 szintenként de mégis nem tudok dönteni melyik class legyen
-
A madaras áruházban legutóbb 6k volt az alap is meg a kieg is. Az szerintem elég baráti. PlayIt kiállításon is elég olcsón meg lehetett kapni asszem 16k volt a kettő együtt. -
unusual #68265 "hülye" elég sok van ilyen szempontból. ;) / én is / -
Noodlee #68264 ha te is olyan "hülye" vagy, mint én, hogy szereted az archievmenteket csinálni, akkor vegyél fel, és segíthetünk egymásnak. :) -
Noodlee #68263 Szerintem még mindig vannak bugok az archeivmentekben. Tegnap vertem le Fecklar's Ghostot, az egyik archievmentben megadta, de egy másikban, amihez szintén kellene nem.
-
unusual #68262 Szia. 1legó fajtából 1et tudsz használni,elég kemény lenne ha ugyanabból 2öt lehetne pl EF. ;) Fallen Cur Act2-ben van. Ha gondolod vegyél fel és elviszlek oda / is / akár. ;) -
unusual #68261 Kari előtt volt leárazva az SC2+kieg,meg is vettem akkor. ;) -
Helló mindenki!
Nekem csak* annyi kérdésem lenne az alapjátékkal kapcsolatban, hogy az Achievement-k között szerepel az lemészárolt champion és rare szörnyek listáján a "Fallen Cur".
Bolyongásaim folyamán találkoztam mindkét kivitellel (már többször is), még sincs kipipálva a listán (csak azok hiányoznak az adott listákról).
Szóval mit kell tenni, hogy elfogadja? Magamévá kell tenni előtte, közben vagy utána, vagy 301230213123x kell megölni mind, mert nem elég 5x - 5x, vagy puszta kézzel kell, vagy az evezővel, vagy ..., mi?
Ja még annyi érdekelne, ha lehet találni olyan Legendary-t, ami nálam van, akkor miért nem használhatom egyszerre? -
Igen de SC2 kiegje önállóan is használható. -
Whysper #68258 Igen csak értékelném ,ha a sc2 kiegje nem tartaná az árát! 8) -
Szerintem nem fog bezuhanni az ara (wow mas kategoria), ott a SC2 az is tartja az arat, es amikor jott a hots kiegeszito akkor is csak ugy volt ra 2-3 ezer forint akcio rovid ideig hogy kiegeszitovel egy csomagban.
Diablonal is 2 az egyben akcio lesz, asztan szepen vissza al a jelenlegi 9-10k huf arra. -
maross #68256 sima diablo ara tuti be fog zuhanni, kerdes hogy milyen gyorsan. -
who am I 7 #68255 livekodok-on most 8500 az alap D3, ennél szerintem olcsóbb aligha lesz.A ros pedig 8700, ez is barátibb. -
Lokker #68254 Nem hinném, ha a magyar lehetőségeket vesszük figyelembe. Starcraft2 esetét megnézve itthon marad az ára. De digitális verziót tuti fogsz olcsón kapni. -
Várható hogy csökken a Diablo 3 ára a kieg megjelenése körül? Szeretnék Diablozni viszont gondolom kieg nélkül nem sok értelme lenne, viszont a kettő együtt már viszonylag drága. -
Elorendelve. :-) -
teljes rendszervizsgálattal avast karanténozta -
Noodlee #68250 És mivel kaptad el? Eset nem talált semmit. -
nálam anno ezt a jelenséget egy trójai okozta, érdekes mód más galibát nem csinált -
Noodlee #68248 Sziasztok!
Kb 7 hónap kihagyás után tegnap újra elkezdtem játszani. A problémám, hogy random megszakad a kapcsolat a battle-net szerverrel, a netem viszont megy. Van olyan, amikor 5 perc alatt 10x, de van, hogy órákig semmi. Ez valami ismert probléma? -
Lokker #68247 Hát, részvétem. :) -
maross #68246 Na, ez is majdnem osszejott :)
"We’ll be back soon!
The Blizzard family of websites is temporarily unavailable. Thank you for your patience!" -
Lokker #68245 szerintem dobj egy ticketet nekik a hibával vagy vetesd le velük az autentikátort (lehet deszinkronizálódott), a mobilos verziónál egy szinkronizálás ezt meg szokta oldani, de aztán lehet teljesen más a hiba.
mindegy a leggyorsabb ha írsz nekik. -
maross #68244 "meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek" <- na vegre, ez az elso jo otletuk eddig. Teljesen jo a wowos boe/bop rendszer.
reptile: probaltam keresgelni, senkit nem talaltam ezzel a problemaval, csak a mobilos autentikator adta meg magat mindenkinel, vagy "lejart" a digipass, de akkor kiirna hogy disable..szoval nem ez a gond. -
Vissza fog jonni az AH e felol semmi ketseg. Csak egy kicsit at alakitva, magyaran a blizz fog mindent arulni benne. (mikrotranzakcio) -
who am I 7 #68242 annyiért már elgondolkodtató.De megvárom az első reakciókat..meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek.A loot 2.0 eddig a ptr-on, amit tapasztlatam, azért nem fogok pénzt adni, ez biztos.Ha olyan lesz finalba, akkor még vissza fogják sírni az AH-t.