78998
  • TurboX
    dizájnerek részéről egy malthael fejszobrot még besúvasztottam volna a csomagba, ezzel "rákényszerítve" az alap ce vásárlókat az ismételt vételre de ez így karcsú
  • TomStorm
    Hát így elsőre HC kari lvl20-ig bírta^^
    ACT2 elején vigyázni kell persze ismerem mit-merre csak túl bátor voltam.
    Most inkább vissza SC aztán majd egyszer megint neki állok:p
  • pimpi001
    nemtom mi a here van ezzel a blizzel. 2 hete nem tudtam belepni jatekba, ma vegre beengedett 10 percre, majd kozolte velem hogy a licenszemmel valami gebasz van es kivagott a gecibe.
  • TBTPumpa
    FAP time:
  • TomStorm
    Live-on biztonságos.PC online részét nem tudom milyen de live tuti.
    Server down se volt mióta játszok se lag.
    Úgyhogy ez noproblemo:)
  • coolpet
    A HC az idegorlo... Olyan szerver disconnectek es lagok mellett amik vannak, csak offlineban lenne ertelme... Igy csak fejloves egy esetleges onhiban kivuli halal eseten :)
  • gerey
    Amúgy nem sok értelme lenne a HC módnak, ha SC-ből felöltözteted. Ill. ezt most is meglehet tenni csak kicsit körülményesebb.
  • TomStorm
    Ok,köszi az infokat!
  • tugyiti
    igen a hc cuccok csak hc karakterek között lesznek sharedek
  • TomStorm
    Tényleg nem lehet.Nincs is közös láda:)
    Na így érdekes lesz.
    Most HC karakternek soha nem is lesz közös semmi?Marad ilyen különc kis karakter?
  • Noodlee
    Lehet én értelek félre, de ha most kezdesz bele a HC-ba, akkor nincs másik HC karaktered, tehát biztos nem fogsz tudni neki craftolni, mivel a HC egy külön dolog. Ott mindent a nulláról kezdesz. Nem lesz semmid, ami a SC-ben már megvan.
  • unusual
    Barbi,bármilyen felállásban,vagy Monk,szintén. ;)
  • TomStorm
    Az nem lehet rossz.Pajzsot is tud fogni és Barbáromnak sok van amit átadhatok neki.Female Monk még tetszik is.Igazad lehet,hogy Monk-al kell megpróbálni,köszi!
  • Jojobaba
    szerintem a monk a legjobb, a sok élet visszatöltő, örökélet pár másodpercig képességével
  • TomStorm
    Hardcor-ra melyik Class-t ajánlanátok?
    Gondoltam belekezdek egy ilyen kalandba is:)
    Craftolni bármelyiknek tudok lvl35-ig akár zöld szettet is.Exp.boost cuccok is vannak 10 szintenként de mégis nem tudok dönteni melyik class legyen
  • Hecker007
    A madaras áruházban legutóbb 6k volt az alap is meg a kieg is. Az szerintem elég baráti. PlayIt kiállításon is elég olcsón meg lehetett kapni asszem 16k volt a kettő együtt.
  • unusual
    "hülye" elég sok van ilyen szempontból. ;) / én is /
  • Noodlee
    ha te is olyan "hülye" vagy, mint én, hogy szereted az archievmenteket csinálni, akkor vegyél fel, és segíthetünk egymásnak. :)
  • Noodlee
    Szerintem még mindig vannak bugok az archeivmentekben. Tegnap vertem le Fecklar's Ghostot, az egyik archievmentben megadta, de egy másikban, amihez szintén kellene nem.
  • unusual
    Szia. 1legó fajtából 1et tudsz használni,elég kemény lenne ha ugyanabból 2öt lehetne pl EF. ;) Fallen Cur Act2-ben van. Ha gondolod vegyél fel és elviszlek oda / is / akár. ;)
  • unusual
    Kari előtt volt leárazva az SC2+kieg,meg is vettem akkor. ;)
  • Mutans Zombi
    Helló mindenki!

Nekem csak* annyi kérdésem lenne az alapjátékkal kapcsolatban, hogy az Achievement-k között szerepel az lemészárolt champion és rare szörnyek listáján a "Fallen Cur".
    Bolyongásaim folyamán találkoztam mindkét kivitellel (már többször is), még sincs kipipálva a listán (csak azok hiányoznak az adott listákról).
    Szóval mit kell tenni, hogy elfogadja? Magamévá kell tenni előtte, közben vagy utána, vagy 301230213123x kell megölni mind, mert nem elég 5x - 5x, vagy puszta kézzel kell, vagy az evezővel, vagy ..., mi?
    Ja még annyi érdekelne, ha lehet találni olyan Legendary-t, ami nálam van, akkor miért nem használhatom egyszerre?
  • Fehercsoki
    Igen de SC2 kiegje önállóan is használható.
  • Whysper
    Igen csak értékelném ,ha a sc2 kiegje nem tartaná az árát! 8)
  • Daell Drow
    Szerintem nem fog bezuhanni az ara (wow mas kategoria), ott a SC2 az is tartja az arat, es amikor jott a hots kiegeszito akkor is csak ugy volt ra 2-3 ezer forint akcio rovid ideig hogy kiegeszitovel egy csomagban.

Diablonal is 2 az egyben akcio lesz, asztan szepen vissza al a jelenlegi 9-10k huf arra.
  • maross
    sima diablo ara tuti be fog zuhanni, kerdes hogy milyen gyorsan.
  • who am I 7
    livekodok-on most 8500 az alap D3, ennél szerintem olcsóbb aligha lesz.A ros pedig 8700, ez is barátibb.
  • Lokker
    Nem hinném, ha a magyar lehetőségeket vesszük figyelembe. Starcraft2 esetét megnézve itthon marad az ára. De digitális verziót tuti fogsz olcsón kapni.
  • Fehercsoki
    Várható hogy csökken a Diablo 3 ára a kieg megjelenése körül? Szeretnék Diablozni viszont gondolom kieg nélkül nem sok értelme lenne, viszont a kettő együtt már viszonylag drága.
  • Carlos
    Elorendelve. :-)
  • TurboX
    teljes rendszervizsgálattal avast karanténozta
  • Noodlee
    És mivel kaptad el? Eset nem talált semmit.
  • TurboX
    nálam anno ezt a jelenséget egy trójai okozta, érdekes mód más galibát nem csinált
  • Noodlee
    Sziasztok!
    Kb 7 hónap kihagyás után tegnap újra elkezdtem játszani. A problémám, hogy random megszakad a kapcsolat a battle-net szerverrel, a netem viszont megy. Van olyan, amikor 5 perc alatt 10x, de van, hogy órákig semmi. Ez valami ismert probléma?
  • Lokker
    Hát, részvétem. :)
  • maross
    Na, ez is majdnem osszejott :)

"We’ll be back soon!

The Blizzard family of websites is temporarily unavailable. Thank you for your patience!"
  • Lokker
    szerintem dobj egy ticketet nekik a hibával vagy vetesd le velük az autentikátort (lehet deszinkronizálódott), a mobilos verziónál egy szinkronizálás ezt meg szokta oldani, de aztán lehet teljesen más a hiba.

mindegy a leggyorsabb ha írsz nekik.
  • maross
    "meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek" <- na vegre, ez az elso jo otletuk eddig. Teljesen jo a wowos boe/bop rendszer.

reptile: probaltam keresgelni, senkit nem talaltam ezzel a problemaval, csak a mobilos autentikator adta meg magat mindenkinel, vagy "lejart" a digipass, de akkor kiirna hogy disable..szoval nem ez a gond.
  • Daell Drow
    Vissza fog jonni az AH e felol semmi ketseg. Csak egy kicsit at alakitva, magyaran a blizz fog mindent arulni benne. (mikrotranzakcio)
  • who am I 7
    annyiért már elgondolkodtató.De megvárom az első reakciókat..meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek.A loot 2.0 eddig a ptr-on, amit tapasztlatam, azért nem fogok pénzt adni, ez biztos.Ha olyan lesz finalba, akkor még vissza fogják sírni az AH-t.