78998
  • TBTPumpa
    Néhány új artwork:

• lwb
    Igen, de ugye figyelni kell a szavakra. Azt mondták, hogy xp és gear nem lesz pénzért ... Nem azt, hogy csak kozmetika lesz pénzért. Technikailag igazuk is volt, mert nem gear van pénzért, hanem esély a jobb legendary gem dobására, ami ugye nem gear, hanem gear upgrade cucc.

A "csak kozmetika" viszont nem értelmezhető másképp.
  • PunkZoli
    ugyan ezt mondták az immortálról, hogy nem lesz gear...
  • PiszkosFred
    Elvileg a jatekos neme es kinezete jobban testreszabhato, mint barmelyik eddigi hagyomanyos Diablo jatekban.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, ébredjek fel, meg hát minden erről szól, meg... de nekem nem hívószó a "social experience".
    Jobban örültem volna, ha a trailerben kiemelésre kerül az is, hogy nem kell állandó online lenni, és "invader"-ekre számítani (champion tag miatt), vagy a játék nagy része elérhetetlen, mert social only etc.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekro - nagyon nőies "vonásai" voltak a klipen.
    Ha úgy volna, akkor részemről ez nem lenne probléma.
  • lwb
    A devek azt nyilatkozták, hogy paid content az csak cosmetic items és később expansions. Ezekkel nincs is bajom egyébként, nem hiszem, hogy megint bele mernek kezdeni egy D3 in-game real money shop-féle fiaskóba.

Az álláshír meg simán lehet, hogy DI-ra vonatkozik, ahhoz is kereshetnek új embereket, mivel az még évekig velünk lesz.
  • Carmang

Már csak egy olyan gép kellene hozzá, amin fut. Évek óta akarok fejleszteni, de előbb a kriptoláz, aztán a vírus miatti csiphiány, most meg a háború miatti általános nyersanyaghiány miatt nem vagyok hajlandó annyi pénzt kiadni, amennyibe kerülne egy új gép.
  • Plata
    Úgy néz ki lösz a játékban in game shop.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.13. 09:43:15
  • PiszkosFred
    Az (item) grind szerves resze a jateknak, kvazi a diablo sorozat csimborasszoja, tuti, hogy lehet egyedul is. Azt mondtak a videoban, hogy az eddigi reszek legjobb aspektusait valogattak ossze a kozosseg igenyeinek/visszajelzeseinek megfeleloen, remelem nem jon egy "miert, hat nincs baratotok" fordulat es veszik ki belole a solo gameplayt :)
  • lwb
    Rosszul fogalmaztam, szerintem is always online lesz, de lehet soloban játszani majd, ahogy a D3-at is.
  • PiszkosFred
    Nagyon ugy nez ki, hogy ezuttal nem lesz, D3-as kotelezo online jatekmodot viszik tovabb, a D2R-es offline mod csak a hagyomanyok miatt kerult bele. Egyedul/soloban viszont szinte biztos, hogy tudsz majd kalandozni private world/game modeban, azt nagyon ketlem, hogy kiveszik (bar benne van a pakliban, hogy csak dungeonokra fogjak korlatozni ezt, a vilagra nem).
  • lwb
    Én szinte biztos vagyok benne, hogy itt is lesz, mint minden előző Diablonál, offline mode.
  • Plata
    Ne lombozz má le.
    Nekem kő 200 csonti legalább.
    Najó megelékszem kb 30-al.
    De jó hecc is volt D2-ben a szervereket lelőni cseszett sok csonti meg FOH kombóval.
    Utána meg lapultunk mint szxr a fűben mert féltünk a büntitől.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.13. 00:10:41
  • PiszkosFred
    Mivel ez egy mmo-szeru open/persistant world lesz, PC es Xbox es XCloud crossplay-jel, lehet, hogy a performance miatt lett limitalva a summon szama es nem lehet ezuttal kisebb hadsereggel vonulni, mint a 2-ben.

Azt nem is néztem, akkor lehet ez a 6-7 summon sem annyi, amennyi...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.12. 23:00:42
  • Terawatt
    Mintha három necrot is látnék annál a fightnál.
  • SLICK
    igen, 4 csonti harcos, meg 3 mage és ha jól láttam, akkor 1 golem. Az sajnos lufi :(
  • PiszkosFred
    Apropo trailer, gondoltam ujranezem youtubeon az adas utan, azt hiszem ez jo omen :)
  • PiszkosFred
    2:15 kornyeken, amikor nekimennek a world bossnak, ott azert van egy jo feltucatnyi idezett leny.
  • SLICK
    Meglepett, hogy így váratlanul bejelentettek egy új class-t. Bár őszinte leszek, nem lepődtem meg, hogy a Necro lesz az, mert ha valaki nézte a hivatalos oldalon a tábortűz körül a karaktereket, a hiányzó class sziluettjéből simán ki lehetett venni, hogy a Necro lesz az.

Egy dolog ami már most nem tetszik viszont benne, hogy megint csak néhány fős csonti "hadsereged" lehet, úgy mint a 3-ban. Legalább is a videó alapján nagyon úgy néz ki. Na de ne így legyen.

A másik amit remélek, hogy ezt a közösségi dolgot remélem nem fogják mindenképp ránkeröltetni. Nem szívesen játszok másokkal, kivéve a haverokat. :|
  • repvez
    na csak nem észbekaptak, hogy nem kéne ezt a microtranzakciot feszegetni és még azelött lehűltetni a kedélkyeket mig tul nagy problémat okozna?
  • Plata
    Hát erre csak egy dógot tudok mondani.
    Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.
    Egy bibi van,jövőre jelenik meg,azt meg is kéne érni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.12. 21:42:07
  • PiszkosFred
    Adam Fletcher / Global Community Lead for @Diablo at @Blizzard_Ent

"D4 is coming out as a full price game built strictly for PC/console audiences. The game is huge & there will be tons of content after launch for all players. Paid content is built around optional cosmetic items & eventually full expansions. We will be sharing more info soon!"
  • PiszkosFred
    Na Plata, itt a nekrod a 4-ben is, meghozza az eddigiek alapjan a klasszikus ertelemben.
  • TBTPumpa
    Az Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 keretében bemutatkozott a Diablo IV ötödik és utolsó class osztálya a Necromancer:

Gameplay-t is kaptunk:

Megjelenés: 2023-ban!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.12. 20:08:48
  • PiszkosFred
    Lehet atmeneti a gond vagy valami mas, nalam sikerult mind a ket accounttal.
  • undY1ng #77948
    Nálam vissza dob a loginhoz az auth beírása után.
  • SLICK
    Wow! Köszi!
  • PiszkosFred
    Elindult a Diablo 4 betak regisztracios urlapja, akit erdekel iratkozzon fel.
  • undY1ng #77945
    Akkor nincs, de lehet csak számomra zavaró ez a sebzésszám mutató. :/
  • undY1ng #77944
    Lehet vaksi vagyok de van olyan opció, hogy kikapcsold a sebzés mutatót?
  • Sunrider924
    Killstreak
  • Kancsalborz
    A netes "szórakoztatás" jelképe lehetne ez a cikk.

Tényleg szinte minden fórumon itthon és külföldön is felmerült a téma komoly vitákkal, hogy mennyire káros, nem káros, komolyan veendő a DI ilyen formában a videójátékok jövőjére nézve. És amíg az átlaggamer erről beszél, sokszor meglepően szinvonalas mély vitákat generálva, ezek a retard streamerek meg öntik a dellát a blizzard számlájára, az ifjabb gen. heves tapsikolása közepette, meg nagy nézettséget generálva...

Ilyenkor azt gondolom, hogy egyébként mi a gamer társadalom pontosan ezt is érdemeljük, amit a blizzardék elénk fostak...
  • Carmang
    Tehát akkor bebizonyosodott, hogy nem is p2w
  • Plata
    Gémsztáron van egy cikk arról hogy valaki kb két és fél millát vert el rá és nem kapott nagyjából semmit.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.10. 12:48:57
  • Sunrider924
    p2w legendary gems explained Nincs semmi baj azzal hogy neked tetszik a jatek foleg hogy nem endgame szinten tolod tehat nem vagy kompetitiv de nem kellene homokba dugni a fejed. 6 perc a video, tomor, kapcsold be a feliratot hozza mert akkor tuti nem maradsz le a lenyegrol.
  • lwb
    Mármint DI-t? Nem játszok, uninstall lett. D2R-hez viszont visszahozta a kedvem, ennyi előnye volt.
  • savior666
    Minek is játszotok, ha nem tetszik?
  • lwb
    Kösz :D Jót nevettem a hozzászólásaidon.
  • mikromanus
    Jaja. Semmi. csak olyan "cheat death" effect, meg mondjuk killre 50% AoE damage. slotonként persze. A csórók meg érjék be a 1,5-5% buffokkal :)