78998
  • who am I 7
    nem tudom kiválasztani US-t, mint régiót.De szerintem senki...
  • who am I 7
    neked ugrik a felcsatolhatóssal?
  • Hosszas
    Amig lesz EU server, addig lehet szorakozni az USA serveren :P
  • SLICK
    majd kiderül, de ha így lesz, addig meg még egy jókora análszex is belefér az asszonnyal.
  • who am I 7
    csak nehogy este 8..majd 11 legyen a következő update...ahogy us-be volt?
  • SLICK
    akkor addig van időm végezni a melóval :D
  • Hosszas
    Valtozott a maintance, 3AM-tol 3PM-ig, faxa :D
  • bendáj17
    11 órát ír ki, de a fene tudja.
  • setuh
    Ez a legnedary account bound nekem most esett le.Azt hittem a kalsszikus trade rendszer legalabb megmarad.
    Amugy a szerverek mikor lesznek elesek?
  • Carlos
    Hat en a problemakat nem tapasztaltam. Odamentem ejfelkor fel egykor otthon voltam es telepitettem... ;-)
  • unusual
    Hát igen,ennyit számít a patch. US szeró sokkal stabilabb,nincs annyi laggom,stb,stb.....
  • tugyiti
    A mai indításnál mindenkit csak egy reconfiguring fog fogadni ,a patch már elő lett töltve mindenkinek aki fellépett legalább egyszer az elmúlt 3 hétben ,szóval indítsátok hamarabb mert 15-60 perc mire megcsinálja géptől függően!
  • SLICK
    egyébként magától fog töltődni a patch?
  • SLICK
    a Rare itemekkel
  • who am I 7
    vagy bátraké a szerencse, és addig nem szabadulnak el a dps-ek, meg ezek meg azok, amíg be nem indul ros és a lvl70 Ebből kifolyólag úgy gondolnám, hogy több lesz a leg, de top item számottevően nem fog több esni, viszont minden boa lesz áh, tökömnek se hiányzott ez.
  • who am I 7
    na igen, de most gyorsan matekolnom kell, hogy megéri-e még flippingelni vagy atom cuccok fognak potyogni 1 óra alatt? :D Én PTR-os tapasztalatom alapján, nem fognak a mostani top itemektől minden usernek 1 óra alatt potyogni jobbak (sőt), de nagy bennem azért a kérdőjel, hogy meddig engedik elszabadulni a dolgokat ah bezárásig????kicsit kivárok...
  • Daell Drow
    Na de hat minden acboundos lesz, mivel akarsz te kopasztani?
  • SLICK
    nem volt semmi konkrét róla, mi csak találgattunk, hogy lehet nem élesítik előbb, hogy ne legyen nagy hepaj az AH-ban az új cuccok miatt, de úgy tűnik van rá bő 4 hét hogy még lekopasszunk pár embert.
  • who am I 7
    budos pitsába most akarják felrakni a 2es lútot????Nem úgy volt, h rossal jön az a fos?áh
  • Sunrider924
    Lesz ez meg jobb is
  • SLICK
    nekem sose volt baj az iponnal, másnapra mindig hozták a cuccot ha időben adtam le a rendelést, ez meg mivel előrendelés tuti hozzák 25-én.
  • nepszter1
    MediaMarktba aki előrendelni kap posztert , valami kis noteszt meg egy polót is
  • Sunrider924
    Well done Blizzard...
  • TurboX
    én már a galaxissal (gls-el) is többször megszívtam fővárosi létemre

ájponnál most nem tudom hogy kik vannak leszerződve
  • TBTPumpa
    1. IPON nem a megjelenés napjára szállít.
    2. Diablo 3 CE-nél is voltak náluk "problémák".
    3. Ekkora összegnél már nem számít az a 2000 Ft.
  • Carlos
    Ket ronggyal dragabb, mint az iponnal.
  • TBTPumpa
    CD Galaxisnál már ténylegesen leadható a megrendelés!
  • attiGT
    Patch notes... elvileg
  • Vorrhess
    Zsír mielőtt beleolvastam volna ide a forumba én is ebbe a hibába estem :D Kész 2.0 patchelt gameből átváltottam EU-ra most újra tölti a fél diablot vissza a régi 1.08-ra :D asszem ha leszedi eura én nem váltok ide - oda többet majd holnap
  • kanduhr
    Nekem 14-et, most kezdte el...
  • Sunrider924
    Azon mar tul vagyok, halistennek most tolt 18 gigat....
  • kanduhr
    Nálam is ezt csinálja...
  • Sunrider924
    Lofasz....
  • gerey
    Ergo a cd-key oldalasoknak sem kell csüggedni. :D
  • Sunrider924
    Hm ht ez (nem)vicces. Atvaltottam amcsi szerora, megcsinalta a tobb mint fel oras rekonfiguralast, aztan minden jonak tunt, csak legyen vege a maintenance-nak. Mondom OK addig akkor megnezem EU szervert, erre elkezd letolteni tobb mint 10 gigat !, aztan most vegtelenitet loopban ugral az update availabe-download update gomb-installing required files kozott. Ha play gombot nyomok akkor hirtelen kiderul hogy nincs netkapcsolatom veluk...
    Komolyan honnan a joistenbol szalajtottak ezeket a profi programozokat?
  • Sheol
    Minden dobozos verzióhoz is járnak, csak március 31. előtt aktiválnod kell a kieget az accodon.
  • attiGT
    Arról esetleg tud valaki, hogy ha nem blizztől rendelem elő, akkor járnak-e a bónuszok vagy kérdezzem meg őket?
  • TBTPumpa
    Wings of Valor illetve egy Heroes of the Storm hős:
  • Daell Drow
    PTR tapasztalataim alapjan a jelenlegi legendek maradnak ugy ahogy vannak, es adhatod veheted. Az uj legendek mar boundosak lesznek, illetve a kovacsnal craftolot legendeket en osztogatni tudtam ptr-n (demon skin setet gyartottam aki kerte) de pl a az archon rare cucok tovabra is boundosak voltak.
    Na most ezek utan igazodjak ki mi lesz holnap eleseben.
  • Vorrhess
    franc én meg fizetéskor akartam venni még vagy 200-300 millió goldot :D hát így akkor marad a szegényes 100 milla RoS-ra meg amennyit addig grindelek. -.-