78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #68962 Azért kérdeztem, hogy volt-e már itt dolga valakinek velük, ennyire egyszerű.
Én meg nem ítélkeztem, csak láttam, hogy van aki nem ajánlja meg van, akinek megjöttek a kódok, csak lassabban.Ezt megerősítendő kellett volna, vagy kellene vélemény, ennyi végülis.
Egyébként ott PH-n is biztos fel van vázolva a szitu, hogy mit csináltak, most nem volt időm átnézegetni x mennyiségű hsz-t.De, ha azt mondod jók, akkor végülis ok. -
Rákerestem neten ezt közel 1 éve írták róluk, nem tudom akkor mi volt, de szerintem nem ilyen régi üzenetek alapján kéne megítélni őket. -
Ja és pesten személyesen is át lehet venni tőlük a játékot. -
Nem értem miért kell úgy szidni valamit, hogy semmilyen konkrét problémát nem ír le az illető... Egyébként olyan probléma volt náluk régebben, hogy késtek a játékok, ezért a vásárlóknak is később tudták csak küldeni a kódot, ez nem az ő hibájuk, ők sem kapták meg időben a kódokat, pont ezért váltottak most, egy megbízhatóbb helyről szerzik be a játékokat, amik már dobozosan is megvásárolhatóak, így már valószínűleg nem fognak késni, sajnos ezt sokan úgy értelmezték hogy akkor ők rögtön át lettek baszva és rögtön mindenfelé terjesztették is ez.(ha a játék késett felajánlották hogy visszautalják a pénzt) Én egyébként PH-n keresztül vettem tőlük eddig a GC-t, pár nap késés volt mindig, de semmi komoly. -
who am I 7 #68958 Ja, ezt azért írtam, mert nem válaszolt senki. -
who am I 7 #68957 na nem tudom, valaki akkor rendelt már players.hu-ról?vagy miért gondoljátok, hogy megbízható?
PH-n ezt találtam, nem 5-10 hsz-es friss regtől, hanem régitől :
"Na, sajnos saját tapasztalat: a players.hu (D-Market Hungary Kft.) NEM megbízható. Remélem a PayPal tud velük valamit kezdeni.
Érdemes őket elkerülni és inkább befáradni egy valós boltba."
Mindenféle szar kering a neten...van, aki azt mondja jó, van aki azt, hogy kamu...Csak kíváncsi vagyok :) -
Aspyrin #68956 Huhh, nekem elitből szinte semmi nem pottyant idáig, ellenben mezei ellenfelekből, ládákból, és mindenféle rombolható tárgyból hullott már sok minden. :) -
laca95 #68955 hogy lehet beállítani hogy ne a c meghajtóra telepítse? -
unusual #68954 O.o lol az mi?!? -
unusual #68953 

-
VanDaal #68952 *eddig is -
VanDaal #68951 A hordókat eddig szerettem törni :) -
persze, értem én, csak mégis nagyjából mikre érdemes pontot rakni? Pl area dmg-t ajánljátok? Offnál pl éneddig csak a crit dmg-re raktam pontot, mert úgy néztem akkor a legtöbb a DPS-em. Lehet már itt el is szúrtam. Valamint a másik ágnál csak a mana költség csökkentős buffra nyomtam a pontokat.
Érdemesebb lenne másra? Tehát csak ilyen WD-re jellenzően mikre érdemes tenni? -
Zenszkij #68949 Is-is. Vannak nagyon jo legek, amik pl megidéznek random treasure goblinokat, vagy egy treasure goblin szaladgál melletted és random dob itemeket, vagy ha useolsz egy shrinet érkezik a bonus elit pakk. Bármi játszik. Sőt hovatovább, minden szutykot törj szét, nekem a legtöbb leg ilyen szutyvadék hordókból esett. -
VanDaal #68948 Mostanában miket érdemesebb farmolni leg/set cuccokért? Elit pakkokat, vagy inkább quest bossokat? -
Attól függ milyen buildet használsz. -
Aspyrin #68946 Tegnap este, nagyjából 2-3 óra alatt esett egy SOJ, egy inda gatya, két legendary crafting könyv, egy leg. kétkezes staff és egy leg. egykezes spear.
Nem esett az vissza. :) -
szerintem meg mult heti patchel visszább vették a leg meg a zöld droprate-jét,mert azóta nem esik szinte semmi bármelyik szinten is legyek... -
Nemtom. Neten találtam :D -
jocika #68943 Ez milyen szint? Torment 80? -
Na az nekem is kellene.
Hétvégén vettem mondjuk egy új daggert neki, mert ugye life steal már nincs, így a mana knife-nak értelme nincs.
Ám van itt valami pro WD? Tanács kellene a parapontok elosztását illetően. -
Since #68941 Oké köszönöm akkor Torment I-en farmolok hátha esik egy jó egykezes WD fegyó :) -
Ry0K3N #68940 Nagyonjó kép meg lemaradt. -
Ry0K3N #68939
LoLwut. -
Zenszkij #68938 Jelenleg abszolút nem mérvadó a leg drop szempontjából, max több XP-t kapsz. Ez 70-en változni fog. -
mkfdd #68937 Én személy szerint úgy tapasztaltam hogy magasabb tormenten sűrűbben esik. -
:)
-
Since #68935 Lehet hogy hülyeséget kérdezek és volt is róla szó. a Torment erősség növelése megemeli a leg drop gyakoriságát is, vagy annyira nem kell figyelembe venni? Köszönöm válaszokat. -
jaj de akad :(:(:( -
[SiX] Boci #68933 Indul a stream, ha valakit érdekel. -
ok restart nert mar 3x probaltam
-
A hiba az ön készülékében van,sztem zárd be indítsd újra ,ha nem megy akkor valami más gáz lesz ,restart gép esetleg. -
Elmegy felig a csik, es hibat ir ki, nektek?
-
updating battle.net agent...
mi van mar megint? mar 5 perce erre varok
-
Most nem konkretan az armor-rol beszeltem, hanem altalanossagban ehp-rol, amibe nyilvan az meg az allres is beleszamit (ez a ketto elvileg egyforman kene h beleszamitson), es dodge, block is.
Amugy jah, a life regen is skalazodk ezekkel, meg gyakorlatilag minden ami eletet ad - szemben azzal ha csak a vitality-d sok, akkor egyik ilyen sem skalazodik es semmit nem ernek. -
Sunrider924 #68927 Josh Mosqueira igerete utan ujabb adag classbuild gyujtemeny -
Sunrider924 #68926 A 4/2es affix roll bevezetese utan mindossze 2 classt lattam PTR-en T6on farmolni, barbar es dh. Tudom, 60on a wizard az istenkiraly, de 70en volt az. Barbar es dh kozul is egyedul dh-rol hallottam hogy solo megolte uber diablot T6on. -
Pukkka #68925 Sziasztok,
Én is lassan visszatérnék. Van/volt egy p100 as DH és egy Barb-om. Ahogy olvasgattam a WW buildet lehúzták a WC-n. Van még értelmes csukotszemmel farmolós build Barbra, vagy teljesen benerfelték? DH mennyit javult 1.08 óta, lehet már értelmesen haladni vele, nehezebb szinteken is? -
Lokker #68924 gg -
na most a wizzel vagyok úgy, hogy 1 milla a taff és csak 60-70k a dmg