78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Óóó profi a banda az értelmetlen hibaüzenetek megjelenítésben :D -
Talán most nem lesz akkora bagázs, mint a D3 megjelenésekor, de jó meglátás, számolni kell azzal, hogy Error messageket fogunk olvasgatni -
És mi van, ha egész nap karbantartási műveletek folynak majd és csak délután vagy este lesz game? :D -
van itt olyan aki a Media Marktnál rendelt elő? felvették már vele a kapcsolatot a kiszállításról? -
mikromanus #69280 Collector editionok mellé voltak bónusz tartalmak. Ki-bekapcsolhatóak. Az alap D3-hoz angyalszárny járt, a starcraft 2 HotS mellé a diablohoz adtak egy Kerrigenes csontszárnyat. Az imperius szárny (Wings of Valor) a D3 kieg előrendelőinek jár. Minden olyan vásárló "előrendelő", aki március végéig beregisztrálja a D3 RoS kódját.
A D3 RoS delux és collektor verziójához most egy Spectral Hound jár. Kicsi, izgő mozgó és nem csinál semmit ami hasznos lenne. :) -
Galaxisban is. Oda megyek szerintem az enyemert.
Kapja be az ipon! 10kor nyitnak... Megha 8kor nyitnanak azt mondom ok. De ha 10kor akkor del elott nem tudok kezdeni. Ugyhogy ejfel galaxis lesz nekem szerintem! -
Pont akartam kérdezni.
Újabb feltehetőleg hülye kérdés, illetve megjegyzés:
Már nem először láttam embereket ilyen szárnyszerűségekkel rohangálni.
az is valami hasonló, vagy esetleg a legutóbbi nagy patch-csel került a játékba, mint ahogy az a gyűrű is, ami a kis goblint idézi? -
r4pt0r #69277 De konzolokszervízében lesz. :D -
25-én dolgozok :( A főnökkel el kellett volna menni vacsorázni, de közöltem, hogy 25-én nincs az az Isten :D :D Nehogy már napközben nem tudok játszani és még este se.... Ő ezt nem érti, hogy milyen fontos :) -
én ma kaptam tőlü ksms-t hogy 25-én adják fel a RoS CE-t amit rendeltem... közben amikor rendeltem, az oldalon is meg az e-mailben is írták hogy megjelenés előtti napon adják át a futárnak, tehát 25-én már hoznák is. Így meg lehet kinéz hogy majd csak 26-án kapom meg... Jól fel is baszták az agyam. -
Iponnal nem lesz ejfeli nyitas!
Mekkora lamerek! -
juhééé -
#D3 Wings of Valor distribution will begin at some point later today. =) #BlizzCS -
sry csak kipróbáltam, de mókolni kéne vele sokat, hogy ne csúszkáljon szét -
Most nekem szétcsúszott teljesen :(
Amúgy néztem az előbb ebédszünetben még nem találtam szárnyat. -
hogy lehet visszaállítani a topicot sima fejlécesre? Vagy most ez lesz a végleges? -
Ahha szóval ez csak egy design elem :) Na nem baj elvileg akkor estére a vállamon fityeg ez is :) -
Dodo55 #69267 Elvileg még 2 óra :)
Gyakorlatilag meg lehet több, mert fizeti a licenszdíjat rendesen a Blizzard mostanában a Valve Time™ -ért
-
Wings of Valor -
Elmondaná valaki milyen szárnyakról van szó? :D Elnézést a tudatlanságomért, de én nem tudom mi ez. -
Ry0K3N #69264 Ha most azt nézed LoD sem adott annyival többet pályaméret terén.
Mondjuk adhattak volna igazán még 1-2 játszható kasztot plusszban. -
Megkapjuk a szárnyakat holnap woohoo *.* -
És le is lőtték ^^ még az oldalt is ,biztos most rakják fel a mysticet :FFF -
T800 #69261 Srácok vissza vették a monster density-t? Megint olyan kevéske aprítanivaló van.(Lehet csak nekem tűnik úgy) Esetleg számít ha feljebb vesszük a torment nehézségét vagy az nem befolyásolja? -
AH-t napokban zárták be, többé nem lesz. A legendások amiket ezentúl találsz account boundok lesznek, goldot sem lehet tradelni. Kivétel ez alól, hogy legendást tradelhetsz azokkal, akikkel egy partyban vagy a droptól számított 2 óráig. Craftolt cuccokat sem lehet tradelni, ha partyban vagy sem.
Bármi egyebet szeretnél tudni, rendelkezésedre állok. -
Új loot rendszer? Nincs Ah? Wat? Lemaradtam valamiről? Konkrétan lassan 1 éve porosodik a játék a polcomon. -
who am I 7 #69258 hát nincs mit :) Igen, az acc frissítés tovább tart picit, nekem 3-5 perc biztos volt, mire váltott ros-ra. -
Egy előre, egy meg hátra. :D -
Elvileg holnap a hivatalos oldalon előrendelők már megkapják az új szárnyakat. -
edit: D3: RoS-van már kiírva is. Csúcs! Köszi! -
Megcsináltam, ki is írta hogy siker, de a jatekoknal csak sima D3 Standard Versiont ir meg ki egyelore... alatta meg ott van, hogy pre-purchase RoS... most akkor mivan? -
who am I 7 #69253 us.battle neten megveszed, giftbe elküldöd a címedre, megkapod a jelszót, átváltasz eu-ra, és ott hozzáadod a kódot ennyi...én is pipa lettem volna, ha 40et elqrok, de láttam, hogy global, hát mondom akkor meg úgyis qva mind1, ha már megvan a key és csak 40$-t vontak le. -
who am I 7 #69252 hajjakki, ha nem így volt :D -
Megesküszöl? :D nem akarok kibaszni 40 dolcsit. Vágom hogy vannak buta tudatlan supportos csókái a blizznek de mégis csak ezután szeretnék tőlük egy confirmationt. Előbb néztem még az oldalukon is ki van írva, hogy GLOBAL, erre elbassza a kedvem ez a buzi supportos :D -
who am I 7 #69250 úgyértem, ezzel az us-es giftelős faszkodással vettem meg 39.99$-ért.Ha megnézed akkor nincs korlátozva régióra a kulcs, hanem Global...szóval tök mindegy, hol adod hozzá a kulcsot, és mivel vásárolod. -
who am I 7 #69249 én ma vettem meg, eu.battle -net címen is updatelődött a sima d3am ros-ra. -
Most beszéltem egy supportos csókával és azt mondta, hogy ha EUs a D3 az accomon, akkor nem tudok a giftelős módszerrel amcsis 40 dolláros verziót hozzá csatolni az accomhoz. Szerintem csak tudatlan, mert úgy tudom marha sokan így vásárolták meg.
Valaki tud erről valamit? Működnie kell most? -
WTF. Nem egyenlőre, hanem egyelőre!
-
Másik projekten dolgozik. Egyenlőre nincs még bejelentve a projekt (remélem nem a StarCraft 2: Legacy of the Void-on).
-
Na újra megvettem a játékot(ezúttal féláron 5990Ftért).
Remélem tényleg mostmár tetszeni fog az új loot rendszerrel és AH nélkül.
Ezentúl gyakran láttok majd itt(ez jó hír vagy rossz majd eldöntitek hehe).