78998
  • Különc
    Na ez fasza, kösz
  • Newfronter
    A frissen patchelt Diablo 3, ami a gépeden van, az tartalmazza az egész RoS-t. Nem kell telepíteni semmit sem. Csak a kulcsot aktiválni és menni játszani.
  • Különc
    Ja, azt mondja meg valaki, hogy most is csak a launcher lesz a telepítő lemezen, vagy rajta lesznek a fileok? Nem akarom letölteni az egész kieget, mint anno két éve a teljes játékot
  • j0nNyKa
    meséljetek, mit kellene csinálni?
    házigazdit tudok adni, nyomjátok végig a hivatalos módját (szavazzátok meg közösen, aztán írjatok modi topicba)
    bármi egyebet szeretnétek, lökjétek :)
  • pimpi001
    igazad van. visszakerestem ki volt aki egy idoben atvette az oldalt. j0nNyKa volt.
  • pimpi001
    AntiHero jár még fel valaki nem tudja ? Mert ha nem átvehetnénk a házigazda jogot ,hogy tudjuk szerkeszteni a topicot.
    Most már később van mint amikor elkezdted ezt olvasni.
    Btag:KhalDrogo#2570
  • Lammer
    en nem vettem at, es sajnos nem is tudom (nincs jogosultsagom ilyen iranyban) :(

Ki szeretne hazigazda lenni amugy?

Irni kell akkor modis levelre max :)
  • Fripi

Mi is onnan rendeltük. Nem az első és nem is az utoló rendelésünk tőlük :)
  • TBTPumpa
    A Players.hu oldalán csak 7500 Ft a kiegészítő. WTF
  • Lammer
    en a players.hu-n rendeltem meg cimboranak (nekem mar megvan reg), remelem nem bantam(uk) meg :)
  • empie
    Tőlem tegnap 9026 forintot vont le USA blizzard shopból vásárolva.
  • empie
    Tessék
  • sata75
    Így kell.
    Egyébként nincs olyan, hogy EU-s kulcs vagy US kulcs, kulcs van amit egy acchoz rendelhetsz hozzá és így tök mind1 hol veszed meg.
    És az a 8700 huf az teljesen korrekt ár szerintem, US siteon is kb annyira jönne ki + - kicsi.
  • TBTPumpa
    Átszámolva mennyi forintra jönne ki?
    Mert 8700 Ft-ért van EU kulcs is. Ezt könnyebb megvásárolni, mint régiókat állogatni.
  • Dani271
    Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban, hogy mi a folyamata az amerikai netes vásárlásnak EU régióból.
  • pimpi001
    egyszer ha jol emlekszem Lammer atvette es akkor fasza volt nagyon a megjelenes, ki volt irva mindenkinek a battle tag-ja, volt rendesen "cenzura" az oda nem illo dolgok es anyazasok torlese, szal ha emlekeim nem csalnak akkor Lammer-t kerdezdd hogy mi a szitu.
  • tugyiti
    AntiHero jár még fel valaki nem tudja ? Mert ha nem átvehetnénk a házigazda jogot ,hogy tudjuk szerkeszteni a topicot.
  • Newfronter
    Digitális terméknél nincs vám. :)
  • Carmang
    A vámot ne felejtsd el aztán befizetni...
  • McHaals
    mármint axe, nem warhammer... de a lényeg, hogy egykezes kétkezes.
  • McHaals
    Legendary 2-handed warhammer - 1handed.... what?
  • who am I 7
    izé, mindenkinek laggol ez a szar? 240-es ping...
  • Tatyla
    küld el magadnak giftként.
  • undY1ng #69381
    Hogy lehet "csalni" és USD-ként megvenni a RoS-t? 8-) Mert automatán átvált euróra, hiába switchelek. :(
  • undY1ng #69380
    Mondjuk most már jó, mert a Para lvl megmarad még ha meghalsz is..
  • Lammer
    ja
  • undY1ng #69378
    Lammer, crusadert kipróbálod? Ha igen azt is csak HC?
  • faber
    Faberov#2557
  • pimpi001
    mondjuk az SG. vagyis mi innen a fórumról.
    battle tag-od ird le
  • faber
    Sziasztok! Van értelmes Diablo 3 klán amit tudnátok ajánlani?
  • tugyiti
    Ki kell ütni hozzá a planeket is :) plusz még kelleni fog mindhez egy alap lvl70-es fehér item az adekvát slothoz.
  • cleric
    Ez úgy fog kinézni, hogy kell találni craft materialt és plan-t is, vagy ezeket alapból lehet craftolni? Némelyik igen tetszetős.

Elnéztem az új dps-eket, ezekhez illene nagyobb nehézség is, mint a jelenlegi. Akik játszottak a bétával: a 60-as t1 és a 70-es t1 között mekkora a különbség?
  • Aradebil2
    link1, link2, kommentekben a lényeg
  • mikromanus
    Ezt nem tudom megerősíteni "érzés" alapján. Legalábbis addig amíg nincs valami infó mennyit vettek vissza. 50% bónusznál korábban a CotA kedvence (csontváz) olyan 450k körüli Xp-t adott soloban T6-on. Most 300-350k körül. Olyan 7-8 milla HPs monsterek lettek nerfelve. A többi rendben adja az XP-t. A bónusszal növelt XP-t. Weeping hollowban gyengébb zombik vannak. Ott olyan csontváz szintű XP-t adnak. Old tristam roads és old ruins-on magasabb a HP-jük. A "mezei" zombi 450-480k körül ad, a szakadásra hajlamos 550-600k-t. Bőven jól számol. Egy hányós zombi irtós küldetés viszonylag szép fehér mob irtással most olyan 130-140 milla xp T6-on (csapatban jobb is). Jó az. Van drop is (gyakrabban mint a 1,5-2 órás garantált) +jön az XP is.
  • who am I 7
    én azért választottam az us-es battlenet giftet, mert mondta a srác, hogy lehet, h nem lesz kód éppen aznap estére már...tehát a kapacitása véges, lehet pár nap után már lesz...de akkoris, blizztől véve már rögtön megkapod a keyt, és már 25-én lehet tologatni.Azért meg nem volt kedvem neki 1 hónappal előtte elutalni majd 9ezret.
  • attiGT
    új lengedary craft material guide
  • Aradebil2
    Nem a Cotat nerfelték,hanem az egész game-ban a fehér mobok expjét, kb 15-30%-kal. DE! Ami ennél durvább,hogy a 100% exp bónusz mostantól NEM ÉRVÉNYES lvl 60 felett (redditen sokan megerősítették,egyedi mobok expje alapján). És ezt érzékeli mindenki azon a 15-30%kon kívül. Tegnap lvl 54ről 60ra secperc alatt felmentem,onnantól viszont alig nőtt a paragonom,pedig csak 35 körül vagyok -.-
  • RatBaG #69367
    sőt, a leg dropot is visszavették...
  • Frank99
    http://www.reddit.com/r/diablo3/comments/210uf9/cota_nerf/
  • Fripi
    - aminek