78998
  • jocika
    Igen, arra gondoltam csak lemaradt az "új" szócska. Viszont akkor ez a "reset game" a játék beállításokban mire szolgál?
  • Különc
    Azzal játszol amivel akarsz, (még) nincs ladder

jocika: ha a crusaderre gondolsz, akkor az is ACT Iről indul
  • jocika
    Az karakterhez resetelni kell a játékot? Láma kérdés?
  • BaLeeX
    Lehet furcsa kérdés, de most a kiegészítőnél új karival indulsz vagy folytathatod azzal amivel eddig játszottál a kiegészítő előtt?
  • Forrest Tomee
    Ilyennel találkozott valaki:
    A barbárral simán beadta az ACT V. kezdést, de mikor a wizzardal akartam kezdeni nincs választás a küldiknél, csak az elejéről kezdhetem, olyan mintha nem is csináltam volna vele még semmit, holott 60as és öltem vele diablót. Szóval hallott ilyen hibáról valaki?
  • VanDaal
    De soká lesz még este... "vén" fejemre már rosszabb vagyok, mint egy kisgyerek karácsony előtt :D
  • Sunrider924
    Haver es en is oltuk 70en es dupla drop volt mindkettonknekkulon jatekban, experten. Reci es fegyo.
  • Különc
    Na kutakodtam egy kicsit redditen, íme néhány info a játékról:

- Launch smooth volt, nem volt fennakadás, habár hajnali 4 körül, a Peak környékén azért megpusztultak egy kis időre a szerverek
    - Mob density kezd alakulni, nem kell másodpercekig egyedül bolyongani, vannak szörnyek rendesen
    - Nagyon sok event van Act V-ben, viszonylag nagy a terület, ahogy alant is írták, egy bő Act II szint
    - Lesznek ladderek, ladder only legendaryk, pár hónap múlva az első nagy patchben
    - Malthael fighthoz sok "egér WASD" skill kell, Belial és Ghom keveréke jutott szembe róla
    - Elméletileg érdemes meglépni a 70at, mielőtt megölöd Malthaelt, mert akkor lvl 60-as lesz a fix legendary, de ez nem 100% confirmed
  • Különc
    PoE jutott eszembe először, na meg az hogy "lol"

Hardcore játékosoknak fontos, de spoileres!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Adria jelenleg megölhetetlen, illetve miután egyszer megölted újra fel kel, targetolni nem lehet, elmenekülni nem lehet.

Picsába, addig szarakodtam ezzel, hogy kifutottam az időből
  • MaRee
    Van olyan opció a játékban, hogy a friendjeimnek offline legyek? Év elején olvastam, hogy jön egy ilyen, de nem találom.
  • Sunrider924
    Korulbelul mint a regi act2. Nincs baj a hosszaval, voltak helyszinek ahol mar belefaradtam boklaszni minden szegletert.
  • botyika
    milyen hosszú az új act? :)
  • Frank99
    megjött 0 óra 6 perckor, hibátlan EU kulcs.
  • Zenszkij
    Csak jöjjön el a 4 óra, robbanok haza tolni :D.
  • yesname #69550
    "Blizzard Entertaiment's Josh Mosqueira has just confirmed seasons, ladders and leaderboards during the live launch of event of Diablo III: Reaper of Souls."

Végre. :)
  • Daell Drow
    jojjon mar a futar!!!!!!!
  • Carlos
    Jóféle cucc ez!!!
  • Dodo55
    Kerek 7 órányi játék után már fáradt vagyok összefoglalni
  • Sheltem
    Mi ez a lazsálás emberek?

Mondom felkelek és már az első beszámolókat olvasom a kiegészítőről, tessék szépen elmondani az első benyomásokat
  • ktm99
    Mar rakerestem, meg kell talalni storyban az npc-t, utana elerheto.
  • ktm99
    Enchantolni majd csak adventure modban lehet?
  • Dodo55
    Meg ha már itt tartunk, tud valaki invelni a guildbe? :)

Dodo#1748
  • sz4bolcs
    mi a cím?
  • Rita79
    Jó, de akkor az is marad. :)
  • böröczk
    Lehetséges
  • who am I 7
    Megy :D
  • who am I 7
    Szerintem ígyis mindenki nyugodt volt..
  • tugyiti
    LAunch party a TS-en ,várunk mindenkit )::: DDD
  • Rita79
    nem kell elnézést kérned, csak simán ne légy paraszt, azt akkor mindenki nyugodt lesz. ;)
  • tugyiti
    NA jó estét mindenkinek ,mindenki felkészült ? ^^ Valaki esetleg nem olvasgatott ázsiai fórumot ,hogy volt e valami gond launchkor vagy valami hiba jelentkezett e ?
  • Kraszi77
    Miből gondolod, hogy eu-ban jobb lesz a helyzet? :)
  • mkfdd
    Ázisai szervert kipróbáltam én is. 10 perc volt bejutni Leah-hoz aztán crashelt a játék :)
  • MaRee
    Van valami jó oldal ahol buildeket lehet nézegetni?
  • sz4bolcs
    Valaki nem akar streamelni? naaaaa 8))
  • Fripi
    Igen mi már páran megkaptuk.

De például három másik barátom hozzád hasonlóan várakozik és azt írták nekik 1 órával ezelőtt, hogy ők is várják a következő adag megérkezését amit ha megkaptak abból azonnal küldik.
  • Frank99
    players.hu-tól kapott már valaki kulcsot?

azt írták a fijjugg, hogy ma küldik a kulcsot, ha digit kérem....

itt ülök, mint pöcs a hidegvízben...

:-)))))
  • Dodo55
    Nem. Bármilyen accountod van, az ASIA realmen pl. már most is tudsz játszani rettenetes laggal :)

Az időpontok a realmekre vonatkoznak tehát.
  • Tatyla
    falemléssel???
    én kérek elnézést ;D
  • Aradebil2
    "Drops from elite monsters and bosses that are level 61 and higher."
  • Különc
    Anno 1996. november 30.