78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
jocika #69565 Igen, arra gondoltam csak lemaradt az "új" szócska. Viszont akkor ez a "reset game" a játék beállításokban mire szolgál? -
Azzal játszol amivel akarsz, (még) nincs ladder
jocika: ha a crusaderre gondolsz, akkor az is ACT Iről indul -
jocika #69563 Az karakterhez resetelni kell a játékot? Láma kérdés? -
Lehet furcsa kérdés, de most a kiegészítőnél új karival indulsz vagy folytathatod azzal amivel eddig játszottál a kiegészítő előtt? -
Ilyennel találkozott valaki:
A barbárral simán beadta az ACT V. kezdést, de mikor a wizzardal akartam kezdeni nincs választás a küldiknél, csak az elejéről kezdhetem, olyan mintha nem is csináltam volna vele még semmit, holott 60as és öltem vele diablót. Szóval hallott ilyen hibáról valaki? -
VanDaal #69560 De soká lesz még este... "vén" fejemre már rosszabb vagyok, mint egy kisgyerek karácsony előtt :D -
Sunrider924 #69559 Haver es en is oltuk 70en es dupla drop volt mindkettonknekkulon jatekban, experten. Reci es fegyo. -
Na kutakodtam egy kicsit redditen, íme néhány info a játékról:
- Launch smooth volt, nem volt fennakadás, habár hajnali 4 körül, a Peak környékén azért megpusztultak egy kis időre a szerverek
- Mob density kezd alakulni, nem kell másodpercekig egyedül bolyongani, vannak szörnyek rendesen
- Nagyon sok event van Act V-ben, viszonylag nagy a terület, ahogy alant is írták, egy bő Act II szint
- Lesznek ladderek, ladder only legendaryk, pár hónap múlva az első nagy patchben
- Malthael fighthoz sok "egér WASD" skill kell, Belial és Ghom keveréke jutott szembe róla
- Elméletileg érdemes meglépni a 70at, mielőtt megölöd Malthaelt, mert akkor lvl 60-as lesz a fix legendary, de ez nem 100% confirmed -
PoE jutott eszembe először, na meg az hogy "lol"
Hardcore játékosoknak fontos, de spoileres!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Adria jelenleg megölhetetlen, illetve miután egyszer megölted újra fel kel, targetolni nem lehet, elmenekülni nem lehet.
Picsába, addig szarakodtam ezzel, hogy kifutottam az időből -
MaRee #69555 Van olyan opció a játékban, hogy a friendjeimnek offline legyek? Év elején olvastam, hogy jön egy ilyen, de nem találom. -
Sunrider924 #69554 Korulbelul mint a regi act2. Nincs baj a hosszaval, voltak helyszinek ahol mar belefaradtam boklaszni minden szegletert. -
milyen hosszú az új act? :) -
megjött 0 óra 6 perckor, hibátlan EU kulcs. -
Zenszkij #69551 Csak jöjjön el a 4 óra, robbanok haza tolni :D. -
"Blizzard Entertaiment's Josh Mosqueira has just confirmed seasons, ladders and leaderboards during the live launch of event of Diablo III: Reaper of Souls."
Végre. :) -
jojjon mar a futar!!!!!!! 
-
Jóféle cucc ez!!! -
Dodo55 #69547 Kerek 7 órányi játék után már fáradt vagyok összefoglalni
-
Mi ez a lazsálás emberek? 
Mondom felkelek és már az első beszámolókat olvasom a kiegészítőről, tessék szépen elmondani az első benyomásokat
-
ktm99 #69545 Mar rakerestem, meg kell talalni storyban az npc-t, utana elerheto. -
ktm99 #69544 Enchantolni majd csak adventure modban lehet? -
Dodo55 #69543 Meg ha már itt tartunk, tud valaki invelni a guildbe? :)
Dodo#1748 -
mi a cím? -
Jó, de akkor az is marad. :) -
Lehetséges -
who am I 7 #69539 Megy :D -
who am I 7 #69538 Szerintem ígyis mindenki nyugodt volt.. 
-
LAunch party a TS-en ,várunk mindenkit )::: DDD -
nem kell elnézést kérned, csak simán ne légy paraszt, azt akkor mindenki nyugodt lesz. ;) -
NA jó estét mindenkinek ,mindenki felkészült ? ^^ Valaki esetleg nem olvasgatott ázsiai fórumot ,hogy volt e valami gond launchkor vagy valami hiba jelentkezett e ? 

-
Kraszi77 #69534 Miből gondolod, hogy eu-ban jobb lesz a helyzet? :)
-
mkfdd #69533 Ázisai szervert kipróbáltam én is. 10 perc volt bejutni Leah-hoz aztán crashelt a játék :) -
MaRee #69532 Van valami jó oldal ahol buildeket lehet nézegetni? -
Valaki nem akar streamelni? naaaaa 8)) -
Fripi #69530 Igen mi már páran megkaptuk.
De például három másik barátom hozzád hasonlóan várakozik és azt írták nekik 1 órával ezelőtt, hogy ők is várják a következő adag megérkezését amit ha megkaptak abból azonnal küldik. -
players.hu-tól kapott már valaki kulcsot?
azt írták a fijjugg, hogy ma küldik a kulcsot, ha digit kérem....
itt ülök, mint pöcs a hidegvízben...
:-))))) -
Dodo55 #69528 Nem. Bármilyen accountod van, az ASIA realmen pl. már most is tudsz játszani rettenetes laggal :)
Az időpontok a realmekre vonatkoznak tehát. -
falemléssel???
én kérek elnézést ;D -
"Drops from elite monsters and bosses that are level 61 and higher."
-
Anno 1996. november 30.