78998
  • Dodo55
    Ez csak HC-n van? Mert nekem SC-n semmi gond nem volt vele.
  • Különc
    Twitch.tv-n jelenleg a legtöbbet nézett játék a Diablo III: RoS, ilyen is régen volt

Life on hit, Life on fury spent, toughness stack szarásig, gemeknek diamondokat az all res miatt skilleknek:

Frenzy - Sidearm
    Whirlwind - Blood Funnel
    Furious Charge - Merciless Assault
    Overpower - Momentum
    Battle Rage - Bloodshed
    WotB - Slaughter

Ezt fogom most tesztelni, hogy mennyire jó, látva a RoSban a boss mechanikákat, talán overpower helyére berakom a Leapet, főleg HC-ban, mert kell a mobilitás, jobban mint régen
  • Maak
    Masteren megyek soloban, kicsit lassu mert csak allok a tomegben es varom hogy elkopjanak elolem. Tormenten mar elhasaltam.

Kulonc : akkor mire epitened most? Van valami hasonlo tankos builded esetleg? (Nem nincs kedvem probalgatni, illetve idom nincs, este tudok 1 max 2 orat haladni es azt nem tesztelessel toltenem )
  • Különc
    Az én guideom az inferno nerf óta nem rentábilis, hagyd figyelmen kívül

"I just died to Malthael at lvl 68 on a DH in HC.
    1.8mil toughness and 150k dps.
    On hard...."

Reddit komment, ehehehehehe

Malthael már kapott is egy becenevet, "Kerrigan"
  • kigyi
    Azért éri meg, mert normalon általában egy vicc a nehézség. Hard-on is haladsz úgy mint, ha semmi sem történt volna, de egy-egy mákolás (jó item behúzása) után Expert is könnyű :) És ugye, ha már így is úgy is könnyű akkor miért ne jöjjön több xp :D
  • Ry0K3N
    Vagy inkább diablónak nem volt ezeknek meg véletlen volt alacsonyabb fokon?
  • kigyi
    Írd folyamatosan, ha nem jó max raksz kötőjelet közé gyorsan :)
  • Maak
    Udv! Feltettem a napokban ujra a jatekot, folytattam a barbaromat ahol anno abbamaradt. Kieget meg nem veszem egyenlore, mert csalodtam a jatekban, ezert is nem jatszottam mar vagy egy eve vele. Anno volt egy Kulonc fele barbar build, eletkepes az meg? (Egyenlore haladok vele, bar meg csak 53 vagyok es nem tokeletes a cucc amit osszekukaztam.)Ja es ez a szintallitas is uj, regen ugy volt hogy a szint adott volt nem? 4x told vegig egyre nehezebben...most meg lehet allitani normaltol---> tormentig vagy mi volt az utolso. Ezt most erzesre, vagy gearfuggo, vagy lvl60-ig ne cseszegessem? Csak mert olvastam, hogy normalon ugye 100% hardon dupla a hp de csak 75%-al tobb az xp...most akkor ez miert eri meg?

Ja meg latom vannak clantagek...nekem ez is uj, van valami elonye? Vannak talan nagy pvp csatak?
  • Különc
    Az oké, csak gondoltam utánajárok, nem akarok meglepetést ^^
  • Gabor032
    Sziasztok
    Nem tudjátok mikor beütöm a gamekódot kell kötőjel vagy nem?
  • kigyi
    Jó, de a jelenlegi helyzetben Hard és Expert fokozaton egy friss karakter is halad mint, kés a vajban :)
  • Különc
    In addition, the enrage timers for the following Bosses will only be enabled in Torment I and above:

The Butcher
    Zoltun Kulle
    Belial
    Ghom
    Siegebreaker
    Rakanoth

Ezt úgy kell érzelmezni, hogy Diablon például van enrage timer Hard és Expert fokozaton is?
  • kigyi
    Könnyíti a szintezést kiskarival ráadásul universal mindegyikhez használható :)
  • Laza
    Több mint vicces :)
  • Különc
    Dat lvl requirement
  • Kazagor
    Ha lenne valakinek felesleges Hearthstone paklikódja, azt szivesen elfogadnám privátban.

Köszi.
  • Rita79
    A sorrendben felcserélték az imperialt a marquiseval. az imperial erősebb.
  • Sheltem
    Köszi szépen :) az komoly...Star a legmagasabb szintű drágakövem eddig van még hova kalapálgatni őket :)
  • SLICK
    Gemek
  • Sheltem
    A drágakövek is kaptak új szinteket? Ha igen mennyit?
  • Különc

lol (nem az enyém)
  • Strayhand
    Igen, a karakter kiválasztása az első, utána állogatod hozzá az Options-ben a dolgokat.
  • Ry0K3N
    Csak 21-esig tudtam elvinni hajnali 4 kor sajna reggel meló volt de eddig tetszik, pofás. A kalapácspörgetős skill nagyon durva. 3. nehézségi fokra raktam fel 12. szint környékén de így is darál. 153 kill lett cursed chestnél
  • Ry0K3N
    imgur.... -.-
  • Ry0K3N
    :D
    Hát most megúsztuk, egyenlőre. Na de várjuk még ki a hétvégét.
  • jocika
    Aki játszik már és crusader-rel, az írna pár sort, hogy milyen? Mondjuk azon kívül, hogy jó.
  • Frank99
    tegnap öltem meg Diablot -torment 1- reset utan dupla leget dobott....

viszont előtte egyik boss sem dobott leget.
  • kigyi
    na én nem bírom tovább munkahely ide vagy oda én most hazamegyek és 20 percet legalább játszok :D :D
  • pimpi001
    "várom"
    már irni se tudok
  • kigyi
    A restet ugye csak adott karakterre vonatkozik, ha jól sejtem?
    Tehát nekem csak félig mániám a végigjátszás így egyik karakterrel játszhatok bármit a másikkal meg néha folytatom a végigjátszást.
  • pimpi001
    en is futart varol.
  • Különc
    Bug, decemberi béta óta jelen van és még nem sikerült javítani úgy tűnik
  • Strayhand
    Ezt amúgy azért írtad, mert bug, vagy ez így normális?
  • Strayhand
    Csak Diablonál van fix legendary ha reseteled. Csak akkor érdemes resetleni, ha az a mániád, hogy elejétől a végéig akarod szépen sorban tolni. A questekért jár egy-egy jutalom cucc (ami lehet kék, sárga, gondolom legendary is, de kb. olyan eséllyel, mint amivel bárhonnan is eshet), ezeket nem kapod meg, ha nem resetelsz, ennyi. Szóval néhány plusz dropot jelent a reset, plusz egy garantált legendary-t Diablótól.
  • DORSANAX
    *válaszodat...
  • DORSANAX
    Értem, köszi a választ...
  • Különc
    Miért ne tudnád, simán tudod. Eddig ugye úgy volt, hogy végigvitted a gamet, indíthattál újat valamelyik questnél, bármelyiknél és onnan játszhattál. Most tudod ezt resetelni, és teljesen újból mehetsz, mintha új karakter lenne, cinematicokkal és NPC beszélgetésekkel és a szintednek megfelelően fix legendary droppokkal a főbossokból. Ez nincs, ha valamelyik questnél indítod (elkerülve ezzel a bossfarmolást)

Ugyanaz mint az adventure mód, csak ott nincs duma, átvezető videók csak gyakás
  • DORSANAX
    Jelenleg egy órán belül kapom meg a kieget, most akkor, ha resetelem majd a cuccot, a HC 60+ karaktereimet nem tudnám a továbbiakban használni?

Biztos hülye kérdés, de ez így működne?
  • jocika
    Ok, köszönöm.
  • Különc
    Kitolod a kampány módot, reseteled és újból mehetsz elejétől a végéig, ez a bossok dropjaira van leginkább hatással, ha mindent elölről újrakezdesz