78998
  • Ry0K3N
    Rifteket érdemes az egészet kipucolni vagy csak ami útba esik?
  • Marfy
    Rá kell nyomni a kérdőjelre és kiadja, hogy mik közül sorsolhat.
  • böröczk
    Feltehetőleg ostoba kérdés:

Mostanában kezdtem el monkkal játszani, és a következő érdekelne, ha teszek neki all resistet, az hozzáadódik a "one with everything"-nek köszönhetően kapott értékhez?
  • Axan
    Lehet túl hülyén, és egyszerűen hangzik, de próbáltad rendszergazdaként indítani?
    A vírusírtód nem zavar be. nem kéne kivételek közé tenni?
  • Falabu #70049
    Próbáltad a Diablo által használt portokat megynitni a routeren?
  • T800
    Az a furcsa,hogy másik játéknál semmilyen problémám nincsen. A speedtest azt az eredményt mutatja aminek lennie kell. Plusz játék közben általában haverokkal TS-ezünk vagy Skypeozunk. Amint jelentkezik a probléma felugrik ugye a latency 500+ ra de a hang nem torzul el,simán tudok beszélgetni velük tovább,sőt a játékban még a chat is működik..

Ezen tanakodtam hogy vajon nem e néznének hülyének a diginet-nél ha egy ilyen problémával keresem fel őket,hogy "egy online játékkal problémám van de amúgy minden más klappol"... Fura egy helyzet az biztos :/ Ha a kábel lenne sérült,vagy mondjuk a modem a hibás akkor más játéknál is jelentkeznie kéne ennek a problémának nem?
  • Dani271
    A szoftverergonómia csúcsa!
    /sarcasm off

A blizz fórum tele van vele, hogy hogyan kell egy mezei usernek regkeyeket módosítani, hogy ne ugráljon fel. Vegyes sikerrel.
    Ennyire tellet-.-
  • Dani271
    Hívd fel a szolgáltatót, és értelmes (értsd. ne anyázós hangnemben) vázold fel nekik a szitut megfelelő részletességgel.

Előtte néhány tesztet csinálj:
    -Másik játéknál vagy IP esetén is magas-e a késleltetés
    -Speedtest hozza-e az előfizetés nominális adatsebességét
    -Ha használsz ts-t, akkor ott míg beszélsz nézel gyorsan egy packet loss-t a connection info opcióban. Ennek a "%"-ban kifejezett értéknek alacsonynak kell lennie.

Ha ezek közül mind normális, akkor telefonálj a szolgáltatónak.
    Ha a harmadik pontban valami 5% feletti érték jön ki, akkor az összes ethernet csatlakozót nézd meg a használt kábeleken: nincs-e kilazulva kábelköpeny a csatlakozóból. Ugyanis ott hajlamos eltörni, így fizikailag nem megy át a csomag.

Mivel a routert megkerülve nem megy: lehet a kábelezés és csatlakozó hiba, modem, vagy a szolgáltatónál van valami.
  • Sheltem
    Ezzel most (üresen) 700k az alapdamage, alakul ez.
  • Sheltem
    Na ma megérte játszanom a kis wizardommal:

Elég jó int, perfect allres, perfect socket(3).

Örültem mint majom a farkának..:)
  • Dodo55
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van Cow Level is elvileg :D
  • Coradiel
    Azt hogyha megvetted a RoS-t és március 31.-ig aktiválod is, akkor megkapod a Wings of Valor-t. Ez csak egy szárny, semmi pluszt nem ad.
  • chris0000
    a wings of valor loot mit jelent,h márc.31-ig aktiválni kell?
    help!
    thx.
  • T800
    Ott tartok most,hogy Router reset megvolt,modemet direktbe dugtam a gépbe megkerülve a routert. Felraktam másik számítógépre a lakásban. Ezek közül egyik sem jött be... Átvittem egy haveromhoz a gamet(2 utcával lakik fölöttünk,viszont a szolgáltatónk ugyan az) Másfél órát végig játszottam nála egyetlen fagyás nélkül... Nincs erre szerintem épeszű magyarázat. :/
  • Cortinaar
    megtaláltam már, a kérdőjelre kattintva kiírja...
  • T800
    Igen igen az van... De egyedül a diabloval sz*rakodik.. Komolyan mondom elképzelésem sincs hogy mi lehet baj :(
  • cleric
    Cseréltesd ki a szolgáltatóval a modemet, ez az utolsó lépés. Mondd azt, hogy megszakadnak a netkapcsolataid. Ha kell, random kapcsold ki-be a modemet párszor, és mondd azt, hogy elmegy a net, vagy magától újraindul a modem.
    Remélem modemed van :)
  • böröczk
    Másnak is jutott már ebből? :

• LaposElem
    Ennyire azért nem durva (még), de élvezhetetlen sajnos.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Mystic a tárgyakon lévő tulajdonságokat mikre módosíthatja?
    Van erről valami leírás? Pl. Fire resistance van a páncélon, lehet belőle akár allres, vagy socket, vagy csak pár közül választ?
  • Sunrider924
    Egy kis goblinos riftezes kepekben:igy indult, aztan hoppa, majd kicsit sokan voltak,meg egy kicsi a vegeremajd a jol megerdemelt jutalom, epilogus
  • T800
    Detto ugyan ez a problémám! Viszont nekem már 2 hete.

http://www.youtube.com/watch?v=N5TQdeeR-IM

Erről van szó nálad is?
  • Armite
    Szerintem kamuznak a DDoS-al. Anno a 37-es vagy hányas hibát se tudta lekezelni az EU realm míg csúcsra voltak járatva a szerverek. A túlterhelést meg könnyű beadni a népnek, mert bizonyítani nem tudják vagy ráfogják a szolgáltatóra.
  • LaposElem
    Elective mód
  • Jabar
    lehet tényleg sok az ilyen gyökér mostanság, de azért vicces hogy minden friss játéknál ha valami gond van egyből ezt nyögik be...
  • who am I 7
    Najó...így már más, ahhoz képest viszont jól kezelik akkor..hacsak nem blöffölnek.
  • Rita79
    Lehet. Az options -ban pipálj ki jelölő nyégyszögeket (azt már nem tudom melyiket is pontosan) és akkor utána variálhatóak az aktív skillek. Tehát lehet 2-3 db secondary skilled is. Csak akkor a többit nem a jobb egér gombbal irányítod, hanem az 1,2,3,4 billentyűk valamelyikével.
  • LaposElem
    Én elsőre belépek, azzal nincs gond. Hanrm, hogy rohadtul játszhatatlan, mert fél szobákat visszarak, össze vissza rángat, néha megelőzöm a lövedékemet, és rohadtul halok emiatt. Ja és ez az oka amiért nincs kedvem HC karit indítani. Franc az egészbe már.
  • kigyi
    Eddig nem volt az a DDoS támadás kicsit segít abban, hogy ilyen fjúcsört is lássunk :D
  • Csokiturmix
    Mennyire gyakori ez a sorban állós téma a battleneten?
  • Különc
    + egy kis DDoS
  • Noodlee
    Arra gondoltam, nem konkrét fegyverre.
  • Acidlich
    De msot komolyan..hatha valaki benne van a popszakmaban..ezek ennyire szarnak az egeszbe evek ota/nincs eleg ember/nincs eleg penz vagy aljas hackerek garmadaja ostromolja a blizzard szervereket megjelenes ota, avgy miafasz van mar?
    Aki tolja kezdes ota a dia 3-at, lehet h azoknal kezd kicsit betelni a pohar ezzel az allando baszakodassal? mer en mar qrvara unom..
  • Carlos
    Milyen néven szerepel ez a listában?
  • who am I 7
    Ja...reméljük, minden délután/este ez lesz, amikor mindenki játszani akar.Tiszta szégyen..még, ha ingyenes lenne a játék, akko azt mondom ok..de ros+origd3 nem éppen ingyen vót..szal, mennyit adtak el belőle?azt be kellene szorozni vele..pár millió $ kijönne gondolom.
  • Különc
    Fegyvert nem is fogsz kapni, csak transmog skint, amit a Mysticnél tudsz megtanulni és átalakítani az aktuális fegyvered olyan kinézetűvé
  • Vincentcloud
    Nekem csak 21 percet ír, de hogy filmet nem tudok közbe nézni mert bevágja ezt a tetű ablakot elé az nevetséges
  • Noodlee
    "Arma Mortis provides seven exclusive Malthael-themed weapon and off-hand transmogrification plans when used at the Mystic."

A sperctral houndal egy üzenetben kaptam a 3 satyit, és külön van a szárny. A többi üzenet meg csak az alap CE üzenetei, fegyverről nem jött mail.
  • Dani271
    "Estimated wait: 185 minutes"

Nem is lenne gond még ha:
    -nem legendary lootról dobott volna le
    -nem ugrana fel aktív ablaknak a foshulladék launcher a hozzászólás gépelésekor karakterenként, középre húzva a kurzort!!!!!
  • Vorrhess
    Biztosan kaptál azokat is. 1h kardot és monk fistet tudtam én transmogolni Malthael témájúra. Több nem tudom ,hogy van e. De ezek biztosan vannak.