78998
  • Lokker
    jaj már. mik ezek a nagy számok? mintha pár wow-os dev is beledolgozott volna.
  • Vincentcloud
    No limit és ez tudtommal a pontokra is igaz csak 700 pontot lehet konkrét helyre elosztani a prim stat és a vital nincs megkötve
  • Tatyla

valahogy így e?
  • Azur92
    Az lenne a kerdesem , hogy aki esetleg tolja Torment 6-on az megtudna e mondani, hogy mennyi damage es toughness kell? Wizardal tolom jelenleg. T2 siman megy. Jelenleg 720k a damom es 7,4 milla a toughness.

Elore is koszi a valaszokat :)

• Rita79
    Én úgy tudtam, hogy no limit, csak ugye az elosztható pontok a 800.
  • hawkie22
    Úgy, hogy most már 800ig mehetsz fel.
  • Vincentcloud
    Biztos keveset játszott azért csak annyi
  • sata75
    az a 11 milla az durván nagyon sok, abból konvertálj át dps-re és T3 ra is mehetsz:)
  • Frank99
    srácok, hogy lehet 163 paragon???
  • r4pt0r
    Már rég ott kéne lenned. Nekem 600k dmg, és csak 6milla tough, és megy, egy-két elite kemény, viszont 11millával simán tolnád.
  • Tatyla

wizardom most ilyen de még nem mert bepróbálni T2-öt :)
  • Jacek
    Ha nyilvános a server IP(nem tudom, hivatalos fórumot olvasgasd) akkor szedd le a pingplotter progit , oda berakod az IP címet és az egész útvonalat látod részletesen.. ping/packet loss mindent így látni fogod hol a hiba.
  • ktm99
    Vannak speckó legek amiket csak ezek dobnak, de ezeken kívül is dobhatnak.(abban nem vagyok biztos, hogy set-et dobhatnak-e)
  • T800
    Írtam most egy emailt a szolgáltatónak,leírtam benne mindent remélem válaszolnak.. Egy olyat próbáltam még meg tegnap este,hogy az EU Realmot átállítottam USA-ra. Játszottam kb másfél két órát egyetlen fagyás nélkül... Azt hozzáteszem hogy a latencym az ilyen fix 190-220ms de ugye ez a távolság miatt van.. Erre van valami magyarázat? :D Komolyan nem akarom elhinni...

@Jocika

Nincs egyáltalán tűzfal a gépemen,sőt már a vírusírtót is inaktiváltam de úgy sem volt jó :( Nincs semmi ami fogná a játékot...
  • Ry0K3N

A horadric cache-ek csak a megadott legendariket dobálhatják?
  • jocika
    Én az ESET kombinált progiját használom, ami kiveszi a win7 tűzfalát, de abban is kell lennie egy beállítási pontnak, hogy programok be-,ill. kiengedése. Ott kéne megnézni, hogy a dió-hoz mi van beállítva, ill. nincs-e valami hibaüzenet, vagy megjegyzés. Az eset-nél van beállítás, részletes szabályrendszerrel és ott lehet megnézni, módosítani, ha kell. Én interaktív beállítást használok, így mindig látom, hogy milyen kommunikáció akar történni. A router-nek saját tűzfala van, de ott is részletesen lehet szabályozni a biztonsági beállításoknál a kapcsolódás paramétereit.
    Próbáltad már, hogy a tűzfalon átmenetileg kikapcsolod a hálózati figyelést? Mondjuk 5-10 percre és nézed, hogy van-e lag?
    Vagy közvetlen számítógép modemre illesztése? Így legalább a szolgáltatót ki lehetne zárni.
  • kigyi
    Én nem is merek játszani :( A kiegészítő megérkezése előtt 2 hétig jó volt minden utána 2-3 napig még jó volt aztán azóta katasztrófa.
  • hawkie22
    Roppant amatör kérdés, de azt hol tudom megtenni Windows 7 alatt?

Én is szenvedek a laggtól, amióta ez a DDoS-támadás be lett jelentve, azelött semmi problémám se volt.
    Azóta viszont már nem is tudom hány karaktert vesztettem el a néha fellépö 1-3 seces lag miatt. Tegnap pl. egy 68-as crusader esett ennek áldozatául. :(
  • kigyi
    Decemberben egységesen mindenkinek az acc-ját zárolták, újra kell hitelesíteni az acc-ot biztonsági okokból. Ezt a biztonsági kérdés megválaszolásával és a jelszó megváltoztatásával tudja majd megtenni.
  • oneal1
    sziasztok!

Mi a teendő rég nem használt diablo3 acc-al?

Az illető nem tud belépni sehogy sem.

egyből support vagy van valami megoldás?
  • Rita79
    Korábban volt róla már szó, de eléggé leült az ügy...
    Volna rá lehetőség, hogy egy Házigazdát megszavazunk? Azért az ember mégiscsak vizuális típus, és szeretné látni minimum a bannerben az adott topik témáját csicsás képekben, linkelési lehetőségekkel, egyéb okos tudnivalókkal felbővítve. Azért egy Diablo3 topik színvonalához ez is nagymértékben hozzájárul.
    A kérésem az lenne, hogy jelentkezzen a topik karbantartására és vezetésére kész személy, akit meg is szavazhatnánk, és a modik ezt utána jóvá hagyhatnák.
  • jocika
    A tűzfalon gépen; a router tűzfalában nincs korlátozva az a kommunikációs csatorna, amelyiken a dio próbál kapcsolódni? Nem szándékolt elállítás...
    Lehet, már nézted, akkor nem szóltam.
  • Rita79
    Na, akkor legalább szűkült a kör. Most már tuti, hogy a te internetedben van valahol a hiba. Most már mindenképp érdemes modemet cserélni. A haverod át tudná vinni hozzád az ő modemjét tesztelésre?
  • T800
    Egy haveromnál akinek szintén az a szolgáltatója ami nekem hibátlanul ment. Áthozta ma a gépét,rákötöttük az én modememre és kuka.. Egyből 3000+ latency és használhatatlan. De újra hozzátenném hogy a diablon kívül tökéletesen működik a modem,a net , a letöltés akármi... :) Na erre mondjon valaki értelmes megoldást...
  • Frank99
    https://www.youtube.com/watch?v=dDuxFSpwj0M

rémi gallard... röhögjetek..
  • Fabio Capello
    Nem teljesen Diablo, de Blizzard

istenem, ezek de idióták :DD
  • faber
    Fabulous
  • Lammer
    HC T1-en crusaval farmolt 30 csomagot kinyitottam:

Band of untold secrets
    Cloak of deception
    Burst of wrath
    Sanguinary vambraces
    Gloves of worship
  • Lokker
    support, battle.net-en bejelentkezel és ott
  • Noodlee
    Hova lehet írni Blizzardnak, ha valami gondom van?
    Sehol nem találtam E-mail címet :(
  • faber
  • markastor84
    Ápr. 1. amúgy. :)
  • markastor84
    Necruid class. Ó, jeee.... :)

http://www.diablofans.com/news/48007-datamined-new-class-necruid-and-second-expansion
  • who am I 7
    Ja de mindegyik maki megy fel riftbol a guardian utan.En azt mondom,h guardianig kill mindent,utana meg a maradek palyat/kat bejarni gyorsan es csak az eliteket legyakni..mivel soxor eleg sok elit van :)
  • mkfdd
    Tudsz linket erről a vendorról? Még nem is hallottam róla :) Egyébként igazad van abban amit mondasz, de új rift nyitásával is új szintre kerül mindenki így ugyanannyi az esély hogy vki belefusson ezekbe, csak közben több riftstone használódik el, ami viszont nem annyira tényező sztem.
  • Sunrider924
    Hatekonysag szempontjabol valoban nem eri meg, ugyanakkor a cow levelt, meg a goblin levelt is ugy talaltak meg betaban, hogy rift guardian megolese utan mentek tovabb a tobbi szintekre. Aztan van meg egy meg nem erositett hir a blizzardtol, hogy spawnolhat egy vendor a riftekben ami legendas recepteket arul. Ki van ez talalva, hogy ne csak rusholjak a jatekosok a riftet.
  • mkfdd
    Szerintem nem éri meg rifteken végig menni. Riftstoneok beszerzése elég gyorsan megvan így az nem tényező. Viszont ha új riftet nyittok a meglévő helyett, abban úgyanúgy jönnek az elitek de legalább számolódik is a köv guardianhoz illetve az xp/gold bónuszhoz is a rift teljesítésénél.
  • BlazeH
    Ha nem lennének nyitva egyáltalán nem menne neki.

Van otthon T-s mobilnet és UPC-s vezetékes. Ezt amit T800 tapasztal én is tapasztaltam az utóbbi 2 napban a mobilneten, pedig korábban tökéletes volt.
    A UPC-snél ilyen nincs, csak ott meg a router szar és kidobal :)
    Egyébként külföldi fórumokon is rengetegen panaszkodnak mostanában meg hogy rángatja őket össze vissza a játék.
    Én nem zárnám ki hogy a Blizzard szerver ISP-jénél van a hiba attól függően hogy melyik irányból, érkezik a kérés.
  • sata75
    Mi végig szoktunk menni mert sok bent az elite, szerinteünk megéri, ha más nem gyors xp:)
  • Ry0K3N
    Igen.